V pohode chlapci tipujte tak ako uznate za vhodne, ci naslepo alebo podla tabuliek...
Dnes sme vsak vybuchli, neviem ako dopadnu ostatne timy ale dnes velka slabota vratane mna
EDIT: Treba odpisovat tipy od Fire Bird tym to sype na Mighty Bulls sa vykaslite
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
EVIL INSIDERS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Dnes Extreme a Eman
Uvidime ako dopadnu ostatni, ale dnes to vyzera nadejne :frajer2:
EDIT:
Parada v Nasej konferencii sme boli najlepsi, toto kolo nam vyslo paradne, razom sme poskocili na 4 miesto a na 2 miesto stracame 3 bodiky. Pred tymto kolom sme stracali na FB(btw. neviem co pojedol Matejko, ze tak tipuje) 17 bodov teraz je to uz "len" 8. Netreba vsak zabudat na timy za nami, o ich sile netreba pochybovat ako IC aj MB predstavuju velku silu a pozor aj na korytnacky.
Emanovi to neskutocne sype a som rad, ze sa k nemu pridal dnes aj Extreme. Dnes by som mal byt na rade ja tak hadam sa zadari. Alex sa trochu trapi, ale neva on nas tahal doteraz.
Uvidime ako dopadnu ostatni, ale dnes to vyzera nadejne :frajer2:
EDIT:
Parada v Nasej konferencii sme boli najlepsi, toto kolo nam vyslo paradne, razom sme poskocili na 4 miesto a na 2 miesto stracame 3 bodiky. Pred tymto kolom sme stracali na FB(btw. neviem co pojedol Matejko, ze tak tipuje) 17 bodov teraz je to uz "len" 8. Netreba vsak zabudat na timy za nami, o ich sile netreba pochybovat ako IC aj MB predstavuju velku silu a pozor aj na korytnacky.
Emanovi to neskutocne sype a som rad, ze sa k nemu pridal dnes aj Extreme. Dnes by som mal byt na rade ja tak hadam sa zadari. Alex sa trochu trapi, ale neva on nas tahal doteraz.
Dnes opat skvele, Vsetci sme dnes podali dobry vykon, avsak Eman to dnes opat rozstrielal. PARADA !!! Prepracovali sme sa ne tretie miesto. Aj ked bodovy rozdiel na prvych dvoch je obrovsky, sanca stale je. tak DOTOHO !!!
PS: Trochu vacsia komunikacia v time by nezaskodila, trochu mi to chyba
GO EVIL INSIDERS GO GO GO !!!
PS: Trochu vacsia komunikacia v time by nezaskodila, trochu mi to chyba
GO EVIL INSIDERS GO GO GO !!!
Strata je dost velka,ale sanca stale je a to realna...Ale teraz potrebujeme zabrat naplno a podat heroicke vykony.A samozrejme potrebujeme hlavne stastie...Eman nas teraz taha a my sa mu snazime pomahat,tak verim,ze sa budeme doplnat a bodujuca dvojica vzdy natipuje co najvacsi pocet bodov...Believe,EI!!!!!
Dalej chcem oznamit, clenom timu, ze po sezone od nas odchadza extreme, je to jeho rozhodnutie a ja ho respektujem. Dufam, ze dotipuje toto kolo so ctou a pomoze nam ziskat nejake body.
Dakujem Extreme za pracu pre tim.
Jeho nastupca sa stane... no to este neprezradim, ale bude to bomba, ktora opat nastartuje nas tim.
Jeho nastupca sa stane... no to este neprezradim, ale bude to bomba, ktora opat nastartuje nas tim.
zeby navrat stareho schwolca?OpenFire píše:Dalej chcem oznamit, clenom timu, ze po sezone od nas odchadza extreme, je to jeho rozhodnutie a ja ho respektujem. Dufam, ze dotipuje toto kolo so ctou a pomoze nam ziskat nejake body.
alebo inak, topiaci sa aj slamky chyta
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé