neviem,me je to v podstate jedno,len beriem ohlad aj na ostatne timy.
a aj na seba,dost blbo sa to bude vyhodnocovat.ale budem to robit tak-2nalepsi,1-najh...i.
No takze chcem vyslovit vsetkym hracom v nasom tĂme velke pokarhanie.. opat som to musel tahat ja... chaloÄ…i sa uÄľ spamatajte vsak ja sam na vsetko nestacim a vy nebodujete ako by sa to patrilo.
Takze dnes som bol opat hviezdou vecera
Mr.Perfecto, Kajo,Eman22, canesman and milos76 in our memories as member's of Evil Insiders
OpenFire píše:Ako vidim tak tu pisel len ja no co uz
Open uz aj ja. Chlapi ako GM timu musim vyslovit absolutnu nespokojnost z nasimi vykonmi. Chlapi treba zabrat a nenechat celo tabulky sa velmo vzdialit.
je to po strasne zlom zaciatku dobre, len nabuduce neberiem inak nic ine ako vitazstvo.
Kedze som ja bol najhorsi clen timu z najhorsimi vikonmi, co sa od GM Muzsva neocakava, chcem vediet, ci mi ako GM muzsva vyslovite doveru alebo chcete noveho GM. Ja navrhujem ako noveho GM OpenFira.
Tak chlapi ideme do tipovacky LM? Prezentujte sa prosim ci ano alebo nie. Open, Kajo urcite Cheeky des do toho s nami? Ak sa neozves do stredy hladame noveho clena.
eman22 píše:Tak chlapi ideme do tipovacky LM? Prezentujte sa prosim ci ano alebo nie. Open, Kajo urcite Cheeky des do toho s nami? Ak sa neozves do stredy hladame noveho clena.
No jasne ze hej ze vahas Bratu
Kajo: jj natipuj aj odvety a mas pokoj
Mr.Perfecto, Kajo,Eman22, canesman and milos76 in our memories as member's of Evil Insiders
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty) Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57 Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Klubová Tipovací Liga
Už včera jsi věděl, jak skončí dnešní zápasy? Ukaž nám tvoje schopnosti v naší týmové tipovací hře!