Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
EVIL INSIDERS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Exco,skvele vykony,uz utocis na spicu tabulky v jednotlivcov,ale co je hlavne,ako team sa opat splhame hore,nikde sa nevzdame,stale stracame len bodik na 1 miesto.Je skvele,ze sa doplname,ked sa nedari jednemu potiahne druhy a naopak....a mame aj skveleho GM,ktoremu to sice nejde az tak dobre,ale stale je oporou a vodcom teamu.A jeho caas este pride.All guys:je to dobre,ale musi to byt vyborne!!!!Takze GO EI GO!!!!!!!
Alex dakujem za pochvalu, verim ze odteraz zacnu moje vykony len gradovat.
Co sa tyka nasho timu tak....
Som rad ze som excelenta zobral do nasho timu a urobil neuveritelny progres oproti minulej sezone, po ktorej s nim uz ani v Army men nepocitali. A pozrime sa kde je teraz, je treti najlepsi tiper v aktualnej sezone a postupne sa prepracuvava na absolutnu spicu.
Dalej som rad ze som k nam pribudol abosolutne neznamy tiper ktory vdaka rivalite s arekom sa drzi stale vysoko a pre tim ziskava dolezite body. A dalej som rad ze sa Schwolco tak casto zapaja aj do diskusie v EI pretoze to je podla mna dolezite takato pohoda v time a ked neviazne komunikacia tak to tipovanie potom aj cloveka bavi, ale ked sa nic nepise a len strojovo tipuje tak to pre mna osobne ani nema zmysel.
a co sa tyka Alexa tak to je uz stabilny hrac, velka opora ktora dokaze stale ziskat dolezite body, este dakedy davno na starej stranke, tak na skype s Derrylom sme rozoberali ze keby sme boli Gm ake obsadenie by sme chceli mat, ja som chcel Alexa a som rad ze aj ked po nie po stranke aku som si predstavoval ja nas posilnil, tym mam namysli ze eman z nicoho nic opustil EI a vzdal sa vedenia, ale to je uz minulost a pre EI je Alex buducnost tak ako je buducnost Schwolco a tiez Excelent, z mojej stranky vladne velka spokojnost ze sa EI stabilizovalo po tom rozbroji a odchode niekolkych hracov, a ze opat tento tim bojuje o priecky o ktore doteraz bojoval.
Chlapi dakujem zatial a ja verim ze taktiez moje vykony pojdu v najblizsej dobe len hore a hore.
FOR ALL MEMBERS OF EVIL INSIDERS

Co sa tyka nasho timu tak....
Som rad ze som excelenta zobral do nasho timu a urobil neuveritelny progres oproti minulej sezone, po ktorej s nim uz ani v Army men nepocitali. A pozrime sa kde je teraz, je treti najlepsi tiper v aktualnej sezone a postupne sa prepracuvava na absolutnu spicu.
Dalej som rad ze som k nam pribudol abosolutne neznamy tiper ktory vdaka rivalite s arekom sa drzi stale vysoko a pre tim ziskava dolezite body. A dalej som rad ze sa Schwolco tak casto zapaja aj do diskusie v EI pretoze to je podla mna dolezite takato pohoda v time a ked neviazne komunikacia tak to tipovanie potom aj cloveka bavi, ale ked sa nic nepise a len strojovo tipuje tak to pre mna osobne ani nema zmysel.
a co sa tyka Alexa tak to je uz stabilny hrac, velka opora ktora dokaze stale ziskat dolezite body, este dakedy davno na starej stranke, tak na skype s Derrylom sme rozoberali ze keby sme boli Gm ake obsadenie by sme chceli mat, ja som chcel Alexa a som rad ze aj ked po nie po stranke aku som si predstavoval ja nas posilnil, tym mam namysli ze eman z nicoho nic opustil EI a vzdal sa vedenia, ale to je uz minulost a pre EI je Alex buducnost tak ako je buducnost Schwolco a tiez Excelent, z mojej stranky vladne velka spokojnost ze sa EI stabilizovalo po tom rozbroji a odchode niekolkych hracov, a ze opat tento tim bojuje o priecky o ktore doteraz bojoval.
Chlapi dakujem zatial a ja verim ze taktiez moje vykony pojdu v najblizsej dobe len hore a hore.
FOR ALL MEMBERS OF EVIL INSIDERS

Tak,tak Open.Vsetko sa stabilizovalo a teraz ideme hore.Priznam sa ze ziadny specialny vztah k EI som nemal,do teamu som sa tesil hlavne kvoli Openovi,ale teraz mozem napisat,za sa v teame citim velmi dobre mam skvelych spoluhracov a mame skvele vedenie.A je dobre,ze prichadzaju aj vysledky.A aby sme pokracovali v pochvalach:Excelent je skvely spoluhrac,ktory dokaze podrzat team,skvely bol aj v DD a som rad,ze je opat mojim spoluhracom.Velmi sa tesim aj zo Schwolca,ktory tiez ukazal,ze pre team urobi vsetko a jeho vykony su pre mna velmi prijemnym prekvapenim,je urcite buducnostou EI...a na zaver samozrejme GM Open:Som rad,ze temne myslienky o ukonceni EI zmyzli a dokazal poskladat team,ktory teraz bude bojovat o popredne priecky....Odrazil sa od dna a teraz nastupil cestu,ktora vrati EI tam,kde patri.....na prve priecky KTL!!!!!
Nakolko nepoznam vasu minulost, nemozem hodnotit historiu
akurat som si vsimol, ze toto je jeden z najslavnejsich timov, ak nie vobec najslavnejsii
no a je mi ctou byt s vami v time, i ked som sa sem dostal vlastne nahodou
no a v poslednom case mi individualne nic nevychadza, no o to viac sa darii tiimu a to je prvorade

akurat som si vsimol, ze toto je jeden z najslavnejsich timov, ak nie vobec najslavnejsii

no a je mi ctou byt s vami v time, i ked som sa sem dostal vlastne nahodou

no a v poslednom case mi individualne nic nevychadza, no o to viac sa darii tiimu a to je prvorade

DĂky za ocenÄ›nĂ.Jsem rád,Ĺľe jsem pro tĂ˝m platnĂ˝m hráčem a to,Ĺľe mne Open vzal do tĂ˝mu bylo po mĂ©m nezdaru v minulĂ©m kole dost odvážnĂ© rozhodnutĂ.Bylo pro mne velkou vĂ˝zvou dosáhnout co nejlepšĂch vĂ˝sledkĹŻ a jsem rád,Ĺľe se nám daĹ™Ă.
!!! Go Team Evil Insiders Go !!!
!!! Go Team Evil Insiders Go !!!
Skvele chlapci!!!!!Uz sme na cele Western konferencie!!!!Gratulujem Schwolcovi!!!Naozaj famozny vykon,ale aj Open a Exco zabrali a zabodovali skvele!!!!!Dakujem chlapci,ze ste ma podrzali,lebo ja som totalne vybuchol.Dostali ma najma tie X-ky.Ja som nedal ani jednu a preto mam len 4 body.
Ale podstatne je,ze sa dari teamu!!!!GO EI GO

Parada !!!! EVIL INSIDERS
Paradny vykon excelent, dnes sme fakt poriadne zabrali a odskocili sme v nasej konferencii na rozdiel 1,5 b nieje to sice az tak vela ale aj to potesi, :thumbsup2:
Ale teraz pozor na veduci tim celej sutaze stracame iba 1,5 b
, ak som to dobre spocital. Dnes sa hra iba jeden zapas ale netreba to podcenit a taktiez sa snazit podat co najlepsi vykon.
Schwolco aj ty dnes skvele
Alex trochu menej ale doteraz tim tahal on a teraz je potrebne ho zastupit.
Takze chlapi bojujeme a dufam ze nam bude priat stastie a dostaneme sa na uplny vrchol

Paradny vykon excelent, dnes sme fakt poriadne zabrali a odskocili sme v nasej konferencii na rozdiel 1,5 b nieje to sice az tak vela ale aj to potesi, :thumbsup2:
Ale teraz pozor na veduci tim celej sutaze stracame iba 1,5 b

Schwolco aj ty dnes skvele

Alex trochu menej ale doteraz tim tahal on a teraz je potrebne ho zastupit.
Takze chlapi bojujeme a dufam ze nam bude priat stastie a dostaneme sa na uplny vrchol

Skvele chlapi,prefektna praca!!!!!EI je opat na cele a uz to nepustime.Mna doslova s.re to,co ja stvaram posledne kola.Jasne,nie vzdy to ide na 100%,ale mne to teraz nejde ani na 1 promile.....Hrozne vysledky,ale este ze skvele zaberate ostatni...Verim,ze sa este do konca sezony prebudim....GO EI GO!!!!!
ked budu namietky tak to samozrejme anulujeme, ten zapas sa este poriadne nerozohral a bol stav 0:0 takzeako keby sa hralo od zaciatku, ale ak niekto bude proti v poho to zrus, bola to moja chyba uznavam, dufam ze za to tim nezabije. Inac keby som stihol tak by som dal obidve remky, skoda noJoe S. píše:ja osobne som ti ten zapas uznal, no neviem, co ti na to povie konkurencia zo zapadu

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé