Schwolco píše:no neska bude husto v noci, vela zapasov....
mozme vela stratit, ale aj vela ziskat...
vela stastia
Co som tak predbezne pocital tak Schwolco zisklal 10 b a ja 8,5 b takze 18,5 b nieje zle som zvedavy ako dopadnu ostatny ale kazdopadne skvela praca Schwolco
Mr.Perfecto, Kajo,Eman22, canesman and milos76 in our memories as member's of Evil Insiders
neviem presne jak sa to pocita, predsalen, som len tuto sezonu draftovany ale spravil som volake stats, open, ak to bude zle, oprav mi to. Dik
cize, este po zapasoch 16.1.
Evil Insiders - 3. v Zapadnej konferencii a 6. v celej sutazi - 103,5 bodu
Body pre tym: Alex - 28 (27%)
Schwolco - 23 (22%)
OpenFire - 18,5 (18%)
excelent - 18 (17%)
body, ktore ziskali viaceri naraz: 16 (16%)
tie percenta su iba priblizne, lebo myslim zbytocne by to bolo na desatinne..
...no a este na koniec: Go, Evil Insiders, Go!!!
Takze dnes to bol taky priemernejsi vykon ale lebsie ako dalsia bodova strata. Teraz je mensia prestavka tak dufam ze sa dame dokopy a este skusime zabojovat. go EI go.
INAC VOBEC SA MI NEPACI NASA SLABA KOMUNIKACIA V NASOM TIME
Mr.Perfecto, Kajo,Eman22, canesman and milos76 in our memories as member's of Evil Insiders
Dnesne kolo dopadlo super, vyhrali sme ako tim a trochu sme sa opat priblizili elite, len v tom musime pokracovat, verim ze este na to mame tuto konferenciu vyhrat aj ked je konkurencia tvrda
exo bravoooo
Dakujem chlapi.Budem sa snazit!!!!!!
Mrzi ma len,ze som teraz nepodrzal tym a mam asi pokles formy.1 bod z tolkych zapasov?????Sakra.Ale nastastie ste zabrali(open,exo)a vybornym vykonom sme stale v hre o prvenstvo v konferencii.Teraz si trocha oddychnite,vychutnajte si All stars game a od zajtra:UTOK NA SPICU HITPARADY GO EI GO!!!!!
Alex & OpenFire:
chcel by som vam uprimne zablahozelat, k ucasti v all star game,vyborne ste zastupovali EI a taktiez vyborne aj nasu West side
Navyse Alex, si sa stal naj tiperom podujatia
dufam ze vas to len nakopne dopredu, my s excelentom sa budeme snazit tiez
Schwolco,diki moc,naozaj dufam,ze tento vykon budem schopny co najcastejsie opakovat.Ale aj ked mi to nepojde,sme team a vzdy sa zastupime a jeden druheho podrzime.Som presvedceny,ze sa prebojujeme na celo Western konference....GO EI GO!!!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty) Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57 Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Klubová Tipovací Liga
Už včera jsi věděl, jak skončí dnešní zápasy? Ukaž nám tvoje schopnosti v naší týmové tipovací hře!