Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
EVIL INSIDERS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Práve som podpĂsal, novĂş zmluvu s Red Devils.Chcem podakovaĹĄ Openovi, ktorĂ˝ sa stal GM novozloĹľenĂ©ho tĂmu Evil ,v ĹĄaĹľkej situácii po odchode dvoch legiend tohto tĂmu a svoju ĹĄaĹľkĂş Ăşlohu zvládol supr .Chcem tieĹľ podakovaĹĄ canesmanovi a Alexovi, ktorĂ˝ mali tieĹľ ĹĄaĹľkĂş Ăşlohu, nastĂşpiĹĄ na miesta kaja a emana, lebo fanúškovia tĂmu Evil boli zvedavĂ˝,ako sa s touto situáciou vysporiadajĂş.MyslĂm, Ĺľe svoju Ăşlohu ,zvládli tieĹľ veÄľmi dobre.Ukázali im aj nám ich spoluhráčom, Ĺľe sĂş dobrĂ˝ tipĂ©ri a fajn chalani.TakĹľe lúčim sa s vami a verĂm, Ĺľe sa raz v jednom tĂme, ešte stretneme.
Ešte zopár kĂ´l spolu budeme v jednom tĂme a verĂm, Ĺľe sa nám bude dariĹĄ a poslednĂ©mu miestu, sa vyhneme.A v novej sezĂłne sa tento legendárny tĂm, znovu dostane na špiÄŤku ligy, kam patrĂ.
Ešte zopár kĂ´l spolu budeme v jednom tĂme a verĂm, Ĺľe sa nám bude dariĹĄ a poslednĂ©mu miestu, sa vyhneme.A v novej sezĂłne sa tento legendárny tĂm, znovu dostane na špiÄŤku ligy, kam patrĂ.
Tak dnes mi tie zápasy, koneÄŤne vyšli dost slušne.Pomohol som si tak v individuálnom hodnotenĂ v a v tĂmovom hodnotenĂ,sme sa uĹľ priblĂĹľili ,na dostrel 6 miestu.Pri troche šťastia ,sa mĂ´Ĺľme posunúť, aj na to 6 miesto.
Alex,canesman a Open:VerĂm, Ĺľe ste preĹľili veselĂ©ho Silvestra a do novĂ©ho roku vám prajem, veÄľa zdravia,štastia,pohody a Ăşspechov ako v osobnom Ĺľivote, tak aj na poli tipĂ©rskom.
Alex,canesman a Open:VerĂm, Ĺľe ste preĹľili veselĂ©ho Silvestra a do novĂ©ho roku vám prajem, veÄľa zdravia,štastia,pohody a Ăşspechov ako v osobnom Ĺľivote, tak aj na poli tipĂ©rskom.
ano mas uplnu pravdu ale niekedy sa to proste jasne nedohodne ako u nas s kajom, my sme jednali len o prestupe a nie o hostovani ale eman potom dal informaciu ze loen hostovanie takze u nas plati jasne prestup na tuto sezonu a dalej s nim tiez pocitam ako clenom timu ak on podpise zmluvu s nami tak nieje o com. myslim ze pojem hostovanie je zbytocny.OpenFire píše:OK takze ostavame iba dvaja s Alexom, aj Milosovi aj canesovi sa chcem podakovat.
Inac aby som bol presny: Kolotoc prestupov je jeden velky bordel kedze raz sa tu hovori o hostovaniach potom o prestupoch a potom o kapuste s uhorkami.
Open:DĂky za dĂ´veru, ktorĂş si vo mĹOpenFire píše:OK takze ostavame iba dvaja s Alexom, aj Milosovi aj canesovi sa chcem podakovat.
Inac aby som bol presny: Kolotoc prestupov je jeden velky bordel kedze raz sa tu hovori o hostovaniach potom o prestupoch a potom o kapuste s uhorkami.
Takze po odchode milosa a canesa EI nema dvoch tiperov, preto by som sa chcel spytat kto by mal zaujem tipovat za nas tim, ja nikoho lakat z ostatnych timov nebudem a nech je to na slobodnom rozhodnuti, ak by mal niekto zaujem za nas tipovat tak mi napiste SS. diky.
Dufam ze tych ponuk bude vela
Dufam ze tych ponuk bude vela
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé