NiÄŤ sa nestalo.Chápem ĹĄa.Ja som bol na seba tieĹľ nahnevanĂ˝, lebo nebyĹĄ toho ,Ĺľe to sem Kajo napĂsal ,tak by som o tom ani nevedel.DĂky kajo.eman22 píše:
Milos mas odpustene. Prepac bol som nasraty trosku.

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Som rád, Ĺľe sa nám zaÄŤalo dariĹĄ.Aj mne, to obÄŤas vyjde.ÄŚo ma tešĂ.Popravde Kajo, ÄŤakal som vtedy, Ĺľe ma GM vyhodĂ.Nebol so mnou spokojnĂ˝ a popravde ÄŤakal som, Ĺľe ma vymenĂ.Nedarilo sa mi a uvaĹľoval som ,Ĺľe s tipovanĂm skonÄŤĂm.Ale Open mi napĂsal, Ĺľe treba vydrĹľaĹĄ, daÄľej tipovaĹĄ a zlepšenĂ© vĂ˝sledky, sa dostavia.Som rád, Ĺľe mal pravdu.TakĹľe ÄŹakujem Openovi, Ĺľe ma vtedy podrĹľal a aj GM a tebe Kajo, Ĺľe ste mali so mnou trpezlivosĹĄ a nevyrazili ma, z tĂ˝mu Insiders.kajo píše:uz sme prvi,a tu je stale mrtvo,chlapi![]()
tak zas dam svoj komentar ja:v poslednej dobe ma super formu Milos,a hlavne vdaka nemu sme teraz prvi.este dobre,ze ho nas GM nevyhodil ked sa mu nedarilo,ale myslim,ze to ani nemal v plane.takze len tak dalej.GO Insiders GO![]()
Opene co je prosĂm tÄ› na tom... všechny tĂ˝my se mÄ›nĂ i ty nejsilnÄ›jšà a kdyĹľ nÄ›kdo chtÄ›l odejĂt, tak proÄŤ mu v tom bránit???OpenFire píše:Pekne naozaj nadhera...
Len tak v skratke zacala sa prva hodina noveho dna konkretne 10 minut a ja som prisiel na HF som uz dost zniceny a hlavne unaveny, oci mi len tak klipkaju a cakaju kym si lahnem spat... Skutocnost ktoru som sa dozvedel po precitani par prispevkov ma spat veru nenecha a vyvolava vo mne urcite rozcarovanie ako niekto toto vsetko mohol spravit...
Chcem poznamenat ze na konkgrese som sa nezucastin a pre vela povinnosti som si ani cely kongres necital kedze po prihlasenĂ na skype mi vybehla sprava kde pisal Jowe ci ako sa ten Bezovcan vola a viedol "inteligentnu" debatu s medikom takze taky rozhovor ma ani nezaujimal. Prekvapenie a totalne sklamanie vo mne prepuklo az dne ako dokazali dvaja clenovia znicit tak jedinecny tĂm ako bol Evil Insiders, tento tĂm bol zalozeny na pociatku celej sutaze na este starej stranke a patril vzdy k pyche celej sutaze, ja osobne som sa tiez velkodusne podielal na chode tohto tĂmu a snazil som sa zo vsetkych sil dat co najviac aby sme boli uspesny. Venoval som tomu vsetok svoj volny cas a ba dokonca ked som sa mal ucit tak mi nedalo a musel som prist na stranku a snazit sa nejako tento tĂm vylepsit, co sa bannerov tĂ˝ka, atd. Ked bolo zabrat do tuheho a prislo k ziskavaniu novych hracov tak som sa aj ja podielal na ziskani jedneho z top tiperov ligy a to Kaja ktory stale dokazoval ze je skvely tipĂ©r, bohuzial musel odist Matejko ktory sa vsak rehabilitoval a zalozil boja schopnĂ˝ tĂm. Aj na tejto strane si myslim ze pre tento tĂm som spravil dost, a aj ked sa mi v posledom obdobi nedarilo tak v predchadzajucich sezonach som patril vzdy k spicke v lige a to mi nemoze nikto odopriet, zarazilo ma to, znicilo a taktiez otvorilo oci, od KAJA som to mozno aj cakal ale od GM tĂmu a jedneho zo zakladatelov celej sutaze veru nie, preto sa pytam? Aky ma vlastne vĂ˝znam GM? nema to byt niekto kto je v tĂme nedotknutelny kto vedie tĂm a snazi sa ho povzbudit? Neviem ale mne to z Emanovej strany take nepripadalo a ked suhlasil s tym ze sa sam ponukne na hostovanie tak ako fakt "klobuk dolu" Nemaju sa nahodou posielat najslapbsi hraci na hostovanie? alebo hraci ktorĂ˝m sa v poslednom obdobi nedari? Preco potom nevymenili mna? vsak v poslednej dobe som netipoval nic... prichadzam vsak k podstate celeho problemu a tym je to ze Nikomu na tomto tĂme nezalezi tak ako mne pretoze ak chcem zahranit tĂm vyhodim slabych hracov(mna) a snazim sa ziskat novych ale takto ste obidvaja Kajo a Eman... POTOPILI EVIL INSIDERS.
Po prvych dojmoch som chcel EI uplne zrusit ale potom som si pomyslel ze by to nebolo fer hlavne voci hracom ktorĂ˝ prisli a clenovi EI Milosovi. Som rad ze novĂ˝mi tipĂ©rmi EI je prave Canes, ktorĂ©ho uz poznam dlho aj ked nie osobne ale viem ze kvality ma a preto mu verim, ale hlavne comu som sa potesil je to ze s Alexom budem tipovat v jedno tĂme, pretoze tento chlapik mi fakt reĹľe a je to fakt dopohody kamoš a ja pevne verim ze aspon 1/3 ludi z fora ste taky v pohode ako on.
Poviem to takto...
Zacina nova era EI chcel by som korektne hlasovanie a navrh kandidata na GM tĂmu. Kazdy sa vyjadrite prosim.
Neboj se, klidne ho sem napis, chapu, ze EI maj tradici a nebudu se snazit je nabourat tim, ze bych jim chtel pretahnout hrace...ĹŻpokud uz sem mu nenapsal driv, tak uz mu nenapisu, takze ho sem klido napisMatejko píše:Nemozem ho sem napisat, lebo Senator by ti ho chcel okamzite ukradnut
No kdyby jsi mi za toto dal BAN tak se zachováš jak malĂ˝ dÄ›cko, tak nevyhroĹľujOpenFire píše:nechapem k comu bvol tento tvoj prispevok. a preco si moj cely citoval kedze bol taky dlhy :poster_spam:BigPete píše:Opene co je prosĂm tÄ› na tom... všechny tĂ˝my se mÄ›nĂ i ty nejsilnÄ›jšà a kdyĹľ nÄ›kdo chtÄ›l odejĂt, tak proÄŤ mu v tom bránit???