Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
to odpísanie sa nekonalo,Wild to zle napísal.Všetko čo som si s Wildom povedali pred začiatkom sezony som splnil,tipoval ako chcel,po tej nevydarenej minulej sezone som vedel,že potrebuje volnú ruku tipovať ako chce a čo chce,ale ja si ho tu vážim a aj ked som vedel,že nás to zrejme bude stáť vypadnutie v play off, lebo to bral až moc na lahkú váhu a tipoval aj 4 dni dopredu aniž by zohladnil,formu,zranenia,golmanov atd tak som ho nechal nech si robí čo chce,lebo by som rád s nim pokračoval aj do dalších sezon a tak si išiel po svojej ceste od začiatku až do konca.Chcel som mu predstavit kolegov v tíme,trošku zapojit do našich debát,neriešil ok tak sme ho nechali nech robí čo chce,ak mu to tak vyhovuje.Takže nemám čo si vyčitat,dúfam,že budeme pokračovať nadalej,isté veci pochopil,prišiel na to sám,ako mi písal pm po vypadnutí,takže je ako má byt.Joe S. píše:v podstate odpísať tipéra s wildovou formou, to je majstrovský ťah GM tímu a zaslúži sikajo píše:WildCelt píše:ja som po dohode s Milosom tipoval tak ako som tipoval