Milos teda zostavil riadny dream team (4 vitazstva v individualke za poslednych 5 sezon) a veru to bolo aj riadne citit, ak sa chce clovek citit byt pre tim uzitocny, musi riadne makat, potvrdzuje to aj Ohlundov post, dlhodobo sme sa vsetci drzali hore, Fortunemu trosku odisla forma v zavere, ale mam pocit, ze aj on bol isty cas hore, neviem ci aj nie najlepsi z nas
timovo to dopadlo vyborne, chybala uz len ta cersnicka na torte, aby sme mali najviac bodov
co sa tyka mna, docela prekvapko, ze som skoncil tak vysoko a najlepsie z timu, po tom risku v posledny den som to veru necakal, dokonca som to spravil az 3x a nikdy to moc nevyslo, ani so svojimi vykonmi som nebol moc spokojny, bol snad len jeden den, kedy som bol spokojny, inak to bol len taky priemer, raz lepsi, raz horsi, v urcitom momente som uz tipoval stylom, ze zapas timu A s timom B, to by mohla byt 1, tak preto dam 2, kolkokrat mi usli nenormalne zapasy, tipnuta 2 a domaci vyrovnaju 2 golmi pri hre bez brankara, tipnuta X a padne gol v poslednych sekundach, premrhane niekolkogolve vedenia timov

ale paradoxne, cim horsie sa mi darilo, tym viac ma to bavilo a motivovalo sa z tych sraciek dostat

takze Milos, toto je aj odpoved pre teba, hlavne pozitivum je, ze ma to zatial bavi a som rad, ze si bol taky vytrvaly a presvedcil ma, myslim, ze tim mame poskladany vemi dobre, myslim teraz styl tipovania kazdeho z nas a nie je potrebna nejaka silena taktika, myslim, ze to dobre pokryvame vsetci 4, takze sa tesim na dalsie kolo
od buduceho kola, uz ale budem tipovat stylom vzdy vopred na 4 dni, takze sam som zvedavy ako to pojde