s fanklubom vam potom pripravíme prekvapenie

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Dakujem petrík bannery od teba sú vždy na velkú 1 a tak sa ti chcem aj tu za ne podakovať.petrik píše:sorry - vcera som sa tu moc nevyskytoval, tak aspon takto dodatocne - gratz
solidna zakladna cast a vyborne nacasovana forma na playoff, titul je v dobrych rukach. Milos si to za svoju "exemplarnu" doterajsiu KTL karieru bez debatky zasluzi, specialne s tymto timom ktory najskor v hodine dvanastej zachranil z-vych pazurov a nasledne kvalitne vyskladal do majstrovskej podoby
well done
silver lining - Joe asi niekde peni od sameho nadsenia z vitzastva Milosovho timu
Dakujem,chcem veriť,že to myslíš úprimne a nápad Evil Kentu a všetky škriepky okolo toho sa už môžu poslať do historie.Vybavil som pre tvôj tím v tejto sezone velkú posilku v podobe šikovnej tipérky Veroniky,ktorú tá tipovačka velmi bavila,skoro vás dostala aj do play off ,tesne vám to uniklo,tak dúfam,že čo bolo necháme historii a nebude sa tak musiet prizerat v budúcnosti takým veciam ako sa diali pred 2 rokmi.Eurolanche píše:Gratulujem
Dakujem Ivan,vám to 1 miesto minulý rok tesne ušlo,ale myslím,že raz aj ty BF privedieš až na vrchol s tebou,Fortunem i Baffykom sme si vždy dobre rozumeli,tvoríte vyrovnaný a silný tím a tiež sa teším na dalšie derby zápasy s vami chalani.Walt píše:tak konečne ti môžem pogratulovať aj ja Miloš, (nemal som posledné dni na net veľa času), som naozaj veľmi rád, že sa ti to podarilo,![]()
takže tebe aj celému tímu veľká poklona a teším sa na súboje v ďalšej sezóne...![]()