Tak gratulujem vám aj ja, o ten povestný jeden krôčik ste boli lepší
s fanklubom vam potom pripravíme prekvapenie
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
EVIL INSIDERS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
sorry - vcera som sa tu moc nevyskytoval, tak aspon takto dodatocne - gratz
solidna zakladna cast a vyborne nacasovana forma na playoff, titul je v dobrych rukach. Milos si to za svoju "exemplarnu" doterajsiu KTL karieru bez debatky zasluzi, specialne s tymto timom ktory najskor v hodine dvanastej zachranil z -vych pazurov a nasledne kvalitne vyskladal do majstrovskej podoby well done
silver lining - Joe asi niekde peni od sameho nadsenia z vitzastva Milosovho timu
solidna zakladna cast a vyborne nacasovana forma na playoff, titul je v dobrych rukach. Milos si to za svoju "exemplarnu" doterajsiu KTL karieru bez debatky zasluzi, specialne s tymto timom ktory najskor v hodine dvanastej zachranil z -vych pazurov a nasledne kvalitne vyskladal do majstrovskej podoby well done
silver lining - Joe asi niekde peni od sameho nadsenia z vitzastva Milosovho timu
Dakujem petrík bannery od teba sú vždy na velkú 1 a tak sa ti chcem aj tu za ne podakovať.petrik píše:sorry - vcera som sa tu moc nevyskytoval, tak aspon takto dodatocne - gratz
No som rád,že sa nakoniec tento tím mne a mojim kolegom podarilo po rokoch opäť priviesť na vrchol k zisku titulu a vrátiť mu tak zašlú slávu i dať perspektívu do dalších sezon v KTL.
Dakujem,chcem veriť,že to myslíš úprimne a nápad Evil Kentu a všetky škriepky okolo toho sa už môžu poslať do historie.Vybavil som pre tvôj tím v tejto sezone velkú posilku v podobe šikovnej tipérky Veroniky,ktorú tá tipovačka velmi bavila,skoro vás dostala aj do play off ,tesne vám to uniklo,tak dúfam,že čo bolo necháme historii a nebude sa tak musiet prizerat v budúcnosti takým veciam ako sa diali pred 2 rokmi. Ja na to chcem zabudnúť a s vašim i inými tímami sa už len tu baviť a neriešiť škriepky a nedorozumenia,čo tu ludom tu KTL trocha kazia.Eurolanche píše:Gratulujem
Dakujem Ivan,vám to 1 miesto minulý rok tesne ušlo,ale myslím,že raz aj ty BF privedieš až na vrchol s tebou,Fortunem i Baffykom sme si vždy dobre rozumeli,tvoríte vyrovnaný a silný tím a tiež sa teším na dalšie derby zápasy s vami chalani.Walt píše:tak konečne ti môžem pogratulovať aj ja Miloš, (nemal som posledné dni na net veľa času), som naozaj veľmi rád, že sa ti to podarilo,
takže tebe aj celému tímu veľká poklona a teším sa na súboje v ďalšej sezóne...
No tak po letnom odpočinku a malej oslave titulu ,sa do prípravy pomalu zapájame aj my,rozhodol som sa,že víťazná zostava sa nemení a tak zmluvy som ponúkol opäť kolegom s ktorými nám tak super vyšiel záver minulej sezony -adrislovakia,boss,dreamer a som rád,že sa rozhodli ostať aj na dalšiu sezonu v našom tíme . Teraz už ked máme titul doma, sa môžme tipovačkou baviť a na to sa velmi teším.Uvedomujeme si,že to nebude lahká sezona,je tu kopec silných tímov ktorý si za ciel dávajú zisk titulu a my rozhodne kožu lacno nepredáme a pokúsime sa tiež o obhajobu titulu,základný ciel je vybojovať play off a potom už to bude o šťastí i momentálnej forme,kam až sa nám podarí prebojovať.
Na turnaj Elithe Trophy z nášho tímu bola nominovaná adri, my chlapi si ešte volno trošku predlžime a budeme "len" trenovať ,pridal som k nej pár šikovných ludí a mojich kamarátov Veroniku,stefana82 a Rocka a tak ich týmto tiež v našom tíme vítam,aj ked to bude len krátke pôsobenie v rámci hostovania,som rád,že nám zmluvy na turnaj podpísali a zabavia sa s adri tipovačkou na turnaji v našich dresoch.
Na turnaj Elithe Trophy z nášho tímu bola nominovaná adri, my chlapi si ešte volno trošku predlžime a budeme "len" trenovať ,pridal som k nej pár šikovných ludí a mojich kamarátov Veroniku,stefana82 a Rocka a tak ich týmto tiež v našom tíme vítam,aj ked to bude len krátke pôsobenie v rámci hostovania,som rád,že nám zmluvy na turnaj podpísali a zabavia sa s adri tipovačkou na turnaji v našich dresoch.
No boss dnes to bola paráda v tvojom podaní,prakticky sám si zabezpečil tímu výhru proti F4F hmm a X ktoré si dovtedy takmer vôbbec nedával,to už sú Vianoce? :DD
Chcem sa vám všetkým trom podakovať,síce toto kolo sa trápime a ide to ako v lete na saniach i na taktiku je málo času ,ale to všetko príde neskôr,ešte je na to fúra času.Ale máte velkú 1 za nasadenie a pravidelné tipovanie to si cením a chcem vás tu preto aj touto cestou verejne pochváliť.
Chcem sa vám všetkým trom podakovať,síce toto kolo sa trápime a ide to ako v lete na saniach i na taktiku je málo času ,ale to všetko príde neskôr,ešte je na to fúra času.Ale máte velkú 1 za nasadenie a pravidelné tipovanie to si cením a chcem vás tu preto aj touto cestou verejne pochváliť.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé