Dnes sme vyhrali. Umiestnenie zatiaľ nič moc, no tie rozdiely sú fakt malé a v nejakom kole s množstvom zápasov sa môže všetko obrátiť, čiže zatiaľ môžeme byť kľudní. Nie je to ani slabota, ale ani bohvieaký úspech. Verím, že sa to zmení.
Odohralo sa toho ešte málo..
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
EVIL INSIDERS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Přemýšlím nad dnešním tipem a když vidím od vás 1-2-2, tak jsem chtěl dát i druhou 1, abysme měli při neremízovém výsledku jisté 4 body. Ale zas když bude remíza, tak nebudeme mít nic....dvojku nemá cenu dávat, tam bysme tak jako tak měli 4 body. Takže když dám 1, můžem na tom vydělat 2 body, ale v případě remízy 3 ztratit....a když dám nulu, tak můžem vydělat 3 a ztratit 2. Tak dám taktickou nulu
Heh, to se pozná, že mám práci do školy, když koumám takové věci
Heh, to se pozná, že mám práci do školy, když koumám takové věci
Nikto nech nešpekuluje. Dnes je rozhodujúci deň.. Natipuj tak, ako si myslíš, nepozeraj na naše tipy.. Niekedy, alebo dosť často to viac škodí, keď poisťuješ, ako keď natipuješ sám za seba..
Nemôžeme byť pod tlakom, i keď to asi moc nejde.. Ale dni, kedy je veľa zápasov mám celkom rád..
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé