Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
EVIL INSIDERS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
http://ktl.hokejforum.com/index.php/tim ... l-insiders
Toto je web o KTL, ktorý bude mať na starosti Steven...
Doterajšie výsledky:
2006/2007 - víťaz KTL, celkové 1. miesto
2007/2008 - celkové 18. miesto
2008/2009 - celkové 18. miesto
S tým treba dačo fakt robiť. Dúfam, že sezóna, čo bude, tak bude stabilná a budete pravidelne tipovať.. Nepáči sa mi to.. 18. miesto.
I keď v poslednej sezóne, 2009/2010 tuším EI poslední neboli. Ale aj tak to treba vyrázne zlepšiť.
Doterajšie výsledky:
S tým treba dačo fakt robiť. Dúfam, že sezóna, čo bude, tak bude stabilná a budete pravidelne tipovať.. Nepáči sa mi to.. 18. miesto.
I keď v poslednej sezóne, 2009/2010 tuším EI poslední neboli. Ale aj tak to treba vyrázne zlepšiť.
no veru ja by som rad videl EI opat na vyslni. Este si pamatam ako sme v prvej sezone boli velki rivali a bojovali o prve prieckyyzy19 píše:http://ktl.hokejforum.com/index.php/tim ... l-insiders
Doterajšie výsledky:
a tu stranku nema na starosti len steven
Prepáč arek. Ale pracuje, aby sa znovu rozbehla. Mňa na to nahováral, ale ja som odmietol, lebo neviem, či by som stíhal a chcelo by sa mi s tým robiť..
Prioritou EI bude postup do PO. Ale môžeme zájsť aj ďalej. Martin83 je naladený na víťaznú vlnu. Je to tím plný motivácie. :biglol:
Prioritou EI bude postup do PO. Ale môžeme zájsť aj ďalej. Martin83 je naladený na víťaznú vlnu. Je to tím plný motivácie. :biglol:
Zdarec borci, tak jsem se tady zastavil. Viděl jsem ty loga co se tady vytvořily. Autor zaslouží obrovskou pochvalu Paráda. A díky za číslo 87 . Jinak bych chtěl říct, že tým máme velice nadějný, jen je potřeba potvrdit to na "ledě". Doufám, že se trochu rozehrajem na Elite trophy. Tipuje se tam příprava, to je sice uplně nejisty na tipování ale může nám to posloužit jako rozcvička. Tam ještě tak o výsledek nejde ale pak už jo. Já jsem přesvědčen, že můžem hrát hodně vysoko a dostat se do play off. Tam už se pak může stát cokoliv. HESLO ZNí:
"Není důležité zučastnit se, ale VYHRÁT".
Mal som poobede blbé reči a pod. No martin, vieš neskutočne motivovať. Tvoj citát je parádny a snáď sa budeme riadiť podľa neho.martin83 píše:Zdarec borci, tak jsem se tady zastavil. Viděl jsem ty loga co se tady vytvořily. Autor zaslouží obrovskou pochvalu Paráda. A díky za číslo 87 . Jinak bych chtěl říct, že tým máme velice nadějný, jen je potřeba potvrdit to na "ledě". Doufám, že se trochu rozehrajem na Elite trophy. Tipuje se tam příprava, to je sice uplně nejisty na tipování ale může nám to posloužit jako rozcvička. Tam ještě tak o výsledek nejde ale pak už jo. Já jsem přesvědčen, že můžem hrát hodně vysoko a dostat se do play off. Tam už se pak může stát cokoliv. HESLO ZNí:
No hoši z mojí strany propadák, sypu si popel na hlavu. Ale souhlasím s Mountainem, toto je strašně těžké tipovat. Týmy nastupují v různých sestavách i golmani se v půlce třeba vystřídají, dneska třeba byly dva duely Calgary a Vancouveru :scare . Ale tak všichni jsou na tom stejně. Tak i my to berme jako přípravu na sezonu a JEDEM!!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé