Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Mám fotku toho staršieho, ako spí hore vajciami, tak to sem hodím, ako prídem zo školy. No tie spolužiačky boli fakt špatné, len sa ty nič neboj, máme v triede aj krajšie, no momentálne som sedel len vedľa jednej takej.Nabby píše:![]()
![]()
![]()
![]()
ja mam dost ,
dakedy musis tvojho psa odfotit mna ide rozthat ked moj lezi na chrbte nie este jazvecik
![]()
![]()
ty romantik a preco sa ti nepacili ? mozno si skus sadnut k spoluziakovi a uvidime ci sa ti stav nezmeni
![]()
...
No ale mne sa zdá, že to čo si napísal B.Wall a ja som to zvýraznil, že tam patríte. Nič v zlom, viete prekvapiť ale opakujem, že by to chcelo fakt lepšie výkony. Neviem, ako to ja ovplyvním, no asi vám znížim plat.B.Wall píše:To nevadi....btw je vetsi uspech bejt superstar tohohle tymu nez prumer lepsiho tymu :ja_neviem: :biglol: .
Do Play off sa dostaneme, ak by sme skončili do tretieho miesta a nezadarilo by sa niektorým tímom. Myslím si, že máme na to, no Ježiško nám na mesiac musí požičiať tipovaciu úrodu.B.Wall píše:snizeni platu??? neee. To pate kolo dopadlo bohuzel spatne, skoncili jsme az osmy,coz je skoda, bylo na vic.
Jakmile jsi GM tak to neni tak snadný... Jaj, jinak konečně dobrej start do kolayzy19 píše:Prečo? Veď na mne neleží celý tím...androj píše:Tak jo, ale jestli ještě jednou zkusíš skončit v průběhu sezony tak to balim taky, protože tohle týmové rozhodně nebylo... Dneska je to ukrtuná škoda no...
androj píše:Jakmile jsi GM tak to neni tak snadný... Jaj, jinak konečně dobrej start do kolayzy19 píše:Prečo? Veď na mne neleží celý tím...androj píše:Tak jo, ale jestli ještě jednou zkusíš skončit v průběhu sezony tak to balim taky, protože tohle týmové rozhodně nebylo... Dneska je to ukrtuná škoda no...Jedeme dááál...