Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
áno.arek píše:yzy, reprezentujes zapadne slovensko?
Veru veru, asi vám zruším prémie, keďže netipujete dobre, no samozrejme aj sebe budem musieťandroj píše:Aj, to byla velká bída pánové... takhle to dál nejde... to byl týmově příšernej výkon10 bodů je opravdu hodně musíme začít makat...
Zatiaľ som, minulú sezónu som určite lepšie tipoval a na to, že NHL-ka je šport, ktorému venujem aj 2 hodiny denne, len čo sa týka článkov som na tom dosť biedne, aj oproti raulovi, ktorý sa venuje hlavne futbalu. Len škoda, že poslednú dobu, keď sa jednému darí, trom sa nedarí. Predtým to bolo, keď sa dvom nedarilo, dvom sa darilo, takže to bolo ok. Ale asi chlapci už musíte piecť na Vianoce, tak nemáte moc času na tréning, že?androj píše:No nejslabší článek nejsi...Ale no tak my s Emanem už tu tipujem dýl a stejně jsme na "hranici" jen... Třebas to brzo půjde líp...
Jj androj, aj ja vychádzam z tabuľky a ako vidím, nedarí sa mi. Dnes som natipoval už bez tabuľky a zdá sa mi, že to tak bude lepšie. Vždy som si pozeral aj vzájomné zápasy a postavenie v tabuľke a úplne zle mi to vychádzalo. Teraz, týchto veľa zápas čo je som tipol tak ako sa zdalo mne, neotvoril som ani tabuľku, nič. Uvidím, ako mi to výjde.androj píše:Asi tak... po tom všem cukroví už prostě fyzička neni a takhle to dopadáSnad se to změní... nikdo z nás npodává nějaký extra výkony teďkond tak snad se to zlepší... To já při tipování vycházím čistě z tabulky NHL
Och eman, aj mne sa nedarí, dokonca dakedy horšie ako tebe, ale snažím sa na to nemyslieť. Dačo vymyslím, tak nech sa ti darí, možno budeš uvažovať ešte o návrate. S dnešným výkonom čo sa týka tímu som spokojný. Zabodovali po dlhšej dobe raul a androj a spravili výsledok, ktorý patrí k tým lepším. Ďakujem chlapci.eman22 píše:Ahpjte
Ludia. Fakt ma to mrzi moje vykony su umerne tomu ako sa mam cas venovat HFku.
Na dalsie %te kolo fakt so mnou neratajte. Yzy zapni schopnosti v hladani noveho hraca, bo ja fakt nestiham.
Tymto davam vypoved
Drzte sa EI budem Vam nadalej fandit