Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
To je reč chlapa, preto, keď mi povolia byť GM tímu, tak prosím každého člena tímu, aby sem chodil častejšie, prispieval do témy, nech to tu trocha žije a zabával sa. Ináč nemôžeme fungovať ako tím! Takže hlavy hore a ak sa budeme snažiť, do play off to dotiahneme.androj píše:Tady člověk chvíli neni a hele... koukam, že systém tipování dopředu mi vyšel, ale škoda, že jako tým nejsme výšTak chlapi hurá nahoru...
Takže od příštího kola zas ve 4ech a dokonce s novým GM?yzy19 píše:To je reč chlapa, preto, keď mi povolia byť GM tímu, tak prosím každého člena tímu, aby sem chodil častejšie, prispieval do témy, nech to tu trocha žije a zabával sa. Ináč nemôžeme fungovať ako tím! Takže hlavy hore a ak sa budeme snažiť, do play off to dotiahneme.androj píše:Tady člověk chvíli neni a hele... koukam, že systém tipování dopředu mi vyšel, ale škoda, že jako tým nejsme výšTak chlapi hurá nahoru...
J, ešte Raula by som poprosil, aby som tiež chodil a od Emana to rovnako očakávam. Keď budeme komunikovať, vychádzať spolu, tak máme šancu uspieťandroj píše:Takže od příštího kola zas ve 4ech a dokonce s novým GM?yzy19 píše:To je reč chlapa, preto, keď mi povolia byť GM tímu, tak prosím každého člena tímu, aby sem chodil častejšie, prispieval do témy, nech to tu trocha žije a zabával sa. Ináč nemôžeme fungovať ako tím! Takže hlavy hore a ak sa budeme snažiť, do play off to dotiahneme.androj píše:Tady člověk chvíli neni a hele... koukam, že systém tipování dopředu mi vyšel, ale škoda, že jako tým nejsme výšTak chlapi hurá nahoru...
Fajn. přispět sem vždycky něco stačím, taky sim myslim, že být nás 4 tak jsme už teď daleko výš...
z pravidiel:eman22 píše:Ja sa rad budem zapajat ked bude cas. Lenze este nemam zmluvu a stale cakam
JJ sme, budeme makať, keď sa bude dať, tak sem budem aj opisovať, v čom sme sa zlepšili, alebo ako. Uvidíme7raul píše:neda sa vzdy vsetko narazverim ze sa konecne mozme posunut hore, predsa tym nieje o jednom clovekovi, aj ked sa par krat nepodari, myslim si, ze sme tu aj ostatny na to aby som sa zastupili, no nie?
Hlavně, že jsme 4 to je u nás fakt výhra samo o sobě...yzy19 píše:To nevadí, aspoň, že si uviedol dôvod a že dnes si už natipoval. Zatiaľ to je nie tak citeľné. Teraz sa treba sústrediť na ďalšie dni, začíname odznovu. GOandroj píše:Chlapi omlouvam se za včerejšek vůbec mi nedošlo, že nemam natipováno myslel jsem, že je ještě volnej den...![]()
To nie, horšie to už nebude, ale skončiť by sme mohli v top 3, tak nazačiatok, buďme skromný.androj píše:Hlavně, že jsme 4 to je u nás fakt výhra samo o sobě...yzy19 píše:To nevadí, aspoň, že si uviedol dôvod a že dnes si už natipoval. Zatiaľ to je nie tak citeľné. Teraz sa treba sústrediť na ďalšie dni, začíname odznovu. GOandroj píše:Chlapi omlouvam se za včerejšek vůbec mi nedošlo, že nemam natipováno myslel jsem, že je ještě volnej den...![]()
Jasně pánové horší už to nebude tak co
Ve 4ech musíme skončit líp...
![]()