prekvapenie dna bude, ak mackovia ziskaju 2 body...ivan23 píše:tak, tak, mackovia sa dosť trápia a Staal ožil, dúfam, že nesklamú môj ciťák na prekvapenie dňa...
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CAROLINA HURRICANES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
ale ale...my sme sa zobudili!!!...vyborna forma- predovsetkym od Erica, ktorý náramne ožil po prebratí C-čka... tuším bodoval už 7 krát v rade ... a v štatistikách má viac ako bod na zápas (42 bodov/41 zápasov) ... škoda, že to prišlo takto neskoro, strata na rangers je okolo 12 bodov
...

co poviete na canes? ... 7 vyhier v rade? ... a dnes navyse vyhra po tom, co od nas odislo viacero hracov na cele s corvom a wardom ... canes sa vždy zlepšia v 2. časti sezóny a naša fazóna vrcholí v PO, lenže keď inokedy sa pokúšame o atak z nejakého 9.-11. miesta, teraz to bolo z beznádejne posledného
... a aj tak to stále vyzerám, že by sme mohli skončiť kolo 10. miesta
...ak budeme takto pokračovať

pekne pekne, asi mesiac dozadu som este vtipkoval s bratrancom ze budete hrat playoff ked ste vyhrali tazky zapas nad bostonom (5:1) a teraz uz len 7 bodov od 8. miesta a ked clovek vidi ako stabilne nestabilné vykony podavaju timy ako lightning/canadiens/rangers/bruins tak si fakt viem predstavit ze by ste skocili v poslednom momente na playoff miesto co by bola senzacia roka

pát 05. bře 2010 13:12
Vyšťavíte sa a jediné čo získate bude nepostup do playoff a mizerné draftové pozície.canesman píše:co poviete na canes? ... 7 vyhier v rade? ... a dnes navyse vyhra po tom, co od nas odislo viacero hracov na cele s corvom a wardom ... canes sa vždy zlepšia v 2. časti sezóny a naša fazóna vrcholí v PO, lenže keď inokedy sa pokúšame o atak z nejakého 9.-11. miesta, teraz to bolo z beznádejne posledného... a aj tak to stále vyzerám, že by sme mohli skončiť kolo 10. miesta
Tohle si musím ocitovatneis píše:Výsledky nejsou dobré, ale poslední dobou se pomalu zvedají, hlavně herně... ještě trocha štěstíčka a výhry přijdou

vystavime? ... a na co? ... na dlhu letnu prestavku ? ... som zvedavý, ak budu hrat canes teraz, ked vela priestoru dostanu boychuk ci sutter ... vymena generacii uz musela prist, nedalo sa cakat, ze Brind´Amour ci Whitney to budú ťahať donekonečna ... ale popravde,v PO moc neverím ... aj GM podla vymen skor myslel na budúcnosť ...begbeee píše:Vyšťavíte sa a jediné čo získate bude nepostup do playoff a mizerné draftové pozície.canesman píše:co poviete na canes? ... 7 vyhier v rade? ... a dnes navyse vyhra po tom, co od nas odislo viacero hracov na cele s corvom a wardom ... canes sa vždy zlepšia v 2. časti sezóny a naša fazóna vrcholí v PO, lenže keď inokedy sa pokúšame o atak z nejakého 9.-11. miesta, teraz to bolo z beznádejne posledného... a aj tak to stále vyzerám, že by sme mohli skončiť kolo 10. miesta

tak canes zvladli uvodny zapas v helsinkach, mne sa zapas pacil, teda aspon co som videl, lebo ten stream bol na ...
... nevadi, kazdopadne, som velmi zvedavy na nadchadzajucu sezonu, tim sa moc neposilnil (akurat o´sullivan snad a navrat babchuka), no sancu dostane par velmi zaujimavych mladikov, predovsetkym na skinnera a suttera (vcera 2 goly
) som velmi zvedavý ... LET´S GO CANES!

Ten Jeff Skinner je velmi talentovany hrac a v oboch zapasoch ho bolo dost vidno.Pri vyrovnavajucom gole odviedol dobru pracu ked Backs nepochopitelne vybehol z brankoviska a nakoniec len on jediný sa presadil spomedzi 6hracov na najazdy,proste dobrý výber v drafte
.Dufam ze nabuducu sezonu sa i unas presadi Mikael Granlund,ale zatial nech sa este viac zdokonaly vo fínskej sm-lige

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé