prekvapenie dna bude, ak mackovia ziskaju 2 body...ivan23 píše:tak, tak, mackovia sa dosť trápia a Staal ožil, dúfam, že nesklamú môj ciťák na prekvapenie dňa...
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CAROLINA HURRICANES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
ale ale...my sme sa zobudili!!!...vyborna forma- predovsetkym od Erica, ktorý náramne ožil po prebratí C-čka... tuším bodoval už 7 krát v rade ... a v štatistikách má viac ako bod na zápas (42 bodov/41 zápasov) ... škoda, že to prišlo takto neskoro, strata na rangers je okolo 12 bodov ...
co poviete na canes? ... 7 vyhier v rade? ... a dnes navyse vyhra po tom, co od nas odislo viacero hracov na cele s corvom a wardom ... canes sa vždy zlepšia v 2. časti sezóny a naša fazóna vrcholí v PO, lenže keď inokedy sa pokúšame o atak z nejakého 9.-11. miesta, teraz to bolo z beznádejne posledného ... a aj tak to stále vyzerám, že by sme mohli skončiť kolo 10. miesta ...ak budeme takto pokračovať
pekne pekne, asi mesiac dozadu som este vtipkoval s bratrancom ze budete hrat playoff ked ste vyhrali tazky zapas nad bostonom (5:1) a teraz uz len 7 bodov od 8. miesta a ked clovek vidi ako stabilne nestabilné vykony podavaju timy ako lightning/canadiens/rangers/bruins tak si fakt viem predstavit ze by ste skocili v poslednom momente na playoff miesto co by bola senzacia roka
pát 05. bře 2010 13:12
Vyšťavíte sa a jediné čo získate bude nepostup do playoff a mizerné draftové pozície.canesman píše:co poviete na canes? ... 7 vyhier v rade? ... a dnes navyse vyhra po tom, co od nas odislo viacero hracov na cele s corvom a wardom ... canes sa vždy zlepšia v 2. časti sezóny a naša fazóna vrcholí v PO, lenže keď inokedy sa pokúšame o atak z nejakého 9.-11. miesta, teraz to bolo z beznádejne posledného ... a aj tak to stále vyzerám, že by sme mohli skončiť kolo 10. miesta ...ak budeme takto pokračovať
Tohle si musím ocitovat Od té doby Carolina vyhrává zápas za zápasem, kdo sledoval jejich zápasy již předtím, tak musel tušit, že je to jen otázka času, protože taková smůla, co měla Carolina to fakt nebylo normální. Hokej je sport, kde je haluz hodně důležítá, snad nejvíce ze všech sportů...neis píše:Výsledky nejsou dobré, ale poslední dobou se pomalu zvedají, hlavně herně... ještě trocha štěstíčka a výhry přijdou
vystavime? ... a na co? ... na dlhu letnu prestavku ? ... som zvedavý, ak budu hrat canes teraz, ked vela priestoru dostanu boychuk ci sutter ... vymena generacii uz musela prist, nedalo sa cakat, ze Brind´Amour ci Whitney to budú ťahať donekonečna ... ale popravde,v PO moc neverím ... aj GM podla vymen skor myslel na budúcnosť ...begbeee píše:Vyšťavíte sa a jediné čo získate bude nepostup do playoff a mizerné draftové pozície.canesman píše:co poviete na canes? ... 7 vyhier v rade? ... a dnes navyse vyhra po tom, co od nas odislo viacero hracov na cele s corvom a wardom ... canes sa vždy zlepšia v 2. časti sezóny a naša fazóna vrcholí v PO, lenže keď inokedy sa pokúšame o atak z nejakého 9.-11. miesta, teraz to bolo z beznádejne posledného ... a aj tak to stále vyzerám, že by sme mohli skončiť kolo 10. miesta ...ak budeme takto pokračovať
14.05. - Útočník Jared Staal, kterého Carolina získala včera z Phoenixu výměnou za pátou volbu v draftu, se od Hurikánů hned dočkal své první profesionální smlouvy. Podle dvoucestného kontraktu si v případě, že se uchytí v NHL, vydělá během tří let 1,55 miliónu dolarů. Při působení v AHL bude ročně dostávat 50 tisíc USD.
tak canes zvladli uvodny zapas v helsinkach, mne sa zapas pacil, teda aspon co som videl, lebo ten stream bol na ... ... nevadi, kazdopadne, som velmi zvedavy na nadchadzajucu sezonu, tim sa moc neposilnil (akurat o´sullivan snad a navrat babchuka), no sancu dostane par velmi zaujimavych mladikov, predovsetkym na skinnera a suttera (vcera 2 goly ) som velmi zvedavý ... LET´S GO CANES!
Ten Jeff Skinner je velmi talentovany hrac a v oboch zapasoch ho bolo dost vidno.Pri vyrovnavajucom gole odviedol dobru pracu ked Backs nepochopitelne vybehol z brankoviska a nakoniec len on jediný sa presadil spomedzi 6hracov na najazdy,proste dobrý výber v drafte .Dufam ze nabuducu sezonu sa i unas presadi Mikael Granlund,ale zatial nech sa este viac zdokonaly vo fínskej sm-lige
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé