No sanca tu pre nas stale je a ja to vidim uz tiez realnejsie z toho 8 miesta, pretoze mame jednu vyhodu a to, ze nas cakaju zapasi s tymami ako Florida, Atlanta a Tampa, ktorym uz o nic nejde a na Phillu cakaju podstatne tazsi superi. Uvidime no, sanca stale je, aj ked dost mala.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CAROLINA HURRICANES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak šable ukázali Caroline čo to znamená hurikán, v rozpetí 10 minút nastrielali Wardovi 4 goly a stačilo im nato 7 striel, samozrejme išiel Ward dole, ale aj Grahame nezostal dlho s čistým kontom, začiatkom druhej tretiny ho prekonal Kaleta.
Takže Buffalo ešte stále pomýšla na PO aj napriek hroznej bilancii z posl. 10 zápasov (2-5-3). Po dnešnej výhre budú strácať na 8. Philu už len 2 body, okrem toho mi dnešným výkonom ulahčili rozhodnutie a budem im veriť aj zajtra na lade Leafs,v premiére Falconov v KTL PO.
Takže Buffalo ešte stále pomýšla na PO aj napriek hroznej bilancii z posl. 10 zápasov (2-5-3). Po dnešnej výhre budú strácať na 8. Philu už len 2 body, okrem toho mi dnešným výkonom ulahčili rozhodnutie a budem im veriť aj zajtra na lade Leafs,v premiére Falconov v KTL PO.
canesman píše:som tajne dufal,ze dnesny zapas sa zataji a nik tu nepostne comment ....
v tejto sezone ste uz s Buffalom jeden vyprask utrzli = 8:1 sklamali ste ma inak, Vasu vyhru sme potrebovali ako sol...a este nieco, sice nebudes canes 2x nadseny, ale v PO Caps suboji bude tahat za kratsi koniec vy..
Tlacite ich, Ottawa nic nehra. 3 goly v presilovkach, z toho 2 dala Carolina. Podme po poriadku...
01st period
3:16 Dany Heatley (36), power play, Tip-In. Assist: Jason Spezza, Cory Stillman
07:00 Patrick Eaves (5), power play, Tip-In. Assist: Frantisek Kaberle, Scott Walker
10:24 Joe Corvo (10), power play, Slap Shot. Assist: Sergei Samsonov, Eric Staal
2nd period
05:54 Scott Walker (12), Snap Shot. Assist: Tim Gleason, Eric Staal
01st period
3:16 Dany Heatley (36), power play, Tip-In. Assist: Jason Spezza, Cory Stillman
07:00 Patrick Eaves (5), power play, Tip-In. Assist: Frantisek Kaberle, Scott Walker
10:24 Joe Corvo (10), power play, Slap Shot. Assist: Sergei Samsonov, Eric Staal
2nd period
05:54 Scott Walker (12), Snap Shot. Assist: Tim Gleason, Eric Staal
najma ma potesili goly eavesa (vobec prvy v nasom drese) a corva,ktori sa tak odplatili byvalym zamestnavatelom ... celkovo zatial treba pochvali rutherforda tuto sezonu, ked robi dobre nakupy celkom- ci uz samsonov alebo corvo a aj eaves sa celkom dobre ukazuje... este som zvedavy,ako sa ruutu ukaze...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé