samsonov bude rozhodne posilou, neviem ako je mozne,ze behal z timu do timu a nevedel sa uchytit a pritom taky talent a vitaz calder trophy

...vzdy som ho mal rad a uz duplom ked hra v canes, bolo treba zalepit medzery,kedze mame toho viac zraneneho ako zdraveho,len dufam v jedno,ze samsonov nebude len docasnym riesenim a v kompletnom kadri bude len odstrceny do nejakej 4. lajny.

.... a k yapasu,diky cepi,na net teraz skoro vobec nechodim,tak som necital zatial ani komenty na nhl.com, ale ked vravis,ze zasluzena vyhra, tak ti verim a dobre sa to pocuva

... teraz aj co som natipoval asi 10 dni dopredu som videl,ze tazke zapasy sa chystaju,pocnuc dnesným s new jersey. A teraz sa lame chlieb, kedze supery na juhovychode tiež nehrajú nijak oslnujuco, bolo by fajn zvýsit 5 bodový naskok pred atlantou ( ktorý vsak moze byt klamný, kedže canes majú najviac odohraných zapasov) ... nechcem tu frázy hadzat,ale teraz by fakt bolo treba zabrat,aby na konci uz nebolo neskoro na finish...ako minulu sezonu napriklad

...a taký jeden ofenzovny obranca ako posila by tiez rozhodne neuskodil

... ( co taký shea webber)... HOWK