Ako Leighton, tak i Hamilton su velmi dobri hraci! Krpaty Jeff vsetkych v NHl presvedcil, ze vie byt tym spravnym zihadlom, v podstate s amu podarilo to, co Vrbatovi, ked prisiel ku Hawks. Hral ako zeravy. Carolina urobila dobre. A ten vysoky brankar je tiez velmi dobry! Michael mal na to, aby bol stabilnou dvojkou v Chicagu, lenze potom sa tam zacalo experimentovat a tak sa vydal na potulky po NHL, ale zial, hlavne po AHL. Chlapik vsak uz ma meno, dokazal vychytat najsilnejsie timy, je to o sanci.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CAROLINA HURRICANES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

..po posilneni v timoch Bruins, Leafs, ci Flyers mi to na postupove miesto Hurricanes nijak raz nevychadza.."citim" to asi tak, ako v pripade Islanders = mimo postupovu osmicku..MartinFC píše:Hurricanes majĂ kvalitnĂ tĂ˝m, mÄ›li by postopit do play off. Matt Cullen oĹľivĂ tĹ™etĂ lajnu.
Hurricanes na to nemaju, urobili zopar zaujimavych podpisov, ale veterani im starnu a zeby privideli nejaku vyraznu posilu sa neda povedat, Cullen ich nedokaze spasit.cepi píše:..po posilneni v timoch Bruins, Leafs, ci Flyers mi to na postupove miesto Hurricanes nijak raz nevychadza.."citim" to asi tak, ako v pripade Islanders = mimo postupovu osmicku..MartinFC píše:Hurricanes majĂ kvalitnĂ tĂ˝m, mÄ›li by postopit do play off. Matt Cullen oĹľivĂ tĹ™etĂ lajnu.
ja dufam,ze postupia do play off... ale tazka konkurencia je... ale hraci ako williams,cole by mali byt prave v najlepsich rokoch, staal by mohol napodobnit vitaznu sezonu a ward trochu zistiet...kader slaby nie je, len treba z neho vymacknut,co sa da,nie ako v minulej sezone... tam to uslo o "chloup"
...

ja to tiez velmi na PO nevidim u canes. skor sa mi zdaju byt jednym z najslabsich tymov na vychode podla aktualnych supisiek
1. sens*
2. flyers*
3. caps* * = vitazi divizii
4. nyr
5. pens
6. thrashers
7. bolts
8. devils
9. habs
10. sabres
11. panthers
12. bruins
13. leafs
14. canes
15. isles
uznavam ze od 6. miesta nizsie to moze vyzerat vselijako. ja som tipol do PO thrashers, bolts a devils, lahko to vsak mozu byt aj habs, bruins, sabres alebo panthers.
leafs, canes a isles ale velke sance na PO nedavam.
ale samozrejme vsetko moze skoncit uplne inak, taketo predpovede v nhl zriedkakedy vyjdu
1. sens*
2. flyers*
3. caps* * = vitazi divizii
4. nyr
5. pens
6. thrashers
7. bolts
8. devils
9. habs
10. sabres
11. panthers
12. bruins
13. leafs
14. canes
15. isles
uznavam ze od 6. miesta nizsie to moze vyzerat vselijako. ja som tipol do PO thrashers, bolts a devils, lahko to vsak mozu byt aj habs, bruins, sabres alebo panthers.
leafs, canes a isles ale velke sance na PO nedavam.
ale samozrejme vsetko moze skoncit uplne inak, taketo predpovede v nhl zriedkakedy vyjdu

A Kozlova nepoÄŤĂtaš ako posilu?a v tĂme uĹľ bude aj Niklas Bäckstrom,ten mĂ´Ĺľe byĹĄ dalšia mladá hviezda NHL a ked mu vyjde sezona tak aj vážny kandidát na Caldera,vo Washingtone potom s Ovechkinom a Seminom budĂş tieĹľ tri mladĂ© hviezdy podobnĂ© ako má Pittsburgh s Crosbym,Mlakinom a Staalom.No ale ja by som videl na PO skĂ´r Floridu,Atlanta je moc nadcenovaná a nakoniec dopadne ako v poslednom PO.DivĂziu vyhrá Carolina ked sa preberie a ked nie tak Tampa,na druhĂ© miesto tipujem Floridu.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé