V tomto si Chorche urÄŤitÄ› rozumĂme..........chorche píše:Suhlasim, Carolina by ani existovat nemala, ved tam sa hokeju vobec nerozumeju, je to banda diletantov! Za nieco stoji len zopar hracov, napriklad David Tanabe....

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
V tomto si Chorche urÄŤitÄ› rozumĂme..........chorche píše:Suhlasim, Carolina by ani existovat nemala, ved tam sa hokeju vobec nerozumeju, je to banda diletantov! Za nieco stoji len zopar hracov, napriklad David Tanabe....
ale ale dostaneš ode mÄ› pÄ›knou nakládaÄŤkucepi píše:tak hadam to uz potom rozbehneme a nalozim Ti tolko, ako v poslednom ostrom suboji NHL..kolko, ze ste to spapali, 6tku?Lecavalier-number4 píše:na NHL 08 uĹľ se těšĂm![]()
na margo Steela, tak aspon v niecom bude Carolina dominovat...
Asi ĹĄa sklamem cepi ale na obale NHL 08 bude Rory Fitzpatrick z Vancouveru...cepi píše:Eric Staal tvárou poÄŤĂtaÄŤovej hry NHL 08
HokejovĂ˝ center Eric Staal z Carolina Hurricanes sa stal Ăşstrednou tvárou novej poÄŤĂtaÄŤovej videohry od spoloÄŤnosti Electronic Arts "NHL 08". 23 roÄŤnĂ˝ strednĂ˝ ĂştoÄŤnĂk vystrieda na obálke najpopulárnejšieho hokejovĂ©ho simulátora Rusa Alexandra OveÄŤkina.
"Som veÄľkĂ˝ fanúšik tejto hry a poslednĂş verziu NHL 07 som hral veÄľmi pravidelne," povedal Staal, ktorĂ˝ vlani zĂskal s Carolinou Stanleyho pohár a v máji sa stal s kanadskou reprezentáciou majstrom sveta.
NHL 08 je v poradà 16. verziou hokejovej hry od spoločnosti Electronic Arts, jej vydanie sa očakáva v septembri. Na obálku sa dostávajú hráči od roku 1997, ako prvý na nej bol vtedajšà brankár Floridy John Vanbiesbrouck, neskôr prišli na rad aj hviezdy ako Peter Forsberg, Mario Lemieux, Jarome Iginla, Joe Sakic, Markus Näslund či Vincent Lecavalier.
V roku 2004 mal byĹĄ tvárou poÄŤĂtaÄŤovej hry Dany Heatley, ale po nehode, pri ktorej tragicky zahynul jeho spoluhráč Dan Snyder, ho vymenil Sakic (hokej.sk)
DĂky za upozornÄ›nĂ, vĂm pĹ™esnÄ› kde jsemcanesman píše:mala rada,pred tym ako nieco napises, sa pozri aky je nazov temy!PHILLY FOREVER píše:To Ohlund: To je ten tĂ˝pek, kterĂ˝ si málem zahrál na AllStars, Ĺľe....................![]()
????
a? zato,ze cely vancouver smrdi ako plesniva ryba, musis ho vsade pchat? nik ti nekazal prispievat do temy carolina, ked je to nezaujimave... sorry arek, ale nemam rad takychto ludi,co nasilu pisu kde sa da aj ked ich to "nezaujima"... k teme...chcel by som vyzdvihnut brind´amoura a jeho 2.selke trophy v rade... v takom veku podavat take vykonyOhlund píše:Ale ked Carolina je tak nezaujĂmavá tĂ©ma a nehokejovĂ© mesto tak sa stane Ĺľe odboÄŤĂme ku kosatkám...
Boha ved sme sa bavili o Carolinskom Staalovi na obale NHL 08 a ked som našiel ten obrazok Fitzpatricka tak som na 1!! prispevok prešiel ku Canucks a uĹľ v tom dalšom som sa ĹĄa pĂ˝tal ako sĂş na tom u vás Carter a Walker ale asi si to radšej zistĂm sám.Carolina neni zlĂ˝ tĂ˝m,ale ja im asi len závidĂm ten SC ktorĂ˝ mi ešte nemámecanesman píše:a? zato,ze cely vancouver smrdi ako plesniva ryba, musis ho vsade pchat? nik ti nekazal prispievat do temy carolina, ked je to nezaujimave... sorry arek, ale nemam rad takychto ludi,co nasilu pisu kde sa da aj ked ich to "nezaujima"... k teme...chcel by som vyzdvihnut brind´amoura a jeho 2.selke trophy v rade... v takom veku podavat take vykonyOhlund píše:Ale ked Carolina je tak nezaujĂmavá tĂ©ma a nehokejovĂ© mesto tak sa stane Ĺľe odboÄŤĂme ku kosatkám......podla mna hraci,co tuto trofej ziskaju, musia byt vynikajuco kondicne vybaveni, aby vystihali obehnut obe strane klziska