Ja som zasa rád ,Ĺľe tĂ˝m, Ĺľe budete hraĹĄ proti sebe,si budete navzájom ,kradnúť body.Kde sa dvaja bijĂş, sa nakoniec bude tešiĹĄ tretĂ(Rangers)canesman píše:no,s tampou

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Lecavalier-number 4:exkolego aj tak to mĂ´Ĺľe byĹĄ, ale ja si myslĂm, Ĺľe to skonÄŤĂ plichtou. Obidva tĂmy, vyhrajĂş domáci zápas.Lecavalier-number4 píše:to jsem nemyslelcanesman píše:no,s tampou![]()
milos76:nebo taky může vytěžit z toho jeden tým, a to ten který vyhraje (Tampa)
Ten zápas si nenechám ujsĹĄ ani ja a budem drĹľaĹĄ palce Caroline, aby Tampu porazili.Lecavalier-number4 píše:napĹ™. Tampu, zápas bude na Galaxii-Sport takĹľe urÄŤitÄ› budu sledovatchorche píše:To je dobra sprava. Teraz ta zla: stale maju moznost obrat o body timy, ktore si playoff zasluzia.
to budeš sklamánmilos76 píše:Ten zápas si nenechám ujsĹĄ ani ja a budem drĹľaĹĄ palce Caroline, aby Tampu porazili.Lecavalier-number4 píše:napĹ™. Tampu, zápas bude na Galaxii-Sport takĹľe urÄŤitÄ› budu sledovatchorche píše:To je dobra sprava. Teraz ta zla: stale maju moznost obrat o body timy, ktore si playoff zasluzia.
Si si nejakĂ˝ istĂ˝.Hokejisti Caroliny majĂş zrejme poslednĂş šancu, aby sa udrĹľal v hre o play off a pri troche šťastia, mĂ´Ĺľu vyhraĹĄ. Len ich nepodceĹLecavalier-number4 píše:milos76 píše:to budeš sklamánLecavalier-number4 píše:
Ten zápas si nenechám ujsť ani ja a budem držať palce Caroline, aby Tampu porazili.
podla mĂ´jho nazoru, ziadne prekvapenie..ak by to vyslo obom Ericom, mozno by to bolo ine kafe..Eric Cole si vybral tu najmeneh vhodnu chvilku na injury list, no a Eric Staal, marne hladal formu z minuleho rocnika..Lecavalier-number4 píše:tak Carolina letos v play-off na 100% nebude