Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NHL Dresy
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
Ja ti tu nedam presny link ale je to doveryhodna informacia ktoru som cital na viacerych forach a boli tam aj odkazy na clanky. Este nie su odhalene tie nove dresy ale ma to ist smerom k dresom podobnym allstar game, nemaju tam byt vodorovne pruhy.Dokonca tie dresy uz mali byt ukazane na tlacovej konferencii ktora bola vsak potom zrusena z neviemakych dovodov.
Aha To myslia vazne Ved, trebars take dresy Chicaga...debil píše:Ja ti tu nedam presny link ale je to doveryhodna informacia ktoru som cital na viacerych forach a boli tam aj odkazy na clanky. Este nie su odhalene tie nove dresy ale ma to ist smerom k dresom podobnym allstar game, nemaju tam byt vodorovne pruhy.Dokonca tie dresy uz mali byt ukazane na tlacovej konferencii ktora bola vsak potom zrusena z neviemakych dovodov.
...to snad nie
Nepovedal by somchorche píše:...Ti 7...!!! To V a ta "korcula" boli dva najvacsie trapasy v historii log v NHL, si to nevies uznat, ze to bolo naozaj HNUSNE len preto, ze to bol Vancouver!!!
EDIT: Na internete som našiel toto: http://www.nhldigest.com/washington-cap ... k-jerseys/
WildCelt -) tak mne sa tie nove? dresy Caps velmi pozadavaju a aj tie Canucks su najmä farba ako pises, je podla mna perfektna, az na to logo; radsej tam supnut nejaku zurivu kosatku a salam parky
ThrashersFan -) tie Washingtonske sa mi moc nerataju, tie, ktore prezentoval Wild su mi ovela blizsie, ale dik za echo, nasiel som tam aj medvedie :o
je to len taky nacrt, nie je to take photo, ktore by to inac odzrkadlilo, ale preco nie, ide sice o nepatrne upravy, ale môze byt, najmä ten cierny mi moc pasuje
novinka
starinka
ked sa novinka ujme, vidim, ze budem musiet k svojej starinke dokupit aj novinku
ThrashersFan -) tie Washingtonske sa mi moc nerataju, tie, ktore prezentoval Wild su mi ovela blizsie, ale dik za echo, nasiel som tam aj medvedie :o
je to len taky nacrt, nie je to take photo, ktore by to inac odzrkadlilo, ale preco nie, ide sice o nepatrne upravy, ale môze byt, najmä ten cierny mi moc pasuje
novinka
starinka
ked sa novinka ujme, vidim, ze budem musiet k svojej starinke dokupit aj novinku
lol..ale tie dresy Caps su podla mna skvele, aj dizajnovo, farebne, i "logovo", naozaj nema chybu tak som moc. moc zvedavy na novu dresovu sezonuWildCelt píše:horuca novinka, aj rozhodcovia budu mat nove dresy
Mne to pripada ako keby ich tie rozhodcovske navrhoval nejaky priteplaly Bukvicak.cepi píše:lol..ale tie dresy Caps su podla mna skvele, aj dizajnovo, farebne, i "logovo", naozaj nema chybu tak som moc. moc zvedavy na novu dresovu sezonuWildCelt píše:horuca novinka, aj rozhodcovia budu mat nove dresy
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé