Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NHL Dresy

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

cepi píše:na terajsich dresoch Wild by som nemenil nic; su pohladne a so snurkou este viac :)
Ved na tych by som ani ja nic nemenil su predsa :cool:

v buducej sezone bude mat cela liga nove dresy. Nemusi to vsak znamenat nejake drasticke zmeny budu to skor iba take kozmeticke upravy u uspesnych dresov. Batman povedal ze presadzuju aby neboli na dresoch vodorovne pasy.

debil píše:v buducej sezone bude mat cela liga nove dresy. Nemusi to vsak znamenat nejake drasticke zmeny budu to skor iba take kozmeticke upravy u uspesnych dresov. Batman povedal ze presadzuju aby neboli na dresoch vodorovne pasy.
kde je o tom pisane :?:

Ja ti tu nedam presny link ale je to doveryhodna informacia ktoru som cital na viacerych forach a boli tam aj odkazy na clanky. Este nie su odhalene tie nove dresy ale ma to ist smerom k dresom podobnym allstar game, nemaju tam byt vodorovne pruhy.Dokonca tie dresy uz mali byt ukazane na tlacovej konferencii ktora bola vsak potom zrusena z neviemakych dovodov.

debil píše:Ja ti tu nedam presny link ale je to doveryhodna informacia ktoru som cital na viacerych forach a boli tam aj odkazy na clanky. Este nie su odhalene tie nove dresy ale ma to ist smerom k dresom podobnym allstar game, nemaju tam byt vodorovne pruhy.Dokonca tie dresy uz mali byt ukazane na tlacovej konferencii ktora bola vsak potom zrusena z neviemakych dovodov.
Aha :wink: To myslia vazne :sad2: Ved, trebars take dresy Chicaga...
...to snad nie :(
Obrázek

Obrázek

Obrázek :D

Ovechkin v bielo-modro-cervenom drese :?: :arrow: Ovechkin v ruskom drese :sad2: Nie nie :D Od buducej sezony v drese Washingtonu :cool:

vracaju sa ku starym ? :O

Obrázek

1.nashvil
2.buffalo
3.washington
4.san jose
5.atlanta

a este sa mi pacia tie stare dresy montrealu a toronta z roku 1915 a 1927 take cisto biele klasika

WildCelt píše:Ovechkin v bielo-modro-cervenom drese :?: :arrow: Ovechkin v ruskom drese :sad2: Nie nie :D Od buducej sezony v drese Washingtonu :cool:
tak a tu je Obrázek :cool: neviem, ci je to uz oficialne :sad2:

WildCelt píše:Vancouver by sa vraj mal vratit k starym dresom, len neviem, ci mysleli tie s tou korculou :sad2:
Obrázek

zaujimave, farby su :cool: ale ten dedo :roll: to mi pripomina neuspesne dresy Islanders s dedom rybarom :?

tak ak sa vrati washington k starym dresom,bude to jednoznacne krok spat :?

1.Philadelphia,2.Detroit,3.San Jose,4.Colorado,5.Dallas,6.Chicago,7.Anaheim,8.Tampa Bay,9.Toronto,10.Florida.

1.Vancouver
2.Vancouver/staré s hokejkou
3.Vancouver/staré s korčulou
4.Vancouver/staré s V-čkom
5.Vancouver/nové ešte neviem aké ale budú pekné...
6.Florida

tomu sa povie mat sakra zly vkus :lol:

canesman píše:tak ak sa vrati washington k starym dresom,bude to jednoznacne krok spat :?
on sa k nim vrati, to je jasne :!: a mne sa ten krok spat paci :)

...Ti 7...!!! To V a ta "korcula" boli dva najvacsie trapasy v historii log v NHL, si to nevies uznat, ze to bolo naozaj HNUSNE len preto, ze to bol Vancouver!!!

chorche píše:...Ti 7...!!! To V a ta "korcula" boli dva najvacsie trapasy v historii log v NHL, si to nevies uznat, ze to bolo naozaj HNUSNE len preto, ze to bol Vancouver!!!
Nepovedal by som
Obrázek

EDIT: Na internete som našiel toto: http://www.nhldigest.com/washington-cap ... k-jerseys/

WildCelt -) tak mne sa tie nove? dresy Caps velmi pozadavaju :!: a aj tie Canucks su :cool: najmä farba ako pises, je podla mna perfektna, az na to logo; radsej tam supnut nejaku zurivu kosatku a salam parky 8)

ThrashersFan -) tie Washingtonske sa mi moc nerataju, tie, ktore prezentoval Wild su mi ovela blizsie, ale dik za echo, nasiel som tam aj medvedie :o :cool:
je to len taky nacrt, nie je to take photo, ktore by to inac odzrkadlilo, ale preco nie, ide sice o nepatrne upravy, ale môze byt, najmä ten cierny mi moc pasuje

novinka
Obrázek

starinka
Obrázek
Obrázek

ked sa novinka ujme, vidim, ze budem musiet k svojej starinke dokupit aj novinku :roll:

nie je to na tych dresoch Washingtonu dobre vidiet, ale na pleciach by mali mat orla s rozprestretymi kridlami v tvare W :cool:

tu trochu anoObrázek

new other´s

ObrázekObrázekObrázek

:lol: lol..ale tie dresy Caps su podla mna skvele, aj dizajnovo, farebne, i "logovo", naozaj nema chybu :thumbsup: tak som moc. moc zvedavy na novu dresovu sezonu :cool:

cepi píše:
:lol: lol..ale tie dresy Caps su podla mna skvele, aj dizajnovo, farebne, i "logovo", naozaj nema chybu :thumbsup: tak som moc. moc zvedavy na novu dresovu sezonu :cool:
Mne to pripada ako keby ich tie rozhodcovske navrhoval nejaky priteplaly Bukvicak. :P

Jaaaj, Golden Seals bol tiez pekny humus, zle zladene farby, ale to trvalo kratko!!!
338 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG