Je. PĂ´jde to na "RBK Edge Engine", pridáne sĂş vodorovnĂ© pásy + ornaĹľová farba. Na porovnanie starĂ© dresy Sharks.debil píše:To su neni nove dresy iba logo je nove.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NHL Dresy
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
"stare roztrhane dresy" su cenene u zberatelov! Ak sa napriklad Sakicovi v nejakom dolezitom zapase, trebars s Detroitom, natrhne na jednom mieste dres, firmy zaoberajuce sa ich vyrobou sa snazia spravit vernu kopiu, u fanusikov je to cenny zberatelsky kus! Raz to bolo v PowerWeeku....
..nove dresy ostrovanov v podani Ricka DiPietra..hm, co ja viem, nejako extra ma nezaujali, este ze je tam ta snurka
..nove dresy olejarov by sa mali do oficialnej prevadzky dostat 7.9., ale ak by mali vyzerat takto, tak
zvlast ten orange ma zaujal, oslovil na prvy pohlad, orange farba super vyrazna, ziva, enrgicka, so snurkou, jednoducho u mna TOP zladeny dres..ani ten biely nestoji na zahodenie, takze u mna olejari dresovo zabodovali
no a na zaver tzv. 3 alternativny dres Bruins, aj ked ten ma daleko od realneho, nayvse, chyba mi tam snurka, ale tak predstava je a da sa
..nove dresy olejarov by sa mali do oficialnej prevadzky dostat 7.9., ale ak by mali vyzerat takto, tak
zvlast ten orange ma zaujal, oslovil na prvy pohlad, orange farba super vyrazna, ziva, enrgicka, so snurkou, jednoducho u mna TOP zladeny dres..ani ten biely nestoji na zahodenie, takze u mna olejari dresovo zabodovali
no a na zaver tzv. 3 alternativny dres Bruins, aj ked ten ma daleko od realneho, nayvse, chyba mi tam snurka, ale tak predstava je a da sa
Tie dresy islanders su ako jedny z mala novych dresov dobre. Velmi sa obavam co reebok vymysli na nasich dresoch.
Tie edmontonske su iba fanusikovske navrhy takze by som bol kludny ale nie su zle. Len by to bola dost velka zmena ked z prakticky celej modrej by isli do celej oranzovej.
Tie edmontonske su iba fanusikovske navrhy takze by som bol kludny ale nie su zle. Len by to bola dost velka zmena ked z prakticky celej modrej by isli do celej oranzovej.
skorpion -) na margo alter. Bruins, dost ciernej mame na home dresoch :frajer2: preto ta zlta je ok, ved ak si vezmes, podobne zlte alternativne sme mali aj v minulosti..v tomto pripade nastala najväcsia zmena u medveda..neskodneho medvedika "Pu", nahradil agresivny "Grizzly" :smile03:
ohlund -) mne tie orange Oilers dres sadli na prvy lusk..proste orange farba je neskutocne ziva, energicka a smodrou ci bielou ladi v pohode..ale pohodka, kazdy mame iny vkus
debil -) nooo, tak na vynovene plamene som nemenej zvedavy!
ohlund -) mne tie orange Oilers dres sadli na prvy lusk..proste orange farba je neskutocne ziva, energicka a smodrou ci bielou ladi v pohode..ale pohodka, kazdy mame iny vkus
debil -) nooo, tak na vynovene plamene som nemenej zvedavy!
Novy medved je dobry. Aj logo. Ale ta zlta mi tam aj tak moc nesedi. Mozno to bude v reale vyzerat lepsie...cepi píše:skorpion -) na margo alter. Bruins, dost ciernej mame na home dresoch :frajer2: preto ta zlta je ok, ved ak si vezmes, podobne zlte alternativne sme mali aj v minulosti..v tomto pripade nastala najväcsia zmena u medveda..neskodneho medvedika "Pu", nahradil agresivny "Grizzly" :smile03:
MnÄ› z novĂ˝ch dresĹŻ,kterĂ© jsou pĹ™edstaveny nadchl tĹ™etĂ alternativnĂ dres Boston Bruins s celĂ˝m medvÄ›dem v logu a nápisem Boston Bruins v kombinaci ĹľlutĂ© a pĂskovĂ© barvy,kterĂ˝ pĹ™edstavuješ cepi s ÄŤernĂ˝m ÄŤ.19.Je to zbrusu novĂ˝ dres a na mĹŻj vkus se moc povedl.HodĂ se i k dresĹŻm z logem velkĂ©ho B do sady.PĹ™ipomĂná starĂ˝ retrodres i kdyĹľ je to zcela novĂ˝ dres.Doufám,Ĺľe Bruins je budou ÄŤasto nosit,protoĹľe jsou opravdu povedenĂ©.VylepšenĂ˝ dres z hlavou medvÄ›da,mÄ› tolik neupoutal.MÄ› se takto zhotovenĂ˝ motiv medvÄ›dĹŻ nelĂbĂ,to mám rádši starĂ© dobrĂ© legendárnĂ dresy s pĂsmenem B.Ty se mi moc lĂbĂ,dĂ˝chá z nich kus historie.
Pokud jde o vylepšenĂ© dresy Edmontonu,pouĹľitĂ oranĹľovĂ© barvy mi nevadĂ.Jsou to starĂ© dresy Oilers se zmÄ›nou V-ÄŤka na zavazovánĂ u krku,ala Rangers.S pouĹľitim mĂsto modrĂ©,oranĹľovĂ© barvy,tak aby to ladilo s kapkou oleje v logu.MÄ› se to lĂbĂ-proÄŤ Ne i kdyĹľ oranĹľovou taky moc nemusim.
To platĂ i o dresech Islanders,kde se oranĹľová pouĹľĂvá.Ale jinak dresy Islanders ze šnÄ›rovánĂm u krku udÄ›lali podle mne posun správnĂ˝m smÄ›rem,jsou urÄŤitÄ› lepšĂ.A jak Lecavalier-number4 správnÄ› podotkl,to ÄŤĂslo zepĹ™edu ala ,,házená" si mohli odpustit.
Pokud jde o dres Canucks.Jsou zatim nejlepšĂ,kterĂ© Canucks pĹ™edstavili.MÄ› se nelĂbĂ logo Canuks,s tĂm nic nenadÄ›lám a pĹ™ĂznivcĹŻm se tĂm omlouvám.PĹ™itom cepi ukázal návrh loga Canucks od nÄ›koho snad pĹ™Ămo z Kanady, s malovanou kosatkou,kterĂ˝ by byl ĂşplnÄ› bezvadnĂ˝.Canucks nemajĂ zase tak dlouhou historii,aby se to nedalo zmÄ›nit.A je to škoda,Ĺľe nad tĂm nepouvaĹľujĂ!!!Ale jinak poslednĂ modrĂ© dresy s doplĹ
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé