hej je RFA, ale to podľa mňa bude v pohode, verím, že ho podpíšu na ďalšiu sezónu. Rovnako tak McClementa a Crombeena. Čo bude s Woywitkom netuším. Podstatné je, že medzi UFA sú okrem Hinota a Legaceho, ktorí asi pôjdu preč, aj Weaver s Winchesterom a už spomínaný Tkachuk. Keďže všetko vyzerá tak, že Takchuk ešte na sezónu zostane, tak asi jeden z dvojice Weaver - Winchester pôjde. Budem prekvapený ak zostanú obaja, no uvidíme...
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ST. LOUIS BLUES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak to za toto si Backes vyslúžil nepriazeň Švajčiarského publika aj v tom spomínanom zápase o tretie miesto, keď na neho díváci pri každom kontakte s pukom pískali, z čoho pramenila jeho nervozita, vylúčenie a víťazný gól Švédov. Toto je dôkaz, že diváci môžu do značnej miery dianie na ľade ovplyvniť.
Na nete na stránke oficiálneho shopu som našiel takú peknú vec:
Přílohy
inak včera keď som si čítal niektoré príspevky na stránke HC Košice, kde boli aj vyjadrenia šéfa Steel Arény o pripravenosti na MS. Všetko by malo byť v pohode, no medzi iným vyjadril predsavzatie, že by v KE rád videl niektoré z tých naj... tímov, tak ma napadlo, že ak by sa v KE predstavili hráči USA, či Canady, tak s veľkou pravdepodobnosťou tam možno budú aj hráči Blues a to by mohla byť skvelá možnosť získať zaujímavé podpisy.
Inak to triko je fajn, pomaličky by sme mohli dať dokopy tie veci, ktoré by sme radi objednať, nech to môžme dať vedieť Popradcanovi, aby nám to pomaličky zabezpečil a potom zaslal.
Inak to triko je fajn, pomaličky by sme mohli dať dokopy tie veci, ktoré by sme radi objednať, nech to môžme dať vedieť Popradcanovi, aby nám to pomaličky zabezpečil a potom zaslal.
JJ bolo by super, keby tu hral aspoň jeden tím z dvojky Kanada/USA. Za prepokladu, žeby sa Blues neprebojovali v PO ďalej, by som sa rád postavil do rady na autogram
Prvoradé by však malo byť tu dostať Slovenskú repre.
JJ nebolo by zlé sa už dať dokopy, ale ja mám trošku problém s finančným zabezpečením, takže ešte to bude musieť kvôli mne počkať nejaký ten týždeň, prepáč Ivan ... Aký by bol asi časový odstup od objednávky k dodaniu a plateniu?
Prvoradé by však malo byť tu dostať Slovenskú repre.
JJ nebolo by zlé sa už dať dokopy, ale ja mám trošku problém s finančným zabezpečením, takže ešte to bude musieť kvôli mne počkať nejaký ten týždeň, prepáč Ivan ... Aký by bol asi časový odstup od objednávky k dodaniu a plateniu?
ono to nejako nesúri, len som chcel pripomenúť, že sme si našli túto skvelú cestu, ako prísť k dobrým veciam lacnejšie, tak ak máte vybraté nie je problém to posunúť Popradcanovi, ktorý sľúbil, že sa na to pozrie. Ešte nevieme či všetky veci o ktoré budeme mať záujem budú aj v Shope.
Som tak troška OT, možno je to na pm, ale ide o veci Blues, tak to hádam nebude tak vadiť
Ja zatiaľ ešte tiež nemám celkom jasno čo všetko chcem. Takže to ešte v pohode počká...
Som tak troška OT, možno je to na pm, ale ide o veci Blues, tak to hádam nebude tak vadiť
Ja zatiaľ ešte tiež nemám celkom jasno čo všetko chcem. Takže to ešte v pohode počká...
Zdravím. No ohľadom tých MS by som bol ja rád, ak by USA hrali v Bratislave. Dúfam, že ma chápete . To tričko nemá chybu. Ja som si u krstného z USA objednal alternatívny dres Backesa. Takže budem mať 2. Stempniaka a Backesa . Jedno viem, že tu si už nič nekúpim. Ani cez net. Je to predražené. A v BA poriadne ani nič nie je. Natrafil som tam zatiaľ len na jeden obchod a tam mali len šiltovku a puk tak som si to kúpil. Samozrejme viem aj o ďalších predajniach ale do tých je problém sa dostať. Na Bratislavu je to poľutovaniahodné .
pozrite sa chalani, čo som objavil na googli :
http://hotel-guides.us/missouri/scottra ... otels.html
už si len vybrať :frajer2: chcel by som mať takéto starosti v dohľadnej dobe...
http://hotel-guides.us/missouri/scottra ... otels.html
už si len vybrať :frajer2: chcel by som mať takéto starosti v dohľadnej dobe...
čtv 14. kvě 2009 17:10
Tu je link na hokejovy obchod v Chicagu.Su tam len dresy a hokejova vystroj,ale su tam dresy STL Blues.
http://www.totalhockey.net/tab1.asp?se= ... otalHockey
Tu su nejake dresy na zlave...Tento obchod je tiez v Chicagu..
http://www.fansedge.com/St-Louis-Blues- ... emove=true
Teraz pozeram,ze tam maju super veci a lacne aj pre Blackhawks...ufff,asi sa tam vyberiem ..
http://www.totalhockey.net/tab1.asp?se= ... otalHockey
Tu su nejake dresy na zlave...Tento obchod je tiez v Chicagu..
http://www.fansedge.com/St-Louis-Blues- ... emove=true
Teraz pozeram,ze tam maju super veci a lacne aj pre Blackhawks...ufff,asi sa tam vyberiem ..
super
tak ten obchod z druhého odkazu, tam sú skvelé veci a dobré ceny. Tú šiltovku označenú ako Franchise Hat, budem chcieť určite, tričko Keitha Tkachuka za 19 Eur je tiež skvelé a páči sa mi aj mikina (Standard Crewneck Sweatshirt za 30.62 Eur, 60% bavlny, to vyzerá dobre)
Ešte premýšľam nad dresom, neviem sa rozhodnúť. Ale pokiaľ si vyberú aj chalani, tak to upresním. Vezmem aj jedno dámske tričko pre manželku, to biele s modrými rukávmi je veľmi pekné.
Vďaka za tie odkazy kámo, už to len zrealizovať. Podrobnosti si dohodneme cez pm...
tak ten obchod z druhého odkazu, tam sú skvelé veci a dobré ceny. Tú šiltovku označenú ako Franchise Hat, budem chcieť určite, tričko Keitha Tkachuka za 19 Eur je tiež skvelé a páči sa mi aj mikina (Standard Crewneck Sweatshirt za 30.62 Eur, 60% bavlny, to vyzerá dobre)
Ešte premýšľam nad dresom, neviem sa rozhodnúť. Ale pokiaľ si vyberú aj chalani, tak to upresním. Vezmem aj jedno dámske tričko pre manželku, to biele s modrými rukávmi je veľmi pekné.
Vďaka za tie odkazy kámo, už to len zrealizovať. Podrobnosti si dohodneme cez pm...
Chlapi obávam sa, že ja túto super možnosť asi nebudem môcť zatiaľ využiť . Aj keď tie 2 tričká jedno RBK Hockey a to so znakom Blues ma zaujali. Finančná situácia u mňa je momentálne biedna a cez leto by mi mal prísť dres. Avšak ak sa niečo zmení tak Vám dám vedieť. Každopádne ďakujem Popradcanovi za super možnosť a najmä ochotu .
Presilovka BLUES 1.
Zakončuje Boyes (22) z ľavého kruhu, na modrej Colaiacovo (28), vpravo Berglund (21), pred bránou Tkachuk (7), rozohrávka a pozičná práca Perron (57).
Ešte minulý rok túto presilovku rozohrával Erik Johnson, ale ten sa pred touto sezónou zranil, takže túto práce prevzal Perron a zastal si ju dobre. Na modrej sa striedal Colaiacovo s Jackmanom. Perron zavážal puk do pásma nahodením, alebo posúval na Berglunda. Potom pomohol rozostaviť formáciu na modrej, Tkachuk čára pred bránku. Puk sa posúval po ose obranca na modrej, pravé krídlo a prihrávka na Boyesa, strela z jednej.
Na našej stránke sa objavilo videjko s tohtosezónnymi gólmi nášho najlepšieho hráča , tak oplatí pozrieť si nižšie uvedené presilovkové góly kopírkou. Boyes má nepochybne nielen skvelú techniku, ale aj cit na miesto kde sa treba postaviť a neskutočne presnú strelu či už príklepom, golfovým úderom, alebo švihom.
Tak link na video je !TU!
Napríklad tieto góly:
3/7/2009 STL vs. FLA (PPG)
2/13/2009 CHI vs. STL (PPG)
2/10/2009 VAN vs. STL (PPG)
klik na stranu č. 2
1/9/2009 STL vs. VAN (PPG)
1/15/2009 COL vs. STL (PPG)
Nie niesú to replays, to je presilovka Blues ktorú hrajú už druhý rok, ak si pozriete presilovkové góly aj z roku 2008, Boyesie to šupal rad radom presne z tej istej pozície. Dosť zaujímavé. Taký Colaiacovo, Berglund alebo Perron si nazbierali z týchto presiloviek dosť prihrávok a Tkachukové góly tečmi a dorážkami po Boyesových strelách padali tiež často.
S Ivanom sme sa už o tej presilovke neraz bavili, tak toto je naozajstná kopírka a predsa jej tímy nedokázali zabrániť. Hlavne VAN to fasoval, ale v PO si to postrážili dokonale a aj keď sa Boyes z tej pozície presadil aj tak, síce nie po nahrávke, ale dorážkou, bolo nám to prd platné.
Pekný systém a fungoval. Čo Vy na to?
Keď sa mi podarí nájsť videá a budem mať trochu viac času, pozrieme sa aj na presilovku s Backesom pred bránkou.
Zakončuje Boyes (22) z ľavého kruhu, na modrej Colaiacovo (28), vpravo Berglund (21), pred bránou Tkachuk (7), rozohrávka a pozičná práca Perron (57).
Ešte minulý rok túto presilovku rozohrával Erik Johnson, ale ten sa pred touto sezónou zranil, takže túto práce prevzal Perron a zastal si ju dobre. Na modrej sa striedal Colaiacovo s Jackmanom. Perron zavážal puk do pásma nahodením, alebo posúval na Berglunda. Potom pomohol rozostaviť formáciu na modrej, Tkachuk čára pred bránku. Puk sa posúval po ose obranca na modrej, pravé krídlo a prihrávka na Boyesa, strela z jednej.
Na našej stránke sa objavilo videjko s tohtosezónnymi gólmi nášho najlepšieho hráča , tak oplatí pozrieť si nižšie uvedené presilovkové góly kopírkou. Boyes má nepochybne nielen skvelú techniku, ale aj cit na miesto kde sa treba postaviť a neskutočne presnú strelu či už príklepom, golfovým úderom, alebo švihom.
Tak link na video je !TU!
Napríklad tieto góly:
3/7/2009 STL vs. FLA (PPG)
2/13/2009 CHI vs. STL (PPG)
2/10/2009 VAN vs. STL (PPG)
klik na stranu č. 2
1/9/2009 STL vs. VAN (PPG)
1/15/2009 COL vs. STL (PPG)
Nie niesú to replays, to je presilovka Blues ktorú hrajú už druhý rok, ak si pozriete presilovkové góly aj z roku 2008, Boyesie to šupal rad radom presne z tej istej pozície. Dosť zaujímavé. Taký Colaiacovo, Berglund alebo Perron si nazbierali z týchto presiloviek dosť prihrávok a Tkachukové góly tečmi a dorážkami po Boyesových strelách padali tiež často.
S Ivanom sme sa už o tej presilovke neraz bavili, tak toto je naozajstná kopírka a predsa jej tímy nedokázali zabrániť. Hlavne VAN to fasoval, ale v PO si to postrážili dokonale a aj keď sa Boyes z tej pozície presadil aj tak, síce nie po nahrávke, ale dorážkou, bolo nám to prd platné.
Pekný systém a fungoval. Čo Vy na to?
Keď sa mi podarí nájsť videá a budem mať trochu viac času, pozrieme sa aj na presilovku s Backesom pred bránkou.
je vidieť že si sa s tým pohral, pekné
Boysie to hrá naozaj skvele, ale na to je potrebná hlavne dobrá súhra v tej presilovkovej formácii. Ak si spomenieš, tak spočiatku to v sezóne až tak dobre nešlo no potom sa rozbehli a padalo mu to tam. Som zvedavý, ako to budú hrať v budúcej sezóne, až bude na ľade Erik a bude hrávať aj Kariya. Zrejme sa to troška pozmení a ešte stále nie je isté, či zostane Tkachuk (aj keď si myslím, že zostane)
Každopádne leto bude zaujímavé a to nielen u nás... :smile03:
Boysie to hrá naozaj skvele, ale na to je potrebná hlavne dobrá súhra v tej presilovkovej formácii. Ak si spomenieš, tak spočiatku to v sezóne až tak dobre nešlo no potom sa rozbehli a padalo mu to tam. Som zvedavý, ako to budú hrať v budúcej sezóne, až bude na ľade Erik a bude hrávať aj Kariya. Zrejme sa to troška pozmení a ešte stále nie je isté, či zostane Tkachuk (aj keď si myslím, že zostane)
Každopádne leto bude zaujímavé a to nielen u nás... :smile03:
Presne ako vravíte. Je vidieť, že ta presilovková súhra je pekne natrénovaná. Tie Boyesove góly som si všimol už minulú sezónu a tiež je veľmi záujimavé, že je to ako cez kopírak. No nič, kým na to súperi neprídu tak je dobre . S Kariyom to bude snáď ešte o niečo lepšie. Práve presilovka bola naša achilova päta minulý rok. Je vidieť, že tím a hlavne Murray si dali na tomto probléme zvlášť záležať.
Neviem či náhodou nemá murray@azet.sk
nuž pokiaľ ide o L.A. , tak predpokladám, že bude produkovať o dosť lepší hokej v budúcej sezóne. Myslím si, že budete v lete zaujímavo posilňovať káder a zohratosť tých čo zostanú sa zaujímavo prejaví aj na hre kráľov. Budem ich po očku sledovať, lebo som na nich v budúcom ročníku veľmi zvedavý Vôbec by ma neprekvapila ich účasť v PO.Lukas33 píše:Zaujímavé.
Hneď posielam mail nášmu trénerovi. Počkať, ja naňho nemám mail.Bluesfan píše:No nič, kým na to súperi neprídu tak je dobre .
Tiež si myslím, že LA pôjdu výrazne hore. Náznaky tam boli už túto sezónu ale tento ročník bol mimoriadne vyrovnaný. Určite sa v lete ako vraví Ivan výrazne posilnia. Majú obrovský potencial do budúcna a ja verím, že ho už konečne využijú. Ja by som im to PO už konečne doprial pretože je to veľmi sympatický tím.
Takže Jay McClement je doma.
Som zvedavý na podrobnosti tej zmluvy, je to zaujímavý začiatok boja o zmluvy, ale ako vravím, podobného hráča do oslaboviek nájdeme len ťažko, takže som s týmto krokom veľmi spokojný. Jay nieje zlý ani v rovnovážnej hre, má dobrý ťah na bránu aj strelu, stále mám v mysli jeho víťazný gól proti CGY vonku
Jay má 26 rokov a multi-year contract by som preložil asi najskôr ako dlhodobý, tak som fakt zvedavý.
Každopádne čo sa mňa týka, sú stále obavy o spomínaného Poláka a Tkachuka ja ich CHCEM!!! A o Legacem sa hovorí, že príjme nižší plat a podpíše kontrakt na dva roky s tým, že bude robiť dvojku Masonovi. Uvidíme, či sa to potvrdí.
Som zvedavý na podrobnosti tej zmluvy, je to zaujímavý začiatok boja o zmluvy, ale ako vravím, podobného hráča do oslaboviek nájdeme len ťažko, takže som s týmto krokom veľmi spokojný. Jay nieje zlý ani v rovnovážnej hre, má dobrý ťah na bránu aj strelu, stále mám v mysli jeho víťazný gól proti CGY vonku
Jay má 26 rokov a multi-year contract by som preložil asi najskôr ako dlhodobý, tak som fakt zvedavý.
Každopádne čo sa mňa týka, sú stále obavy o spomínaného Poláka a Tkachuka ja ich CHCEM!!! A o Legacem sa hovorí, že príjme nižší plat a podpíše kontrakt na dva roky s tým, že bude robiť dvojku Masonovi. Uvidíme, či sa to potvrdí.
Tak je, Jaya už máme podpísaného (http://blues.nhl.com/team/app/?service= ... eid=423825) a to je super vec, je vidieť, že to v našom tíme ide čoraz lepšie a hlavne nerobíme obchody ako Tampa, či iné kluby s takýmto "obchodným" duchom
Inak to tam museli šupnúť len niekedy teraz k večeru, ešte o 18.00 to tam nebolo, takže si z toho nerob hlavu Bluesman, hlavne, že je to tak.
Jay sa na ľade ohromne nadrie a robí v tíme kopec roboty, ktorá nie je veľmi vidieť v číslach, no pre náš team je skoro nenahraditeľný a aj preto ma jeho podpis nesmierne potešil.
Inak to tam museli šupnúť len niekedy teraz k večeru, ešte o 18.00 to tam nebolo, takže si z toho nerob hlavu Bluesman, hlavne, že je to tak.
Jay sa na ľade ohromne nadrie a robí v tíme kopec roboty, ktorá nie je veľmi vidieť v číslach, no pre náš team je skoro nenahraditeľný a aj preto ma jeho podpis nesmierne potešil.
Jay McClement podpísal trojročný kontrakt
SRY za menšie oneskorenie, ale mal som menšie problémy s vkladaním článku .
SRY za menšie oneskorenie, ale mal som menšie problémy s vkladaním článku .
neviem prečo, ale ja si stále myslím, že Legaceho v lete vymeníme do iného tímu a dvojkou bude možno mladý Schwarz, ktorý je stále naším hráčom, len ho pustili na vlastnú žiadosť chytať do MB, kde dostáva pravidelne príležitosť chytať, čo je pre mladého brankára len dobre. Tak som zvedavý, ako túto brankársku dilemu v lete náš GM s pánom prezidentom vyriešia. Určite má čo do toho povedať aj Myrray, ktorý asi tiež Legaceho veľmi nechce, nuž uvidíme... :frajer2:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé