Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak dnes to tu máme. :)

Najdôležitejší zápas a zároveň vyvrcholenie sezóny. Doma s Columbusom. Posledný zápas ktorý odohráme doma (potom nás čaká už iba COL v Denveri) a zároveň za určitých podmienok možná vstupenka do Play Off.
Túto sezónu sme dokázali z doterajších piatich zápasov vyhrať s Columbusom 4 :good: a v jednom sme získali bodík po remíze v riadnom hracom čase a následnej prehre. To všetko nám hraje do kariet a tento match musíme proti celku, ktorý si už PO vybojoval zvládnuť, nemôžeme si dovoliť žiadne zaváhanie, mohlo by to mať tragické dôsledky. :cry:

CBJ sa pravdepodobne do zostavy vráti Huselius, my budeme hrať v klasickej zostave z posledných týždňov, dúfam, že opäť zabojuje naša "the kids line" (Perron, Oshie, Berglund). Beriem akékoľvek víťazstvo, dnes je to skrátka zápas pravdy pre St. Louis.

sa týka ostatných kalkulácií a špekulácií, tak ANA hraje s DAL, tu nemožno očakávať nejaké zaváhanie, aj keď by to bolo fajn, kačky si zrejme zabezpečia postup už dnes. :|
Ďalší dvaja adepti NSH a MIN hrajú dnes proti sebe a práve toto bude duel, ktorý nám ovplyvní postupové šance do značnej miery :yes: . Pre NSH je to posledný zápas sezóny a určite sa budú snažiť ho zvládnuť a dúfať v naše zaváhania, naopak, v oveľa ťažšej situácii je Minesota, ktorá bude musieť vyhrať aj tento a aj svoj posledný zápas proti Columbusu.

Ja osobne verím a dúfam, že dnes vyhráme a Minesota zdolá NSH. Práve takáto zhoda by nám automaticky zaručila postup a uzavrela by všetky otázniky ohľadom osmičky postupujúcich na západe. Takže:
:fan: :wawe: :povzbudzovanie: :groupwave: LET´S GO BLUES :groupwave: :povzbudzovanie: :wawe:
Gratz do St.Louis k postupu :oslava: Koho by jste si radeji prali pro 1.kolo? Detroit nebo San Jose :?: Anebo je vam to fuk a v soucasne forme smetete oba :D
:yahoo: :clap: :cool: :arrow: STL 1:3 CBJ takže sme postúpili do Play Off :!: :!: :!: :yahoo:

Ako som vravel, naozaj to bol existeenčný zápas a podľa toho to aj tak vyzeralo. Nepustili sme CBJ v podstate k ničomu, prestrieľali sme ich, prehitovali, boli sme pánmi na ľade, rýchlo sme dali dva góly, oba presilovkové, z prvých troch striel a to nás ukľudnilo :yes: . Novotný síce na začiatku druhej tretiny pekným gólom znížil na 2:1, ale Tkachuk potom tečoval strelu od McKeeho a bolo 3:1 a tak to aj ostalo :) . Je to super, pretože proti CBJ sme túto sezónu 5-1-0, takže z dvanástich možných bodov sme proti CBJ získali 11 !!!

highlighty zo zápasu "do or die": :arrow: http://blues.nhl.tv/team/console.jsp?hl ... 1&fr=false

Keď na tabuli v Scottrade ukázali výsledok zápasu NSH 4:8 MIN hala takmer spadla :lol: . Je to paráda, Minesota nám veľmi pomohla a keďže ANA nakoniec udolal Dallas a zabezpečil si Play Off, je veľká škoda, že MIN už nemá žiadnu šancu sa tam dostať :( . Musím ale povedať, že keby sa hrali ešte dva-tri zápasy, tak by to MIN určite zvládla, lebo hrajú v skvelej forme :yes: . Na druhej strane mi nedá nespojiť Gáboríka s repre :?: .

Highlighty som si pekne vychutnal, chalani sa veeeľmi tešili a ScotTrade bolo do jedného na nohách a samozrejme po 29tý krát vypredané :good: . Radosť v sebe neschovával ani kouč Murray, po dva a pol sezóne sme v Play Off a dostal nás tam tento zápas, ktorý bol jeho 100tý víťazný na našej lavičke :cool: .

Tkachuk vravel, že v kabíne bol každý úplne ticho, žiadne hecovačky, každý sa maximálne sústredil a prinieslo to ovocie. Neverím, že mu neponúknu zmluvu, aj keď má 37 je to Bluesman najväčší na svete :yes: :good: :good: .

Po troch sezónach mizérií sa nám to opäť podarilo. Naposledy sme boli v Play Off v roku 2004. Jedinými hráčmi, ktorí si ktorí si to PO zahrali sú práve Keith Tkachuk a Barret Jackman. Teraz k nim pribudne the kids line, Brad Boyes (dúfam náš ťahúň v PO) a ďalši.

:!: :arrow: To najväčšie thank you patrí jednoznačne Chrisovi Masonovi, bol to práve on kto nám dal v januári pár víťaztiev, vo februári rešpekt u súperov, v marci nádej a v apríli Play Off. Ďakujeme. :yes: :yes: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:

Mám toho ešte toľko na jazyku, ale nejdem sa rozpisovať, radšej spať, som si istý že ešte tu pribudne mnoho príspevkov. Teraz si už len musíme počkať na svojho súpera v Play Off, ten vzíde z trojky San Jose Sharks, Detroit Red Wings a ešte možno aj Vancouver. Takže som rád že najlepší tím NHL druhej polovice základnej časti chýbať v PO nebude. Ešte v polovici februára sme boli poslední na západe a dnes môžeme povedať, že súčasná forma je zdrcujúca a v PO potrápime favoritov (dúfam). Ja si myslím, že najlepším súpreom by bolo SJS, najhorším VAN a DET by bol ťažko priechodný, ale o to zaujímavejší.

:!: :arrow: Mimochodom, T.J.Oshie vyhral hlasovanie o najkrajší gól sezóny. link :arrow: http://blues.nhl.tv/team/console.jsp?hl ... ent=STL212
Pekné zhrnutie Bluesman. Tak konečne sme tam. Zaslúžili sme si to. Celú sezónu sme bojovali so zraneniami a nakoniec sa nám to aj tak podarilo. Ani tomu nemôžem uveriť. Vďaka všetkým hráčom za tú bojovnosť čo predviedeli. Verím, že postup do PO nie je posledný krok, že tam môžme potrápiť ešte hocikoho. Fantázia :clap: :yahoo:
Gratulujem.Som rad,ze ste sa do PO prebojovali....a mozno sa stretneme v 1 kole........ :good:
:good: :good: :good: mooc som Vam drukoval :yes: :yes: :yes: aj vdaka sympatickemu HF Blues osadenstvu :wink: supr, kto by to bol pred sezonou povedal... :roll: :roll: tak ako Columbusu, tak aj Vam môze byt v podstate jedno, koho vyfasujete do 1.kola, pre Vas je postup do PO akoby :cup: :lol2: :wink:
uzite si tie PO zapasy, tym sa absolutne nic nevyrovna, aj prebdene noci za to stoja :yes: nikdy neviete kedy sa to zopakuje...tak si to skutocne vychutnajte :)

Obrázek
ObrázekObrázek
Ďakujeme za uznanie cepi. Užijeme si to a veríme, že postupom do PO pre nás toto dobrodružstvo nekončí. :clap: Let´s go Blues !!!
GRATULUJEM !!!!!!!

Posledne 2 minuty pred koncom,Vasi fans podakovali hracom standing ovation,bolo to fantasticke,az som mal zimomriavky po tele,to treba naozaj zazit,ale aj cez telku bolo citit a pocut riadny hukot a ta radost hracov bola neopisatelna..Niekedy naozaj rozmyslam,ze co je cennejsie,vyhrat SC,alebo MS IIHF.
Grats kluci,přiznám se,že jsem v průběhu sezony moc nevěřil,ale zvládli jste to a jsem na vás v PO zvědav! :thumbsup:
Osobně bych chtěl v PO ANTIHOCKEY TOWN a sérii Det-Nas, ale jinak jsem ná Vás v PO stejně jako Baffy také moc zvědav........ :thumbsup: :thumbsup: !!!!
Na cenu pre najlepšieho trénera sezóny bol nominovaný aj náš Andy Murray a má veľké šance na jej zisk.

Určite treba uznať kvality pánov Quenevilla :good: (CHI) alebo Juliena :good: (BOS) ale títo páni sa nemuseli počas sezóny vysporiadať s takým počtom zranených hráčov a takými situáciami ako tréner BLUES Murray :hmm: .

Myslím si, že stratiť na celú sezónu prvého aj druhého obrancu (Brewer, Johnson), skvelého pästiara, ktorý vie hrať hokej (D.J.King) a hráčov ako McDonald a Karyia ... okrem toho extra slabé výkony prvého brankára (Legace) :sad2: . Celú sezónu musel káder značne obmieňať, zapracovať hráčov z Peorie, meniť zostavy a improvizovať. Toto všetko samozrejme patrí k hokeju a hlavne k NHL, ale Murray nakoniec však dotiahol Blues do Play Off ťahmi ako:
:arrow: stávkou na Masona ako jednotku :winner1:
:arrow: -nasadzovaním mladíkov a následným vytvorením "the kids line". :cool:
:arrow: -zapracovaním do týmu Colaiacova
:arrow: -šancou pre Poláka, ktorý sa odmenil skvelými výkonmi
:arrow: -vypracovaním vynikajúcich presilovkových formácií a taktík
A ďalšími viacerými krokmi, ktoré nás vytiahli až tam kde sme, takže si naozaj myslím, že práve on je kouč, ktorý by si toto ocenenie zaslúžil. :yes:
:!: Očakávam diskusiu :)

Blues za dva mesiace prešli cestou z posledného miesta v konferencii až do Play Off a ešte stále nieje koniec, uvidíme kam až to dotiahnú. Dúfam, že čo najďalej, ktovie ... :roll:

Na stránke nhl som objavil skvelý článok o dôležitých postavách Centrálnej divízie, takže fanúšikovia tohtosezónnej najvyrovnanejšej a najťahšej divízie, odporúčam čaknúť a hlasovať. :yes:
Dnešné výsledky:
MIN 6:3 CBJ
ANA 4:5(so) PHX

nám pomerne dosť nahrali :yes: a v tabuľke je pred nami ANA iba s jednobodovým náskokom a CBJ s dvojbodovým náskokom, avšak ak sa nám podarí získať dva body za posledný zápas so "slabučkým" Coloradom tak predbehneme v tabuľke nielen ANA, ale aj CBJ, vďaka tomu, že máme s nimi výbornú vzájomnú bilanciu. :cool:

Momentálne je jasná jedna vec. Už sa nestane, žeby sme skončili siedmi, čiže určite nebudeme hrať v prvom kole s Detroitom :( . Sú len dve možnosti, buď COL porazíme a skončíme šiesty, v tom prípade PO začneme na ľade Vancouveru :? . Ak s Coloradom prehráme alebo remizujeme a prehráme, tak budeme hrať v San Jose. Takže máme na výber. :D Podľa môjho názoru, je pre nás Vancouver na čele s Luongom ešte o niečo silnejší a nepríjemnejší súper ako SJS, neviem si pomôcť ale nemám zápasy proti VAN moc rád :hmm: . Naopak proti SJS by sme si zahrať mohli a vrátiť im vyradenie spred 9?? rokov, keď sme my postúpili z prvého miesta a SJS z ôsmeho. :bitka3:

Som naozaj zvedavý, že ako naši pojmú ten match proti COL, ale aj tak si myslím, že budú hrať takmer na plno, s tým aby sa nikto nezranil, je možné že niektorí hráči dostanú voľno, tipoval by som to hlavne na Tkachuka, McDonalda, možno Oshieho a Berglunda. :roll:

Ešte sa máme na čo tešiť. :yes:
Dnes jsem opravdu zvedavy koho si vyberete jako soupere pro 1.kolo? :) Ci to budou kosatky nebo zraloci... kazdopadne at vam rybina chutna :D
Tak práve skončil zápas STL 1:0 COL čo znamená, že do Play Off postupujeme zo 6. miesta :cool: kto by to bol povedal že? A sily si zmeráme s Vancouverom :yes:

Na môj podiv sme hrali v "kompletnej" zostave a neoddychoval nik, ale bolo vidieť súčastné pozície tímov, rozumej-slabý hokej. Na začiatku zápasu sme mali tlak my a potom stojí za zmienku už len prevaha COL počas takmer celej tretej tretiny, až na dve minútky v jej strede, kedy sa prelievali šance z jednej strany na druhú.

TAKŽE ST. LOUIS BLUES NA KONEČNEJ 6. POZÍCII NA ZÁPADE! PO: STL vs. VAN
Do kelu a ja už som sa tešil na CBJ.. a nakoniec dostaneme vás, jedného z najnepríjemnejších súperov za posledné roky. Ale dúfam že z tejto dvojice postúpi rovnaký súper ako tomu bolo v sezone 2002/03.
Blues majú posledné mesiace velmi dobrú formu, ale môj tip je 4:1 pre skúsenejších Canucks.
Skúsenejší. Momentálne je St.Louis najlepší tím v NHL v našom tíme vládne eufória a určite chlapci nebudú chcieť skončiť v 1. kole. Na 4:1 to určite nevidím ani pre jedného verím však v postup Blues. Tím je nadupaný a zdravo vyhecovaný. :)
tak vás tu pekne všetkých zdravím. Po tom neskutočne dlhom strádaní (kvôli tým našim sviatkom som bol odcestovaný) som sa sem nedostal a mal som menší "absťák" :)
Naši to zvládli bravúrne a som nesmierne rád, že sa potvrdili moje nedávne odvážne slová o 6. mieste v konferencii. Kosatky mi prídu v tejto časti sezóny, ako najprijateľnejší súper. Naši sú v skvelej forme, takže to bude určite nesmierne zaujímvý súboj v ktorom verím nebudeme do počtu a potrápime. Dovolím si dokonca tvrdiť, že máme na postup :yes:
Ak sa pozerám na ostatné dvojice, tak je to nesmierne ťažké, najmä súboj SJ - ANA bude bitka. CHIC - CGY azda nemá favorita a v súboji DET - CBJ, by DET podľa všetkého nemal zaváhať, ale nekričme hop...
Inak ďakujem ti Bluesman za aktuálne info cez sms :good:
K tým tvojím príspevkom ani niet čo dodať, dobrá práca. Základnú časť a jednotlivé aspekty, ktoré ovplyvnili pozitívne, či negatívne jej priebeh môžme podrobne rozobrať, rovnako tak účinkovanie jednotlivých hráčov.
ivan23 píše:tak to ma podrž, výhra na ľade jastrabov, odkiaľ sa v tejto sezóne body príliš nenosia, tak to už hej... :good:
Zápas som nikde nesledoval, tak o priebehu zápasu neviem nič, ale už fakt, že jastraby nedali ani gól o niečom svedčí. Taktiež je vidieť zlepšenú hru Blusmanov. Dnes dal prvý gól v tejto sezóne obránca Woywitka, z presilovky ešte v prvej tretine a v záverečnej to poistil klasika Tkachuk po prihrávke od Boyesa.
Tak super, postupová osmička sa viditeľne priblížila (strata 7 bodov nie je nijak tragická) a v kútiku duše im ju prajem. Je to veľmi sympatický tím, ktorý na to podľa mňa má. Posledné tri sezóny od výluky sa im to ešte ani raz nepodarilo, tak hádam sa tento tím správne nakopol a dotiahne to do PO.
príspevok z 22. januára (na 8. strane :smile03: ), som rád, že to vyšlo, je to skvelý pocit teraz po čase... :clap:
Myslím si, že stratiť na celú sezónu prvého aj druhého obrancu (Brewer, Johnson), skvelého pästiara, ktorý vie hrať hokej (D.J.King) a hráčov ako McDonald a Karyia ... okrem toho extra slabé výkony prvého brankára (Legace) :sad2: . Celú sezónu musel káder značne obmieňať, zapracovať hráčov z Peorie, meniť zostavy a improvizovať. Toto všetko samozrejme patrí k hokeju a hlavne k NHL, ale Murray nakoniec však dotiahol Blues do Play Off ťahmi ako:
:arrow: stávkou na Masona ako jednotku :winner1:
:arrow: -nasadzovaním mladíkov a následným vytvorením "the kids line". :cool:
:arrow: -zapracovaním do týmu Colaiacova
:arrow: -šancou pre Poláka, ktorý sa odmenil skvelými výkonmi
:arrow: -vypracovaním vynikajúcich presilovkových formácií a taktík
A ďalšími viacerými krokmi, ktoré nás vytiahli až tam kde sme, takže si naozaj myslím, že práve on je kouč, ktorý by si toto ocenenie zaslúžil. :yes:
:!: Očakávam diskusiu :)

Nuž čo k tomu dodať, ešte v začiatku tejto sezóny Murrayho kritizovali a nedávali mu veľa šancí s týmto tímom, dokonca padli prognózy, že po sezóne asi skončí (článok v Pro Hokey č. 09/2008) Po minulej nie najlepšej sezóne, sa ale káder dosť zmenil. Spočiatku to ešte bolo kadejaké, ale po tom, ako zapadli viacerí hráči do koncepcie hry tímu, to už bolo fajn. Začal hrávať na centri Berglund, prišli sme, ako píše Bluesman o Kinga, Kariyu i Brewera a to sú povedzme si úprimne pre takýto celok citeľné straty. Cez to všetko sa mužstvo otriaslo, zohralo a začalo v tomto roku podávať čoraz lepšie výsledky. Obrana začala hrať super, keď sa v skvelej forme ukázali najmä Colaiacovo a Polák, o ktorom by sme to pred sezónou sotva povedali. Myslím, že aj Woywitka ukázal zlepšenie a to je dobré znamenie pre budúcu sezónu. Inak toľko oplakávaná výmena Stempniaka sa nakoniec ukázala, ako dobrý ťah, nakoľko dvojica, ktorá prišla za Leeho vyrobila pre team spolu 58 bodov! Ale k mladým : T.J. Oshie hral v závere famózne a vyslúžil si aj pozornosť médii, Berglunda som už spomenul, skvelá práca hokejkou, dobrý prehľad a na jeho vek aj pomerne slušné body (47b - 21g a 26as), Perron po tom čo si zahral už v minulej sezóne sa v tejto ukázal, ako veľmi platný hráč a jeho 50 bodov je skvelých. Spoločne s Backesom dosiahli v individuálnom hodnotení najlepšie zlepšenie oproti minulej sezóne. Výborne sa ujal Crombeen, ktorého sme uchmatli DAL z listiny voľných hráčov a to bol naozaj veľmi dobrý ťah. No ako najdôležitejší moment pre toto PO považujem zaradenie Chrisa Masona na post jedničky (troška riskantne, ale čo iné trénerovi zostávalo pri forme legaceho) Tento pomerne neznámy brankár, ktorého sme získali z NSH za 4. voľbu v drafte, sa nakoniec ukázal, ako skvelá kúpa :good:
Prečo to spomínam..? Pred časom som tu v jednom príspevku písal, že vedenie Blues robí dobré kroky, ich práca je koncepčná a má všetko hlavu aj pätu. Z roka na rok vidieť zlepšenia, pribúda fanúšikov a konečne sme sa dočkali aj PO. To všetko nám dáva dobré vyhliadky do ďalších sezón. Ja osobne verím, že je to po dlhšej dobe znova začiatok jednej peknej etapy tohto skvelého klubu. :yes:
:coucou:Vitaj doma Ivan. :D Dúfam, že si si sviatky užil, oddýchol a aj sa potešil :D

Veru áno, tento tím je dobre poskladaný a ak sa v tomto zložení dostal na šieste miesto v konferencii, tak si neviem ani len predstaviť, že kde budeme, budúcu sezónu, keď sa k tímu pripoja všetci hráči. Predpokladám, že predsezónny kemp bude nesmierne ťažký a naplnený takou kvalitou, ako možno nikde inde :roll: . Ale ako sme sa Ivan bavili, dôležité bude chlapcov udržať pokope, ale nemusíme sa báť, lebo Davidsonovi doteraz vyšiel každý krok a tak je káder vo veľmi dobrých rukách. :yes:

Čo sa týka sezóny, tak Murray ju v spolupráci s hráčmi zvládol naozaj bravúrne. Od 19 februára sme preskočili 9 silných tímov. V hlasovaní na stránke nhl.com na otázku Ktorý tím napísal túto sezónu najlepší príbeh, odpovedala väčšina že St. Louis Blues. Je to pravda, lebo také niečo sa často nevidí, smerom nadol áno, ale nahor, je to úžas.

Ja som Masona jedným očkom sledoval aj minulú sezónu, nebol najhorší a odchytal dosť zápasov za NSH, ale vtedy som veľmi preveľmi držal palce Toivonenovi, aby sa presadil, no nakoniec putoval domov :cry: a do STL prišiel pred sezónou práve Mason. Moc som sa tým nezaoberal, pretože jednoznačnou jednotkou mal byť Legace. No situácia sa vyvinula tak ako sa vyvinula a musím povedať, že Mason je v životnej forme a je možno aj lepší ako bol v životnej forme Legace!

Teraz budeme zvedavý, ako sa mu bude dariť v PO. Ale pripadá mi, že mu vyhovuje hra pod tlakom, má dobrý prehľad o puku pred ním, stráži dorážky, vie kde je puk aj keď leží na ľade. Je fakt skvelý a to že sme v Play Off ide na vrub z hráčov najmä Masonovi!

O našej slávnej trojke sa ešte narozpráva mnoho. Berglundovi sa darilo najmä v presilovkách s Boyesom, tam zbieral góly, Oshie je korčuliar, silný v hre do tela, snáď neinkasoval bodycheck, ktorý by neustál a jeho góly boli úžasné, z neho bude ešte obrovská hviezda celej ligy, mne možno pripomína štýlom hry Ovečkina, uvidíme za rok-dva. A Perron ukazuje v hre výborný prehľad, jeho nahrávky majú oči a veľmi sa zlepšil aj vďaka tomu, že rozohrával presilovky. O týchto troch ešte prehodíme nejeden príspevok.

Teraz si dovolím tvrdiť (uistil ma v tom aj zápas s Coloradom), že je to práve obrana, ktorá je neskutočne dobrá. :roll: Jackman, Polák, McKee, Colaiacovo, za nimi Mason, to je skrátka super, na moje prekvapenie hral v poslednom zápase veľmi dobre aj Weawer a nerobil skoro vôbec chyby a bol asi najspoľahlivejší. Woywitka sem-tam trochu zazmätkáril, ale aj z neho bude skvelý hráč, no o miesto v prvom tíme Blues sa bude musieť pobiť a nebude to mať ani najmenej ľahké. :frajer2:
Najslabším článkom obrany bol asi Strachan. Neviem Ivan či sme na neho negatívne zaťažený, ale moje nesympatie si získal pomerne skoro a aj keď sa potom trochu zlepšil, mňa si už na svoju stranu asi nezíska. :beee:
Kariya se chystá k návratu, najde se pro něj místo?

Kariya je aktuálně v Coloradu na podrobném lékařském vyšetření. Pokud vše klapne, měli by mu muži v bílém posvětit návrat na led.

Situace je ale poněkud paradoxní. Za normálních okolností by každý fanoušek i trenér volal po návratu takové osobnosti. Kádr St. Louis se ale v posledních dnech a týdnech neuvěřitelně semknul, každý bojuje na hranici svých možností, a nikdo vlastně neví, co může případný návrat elitního hokejisty s mužstvem udělat. Morálka a ochota jít na hranici sebeobětování jsou někdy hodně křehké nádoby.

„Lidé se budou dohadovat. Je připraven? Bude dostatečně rychlý? Nenaruší vnitřní soudržnost týmu? Myslím, že je to vtip,“ říká na stránkách listu St. Louis Today Dan Hinote. „Je to hokejista světové třídy, fenomenální spoluhráč a taky velká součást tohohle týmu. Není to typ chlápka, co by sem vpadl a všechno se najednou začalo hroutit.“

„Pokud se dostaneme do play off a Paul bude připraven hrát, co byste dělali? Bude to potřeba hodně promyslet. Nebude to tak snadné. To ne. Je to skvělý hráč, světový hráč a každý by ho bral. Nicméně já mám právě teď docela dobrou partu hokejistů, kteří tvrdě makají."přiznává kouč Andy Murray.

Zvláštní situaci zřejmě trenér posoudí bezprostředně v den, kdy skutečně nastane. „Pokud budu cítit, že Paul může nastoupit a hrát lépe než někdo jiný a my můžeme někoho vyndat, pak bychom to měli udělat. Nikdo tu není tak sobecký, aby neoželel své místo v sestavě, pokud bude tým vyhrávat. Nebude to ale tak snadné, jako se o tom teď bavit."

„Jakmile bude připraven, bude to trenérovo rozhodnutí. Je to tým Andyho Murrayho,“ zdůrazňuje prezident Blues John Davidson, že do kompetencí kouče zasahovat nehodlá. „Uvidíme, jak bude vypadat na tréninku a pak se musí Andy rozhodnout.“
Neviem čo si mám o tom myslieť, ak by sa mohol zapojiť do boja o Stanley Cup, tak by to bolo určite skvelé, ale aj ja by som mal z jeho zaradenie mierne obavy.
Ak niekto nájdete info ohľadom Karyiu, šup to sem pls :)
A do tretice:
Chris Mason sa stal druhou hviezdou uplynulého týždňa s bilanciou Tri zápasy, tri výhry, zastavil 72 zo 74 striel súperov. :cool:
Prvou hviezdou bol Luongo, ten dostal ešte o gól menej :!: Dúfam, že to neznamená že sa Tí dvaja postarajú o to, že v Play Off sa budú naše zápasy končiť 1:0, 2:1 a podobne :D Tretiou hviezdou sa stal Phil Kessel z Bostonu.

Článok z nhl.com TU
Obrázek :taptap: :thumbsup2:
Tak náš kouč ANDY MURRAY bol nakoniec naozaj za svoju nesmierne dobrú prácu v tejto sezóne ocenený trofejou Michela Bergerona udeľovanou Philom Espositom pre najlepšieho trénera sezóny! :cool: :povzbudzovanie:
Veľmi si to zaslúžil a myslím si, že tento rok bolo to rozhodovanie asi najľahšie za posledné sezony, jeho práca si teraz naozaj zaslúžila oceniť aj "zvonku".
Tu je článok na stránke nhl

:!: Myslím, že hlavný kandidát na Jack Adams award je práve Andy, veľmi mu to želám. :yes:
to je skvelé, v podstate som veril, že to ocenenie získa práve on. Ide postupne krok za krokom v svojej práci z jasným cieľom, niečo s týmto tímom dokázať a myslím si, že sa mu to darí. Aj tento krok pána Davidsona, angažovať pred tromi rokmi práve tohto trénera, sa ukázal, ako správny. Začína na mňa tento pán pôsobiť dojmom, že azda nerobí chybné ťahy :D čo je dobré znamenie. Dúfajme, že mu to vydrží čo najdlhšie...
tu je ešte link na článok z našej stránky, kde sa môžte o Andy MURRAYOVI dozvedieť niečo viac :

http://blues.nhl.com/team/coach_murray.htm
Bluesman píše:
Kariya se chystá k návratu, najde se pro něj místo?

Kariya je aktuálně v Coloradu na podrobném lékařském vyšetření. Pokud vše klapne, měli by mu muži v bílém posvětit návrat na led.

Situace je ale poněkud paradoxní. Za normálních okolností by každý fanoušek i trenér volal po návratu takové osobnosti. Kádr St. Louis se ale v posledních dnech a týdnech neuvěřitelně semknul, každý bojuje na hranici svých možností, a nikdo vlastně neví, co může případný návrat elitního hokejisty s mužstvem udělat. Morálka a ochota jít na hranici sebeobětování jsou někdy hodně křehké nádoby.

„Lidé se budou dohadovat. Je připraven? Bude dostatečně rychlý? Nenaruší vnitřní soudržnost týmu? Myslím, že je to vtip,“ říká na stránkách listu St. Louis Today Dan Hinote. „Je to hokejista světové třídy, fenomenální spoluhráč a taky velká součást tohohle týmu. Není to typ chlápka, co by sem vpadl a všechno se najednou začalo hroutit.“

„Pokud se dostaneme do play off a Paul bude připraven hrát, co byste dělali? Bude to potřeba hodně promyslet. Nebude to tak snadné. To ne. Je to skvělý hráč, světový hráč a každý by ho bral. Nicméně já mám právě teď docela dobrou partu hokejistů, kteří tvrdě makají."přiznává kouč Andy Murray.

Zvláštní situaci zřejmě trenér posoudí bezprostředně v den, kdy skutečně nastane. „Pokud budu cítit, že Paul může nastoupit a hrát lépe než někdo jiný a my můžeme někoho vyndat, pak bychom to měli udělat. Nikdo tu není tak sobecký, aby neoželel své místo v sestavě, pokud bude tým vyhrávat. Nebude to ale tak snadné, jako se o tom teď bavit."

„Jakmile bude připraven, bude to trenérovo rozhodnutí. Je to tým Andyho Murrayho,“ zdůrazňuje prezident Blues John Davidson, že do kompetencí kouče zasahovat nehodlá. „Uvidíme, jak bude vypadat na tréninku a pak se musí Andy rozhodnout.“
Neviem čo si mám o tom myslieť, ak by sa mohol zapojiť do boja o Stanley Cup, tak by to bolo určite skvelé, ale aj ja by som mal z jeho zaradenie mierne obavy.
Ak niekto nájdete info ohľadom Karyiu, šup to sem pls :)
našiel som tento článok v denníku STL Today :

http://www.stltoday.com/stltoday/sports ... enDocument

a do budúcna, tu nájdete niektoré celkom aktuálne info a Blues :

http://www.stltoday.com/sports/blues :smile03:
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES