Tak napriek dvom gólom Boyesa sa nám s Dallasom podarilo uhrať iba jeden bodík a ostatné zápasy dopadli presne opačne ako sme si želali, tým pádom sme vyklidili prostory postupových priečok. Trošičku sa nám to zamotáva, ale ešte nám ostáva pár zápasov odohrať a súboje o osmičku budú takmer priame takže máme všetko vo svojich rukách ... viacmenej.
veru tak, škoda toho zápasu Boysie znova exceloval Zápas to bol, ako som predpokladal veľmi vyrovnaný a výsledok mohol byť kľudne v náš prospech, viedli sme v závere stretnutia 4:3 a mohli to udržať, ale... DAL hral neskutočne zodpovedne a slušne, veď sme hrali iba dve presilovky, no aj tak sme dokázali tú druhú premeniť na gól, čiže len potvrdzujeme, že je to naša silná zbraň. Nevadí, troška sa to zdramatizovalo, nakoľko kandidáti na PO stále živia takmer rovnaké nádeje a isté to nemá dokonca ani CBJ s ANA. MIN má zápas k dobru a tak nás delí vlastne iba bod. Rovnako ako my, je na tom NSH a tak iba EDM stráca na postupovú osmičku 3 smiešne bodíky. Teraz ich čaká ich oddychový zápas s LA a potom ťažký dvojzápas s CGY. Najhoršie je na tom, čo sa týka rozlosovania asi NSH, tých čaká doma silné CHIC, potom idú do DET a posledný zápas hrajú v MIN, ktorá tiež živý nádeje na PO.
Čo z toho všetkého vyplýva : DAL to už pravdepodobne nezvládne, EDM má všetko vo svojich rukách, ale ak by aj bodovali naplno a ich konkurenční ašpiranti na PO tiež, tak im to nebude nič platné. ANA má fakt šialenú a dobre načasovanú formu a zrejme im to PO neunikne (myslím, že skončia na 6. priečke) Najväčší boj bude o 7. a 8. miesto o ktoré sa pobijú CBJ, STL, MIN a NSH. Bolo by skvelé, ak by tento súboj týchto štyroch tímov určil poradie, aké som zvolil aj ja :smile03: