Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

to je dobre, celkom príjemná nákaza po čase, či nie..?

Pozeral som si rozpis zápasov ostatných adeptov na PO a poviem vám, že taký ANA, to má asi ešte ťažšie ako my :
Hrá v EDM, VAN a SJ, doma so SJ a DAL a nakoniec vo PHX
NSH v zostávajúcich 6 zápasoch 4x vonku a každý zápas nenormálne ťažký (v CBJ, CHIC, DET a MIN) doma s CBJ a CHIC
MIN hostí VAN a CGY, ide do DET, potom doma s DAL a NSH a nakoniec v CBJ
EDM hrá 5x doma s ANA, SJ, VAN, LA a CGY a nakoniec v CGY

takže bitka o 6. 7. a 8. miesto konferencie bude zaujímavá. Som zvedavý na koho tentokrát vyjde to otrasné 9. miesto :sad2:
ozaj , pozrite si toto chalani :

http://www.thebreakaway.net/photoplog/index.php?c=25
nechcem spamovať, ale prechádzam si aj články na iných stránkach na narazil som na toto :
http://www.hokej.sk/nhl/clanok60938-Det ... opingu.htm
no nie je to skvelé, škoda, že takéto niečo nevedia dohodnúť aj v KE... :(
To deviate miesto v konferencii hocikomu, len nie nám ...
Pekný link, niečo sa tam dalo posťahovať, dám tu aj ja nejaké fajn obrázky zo stránky Blues (fakt som zvedavý, kedy mi to niekto zatrhne, lebo fakt neviem, aké sú moje práva čo sa týka podobných obrázkov):

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek

Obrázek Obrázek
tí malí chlapci v dresoch Blues, to je niečo neskutočné a krásne :cool: , aj môj malý špunt chodí do Steelky v drese so 14 Ďuriho Kledrowtza a je na to patrične pyšný. Ja na neho ani nevravím... :)
Ohľadom tých prípravákov...nemyslím si, že by to musel byť nejaký extra problém zorganizovať taký zápas NHL v Steelke. Je to hala ako sa patrí, vypredané by bolo a vidieť tím NHL na vlastné oči by si asi nenechal ujsť žiaden fanda NHL na Slovensku. Marketingovo by sa to malo dať nejako vyjednať, som si tým istý.
Ja by som do toho Švédska šiel tak strašne rád, ale to by som asi musel byť milionár v momentálnej situácii, ale vidieť hrať kids line Blues pokope, to je môj najaktuálnejší sen :D
inak začínam pociťovať zvýšený počet pozitívnych ohlasov na našu hru aj na stránkach, kde to doteraz nebývalo veľmi zvykom, čo je dobre. Mnohí nás začínajú brať vážne a zaraďujú nás k vážnym adeptom na PO, takže náš optimizmus je celkom oprávnený, si myslím.., toto stojí tiež za prečítanie :

http://www.hokejportal.cz/clanek/10737/ ... li/detail/
Dnes našim v Chicagu verím. Dal som to aj na tiket ako víťaza zápasu. Rozhodujem sa na základe aktuálnej formy a vzájomních duelov. Let´s go Blues !
No dnes to veru budeme mať ťažké .. .. .. séria sa začína a neviem si predstaviť, aké super by bolo začať ju víťazstvom a natiahnúť šnúru víťazstiev na 6 :cool: Blackhawks, však budú určite rezolútne proti a nebude to ľahké, ale forma našej kid line by mohla vydržať a mohli by nám vyhrať aj tento zápas. Každopádne pre mňa by boli dva body v riadnom hracom čase viac prekvapením ako realitou. Ale hádam bude dobre. :yes:
Uf uf ... :(
Tak bolo jasné, že prehra raz prísť musí a ak sme si to niekedy zaslúžili, tak určite práve dnes.
Podľa zostrihu sme mali len minimálnu chuť vyhrať, pred bránou nedôraz, chyby v strednom pásme a aj Mason mi pripadal trochu nekoncentrovaný, vyzeral, akoby mu to bolo jedno.
Dokonca mi takmer aj bolo ľúto, že sme Khabibulinovi pokazili sekundu pred koncom čisté konto, pretože dnes ho mohol v kľude mať. Vyslať na bránku CHI prvú tretinu 3 strely a druhú 4, to je slabôtka :sad2: :sad2: . Okrem Tkachukovho nájazdu, žiaden highlight z našej hry, ani sa nečudujem, Boyes, McDonald, Backes aj kids line si dnes asi dali pauzičku, aspoň mi to tak pripadá :ja_neviem: .
No nevadí, síce sme nezískali ani bod, ale stále je všetko relatívne OK, musíme sa sústrediť na ďalší zápas.
B.J. Crombeen nominovaný na Bill Masterton Memorial Trophy

Vždy sa nominuje hráč z každého tímu na zisk tejto trofeje pre profíka, ktorý kombinuje svoju výbornú hru s oddanosťou hokeju a športovým duchom. Zo všetkých sa potom vyberú traja finalisti. B.J. má cukrovku a aj napriek tomu je to skvelý profesionálny hokejista. Z času na čas sa pobije, to je pravda, ale chlapík to je sympatický a nominácia je zaslúžená. :)

link na blues stránke :arrow: http://blues.nhl.com/team/app/?service= ... eid=416333
Chlapi drzim Vam palce proti tazkemu superovi dnes,mate zapas v nohach s nami a Detroit odychoval 3 dni,takze do nich,mate vyhodu. :good: ,nech sme vsetci z nasej divizii v PO..
:clap: waaaaw
Tak toto som naozaj nečakal. Parádička. Videl som len výsledok a pozrel som si highlighty priamo na stránke nhl a kukám, Backes jeden gól, Backes druhý gól, tretí, štvrtý ... :lol:
Thank you thank you, thank you David Backes :D
Parádne zlepšenie dňa hneď takto zrána pred robotou.
STL 5:4 DET :cool:
Bluesman píše::clap: waaaaw
Tak toto som naozaj nečakal. Parádička. Videl som len výsledok a pozrel som si highlighty priamo na stránke nhl a kukám, Backes jeden gól, Backes druhý gól, tretí, štvrtý ... :lol:
Thank you thank you, thank you David Backes :D
Parádne zlepšenie dňa hneď takto zrána pred robotou.
STL 5:4 DET :cool:
Tebe sa den zlepsil a ja som mal dodrbanu noc a ani teraz mi neni nijak do spevu....Ale gratulujem k vyhre.1 polovicu zapasu ste boli lepsi,aktivnejsi.My sme zabrali,len ked sme prehravali o dva goly...Este raz gratulacia dufam,ze postupite do PO...
Klobúk dole pred Backesom. 4 góly :cool: :cool: :cool: , najlepšie na tom je, že to dal brankárovi Detroitu :razzi: :razzi: :cinka: :cinka: :cinka: :lol: . Súperi Blues sa majú načo tešiť v PO, ale to by sa tam najprv museli dostať, čo by nemal byť problém :wink: .
Kráááása.Tak dnes je pekný deň. Vyhráme v Detroite a ešte mi aj prišla mikina ktorú som si objednal. Čo viac si môžem priať. David Backes...neuveriteľné...nemám na neho slov.Momentálny top hráč Blues a stále to potvrdzuje :clap:
Gratulujem :good: Super hokej...
Blues @ Red Wings

T.J. OSHIE zvolený za nováčika mesiaca. :cool:

Minulý mesiac zaznamenala naša hviezdička 13 bodov za 4 góly a 9 asistencií a kolónku +/- si vylepšil o 6 plusových bodov.
Túto sezónu sa tak náš talentovaný mladík dostal ku spoločnosti ostatných rookies ktorí boli zvolení za hviezdy mesiaca a to: Derick Brassard (Október), brankár Blue Jackets Steve Mason (November a December), pravé krídlo Anaheimu Ducks Bobby Ryan (Január) a brankár Nashvillu Predators Pekka Rinne (Február).

blues.nhl link :arrow: http://blues.nhl.com/team/app/?service= ... eid=416372

T.J. Oshie je v celkovej tabuľke kanadského bodovania bluesmanov na siedmom mieste s 37 bodmi za 13+24 v 53 zápasoch a má tiež +15 bodov v begbeeeho obľúbenej štatistike +/- :D
Bodovanie vedie Brad Boyes (30+35) ... ďalej David Backes (30+21), David Perron (14+35), Patrik Berglund (21+26), Keith Tkachuk (22+20) a Andy McDonald (14+26).

Obrázek
Mimochodom, je mi dosť čudné, že sa tu po takomto víťazstve ešte neobjavil ivan na fóre :D
Asi to ešte niekde rozdýchava, alebo oslavuje :lol:
tak vás tu všetkých pekne zdravím, bol som pracoven zaneprázdnený a nemohol som prispievať, čo troška mrzí, lebo keď som sa dozvedel výsledok s DET neveril som vlastným očiam :shock: Nesmierne som našim veril a som rád, že sa podarili tie dva bodíky so zápasov CHIC a DET. Naši sú konečne na 8 priečke a čakajú ich myslím si troška ľahšie zápasy. Zrejme to nakoniec naozaj dopadne tak, že posledné dva zápasy budú rozhodovať o konečnom umiestnení a tie sú pre nás pomerne dobré. Doma CBJ a v COL, to by mohlo byť skvelé. :good:
Idem voliť a ešte sa ukážem :smile03:
Bluesman píše:T.J. OSHIE zvolený za nováčika mesiaca. :cool:

Minulý mesiac zaznamenala naša hviezdička 13 bodov za 4 góly a 9 asistencií a kolónku +/- si vylepšil o 6 plusových bodov.
Túto sezónu sa tak náš talentovaný mladík dostal ku spoločnosti ostatných rookies ktorí boli zvolení za hviezdy mesiaca a to: Derick Brassard (Október), brankár Blue Jackets Steve Mason (November a December), pravé krídlo Anaheimu Ducks Bobby Ryan (Január) a brankár Nashvillu Predators Pekka Rinne (Február).

blues.nhl link :arrow: http://blues.nhl.com/team/app/?service= ... eid=416372

T.J. Oshie je v celkovej tabuľke kanadského bodovania bluesmanov na siedmom mieste s 37 bodmi za 13+24 v 53 zápasoch a má tiež +15 bodov v begbeeeho obľúbenej štatistike +/- :D
Bodovanie vedie Brad Boyes (30+35) ... ďalej David Backes (30+21), David Perron (14+35), Patrik Berglund (21+26), Keith Tkachuk (22+20) a Andy McDonald (14+26).

Obrázek
chlapca si začali viac všímať aj média a tu je jeden veľmi sympatický článok venovaný práve T.J. Už som tu viackrát písal v reportoch, že sa mi jeho hra pozdávala, hlavne to nasadenie čo dáva do hry a celkový dojem z jeho pôsobenia na ľade je fajn.

http://www.nhlpro.cz/clanek/14555-maji- ... niho-hrace
4 góly Davida Backesa

Z T. J. Oshieho bude hvězda!!! Když jsem ho viděl hrát, byl skvělý. Je rychlý, skvěle technicky vybavený a není divu, že je teď jedním z nejoblíbenějších sportovců v St. Louis. Scouti věděli, proč ho brali z prvního kola. Jen těch zranění by mělo být při jeho vývoji míň
zdravím všetkých, tak sa pozrime dnešnému nášmu súperovi troška na zúbky...
DALLAS v posledných dňoch privádza svojich fans takmer do zúfalstva, jeho hra je nevýrazná a výsledky vôbec nie sú uspokojivé. Z posledných 10 zápasov DAL vyhral iba dva. Doma zvíťazil naposledy 14.3. a aj to po predlžení s MIN 3:2 a potom nasledovali prehry :
DAL - VAN 2:5
DAL - LAK 0:1 :thumbsdown:
DAL - FLO 3:6
DAL - CGY 1:2
31.3 zvíťazili hviezdičky u kráľov v LA 3:2 a to bola tá spomínaná druhá výhra z posledných 10 zápasov.
Všetky tieto fakty nás môžu troška naplňať optimizmom, pretože pri našej súčasnej forme, by to mohol byť pohodový zápas, ale...
DAL je aj za týchto okolností neskutočne silný, trápia ho síce zranenia niektorých potrebných hráčov, ale ich team je hodne nevypočitateľný a dokáže za každých okolností potrápiť a prekvapiť. Ja síce očakávam víťazstvo našich, ale myslím si, že to bude ťažký zápas. DAL totiž hrá posledný zápas v tejto sezóne doma a potom ho čaká trip u súperov (MIN, COL, ANA) a ak dobre rátam, tak dnešnou prehrou si definitívne zahatajú cestu do PO. Z toho dôvodu budú hrať na plno a nedarujú nám nič. Naša obrana si bude musieť dávať pozor na skvelého Neala, či Erikssona. V bránke bude predpokladám Turco, ktorý chytal aj v poslednom zápase s CGY, ale môže byť, že nakoniec nastúpi Stephan.
Dallasu sa v tejto sezóne proti nám nedarí, naposledy sme ich doma porazili 5:2, predtým 16.10. dostali výprask 6:1 a u nich sme tiež vyhrali 26.02. kde to skončilo v pomere 1:3 :good:
DAL je momentálne na 12. mieste v konferencii a stráca na postupovú osmičku, kde sme MY 7 bodov, tak verím, že im dnešným našim víťazstvom pokazíme náladu a naopak sa o kúsok ďalej posunieme k vytúženému PO :yes:
Z ostatných zápasov hraných dnes, nás ešte budú zaujímať výsledky v súboji NSH - CBJ, kde by mohli zvíťaziť domáci predátori, SJ by mohlo doma poraziť nepríjemné káčky z ANA a EDM by mohol zakopnúť doma s VAN. Takto by to bolo priam ideálne :smile03:
Tak uvidíme nakoľko sa tieto moje tipy a priania naplnia..?
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES