Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

a čo píšu o našom zápase na nhlpro.cz ?

http://www.nhlpro.cz/clanek/14495-pribl ... o-play-off

Inak v prípade nášho víťazstva by bodli aj víťazstvá SJ a CGY :yes: To len tak na margo...
St.Louis dnes znovu potvrdzuje že je velmi nepríjemný tím pre nás a znovu majú v zápase navrch, prvý gol v zápase ale strelil náš Pyatt už v 5. min, odvtedy až do polovice 2. tretiny dominovali bluesmani, prevahu potvrdili 2 golmi na začiatky 2. tretiny, najskôr Oshie po vydarenej individuálnej akcii vyrovnal a o necelé 3 minuty strielal vedúci gol domácich Backes, dokonca v oslabení... Burrows to ešte dokázal vyrovnať ale na začiatku 3.tretiny sa trafil Perron v presilovke. Početných výhod sme mali aj my dosť ale z 5 sme nedokázali využiť ani 1 a to je slabé.. V úplnom závere skore ešte upravil McDonald na konečných 4:2, škoda že sme nevyužili zaváhanie CGY.. mali sme reálnu šancu priblížiť sa na 1 bod.. Teraz treba vyhrať u trápiacich sa lavín.
presne tak, zápas to bol do polovice zápasu vyrovnaný, ale dnes znova rozhodlo využívanie presiloviek, kde sme fakt silný, veď zo 6 sme využili dve a jeden gól sme dali, ako píše Ohlund dokonca v oslabení :clap:
Treba ale povedať, že sme boli aktívnejší (pomer striel 32 - 23) to jasne dokumentuje, vylúčení bolo 6 - 7, ale početnú výhodu sme dokázali využiť len my. Dnes bol strelecky dobre naladený Boysie, 8 striel v zápase je najviac zo všetkých na ľade, dobre mu asistovali McDonald s Backesom po 4 strely. Slušne zahrala obrana a zasa nás podržal Chris. Takže klobúk dole, dokázali sme poraziť nepríjemného súpera so skvelým gólmanom Luongom a to je nesmierne pozitívne. Dať 4 góly takému súperovi, to tiež napovedá o našej palebnej sile, tak dúfam, že nám to čo najdlhšie vydrží. :yes:
Z ostatných zápasov prehral DAL s LA po trestných 0:1 a to nám vyhovuje, taktiež výhra PHX s EDM 3:2, rozbehnutý CBJ (náš najbližší dvojzápasový súper) porazil doma CGY 5:0 a dokazuje, že s nimi treba rátať. Bude to teda veľmi zaujímavá konfrontácia a súboj dvoch Masonovcov v bráne. A ešte výsledok NSH-SJ 3:2 čo ma veľmi neteší, lebo sme konečne mohli v tabuľke pred nich.
A ešte zostava našich :
obranné dvojice boli nezmenené a znova sme hrali na tri obrany
Jackman - Polák, McKee - Woywitka a Weaver - Colaiacovo
útoky boli spočiatku štyri a neskôr sme to stiahli na tri, ako posledne stále :
Perron - Berglund - Backes (potom na mieste Backesa hral Oshie)
Tkachuk - McDonald - Boyes (Backes nahradil v závere Tkachuka)
Wichester - Oshie - Hinote (Winchester a Hinote už v závere nehrali)
Steen - McClement - Crombeen (tá hrala nezmenená celý zápas)

Čo dodať, ten systém s presunom hráčov v útokoch a zmenou tempa hry zo štyroch na tri útoky, nám znova priniesol úspech. Chalani si v jednotlivých útokoch sadli a tvoria zmysluplné celky, kde sa vidia, dobre si nahrávajú a tak sa zákonite dostavujú výsledky. Lajna Steen - McClement - Crombeen sa mi v tomto smere veľmi pozdáva, nie rpeto, že by práve oni nejako rozhodovali zápasy, ale sú to ozajstní bojovníci a dokážu hrať spoľahlivo, asi aj preto ich lajnu tréner nerozbíja a hrajú takto už dlhšie. Tkachuk klasicky vypúšťa záver zápasov, ale ak hrajú pokope Backes - McDonald a Boyes, je to radosť sa na ich hru pozerať. Dnes aj lajna Peron - Berglund - Oshie hrala veľmi slušne a najmä Oshie presviedča, že má talent.
Na dnes asi toľko...
:clap: :yahoo:
Blues´ Play Offs Push Keep Rolling
Som nadšený, nebol som ďaleko od trafenia výsledku, trochu som našich podcenil a dali o gólik viac, toto je zatiaľ úplne perfektné, nemám slov.
Ako prevé musia padnúť slová chvály za zápas na týchto hráčov:
T.J.Oshie-to je skrátka neskutočné čo ten chlapec predvádza. CHlapec má 22 rokov (narodil sa 23. decembra, ivan čo Ty na to? :D) ale hrá s takým kľudom a prehľadom, dokázal to pri svojom góle, počkal si do najlepšej chvíle a pekne zakončil, naozaj krásny moment. Taktiež rozdával hity, v strede ľadu, pri mantineloch, nebojí sa dohrávať súboje, je geniálny. Musí ostať v Blues a zranenia ho musia okľukou obchádzať. Mám taký pocit, že je to future star nr.1 pre nás.
Chris Mason-to je hráč, ktorému môžeme vďačiť za to že sme tam kde sme, pochytá kvantum nebezpečných striel, je pravidelne vyhlasovaný za hviezdu a má priemer gólu na zápas od januára pod hranicou 2,00 ... niet čo dodať.
Brad Boyes-ako si ivan písal, pri streleckej chuti, výborne sa uvoľňoval, vždy sa ponúkal ako voľný hráč, s Andym mu to jednoduch ide. Škoda, že má teraz výpadok v strielaní gólov, možno tomu chýba ešte kvapôčka dôrazu a zase bude v pohode. Hlavné je, že sa v poslednej dobe vynikajúco prevtelil do nahrávača, z čoho ťaží najmä Andy McDonald a to je super. Vyrástol v komplexného hráča.
David Backes-taktiež paráda, korčuľuje, je strašne strašne silný, vyhráva súboje, skrátka super. V poslednej dobe sa nám aj strelecky rozbehol a mám pocit, že je stále ešte trochu podceňovaný. Trafil tyčku, dal gól, vie spraviť rešpekt a hlavne mám pocit, že hrá srdcom za Blues a to s nepredstaviteľným nasadením a dnes to aj potvrdil.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Keďže som zápas nevidel, hodnotím len dojmami z highlightov, čiže obranu nehodnotím, každopádne som veľmi rád, takto som si to predstavoval, moje slová sa potvrdili a keĎže sme prehrali s VAN u nich, doma sme to vykompenzovali.
Sme na najlepšej ceste ...
:clap:
Súhlasím. Fantastická výhra len tak ďalej. PO je na dosah treba makať. Verím, že už nás nič nezastaví. Mason 25. zápas v rade, ani najmenší náznak únavy. Na našom zmŕtvychvstaní má leví podiel. Bluesman za Oshieho absolútny súhlas. Vyrastá z neho komplexný šikovný hráč a v budúcnosti bude jedna z našich najväčšich hviezd. Avšak myslím si, že naša najväčšia hviezda budúcnosti je Berglund. No a ohľadom Backesa niet čo dodať. Môj absolútny favorit z nášho tímu ako vravíš aj ja si všímam, že spojenie Backes-Blues je pomaly srdcovka. Skrátka veľmi dôležitý a vynikajúci hráč. Tak najbližšie hráme s modrokabátnikmi a nepohrdol by som 3. bodmi z tohto dvojzápasu. Verím, že na to máme ale tak ako dnes proti nám stála brankárska hviezda tak proti Columbusu to nebude o nič ľahšie. Je jasné, že z tohto dvojzápasu vyjde víťazne Mason a ja len dúfam, že spokojnejší bude Chris :). Tak do toho playoff čaká.
tak páni tá naša konferencia je pekne hustá :
http://www.nhlpro.cz/tymy/poradi.php?typ=konference

a nás čaká asi najťažšia časť sezóny :? ešte že nás to zastihlo v pomerne slušnej forme a tak dúfam, že to bude ešte zaujímavé. Okrem dvojzápasu s CBJ a neskôr 10.4. tiež doma s tým istým súperom, budeme postupne hrať už iba na ľade súperov a to v CHIC, DET, DAL, PHX a COL a to bude riadna fuška páni :hmm:
(dnes idem do pubu pozerať ZV-KE, tak tu nebudem, možno až neskôr večer, tak držte palčeky :smile03: )
Super výhra, to znamená, že ešte máte možnosť postúpiť do PO. To by nebolo zlé :) , najmä keby ste dostali v 1.KOLE Detroit alebo San Jose a najlepšie by bolo, keby ste vyhrali a postúpili do semifinále. :frajer2: :clap: . Výborne zachytal Chris Mason :good: , ktorý by mohol doviesť "bluesmanov" do PO. Okrem neho zahral dobre aj T.J.Oshie-David Perron-Patrik Berglund (2.útok pokiaľ sa nemýlim :) ). No uvidíme, ako sa bude "bluesmanom" dariť proti Columbusu, vzájomné zápasy v tejto sezóne hovoria pre St.Louis, ktorý vyhral dvakrát, Columbus jedenkrát. Ale ako to naozaj dopadne sa v nedeľu (2:30 SEČ začína zápas :frajer2: ).
AHojte.
Dve dvanástky za sebou, nevládzem, preto budem iba veľmi stručný.
Hráme s CBJ, ktorí majú takú pozoruhodnú formu, že je to až vesmírne. Steve Mason v bránke jednoznačne potvrdzuje, že útočí nielen na celdera, ale aj na vezinu. Takže už vôbec dať mu gól bude taký ťažký oriešok, že aj sám Oshie bude mať čo robiť.
Tento dvojzápas bude veľmi zaujímavý, dúfam, že aspoň dva body si z toho vezmeme. Zatiaľ nám to proti CBJ ide, to by sme mohli potvrdiť, ale ľahké to isto nebude. Musíme využiť eufóriu z posledných troch zápasov v náš prospech a natiahnúť víťaznú šnúru=potvrdiť, že v druhej polovici súťaže sme tretí najlepší tím, čo je vynukajúce.
Takže Blues let´s go ...
Paráda, naši to zvládli :clap:
Tak bitku Masonovcov nakoniec vyhrala skúsenosť. Potvrdzujeme skvelú formu doma a aj selkovo od Januára, som veľmi spokojný s týmto výsledkom, už dnes sme si splnili cieľ dva body z toho dvojzápasu, teraz už môžeme len získať niečo navyše v Columbuse.
Berglund je v supeer forme, som rád že začal pravidelne skórovať a prečítal som si, že je to len dsiaty bluesman nováčik, ktorému sa podarilo streliť 20 gólov a prvý od sezóny 96/97 keď Jim Campbell ich dal 23. Dúfam, že ho ešte Patrik prekoná.
Konečne sa presadil aj Steen, druhý gól za 33 zápasov ...
Oshie si neodpustil faul za podrazenie, ale momentálne je po tom góle ptroti Vancouvru taká veľká hviezda v celom Missouri, že akákoľvek kritika namierená proti nemu je neprípustná.
Fajn, momentálny pohľad do tabuľky je pre mňa sladké pohladenie, Blues na 8. priečke a do Play Off by sa momentálne prebojovali vetky tímy našej divízie, čo je niečo úžasné...
Ale máme aspoň bod, čo je tiež dobré na to, źe sa nám proti St. Louis nedarí. Dnes bude odveta :!:
krásne, v podstate som tušil, že tento zápas bude nesmierne vyrovnaný a dramatický a tak výhra po sn je v podstate celkom prijateľná pre oboch, ak by si to po dnešku vymenili vôbec by som sa nehneval...
tak som si ešte pozrel zápas v číslach, pretože som zápas nesledoval (celú noc v práci :? ) a na škodu nám bol herný výpadok v poslednej tretine, 4 strely na bránu je hrozne málo :sad2: a tak sme túto časť nakoniec prehrali 0:2 a dovolili súperovi vyrovnať, ten pekný stav po dvoch tretinách z 3:1 na 3:3 a mohlo sa nám to vymstiť. Inak prvý gól nám dali hráči CBJ vo vlastnom oslabení, čo tiež nie je dobrou vizitkou našej obrany :doh:
Podľa čísel odohral dobrý zápas McDonald aj Backes, ktorí boli najaktívnejší strelci, do pekných plusových čísel sa dostal Woywitka +3 :thumbsup: , famózny ice-time majú zasa Jackman s Polákom. Strely na bránu pomerne vyrovnané 28:27 a z našej strany bola najlepšia druhá tretina (15:9) čo sme využili na jeden gól Steena. Potešili aj strelci z prvej tretiny Tkachuk s Berglundom - vďaka im za tie góly. Ak by som bol troška viac kritický (a máličko neskromný), tak poviem, že sme mali v tretej tretine hrať viac s rozumom a nedovoliť súperovi vyrovnať, prípadne dať o ten gól naviac, ale povedzme si úprimne, tento výsledok je proti CBJ hrajúcemu v super forme veľmi prijateľný a môžme sa tešiť z dvoch bodov.
SJ porazili PHX 3:2 a myslím, že už nemajú ani teorritcké šance na PO
DAL doma prehral s FLO 3:6 a potvrdzuje tak hernú krízu, čo mu asi tiež zahatá cestu do PO
NSH-LA 4:3 pp a NSH sa zubami nechtami drží šance na PO, tak uvidíme, ako ten náš súboj nakoniec dopadne...
CGY-MIN 3:2 plamene nám veľmi pomohli a MIN tak stráca na nás 3 body

Čo dodať, dostali sme sa v našej konferencii do najlepších čísel za posledných 10 zápasov (7-2-1), tak by bolo dobré v tých zostávajúcich zápasoch to iba potvrdzovať, ale máme neuveriteľné rozlosovanie a kopec ťažkých zápasov u súperov, takže budeme potrebovať veľa úsilia a možno aj troška toho šťastia, aby sme to nakoniec zvládli. Dôležité bude získať aspoň bodík už dnes. A potom príde nesmierne zaujímavý duel s CHIC, ktorí si veľmi radi rozoberieme s Popradcanom, ktorý bude sledovať tento zápas možno priamo v hale (tíško závidíme).
Vcera som si pozrel celu tretiu tretinu,fantasticky zapas,po vyrovnani sa CLS pustil do vas ako utrhnuty z retaze,sance sa striedali na obidvoch stranach,ale brankari sa ukazali..V OT malo jasnu prevahu CLS a len ,len ,ze ste ustali..Tak toto bol zapas ako remen,az ide strach z jedneho ,ci druheho timu,preco musite byt akurat v nasej divizii :x :bitka3: :D
Keď z nás ide teraz strach tak čo bude potom keď budú zdraví Kariya,Johnson a spol. Alebo keď Berglund, Oshie, Johnson, Perron atď budú o niečo starší. :wink:
Dnes opakovaný zápas proti CBJ ... extra zaujímavý duel, priznám sa že práve zápasy proti CBJ a NSH mám najradšej. Som veľmi zvedavý, čo si na nás hostitelia pripravia, bude to určite urputný boj a nikto si nič nedaruje. Treba ustrážiť Nashov útok a zabrániť dorážkam a podobným situáciam, z akej sme včera doslati gól od Huseliusa. Nebol by som proti keby aj tento zápas vyhral Mason senior :D
Takže Oshie, Berglund, Perron, Mason ... je to na Vás
:groupwave: :povzbudzovanie: :fan: :wawe: LET´S GO BLUES :wawe: :fan: :povzbudzovanie: :groupwave:
tak páni toto bola paráda v plnom prevedení, toto čo dnes naši predviedli nemá obdobu. To bol zápas ktorý sa oplatí pozrieť :good: Vyhrať na ľade Columbusu v tejto časti sezóny, to chce mať veľa kuráže a naši sa dnes predviedli v tom najlepšom svetle, skoro nemám slov, vo všetkých činnostiach sme boli lepší, super sme napádali hráčov CBJ už v strednom pásme, dobre sme ich pokrývali v našom obrannom askvele nám zachytal Chris. Škoda toho druhého gólu, ktorý ide tak troška na jeho vrub, lebo to sa dalo chytať, ale inak klobúk dole. Ak to porovnám z hrúbkami Steva pri druhom a treťom góle v sieti CBJ, je to pohoda (brankár CBJ má vlastne asistenciu pri našom druhom góle, nahral to presne Boysiemu na hokejku, no štýl :clap: ) Dnes v pomerne slušnom zápase, padlo na môj vkus dosť veľa gólov, ale viacero ide na vrub domáceho Masona, čo je zaujímavé. Práve dnes nemal najlepší deň a to nás posúva znova o krok bližšie k PO. Inak nepochopím výhru NSH v DET :? To nemôže DET myslieť vážne..? Mohlo sme dnes byť na 7. mieste v konferencii. Ale aj tak verím, že to PO v pohode uhráme :frajer2: Začínam mať pocit, že sa súboj o PO sa zužuje na nás, CBJ, NSH, EDM, ANA a MIN. To znamená, že trom zostanú oči pre plač... Istý sú len SJ, DET, CGY, CHIC a VAN.
Waw, tak toto som veru nečakal.
Naša momentálna forma je viac ako pozoruhodná čo je skvelé, doteraz sme našich súperov na postupových priečkach museli dobiehať, no teraz sa to pomaly bude otáčať a budeme si musieť strážiť "náskok", čo je pravdepodobnejšie náročnejšia úloha na psychiku.
Už som očakával, že prišla tá prehra, ale nie a nie ... niežeby mi bolo z toho smutno to nie, len čakám že kedy to príde, zrazí mi to klobúk, ale je dobre že si chalani predlžujú sériu. Teraz musíme poobne ako v CBJ zabojovať aj na ľadoch ostatných súperov, uvidíme čo z toho vzíde, teším sa a veľmi.
Dnes podľa highlightov sme využili asi všetky hrubky ktoré hráči a Mason z CBJ porobili, čo je super, lebo ich nebolo zrovna málo. Naša rookie line je na nezastavenie :clap: ... presadili sa všetci, Oshie dal tankistický gól, Berglund zavesil takmer z otočky a Perron z bekendu. Tiež som rád že si ako ivan píšeš Boyes konečne vylepšil gólovú štatistiku po prihrávke (šťastnej/nešťastnej) od Steva Masona.
Takže sezóna nám vrcholí a nás čakajú najťažšie zápasy za posledných niekoľko sezón. Verím, teraz už chalanom verím že idú ako píly a že to Play Off spravia. Vravel som, že aj keď nie, tak budem so sezónou spokojný, lebo som mal pocit, že pre nás končí už pomaly v januári, ale nieje tomu tak a teraz budem sklamaný ak nepostúpime, takže Blues let´s Go!!! :)
takze aj Blues vyhrali. Dnesne vysledky nam vobec nezahrali do karat. Blues vyhrali, Anaheim vyhral, Nashville vyhral, iba Oilers prehrali :doh: . Ale oproti nam mate blby zreb, hrate iba 1 zapas doma a 5 vonku. My to mame presne naopak.

Inak za povsimnutie stoji ze vsetky timy z Centralnej divizie su na postupujucich prieckach :hmm:
Tak dnes opäť exceloval útok Perron-Berglund-Oshie. Všetci traja si pripísali aspoň 2 body, Berglund 3 :good: :good: :good: . Berglundovi stačilo na 3 body "iba" 10 minút :shock: , ktoré strávil na ľade :taptap: a právom bol vyhlásený za prvú hviezdu zápasu :yes: . Aj vďaka spomínanému útoku vyhrali "bluesmani" nad "kabátikmi" 5:2 a dostali sa na 8.meisto vo Východnej Konferencií. :good:. Dobre hral aj brankár Chris Mason, ktorý zlikvidoval 26 striel domácich. Bluesmani by mali v poseldných 5 zápasoch zabrať, ak chcú hrať v PO.
arek píše:Inak za povsimnutie stoji ze vsetky timy z Centralnej divizie su na postupujucich prieckach
Možno to aj tak ostane :).
Presne tak, veď je to neuveriteľné, Bluesmani sú na poslednej postupovej priečke s 83mi bodmi a predsa nám to stačí iba na posledné miesto v divízii. V takej pacifickej, by sme s takýmto bodovým ziskom mohli byť na druhom mieste.
A k tým nasledujúcim zápasom, veru hej, žreb je neúprosný, budeme musieť ešte tuho bojovať o miestenku a nebude to ľahké. Viete čo by ma najviac naštvalo? Keby sme o postupe mohli rozhodnúť v poslednom zápase s Coloradom a prehrali by sme ... :?
Dnes mám trošku času tak preberiem novinky z uplynulých zápasov.

:arrow: V domácom zápase proti Vancouvru predviedol krásnu samostatnú akciu náš talentovaný 22 ročný center T.J Oshie keĎ vyrovnával na 1:1 (STL4:2VAN). Mladík sa v tú noc stal hviezdou nielen celého mesta, celého Missouri, ale aj NHL, pretože ho nedokázala zastaviť dvojica skúsených bekov Ohlund s Bieksom a ani Luongo tentokrát moc šancí nemal. Naozaj pekný kúsok, ukážka prehľadu, techniky a hlavne trpezlivosti. :cool:

link na gól lepšia kvalita: http://blues.nhl.tv/team/console.jsp?hl ... ent=STL212

:arrow: Za prvú hviezdu uplynulého týždňa bol vyhlásený náš brankár Chris Mason.
:winner1: Chris Mason - St. Louis BLUES :!: :super:
:winner2: Daniel Sedin - Vancouver CANUKS
:winner3: Cam Ward - Carolina HURRICANES

Mason vyhral všetky štyri zápasy s priemerom 1.72 góla na zápas a s 93% úspešnosťou zákrokov. Práve Mason bol tým hráčom, ktorý vyniesol Blues až na priebežnú ôsmu a teda postupovú priečku západnej konferencie. Chris zaznamenal aj svoj piaty shotout sezóny v domácom zápase s LAK.
STL 2:0 LAK :thumbsup: (22 saves)
STL 4:2 VAN :cool: (21 saves)
STL 4:3 CBJ :good: (24 saves)
CBJ 2:5 STL :cool: (26 saves)

Tieto štatistiky ukazujúce počet striel, ktoré Chris zneškodnil tiež celkom dobre ukazujú na dobrú prácu celého tímu, lebo to niesú žiadne kvantá streleckých pokusov, čo je tiež dobré znamenie.
Z posledných 32 zápasov, v ktorých bol Chris v našej bránke zaznamenal 20 víťazstiev, 7 prehier v riadnom hracom čase a 5 prehier po predĺžení, s priemerom 2,03 góla na zápas a precentuálnou úspešnosťou 92,6%. :frajer2:
Obrázek
Z Chrisa Masona sa stáva naozajstná opora v bránke BLUES, čo sme potrebovali ako soľ, opäť sa raz ukázalo, že stará líška Davidson má veľmi dobrý cit a podpísať zmluvu s Chrisom bol nakoniec veľmi dobrý krok. Mladý Bishop nebude mať v najbližšej dobe pravdepodobne moc nárok a o Legacem ani nehovorím. Len aby mu vydržala forma aj zdravie.

:arrow: V poslednej dobe sa začalo veľmi pekne dariť trojke Oshie, Berglund a Perron a páčia sa mi najmä všetci traja pokope v jednom útoku. To je potom fakt sila. Dúfam že ich tak bude tréner stavať častejšie a za nich by mohol šupnúť Jackmana a povedzme Colaiacova, alebo nejakého dobrého zodpovedného obrancu. Táto trojka by mala ostať pokope, lebo má skvelé výsledky a je to obrovská nádej do budúcna.
:arrow: V posledných zápasoch to tiež sype Davidovi Backesovi, ktorý premenil nájazdy v hre aj proti Luongovi aj proti Masonovi.
:arrow: Veľmi dobrý herný aj zakončovací prejav majú tiež Andy McDonald a Jay McClement, ktorí vedia streliť gól a potiahnúť tím v ten správny čas a rozhodovať zápasy, ako to ukázali napríklad v zápase na ľade Calgary.
:arrow: Za zmienku tiež stojí takmer žiadna gólová strela našich obrancov. Naposledy sa trafil Jeff Woywitka v zápase proti Detroitu 14. marca (STL 5:2 DET), zápas pred ním do prázdnej Barret Jackman (STL 3:1 SJS) a potom by trvalo vyhľadanie strelca-obrancu v drese BLUES príliš veľa úsilia, a končilo by niekde v strede februára, možno ešte ďalej.

Toľko ja na dnes, ďakujem za pozornosť :smile03:
máme naozaj nadupanú divíziu, ale čo už, hrať sa dá s každým a vyhrávať rovnako tak. Tešia ma tieto posledné výsledky a forma našich. To čo teraz prichádza bude ozajstnou skúškou našich schopností, tak dúfajme, že to naši zvládnu na jednotku. Najbližší zápas s CHIC bude nesmierne zaujímavý a z doterajších vzájomných súbojov v tejto sezóne je zrejmé, že aj poriadne vyrovnaný. Doposiaľ sme sa stretli 5x a tri krát sa zápasy rozhodovali v predlžení, v jedinom zápase bol rozdiel v skóre o dva góly, kde sme dokázali jastrabov poraziť 2:0. Podobný výsledok by som rád videl aj v najbližšom zápase :smile03:

Pozerám, že si sa posnažil Bluesman, pekné... :good:
Zápasom v Columbuse nám začala najťažšia časť sezóny. Žreb je trochu krutý ale treba sa s tým vysporiadať. Mužstvo šlape, vie čo je v hre a verím, že v tíme panuje pohoda a chuť sa pobiť. Tak preto verím, že zajtra by sa niečo mohlo v Chicagu podariť :thumbsup: .
všetky zápasy už budú ťažké, bez ohľadu na súpera. To rozlosovanie nemáme najlepšie, ale ani CBJ, MIN, EDM či NSH nie sú na tom o moc lepšie, takže to bude ohromne napínavé do posledného kola predpokladám. Pre nás by bolo dobré, ak by sme v oboch nasledujúcich zápasoch (CHIC, DET) bodovali, teda neprehrali v nich v riadnom hracom čase.
To by ma nesmierne potešilo :yes:
No, ešte v zápase s Chicagom by ma to až tak neprekvapilo, ale ak by sme vyhrali nad Detroitom, tak to by som inak čumel, pretože s nimi nemáme nejakú extra dobrú úspešnosť :? . O to viac by to malo našich nakopnúť ... :roll: ... okrem toho to sú naši možní súperi vo vyraďovacej fáze (ale vôbec sa mi nepáči že tu o Play Off rozprávame tak sebaisto a otvorene, ivan si ma nakazil :D).
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING