Už pred zápasom vo Vancouvri som sa vyjadril, že ak nevyhráme u nich, tak doma určite, čiže teraz podobne ako proti CGY, som si takmer istý tým, že uspejeme.
Bolo by dobré ukončiť sezónu štatistikou dve výhry dve prehry. Mnoho bude záležať na tom, ako sa nám bude dariť rušiť súhru Sedinovcov a Demitru so Sundinom. Budeme musieť proti nim stavať Backesa, McClementa ... hlavné bude asi napádanie obrancov v ich obrannom pásme a rušenie rozohrávky cez stredné pásmo, lebo ak sa Sundin alebo Demitra dostanú do nášho pásma, sú veľmi silní na puku a ťažko ich odstaviť.
Čo sa týka našich, hádam sa k chuti opäť dostal jeden z najlepších nováčikov Patrik Berglund a bude až do konca základnej časti pravidelne bodovať, keď Boyes je čo sa zakončovania týka z formy. Dúfam, že bude nastupovať s McDonaldom, lebo táto súhra bola očividne to pravé.
Dôležité tiež bude vyvarovať sa faulov (hlavne tých za podracenie a sekanie a pod ...) a skúsiť premeniť nejaké presilovky, lebo natrénované sú, zakončovací hráči, teda Boyes a Berglund, prípadne McDonald, respektíve pred bránkou Backes s Tkachukom by to dnes mohli dokázať a vylepšiť naše presilovkové štatistiky.
Dnes budeme musieť určite spoliehať aj na Masona, proti Luongovi to však bude mať ťažké. Myslím si, že bude musieť riešiť viacero situácií, keď budú na neho súperi strielať z jednej po prihrávkach z rohov, alebo spoza bránky, lebo v tomto sa VAN proti nám celkom darí.
Takže určite zaujímavý zápas, tím ktorý dnes musí sme my, dôležité bude inkasovať čo najneskôr, teda čo najdlhšie si udržať čisté konto. Myslím, že prvá tretina bude oťukávacia a v druhej sa to pekne rozbalí a bude to fajn hokej. Ak by som si dnes mal tipnúť výsledok, tak by som povedal STL 3 : 2 VAN (nech aj nie v riadnom hracom čase.)
Toľko ja.