naposledy boli v PO v sezone 2003/2004, cize pred vylukou. A roky pred tym tiez postupovali do PO.Budaj1992 píše:tento team uz pekne dlho nepostupil do play-off ci uz tomu neni aj 9 rokov !!!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ST. LOUIS BLUES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
no sympaticke su mi výkony nahradníka v branke mojho menovca v nicku Hannu Toivonena...dobre krije chrbat Laegacemu to sa mi velmi lubi ...väčšinu presedí a ked ho nasadia fakt naplnmo odchyta..o tom svedčia aj štatistiky...92.2 percent priemerna perc.uspešnosť... v posledných piatich hrach mal nasledovnu bilanciu: 94.6,96.2,94.4,91.9, a 89.3 v poslednej hre proti edmontonu 89.3 to su pekne čísla..ide to síce dole ked sa na to pozrieme no priemer je stale ešte vynikajuci 
LUDIA RADÍM VÁM KUKNITE SI TOIVONENOVE VIDEA NA OFICIALNEJ NHL STRANKE TO JE UŽ SILA

LUDIA RADÍM VÁM KUKNITE SI TOIVONENOVE VIDEA NA OFICIALNEJ NHL STRANKE TO JE UŽ SILA
samozrejme, ani ja nezabudam na ex_macka

mal som ho rad, ale zial u nas sa trapil a nic lepsieho ako trejdik k bluesmanom ho postretnut nemohol..2jka o ktoru sa STL môze v pohode opriet
.inac, neviem ci si Hannu zachytil toto http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=60&t=2290
Hannu Toivonen | St. Louis Blues
"Moja maska je nakreslená podľa predlohy v podobe bývalého brankára Blues Eda Staniowskeho. Je to maska zo starej školy."

cekni Hannu link na tie videa, ths

mal som ho rad, ale zial u nas sa trapil a nic lepsieho ako trejdik k bluesmanom ho postretnut nemohol..2jka o ktoru sa STL môze v pohode opriet
.inac, neviem ci si Hannu zachytil toto http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=60&t=2290
Hannu Toivonen | St. Louis Blues
"Moja maska je nakreslená podľa predlohy v podobe bývalého brankára Blues Eda Staniowskeho. Je to maska zo starej školy."

cekni Hannu link na tie videa, ths
St. Louis spravili velkú výmenu s Ducks
Do kaliforniie odchádza Dough Weight + Michal Birner + 7.kolo draftu 2008 za Andyho McDonalda
Tento rok sa Andymu moc nedarí tak neviem komu sa to vyplatí viac, ale keby začne hrať tak ako minulú sezonu tak by to bol skvelý ťah pre bluesmanov.
TRADE

Do kaliforniie odchádza Dough Weight + Michal Birner + 7.kolo draftu 2008 za Andyho McDonalda
Tento rok sa Andymu moc nedarí tak neviem komu sa to vyplatí viac, ale keby začne hrať tak ako minulú sezonu tak by to bol skvelý ťah pre bluesmanov.
TRADE
Today se v 19:00 hraje zápas:
4
1 
Viděli jsme docela pěkný a vyrovnaný hokej. Skóre otevřel ranou od mantinelu Lee stempniak. Ve druhé třetině zvýšil náskok hostů Brad Boyes. Bruins stačili už jen snížit přesilovkovou trefou Cháry, který odehrál velmi špatné utkání. Naopak Bluesmani přidali ještě dva góly a vyhráli 4:1.

Viděli jsme docela pěkný a vyrovnaný hokej. Skóre otevřel ranou od mantinelu Lee stempniak. Ve druhé třetině zvýšil náskok hostů Brad Boyes. Bruins stačili už jen snížit přesilovkovou trefou Cháry, který odehrál velmi špatné utkání. Naopak Bluesmani přidali ještě dva góly a vyhráli 4:1.
ktorý brankar nema výkivy...lepšieho golmana ako Chabiho si nemožu predstaviť Chicago podla mna...no a k St.Louis tolko k tomu som rad že moj menovec myslím čšo sa týka nicku zabludil prave do tohto tímu..fakt velmi pekne sa rozbehli maju silnu brankarsku dvojicu a velmi som zvedaví v buducnosti na Schwarza
MartinFC, pohoda.... No, cakam od Blues, ze budu vyssie ako Hawks. Zdoraznujem ale, ze Blues stoji HLAVNE na veteranoch. Boyes a tem PIIIP Stempniak su sice k veci, ale stale to nie je to, co demolacna cata Jastrabov. Obrany su porovnatelne, ale Blues maju vyrazne defenzivnejsiu. Brankari, tak tam jasne vedie Chicago, az na to, ze ked dojde na porovnavanie dvojek, tak Hawks musia postavit do sutaze Crawforda, lebo lalime je strasna diera, uz len u Pens je vacsia chamrad....
Ponuka sa Jackmann, bola by to obrovska obet, ale ak ma prist skutocne kvalitny hrac, tak za neho sa daju zohnat aj dvaja. Pokusil by som sa o vylov chalanov ako Martin z New Jersey. Co sa tyka veku, tak neprehlupi ziadna strana. druha vec je, ze ani jeden este nie je vyhlaseny vodca a ten by sa Bluesmanom ozaj hodil....
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé