Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No a keď si sa ivan rozbehol s tými zraneniami, tak ďalší na zozname je Keith Tkachuk, ktorý si v zápase vo Vacouvri v tretej tretine poranil ľavé zápestie a bude mimo hru na dobu neurčitú, nie však moc dlhú, lebo rontgen zlomeninu našťastie nepotvrdil ... :unsure: Ale s tými zraneniami je toho moc aj na koňa. Pamätáš ivan na ten článok, ešte tu niekde je pár strán dozadu, kde bolo písané, že Blues trpia zraneniami najviac z celej ligy, aj preto je neskutočne obdivuhodné, ako sa chlapci držia. Radšej ani nepočítam, koľko miliónov dolárov išlo túto sezónu "do vzduchu".

Mimochodom, na stránke Blues sa dajú rezervovať lístky na Play Off ... tento krok sa mi nepáči ... :ee: Zákony schválnosti stále pracujú ... :?
hej už som to videl, troška som sa pousmial, ale beriem to skôr ako marketingový ťah na psychiku divákov a následný zvýšený záujem na zápasoch do PO, čo zvýši zisky za vstupné. A taktiež, ako určité vyjadrenie postoja vedenia, že to s postupom do PO myslia smrteľne vážne. Zostáva veriť, že sa im to podarí...
Inak s tými bodmi za trip, ja som do toho zarátal už aj ten opakovaný zápas s CBJ, ktorý bude vlastne štvrtý v poradí, len som to zabudol podotknúť :smile03: (28.3 s nimi hráme doma a hneď 29.3 u nich)
Hej hej súhlasím s tým čo si napísal, je to marketingový ťah a myslím si že aj celkom dobrý, no ale za posledné zápasy hala vyzerala natrieskaná, ľudia sa opäť chytili, majú veľkú podporu nielen Blues, ale minule počas zápasu vraveli, že aj mnoho ľudí z Peorie (myslím, že Peoria nieje v Missouri ako St. Louis, ale v tom štáte čo Detroit ak sa nemýlim) chodia na zápasy Blues a nie do Detroitu. Samozrejme v DET je vypredané stále a je tam tlačenka, takže je to aj kvôli tomu, ale aj tak, je to fajn. Je to takto dobre. Až na to, že nedostanem kvôli "zvýšenému záujmu" svoje tričko ... :fnuk:
Okrem toho, majú veľkú podporu aj na najväčšom hokejovom fóre na Slovensku a v Česku. Hádam by boli na nás hrdí ... :lol2:
Na nhl.cz píšu, že zranenie Tkachuka nie je vážne a do tréningu by sa mal zapojiť v najbližších dňoch. Čo sa týka Johnsona tak som zvedavý aj ja. Potrhané väzy v kolene je veľmi vážné zranenie. Veľa bude záležať aj od psychiky. Ak bude chodiť do súbojov na 100% a nebude sa báť tak nám ešte ukáže prečo bol draftová 1. Ak sa ale bude báť aby sa mu neobnovilo tak to bude slabé. Preto verím, že Erik je silný a psychicky odolný a bude to náš najlepší obránca. Sranda s tými lístkami :D .
stačí napísať na ich stránku a nechať tam link, oni tieto vecí berú omnoho vážnejšie než si myslíme. Takže verím, že by ich to minimálne zaujalo. Ale vzhľadom na to, že tu nepíšeme v jazyku, ktorému by rozumeli, nezaujalo by ich to tak dokonale, aby to povedzme dali na ich stránku... ale čo vieš?
ivan23 píše:stačí napísať na ich stránku a nechať tam link, oni tieto vecí berú omnoho vážnejšie než si myslíme. Takže verím, že by ich to minimálne zaujalo. Ale vzhľadom na to, že tu nepíšeme v jazyku, ktorému by rozumeli, nezaujalo by ich to tak dokonale, aby to povedzme dali na ich stránku... ale čo vieš?
Ako myslíš tu, naše fórum hej? Priznám sa, že som tiež nad tým rozmýšľal. Určite by bolo zaujímavé, keby sme niečo vymysleli, ktovie ako by zareagovali. Ivan dúfam, že si už poslal otázku na T.J Oshieho :D
myslím, že tých otázok by tam bolo požehnane a nakoniec až by som sa rozšúpol, asi by som si dovolil poznamenať, koho by si mali v lete ponechať a koho pustiť (chudák Strachan, ak by ma počúvli, Janssen detto :D )
Na chvíľku sa odmlčím chalani...
:lol: ale si ma rozosmial.
LOL, si to viem predstaviť, ako by sa tam pred tým monitorom zatvárili, keby sme im preložili do tej správy naše príspevky, asi by spadli zo stoličky. :D
Ja som poslal Tí. Džejovi. otázku, že s kým sa mu hrá najlepšie z hráčov Blues a s kým z celej NHL by si chcel zahrať v jednom útoku. Teraz len očakávam, že vyberú práve moju otázku, vďaka "exotickým" slovám Poprad a Slovakia :D
Čo Ty Jozef hm?
Ja neviem po anglicky ani ceknúť :oops: a ani neviem kam a ako by som to mohol poslať :D
A inak diky za obrázok :wink: .
Dopíš si tam tie čísla ... a neďakuj mne, ale cepimu.
inak tie tvoje čísla Bluesman takmer nevidno, skús to inou farbou.
Naposledy na zápase v KE som videl jedného chalana v sektore A12 asi v 10 rade, bol v drese Pala Demitru s č. 38 samozrejme BLUES, aj som ho chcel osloviť, ale bol na druhej strane a neskôr som ho už nestretol. Mal som chuť mu povedať o tomto fóre, či by sa nepozrel, škoda že to nevyšlo, mali by sme o fandu viac. No hádam príde aj na budúci zápas...
To zasa ja keď idem na Slovan tak tam vidím Minnesotu,Edmonton,Montreal,Pittsburgh,Detroit...a ja keď som si raz dal St.Louis tak na mňa pozerali ako keby som bol nejaký výnimočný :) .
aj nie si..? Každý kto má dres Blues je niečím výnimočný, je to znak dobrého vkusu a prejavu spolupatričnosti ku klubu s bohatou históriou v NHL, v ktorom hralo kopec skvelých hráčov a pod. :good:
Určite to boli pohľady nemého úžasu, len si to zle vyhodnotil :-O a ak nie, nič si z toho nerob, pochopia to neskôr a tých čo to nepochopia nikdy neber vážne. Podstatné je predsa to, aby si sa v tom drese cítil dobre ty :yes: :fan:
Hej presne. Neviem čí čakali, že budem mať na chrbte nejakú hviezdu. ja sa v tom drese cítim vždy dobre lebo je to jeden z mojich najcennejších ak teda nie najcennejší :) . A vážim si ho lebo som ho zháňal dosť dlho :)
vystihol si to skvele, za sympatie k svojmu obľúbenému klubu sa netreba nikdy rozpakovať, takže ho pokojne nos naďalej ak ti môžem poradiť. Výnimočnosť toho dresu si určuješ ty sám, nie ostatní, pretože to čo je tebe naj... ostatným nemusí nič hovoriť, to ale neznamená, že ich názor je ten správny. Nikdy by ma ani len nenapadlo zosmiešňovať niekoho preto, že má na sebe dres iného klubu. :smile03:
Hej hej. Myslím si, že každý kto ma dres alebo suvenír NHL či už obľúbeného klubu alebo iného si to váži lebo je to svojim spôsobom unikát. V tomto smere si myslím, že môj dres čo mám Stempniaka je dosť veľký unikát lebo úprimne nie je to jeden z tých slávnejších a získať ho bolo o to ťažšie :) .
Tak to je skvelý dres, skvelého hráča. Práve jeho odchod bol jeden z najbolestivejších za posledné obdobie. Prišli za neho skvelý Colaiacovo a Steen, ale práve Steen nie je to pravé orechové, čo som ja sobne čakal, ale už sa to nedá vrátiť späť, takže polemizovať môžme už viacmenej iba nostalgicky.
A to, že je to super hráč dokazuje teraz v Totonte, takže už chápem údiv tých ľudí... :good: :smile03:
Ja síce dres Blues nemám (určite to čím skôr napravím) takže svoju klubovú príslušnosť k St. Louis vyjadrujem iba logami v mobile, v počítači atď, ale objednal som si to tričko a veľmi sa naň teším.
Inak ja osobne som vždy veľmi rád, keď vidím ľudí ktorí dávajú svojim trikom, alebo dresom najavo klubové príslušnosti. Na šiltovky som trochu zanevrel, lebo mnoho robotníkov, alebo bezdomovcov a tulákov nosí staré šiltovky NHL alebo NBA klubov a St. Louis nepatrí medzi tie menej frekventované. Ale na internáte stretávam jedného chalana čo fandí Minesote, síce len povrchne, ale triko nosí no a raz som stretol na medziposchodí kočku s tričkom, aj šiltovkou Toronta, tak to mi vyrazilo dych ... len som jej povedal, že Blues sú lepší, pekne sa usmiala a viac som ju nevidel. Doteraz čakám, že ju stretnem zase, ale nič ...
Ivan Ty by si bol za aký dres, dres hráča s jeho číslom, alebo za svoj vlastný?
Pozrel som si fórum Blues. Je mi tam veľmi ťažko sa vyznať, aj keď anglicky viem. Ale čo ma zaujalo sú niektoré bannery a podpisy, tie nemajú chybu ... :cool: Dúfam, že ma za toto nikto nezprdne, ale nemohol som si to odpustiť. Ak by som sa nehambil prevziať cudzí podpis, už by som si to tam šupol. Niežeby ten čo mám teraz bol môj originál :oops: Čo Tí chalani dokážu s obrázkami, kto mi taký spraví? :D

Obrázek Obrázek

Obrázek

Obrázek Obrázek

Obrázek
krásne, The Blues Brothers by bol pekný názov tímu do KTL :smile03: a ak by k tomu bol pekný banner a použité ofociálne logo, napr. to okrúhle čo máš ty Bluesman v podpise, to by bola pastva pre oči. Ale to iba tak fantazírujem, zatiaľ...
Pokiaľ ide o tie pekné kúsky na stránke, tiež som ich už obdivoval, je ich tam viacero použiteľných, ale rovnako ako Bluesman ani ja s týmito vecičkami robiť neviem, takže som rád aj za to čo mám (vďaka cepimu) :yes:

K dnešným zápasom, CBJ vyhrali na FLO a SJ vyprášilo DAL, čo nám celkom vyhovuje, no a PHX zasa vycvičil VAN, takže sa nám to v tabuľke pekne zamotáva :frajer2:
Na tom fóre su veľmi tvoriví ľudia to som si všimol aj ja. Ten obrázok s Perronom,Berglundom a Oshiem kde je nápis The Future som si dal aj do mobilu :wink: . Inak aké tríčko si si objednal? Ja som si tiež minulú sobotu objednal mikinu tak do budúceho týždňa mi hádam príde.
Presne ten obrázok sa páči najviac aj mne :cool: . Asi v blízkej dobe niekoho požiadam, aby mi spravil nejaké podobné podpisové obrázky. :yes:
S tým KTL tímom súhlasím. Časom určite niečo poriešime, ale teraz som dostal ponuku na dvojkolovú zmluvu v jednom z existujúcich tímov a prial som :roll: . (Teda dostal som ju z viacerých, ale prial som až túto :D) Ty si na tom ivan ako?
Už som tu to triko spomínal, že som si objednal dlhý rukáv a napísali mi že mi pošlú krátky, modré triko s originálnym logom. Ale takých by som chcel aspoň 6, na každý deň jedno okrem nedele jedno :D.
V tabuľke je to extrém, Minesota a Anaheim nám dýchajú na krk, majú len o bodík menej a zápas k dobru. Problém je v tom, že Minesota hraje s Edmontonom, takže tu si moc nenavyberáme vhodnejšieho víťaza, lebo ani jeden ani druhý by nám nevyhovoval. Ja si myslím, že lepšie by asi bolo, keby vyhrala v riadnom hracom čase Minesota, síce by nás preskočila, ale EDM by nám neušiel. :ja_neviem:
No a Anaheim hraje s Phoenixom, ktorý dnes ukázal, že mieni hrať stále naplno :thumbsup: a súperom situáciu komplikovať. Tu je pre nás žiadanejšia prehra ANA.
Ešte som sa chcel vyjadriť ku našej divízii. To je nenormálne niečo. Keď sa pozriete do tabuľky, zistíte, že St. Louis BLUES je tímom, ktorý bojuje o Play Off, je na hranici postupu so ziskom 75tich bodov a aj tak nám to stačí len na posledné miesto v divízii. Nech mi ešte niekto rozpráva o ťažkých divíziach. Priaznivci Atlantickej argumentujú, že mimo NYI je to najlepšia divízia so stálymi účastníkmi vo vyraďovacích bojoch a majú pravdu. Ale bolo by fajn, keby tento rok postúpila celá centrálna divízia. Neviem nakoľko je to možné a zaujímalo by ma, či sa to už niektorej divízii podarilo. :frajer2:
Akurát som zistil jednu zaujímavosť o Alexovi Steenovi.
Je narodený vo Winnipegu, Kanada, ale momentálne je občanom Švédska a taktiež práve túto krajinu reprezentuje a prechádzal jej juniorskými aj seniorskými súťažami pred tým, ako prišiel do Toronta. Tak túto skutočnosť som naozaj nevedel, len som pozeral ten link čo Ti v téme CHI nechal myslím cepi? A pozerám, pri Steenovi vlajka Švédska. Hľadám hľadám a fakt. :D
Ak niekto nájdete nejaké podrobnosti, sem s nimi, mne sa nechce. :oops: Možno keď začne poriadne hrať :beee:
zdravím ťa, ja som zatiaľ žiadne tričká neobjednával, mal som v úmysle to urobiť cez ten Český internetový obchod, ale nakoniec asi zvolím inú taktiku. Mám v USA kámoša, ktorého som oslovil prostredníctvom mailu. Nebýva v STL, ale v Tampe a má mi zatiaľ zistiť, aké veci vie zakúpiť teraz a za akú cenu a na ktoré treba čakať. Podľa toho sa aj rozhodnem, ale ceny budú určite lepšie, ako by som to objednával u niekoho tu v Európe.
S tým Steenom som si to tiež nevšimol, ale nie je to hráč, ktorý by ma nejako zvlášť zaujímal zatiaľ.
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2018 WASHINGTON CAPITALS