Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Hrali sme dva zápasy obidva skončili 6:4, ten prvý sme vyhrali a ten druhý sme prehrali. Ivan, pozerali sme ho v noci aj Ty aj ja. Potopil nás super Demitra a Sundin, myslím, že Palo dával vtedy gól do prázdnej bránky.
Ale inak súhlasím žeby sme mohli uspieť, tento tím je mi menej sympatický, podobne ako EDM, z hľadiska zloženia aj z hľadiska toho, že zápasy s nimi skrátka nemám rád. Ku presilovkám sa radšej nevyjadrujem, lebo sme na tom s nimi ako na hojdačke, snáď sa nám dnes podarí ako vravíš aspoň raz, dva krát ju premeniť.
Ten Jackmanov ice-time fakt nemá konkurenciu, pomaly to vyzerá na supermana, také ice-timy nemal ani Brewer ani Johnson minulú sezónu. Za svoj výkon nielen v posledných zápasoch, by si Jackman zaslúžil prehodnotiť, komu bude v ďalšej sezóne pripnuté kapitánske Céčko, ale to teraz nechcem riešiť.
Dúfam, že dá Boyesie gól :smile03:
Jackman a Brewer..mmm... elitný obrancovia... musí závidieť každý team..
Za Bryceom Salvadarom nie je ľúto? U nás celkom pekné výkony podáva.
No Ivan ak mám byť úprimný tak výhra Zvolena celkom potešila. A teraz čakám spŕšku, ja fandím Slovanu :D . No a k zápasu ja si myslím, že bude remíza ale verím, že so šťastným koncom pre nás.
begbeee píše:Jackman a Brewer..mmm... elitný obrancovia... musí závidieť každý team..
Za Bryceom Salvadarom nie je ľúto? U nás celkom pekné výkony podáva.
Áno, škoda len, že je Erik mimo hru tak dlho. Som zvedavý, ako sa mu podarí sa znovu dostať do formy. No a Jackman, tu sa nieje o čom baviť, ten chalan takmer nemá výkyvy, je spoľahlivý, maká, má kondičku, vie založiť útok, trošku slabšie je to s bodovou produktivitou, ale ostatná dobrá práca to ľahko zatieni.
Mne osobne za Bryceom bolo trochu ľúto, už u nás hral veľmi dobre. Keď som počul, že príde Janssen, tak som moc šťastný nebol, lebo som ho nemal rád, ale mať také "zvieratko" na svojej strane je vždy lepšie ako naopak. Svoje štandardy si Salvador drží už dlhšie, je to podobne ako Jackman hráč bez väčších výkyvov formy, stabilný a hlavne, aspoň teda dúfam, vyhýbajú sa im zranenia.
Ako tak pozerám, tak dnes bude Vancouver ťahať aj ich kapitán v bránke Luongo. :?
Nemám z toho moc dobrý pocit, lebo nielen jeho, ale aj forma celého VAN je teraz veľmi dobrá, 6-1-1 v marci im zabezpečila pohodlie pred poslednými zápasmi. Určite nemajú nič v kapse, ale sú v pohode. :|
Dúfam, že sa s nimi fakt popasujeme statočne ... :modlenie:
Bluesfan píše:A teraz čakám spŕšku, ja fandím Slovanu :D

:dup: Fandi radšej Blues.
Bluesman píše:Hrali sme dva zápasy obidva skončili 6:4, ten prvý sme vyhrali a ten druhý sme prehrali. Ivan, pozerali sme ho v noci aj Ty aj ja. Potopil nás super Demitra a Sundin, myslím, že Palo dával vtedy gól do prázdnej bránky.
Ale inak súhlasím žeby sme mohli uspieť, tento tím je mi menej sympatický, podobne ako EDM, z hľadiska zloženia aj z hľadiska toho, že zápasy s nimi skrátka nemám rád. Ku presilovkám sa radšej nevyjadrujem, lebo sme na tom s nimi ako na hojdačke, snáď sa nám dnes podarí ako vravíš aspoň raz, dva krát ju premeniť.
Ten Jackmanov ice-time fakt nemá konkurenciu, pomaly to vyzerá na supermana, také ice-timy nemal ani Brewer ani Johnson minulú sezónu. Za svoj výkon nielen v posledných zápasoch, by si Jackman zaslúžil prehodnotiť, komu bude v ďalšej sezóne pripnuté kapitánske Céčko, ale to teraz nechcem riešiť.
Dúfam, že dá Boyesie gól :smile03:
a veď jasné, hrozne som sa plašil na hokej a len tak nahliadol ako sme to vlastne s nimi doteraz hrali, preto ten zmatok v hlave :? Inak som aj oľutoval, že som šiel, zasmrkaný, hlava ma bolela a neskôr aj oči z toho čo naši predviedli.

K zápasu našich (Blues), tiež nám veľa radosti neurobili, znova sme prehrali a to na nulu, takže Luongo musel čarovať, pretože sme boli aktívnejší aj v strelách na bránu. Takže sa naše priania nenaplnili a ešte bonbónik :
SJ remizuje s NSH, BOS prehral v predlžení s LA a kačky s ANA vyhrali vo PHX, čo nám vôbec nevyhovuje, jo a ešte debakel COL doma s EDM. V CGY musíme brať body, inak sa nám to začne pekne k....ť :?
:fnuk: Čo tooo? :sad2:
0:3? :neja: :ja_neviem:
Bluesman píše:Ako tak pozerám, tak dnes bude Vancouver ťahať aj ich kapitán v bránke Luongo. :?
Nemám z toho moc dobrý pocit ...
Tak, moje pochybnosti sa naplnili. Hviezda v bránke canuks zasa raz svoj tím podržala a vyhrala zápas. Som sklamaný a ako vravíš Ivan, proti CGY musíme vyhrať, inak sa pomaly ale isto budeme môcť so sezónou lúčiť ... :? Ale hlavu hore, ešte nieje nič stratené, chceli sme z toho trojzápasu tri body čo je ešte stále reálne a proti CGY vyhráme!
A vlastne po vzhliadnutí štatistík a highlightov mením názor. Luongo v podstate nemal až tak veľa práce. Škoda Jackmanovej žŕdky za stavu 1:0 a tiež tej peknej individuálnej akcie Oshieho.
No a to čo predviedli naši dvaja najlepší hráči Backes s Jackmanom za bránkou pred tretím gólom ... :samovrazda:
Dobrá správa je, že ATDHE má dnes v ponuke náš zápas proti Calgary o 02:00 nášho času. To je výborná správa chlapci :cool: Vychutnám si to.
Tak sklamanie z prehry treba hodiť za hlavu a ideme ďalej. Dnes v noci nás čaká zrejme najtažší súper z tohto tripu. No nech to dopadne akokoľvek som rád, že je to za nami. Ešte stále je o čo hrať, ide o veľa a treba makať. Len dúfam, že postupne neodpadneme verím tomu, že naši hráči sú už vyšťavení, majú toho plné zuby a melú z posledného. Žreb je nemilosrdný a treba sa s tým popasovať. Dnes snáď vyhráme a načneme peknú šnúru. Let´s go Blues !
dnes to práve kvôli únave veľmi na body nevidím, ale ktovie možno fakt prekvapia. Ale po tomto zápase ideme na domáci trip a to už musíme bodovať v každom zápase. Ak si pozrieme čo tam máme za súperov (LA, VAN a CBJ) nie je to nereálne, práve naopak. V zápase s LA by sme sa mali zdravo nakopnúť a ak to potvrdíme v zápase s kosatkami ďalším víťazstvom budeme znova v pohode. Ak sme písali, že škoda toho zápasu s EDM, tak keď som videl čo dnes vyviedli COL, beriem aj tú remízu :smile03:
Inak v tabuľke zatiaľ žiadna tragédia, na 7 EDM strata 4 bodov je znesiteľná :yes: Takže pri predpoklade, že v domácich zápasoch nezaváhame, bude už len záležať na našom úspešnom ťažení u súperov.
Dnešný zápas sa tiež chystám pozrieť, ale mám zvýšenú teplotu a necítim sa najlepšie, tak som zvedavý ako dlho pri tom vydržím :?
4 body pri tom akých máme súperov a akú formu majú naši spolubojovníci o 7, resp. 8 priečku už pomaly tragédia bude :D
Čo sa týka zápasu, na ktorý sa mimochodom strááášne teším, lebo už ani poriadne nepamätám, kedy som NHLku pozeral live, čakám, že to bude opäť súboj brankárov, Kipper bude ťažký oriešok, niečo ako Luongo a Mason bude musieť podať veľmi dobrý výkon, aby sme mali šancu. Dnes budú chyby neprípustné, lebo Oli s Jaromem ich budú nekompromisne trestať. Vlastne ani neviem aká bude zostava CGY ... Naša asi opäť nezmenená ...
Pánečku, dnes potrebujeme aby zabrali presilovky a hlavne Boyes by sa mal už strelecky zobudiť!!! :eek2:
Neboj nič Ivan, ja dúfam, že to bude zápas natoľko zaujímavý a pre nás úspešný, že nielen zabudneš na teplotu, ale že Ťa priam vylieči :D
Už od začiatku tvrdím, že nad CGY vyhrajeme a stále si za tým stojím. :yes:
nuž kiežby si mal pravdu, tie moje priania sa v poslednom období plnili veľmi málo, tak spolieham na to, že ak napíšem, že to na body nevidím, bude pravý opak :D
Inak s tým Kipperom máš pravdu, ale každý brankár ma čas od času slabšie chvíľky. Rozmýšľal som aj nad tým, aký to môže byť zápas a žiadna divočina mi nepríde ako reálne, nemyslím si, že padne veľa gólov, takže každý môže byť veľmi dôležitý. Neviem prečo ma napadol stav 1:2 :smile03:
Dúfam že si myslel STL 1:2 CGY keď vravíš, že sa Ti nedarí v tom tipovaní. :D
Ja si tipnúť víťaza ntrúfnem, ale ak dnes nedá Boyes gól, najlepšie aspoň dva, tak budem sklamaný a to poriadne. :-P
uvidíme, inak dnes som sa troška nudil a našiel som toto :
http://www.youtube.com/watch?v=5nTnP42JdBY

už to bude troška staršie, ale zatiaľ som to nikdy nepočul...
No my máme podobnú hymnu.. Len my trošku pritvrdzujeme, nie je to smutné blues, ale pravý old skúúúl rock :rocker:
Hey Devil, catch fire,
turn that ice to steam,
...
Red hot, getting hotter...
Neviem to všetko :oops:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/3m34nUp56x8&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/3m34nUp56x8&hl=cs&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Tak zatiaľ po dvoch tretinách prehrávame 2:1 ... môžeme byť radi že nás CGY nevyprášili ešte. :sad2:
Inak nič extra a ako tak pozerám, takto hrajúci Blues, s výnimkou posledných 5 min. druhej tretiny na PO nemajú, je mi to ľúto. :( Jackman síce je na ľaďe skoro stále ale v obranných činnostiach nijako nehviezdi, skôr naopak :? . Čo sa týka Strachana, pomaly začínam pochybovať aj o jeho schopnosti vôbec korčuľovať :x , na Weavera som chcel tiež najprv nadávať, ale posledné striedania mal slušné. Poláka som si ani nevšimol, lebo je stále na trestnej za sekanie :eek2: ... ako u blbých. :bitka3:
Keď vidím za bránkou Masona tak mi tuhne krv v žilách, v bránkovisku mu to ide, ale mimo no hrôza a keď je na ľade aj Strachan, rovno rátam s inkasovaným gólom... :?
Z útočníkov slabota takmer všetci :ja_neviem: , Steen je pre mňa stále väčším sklamaním, Boyesa mimo presilovky ani nebolo vidieť, ale to sa ani nečudujem, keď pri sebe nemá nikoho poriadného, Tkachuk ani nehrá :sad2: . Jediný kto by zniesol tvrdšie kritéria je Oshie :yes: , za snahu aj Perron. Berglund, McClement, McDonald slabota. Andy mal parádnu šancu na konci druhej, ale to čo predviedol Kipper skrátka bolo niečo úžasné ... :cool:
Dúfam, že sa v tretej zlepšíme. :povzbudzovanie:
:clap: :biglol:
Tak chlapci to nakoniec dokázali ... :wawe:
Všetko čo som písal v predošlom príspevku ale platí :yes: , výkon to bol viac slabý ako dobrý a objektívne musím povedať, že aj keď sme dali o ten jeden gól viac, lepším mužstvom sme neboli :ee: .
Som rád že ma útočníci vyslišali a za 51 sekúnd zápas zvrátili v náš prospech. Mekovci naši nám zariadili body, ten Andyho gól padol po asi minútovom tlaku ktorý si ten útok (Boyes, Backes, McDonald) vypracoval a padol vďaka dobrej prihávke na slepo od Boyesieho, ten dnes fakt ničím neoslnil :beee: , ale ten gól nás jednoznačne nakopol a prebrali sme aspoň opticky opraty zápasu :) . Druhý gól bol ako blesk z jasného neba, McClement obkorčuľoval bránku, z otočky šúľol puk na Kippera a ten nám nejako daroval druhý vedúci gól v zápase :haha3: .
Veril som že to udržíme, aj keď v obrane to nebolo vôbec dobré :? a za víťazstvo vďačíme Masonovi, ktorý bol aj určený za prvú hviezdu zápasu a musím povedať že zaslúžene :winner1: (až na tie jeho rozohrávky).
Je mi ťažko vôbec niečo také napísať, ale aj napriek plusovému bodu a asistencii bol Jackman dnes slabučký. Slabé rozohrávky kiksy, nedôraz ... od toho borca som čakal viac. No a Steen, ten mi pripadal ako na verejnom korčuľovaní... Perron, provokatívny zm*d :D :D Strachan čo prihrávka to srata puku, Berglund podobne ako Boyesie v tieni ...
Čo sa týka CGY z Iginlu a Jokinena šiel strach, našťastie to nepretavili do väčšieho bodového zápisu ako 2 asistencie obaja. Phaneuf je čistý ofenzívny bek, dozadu nestíhal a hráči ako McDonald alebo Oshie h obchádzali ako stĺpy v Ríme. Sarich 4 PIMs inak slabota, najlepší z CGY bol asi fakt Cammaleri a Boyd, ich strelci. Trochu som bol sklamaný aj z Langkowa...ale fajn. :)
Prebdenej noci neľutujem (zajtra ráno na tréningu očakávam, že ma po meraní tepov pošlú domov :D) ale videl som vížazstvo, ktoré som ale predpokladal.

Ešte si zapamätám pred spaním tabuľku: :cool:
8. NASHVILLE 72 35 30 7 77
9. ST LOUIS 72 33 30 9 75 :!:
10. ANAHEIM 71 34 31 6 74

Tímy za nami však majú všetky o zápas menej.
tak to je potešujúca správa, žiaľ som to nevidel, budík ma síce zobudil, ale jednoducho som to vzdal. Horúčka ma kolí, ako malého chlapca a dosť zle to znášam :(
Zápas sa nám teda vydaril a máme dva veľmi dôležité body, takže nádej žije a teraz verím, že doma to budeme potvrdzovať. Na úvod LA, čo je povedzme si veľmi prijateľný súper a plný zisk bodov je priam povinnosťou.
Ak si písal Bluesman, že sme neboli lepší, tak to niekedy chodí. Podľa toho ako to popisuješ, naši nezahrali dobre, ale ak pozriem na sumár, tak mse plamene v druhej tretine prestrieľali 20 ku 11 a celkovo v zápase 35-28. Zápas bol pomerne slušný bez bitiek a vylúčených bolo 3-5, takže pohoda. Predpokladal som vyrovnaný zápas, kde padne málo gólov a myslím, že to aj vyšlo. V skóre som sa troška sekol, no podstatné je, že sme vyhrali. Strelcom patrí veľké poďakovanie a celému tímu jeden obrovský potlesk za snahu :povzbudzovanie: :taptap:
Z ostatných zápasov, ktoré nás pochopiteľne tiež zaujímajú prehralo LA v PITS 1:4, MIN v NJD 0:4, žiaľ CHIC prehralo doma 4:5pp s EDM - tí sa nám nejako rozbehli :frajer2:
Pokiaľ ide o tabuľku, tá bude pre nás zaujímavejšia až po domácom tripe, teda aspoň dúfam :smile03:
Ivan tak sa drž s tou horúčkou ... posteľ, čajíky, citróny, studené vreckovky a prítulná manželka, to by Ti helflo :smile03:
Ešte jeden posterh k zápasu od kouča Calgary Flames Mika Keenana:
"The most telling stat tonight, and it's a compliment of the effort of all the players on St. Louis' side, is they had 24 blocked shots to our six," Keenan said. "It's pretty telling about their effort and their desperation to win a game."
(zblokované strely- STL 24:6 CGY)
ivan23 píše:ale ak pozriem na sumár, tak sme plamene v druhej tretine prestrieľali 20 ku 11 a celkovo v zápase 35-28.
Presne opačne Ivan. :smile03:
a veď jasné, domáci celok je písaný vpravo. Beriem späť, asi to bude tou teplotou, či čo... :oops:
A ešte aj napíšem, že mi to nejde do hlavy...
http://www.nhl.com/scores/htmlreports/2 ... 021069.HTM
Hošánci, vy ste vyhrali :clap: :clap: :clap: gratulujem, go Blues go :clap: :groupwave: :groupwave: :groupwave:
tak tak, a ja z tej radosti idem znova do postele, je mi otrasne a tak to idem vyležať. Večer sa ukážem. :yes:
Inak Bluesman, toho Cammalleriho sledujem už dlhšie a podľa mňa je to jeden špičkový hráč. Takého by chcel každý GM v NHL podľa mňa :good:
ivan23 píše:Inak Bluesman, toho Cammalleriho sledujem už dlhšie a podľa mňa je to jeden špičkový hráč. Takého by chcel každý GM v NHL podľa mňa :good:
O tom niet pochýb. Ja by som ho v tíme tiež veľmi rád privítal. Jeho štatistiky sú skvelé: 70 zápasov-35+37=72 skvelý zakončovací hráč na presilovku-18 gólov. :cool:

Určite o ňom budeme ešte dlho počúvať. Samozrejme mu želám nech sa mu stále darí lepšie a lepšie, lebo presne ako Ivan vravíš, tento chlapík sa pozdáva aj mne. :cool:
Obrázek
Šťastná výhra. Podľa toho čo som videl v highlights nemôžem veľa povedať ale štatistiky a vaše hodnotenie ma presvedčilo. Nevadí snáď nás takáto výhra nakopne do ďalších zápasov.
samozrejme, že šťastná, ale body sa rátajú. S takýmto tímom, ako je Calgary je to super výsledok a tak je radosť dvojnásobná. Pravdu povediac som v takýto výsledok vôbec nedúfal, no našťastie sa potvrdilo, že v podobných prípadoch sa deje opak toho, ako to ja cítim. Proti VAN som cítil, že uhráme remízu a "houby" no a dnes znova opačne, než som si myslel (aj keď so šťastím) Čo je ale podstatné, že z toho tripu máme tie vytúžené a nami predpovedané tri body a to je skvelé. V tomto smere som začal byť troška väčší optimista a z nasledujúceho domáceho tripu by sme mali brať aspoň 7 bodov (myslím, že celkom reálne číslo :yes: )
Inak hráme až 24.3. takže si chlapi môžu troška oddýchnuť a nabrať nové sily, ktoré budú potrebovať. Potrebujeme konečne v tejto sezóne kráľov poraziť, lebo v doterajších troch zápasoch sme odišli porazení, takže je na čase to zmeniť :smile03: Vyzerá to hrozne jednoducho, ale bude to fuška. Králi v posledných zápasoch zahrali pekné výsledky, dokázali remizovať na ľade SJ a dokonca vyhrať v predlžení na ľade BOS. Uvidíme, ako sa predvedú v CHIC..?
Hlavne nech sa nám vyhýbajú ďalšie zranenia a čo najskôr sa uzdravia tí zranení. Vzhľadom na skutočnosť, že zo 6 zranených hráčov sú 4 obráncovia ( http://stl.nhlpro.cz/hraci/zraneni.php ) si v obranných činnostiach zatiaľ počíname nad očakávanie dobre. Najviac by ma zaujímalo, ako to je v tejto dobe s Erikom Johnsonom, na neho som bol pred sezónou veľmi zvedavý a do budúcna do tohto hráča vkladám veľké nádeje (pritom sa nezranil na ľade, ale v golfovom vozíku, no nie je to smola..?)
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS