Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Hej hej. Ďakujem Popradcan ale seká mi to nemám to v dobrej kvalite. T.J. Oshie :yahoo:
No výborne. Ukazujeme ako sa to nemá. Pasivita potrestaná 1:3 :dole:
tak zatiaľ divoká tretina, ale nemôžem si pomôcť, Chris dnes v tejto tretine dosť neistý, druhý a tretí gól veľmi lacný. Ešte že sme to stiahli na 2:3 po krásnej akcii, keď Oskie nabil Woywitkovi.
fuuu, tak tréner zasa pomiešal útoky a už som z toho kto tam s kým hrá zmetený. Ale asi to bolo treba, lebo sme zlepšili pohyb aj lepšie pokrývame hráčov, celkovo sa hra troška oživila po tom našom druhom góle.

úžasné, tak ten gól na záver teda vôbec nechýbal, Datsyuk obstrelil ľahkou strelou McClementa a je to 2:4 :(
tak sme to nakoniec nezvládli a prehrali sme s lepším 2:5. DET hral rozumne, čakal na našich na modrej, dobre pokrýval útočiacich hráčov a najmä mu zachytal brankár. Ossie bol dnes koncentrovaný a viackrát svoj tím podržal, čo sa žiaľ o Chrisovi povedať nedá. Tu je vidieť, že ak nemá deň Chris vyhrávame len veľmi ťažko. Koncovka sa mi dnes od našich zakončujúcich hráčov videla akási málo prekvapivá a niekedy nepremyslená. Samozrejme mali sme aj pekné šance, ale dnes to nemalo tú správnu šťavu :sad2: V poslednej tretine nastúpil Bishop, ale 5 min. pred koncom tam znova naskočil Chris, tomu som celkom neporozumel, ale dobre. Na záver sme odvolali brankára v hre na vabank a žiaľ to nevyšlo, lebo Zette si spravil nášho hráča a pekne trafil od modrej do prázdnej bránky.
Čo dodať, nakoniec hrali aj avizovaní zranení Berglund a Steen, v obrane dobre zahral McKee. Útoky boli spočiatku iné, ale dohrali sme stýmito formáciami :
Steen - McClement - Crombeen a McKee s Woywitkom
Tkachuk - McDonald - Boyes a Jackman s Polákom (na konci Takchuk nehral a nahradil ho Backes)
Perron - Berglund - Oshie a Strachan s Colaiacovom

Spočiatku som videl hrať aj Winchestera s č. 15 a Hinota s 13, na centri tuším s Oshiem a ostatné útoky boli tiež inak, než na konci. V priebehu druhej tretiny už Winchester ani Hinote nehrali, tak neviem čo sa stalo.

Čo dodať na koniec, nevadí, ideme ďalej, čaká nás ďalší súper a to divoši z MIN a tam by už nebolo dobré zaváhať, tak dúfam, že chalani zamakajú a zvíťazia, tento zápas bude totiž pre postavenie v tabuľke veľmi dôležitý.
Strelcov gólov a podobné podrobnosti nájdete v odkaze :

http://www.nhl.com/scores/htmlreports/2 ... 021020.HTM
ešte sa troška vrátim k nočnému zápasu :
začiatok bol fajn a hra bola pomerne vyrovnaná, svedčí o tom aj pomer striel 11:8 v náš prospech a aj skóre v pomere 1:0 pre nás bol vyjadrením troška väčšej aktivity. Nedopúšťali sme sa zbytočných chýb a nefaulovali sme, čo bolo naozaj pozitívom včerajšieho zápasu, neboli ani vážnejšie šarvátky.
Do druhej tretiny naskočili dva úplne rozdielne mužstvá, DET ožil a produkoval útok za útokom, naši sa začali motať a akoby poľavili, pomer striel v tejto časti bol 5 ku 15 :? , z toho pramenili aj tie góly, ale stále mám pocit, že to neboli nejaké super strely, či akcie s vyšachovaním, kde brankár nemal šancu, skôr to boli chyby obráncov a slabšia koncentrácia Chrisa v bráne, čo zrejme v prestávke tiež takto vyhodnotil a do tretej tretiny nenastúpil.
Tretia tretina priniesla zmenu hry najmä našich, poprehadzovali sa útoky, keď tréner stiahol Winchestera s Hinotom a presunul Osieho k Berglundovi s Perronom, a zrazu bolo vidieť oživenie, naši lepšie korčuľovali, napádali súperových hráčov už v strednom pásme a vytvárali si aj viac šancí. Pomer striel v tejto časti bol 16:4 :shock: Ku koncu už potom nevládal Tkachuk, ktorý inak odohral fajn zápas a bolo ho vidieť a tak prvý útok dohral v zložení Boyes, McDonald, Backes - to ale až v úplnom závere. Jediná nezmenená formácia včera (Steen, McClement, Crombeen) zahrala svoj štandard.
Za zmienku ešte stojí naša presilovka v závere poslednej tretiny, keď šiel na trestnú autor dvoch gólov Datsyuk, naši tú presilovku zahrali naozaj dobre a po peknej akcii mohol skórovať Boyes, žiaľ nesadol mu puk dobre na hokejku a netrafil to ideálne, no akcia to bola parádna.
V samotnom závere tréner skúsil hru bez brankára, ale to už si skúsení borci z DET ustrážili a dokonca nám ešte "vylepšili" skóre, keď sa nemýlil Zetterberg.
Za celkový výkon vo včerajšom zápase by som našich veľmi nehanil, zahrali na čo mali a až na ten výpadok v druhej tretine nezahrali zlý zápas. Tie góly (až na jeden po chybe Jackmana) mužstvo príliš nemohlo, idú na vrub brankára a posledný do prázdnej. Toľko môj pohľad na zápas, snažil som sa to napísať čo najobjektívnejšie, tak dúfam, že sa mi to podarilo. Ale je možné, že to niekto vnímal inak, tak veľmi rád uvítam aj iný pohľad na tento zápas... :yes:
Ja som zápas nevidel a ani nejdem pozerať highlighty, úplne mi stačí Tvoj report Ivane.
Ako som vravel, Strachan (nik z Vás nespomenul jeho hru, aký bol?) v obrane a rošády s útokmi. Ako tak čítam, nebol to až taký zlý zápas, ale oproti minulej sezóne nám to teraz proti Detroitu nejako nejde, čo je škoda.
To sa naozaj stalo, že Bishop striedal Masona a ku koncu zápasu sa opäť vymenili? Tak to by fakt zaujímalo že prečo.
Ako vravíš Ivan, nemohli sme očakávať, že vyhráme všetky 4 zápasy, takže sa v podstate nič nedeje, ale zaváhať proti Minesote to by sa už pomaly ale isto mohlo rovnať samovražde.
Chalani sa musia z tohto zápasu poučiť a rýchlo naň zabudnúť, koncentrovať sa na Koivovcov :D
Škoda no.
Suhlasim s hodnotenim Ivana.Jednoznacne zapas rozhodli 3 goly v priebehu 46 sekund a to so 100% uspesnostou strelby :cool: .Som rad,ze sme to zvladli,lebo najma v 3 tretine ste nas pekne zatlacili.Ale vynimocne nas podrzal Ozzie....Uz davnejsie ma zaujal obranca Polak,hra naozaj vyborne,bez chyb...Z neho bude urcite skvely obranca.

A co sa tyka striedania Bishopa,tak to bolo len na par sekund.Tipujem nejaka uprava vystroja a potom sa Bishop vratil spat....
nuž tak pokiaľ ide o Strachana, veľmi ho nespomínam, pretože ani nie je čo. Vyslovene nič hrozné nevyviedol, nespôsobil gól a zahral taký štandard. A ak sa dobre dívam na sumár zo zápasu, tak on jediný z našich má v hodnotení +/- dokonca +1, čo naozaj nechápem. Pokiaľ ide o ice-time, tak on a McKee majú najnižšie čísla, konkrétne Strachan 16.36 a McKee ešte menej 15.07
K spomínanému Polákovi, včera zahral naozaj dobrý zápas a bolo ho vidieť skoro všade, jeho ice-time hovorí za všetko 22.31 :-O Taký hádam ešte nemal. No mne sa včera veľmi pozdával aj Woywitka, z ktorého nám rastie ďalší slušný obránca (aj keď 25r. nie je na hokejistu málo) Včera makal, veľa korčuľoval a snažil sa aj dosť strieľať, najmä v presilovkách. Nakoniec ten gól na 2:3 dal práve on po prihrávke od Oshieho, trafil to teda parádne. :good:
Treba rýchlo zabudnúť a koncentrovať sa na Wild. Dnes musíme jednoznačne vyhrať. Je to súper ktorého musíme dobehnúť a treba si dvihnúť sebavedomie pred ťažkým tripom.
Ivan už som zahlasoval, len som sa nejako blbo zorientoval :wink:
nuž tak sa pozrime tomuto zápasu troška na zúbky...
V tejto sezóne sme sa z diablami stretli zatiaľ 3x a máme s nimi pozitívnu bilanciu, 2x sme vyhrali a raz, hneď v tom prvom zápase sme prehrali :
STL-MIN 1:2 (22.11.2008)
STL-MIN 4:0 (03.12.2008)
STL-MIN 4:2 (20.12.2008)
Ak vezmeme do úvahy posledných 5 zápasov, tak sme na tom tiež o niečo lepšie :
STL : 3 výhry a 2 prehry
MIN : 1 výhra a 4 prehry (pričom prehrali s DAL a SJ, ktorých sme my naopak porazili)

Pohľad na tabuľku hovorí, že pri rovnakom počte odohratých zápasov strácame na MIN 2 body a to znamená, že potrebujeme nad nimi jednoznačne zvíťaziť a posunúť sa tak v tabuľke pred nich. To by sme sa dostali na 10. miesto v konferencii, jediný bodík za EDM a NSH. To ale môžme hodnotiť po zápase, takže držme chalanom palce, nech sa to podarí, lebo potom nás čaká séria ťažkých zápasov vonku.
a ešte vám dám do pozornosti túto stránku, je tam celkom zaujímavé fórum o Blues a hlavne si prezrite odkazy v tom rámčeku pri článku "MORE BLUES" :

http://www.stltoday.com/stltoday/sports ... enDocument
tak sa to podarilo, pekné víťaztvo 5:3 s rivalom s konferencii sa ráta a tak sme preskočili v tabuľke konferencie ich aj ANA, ktorý v noci prehral so SJ a sme bod od NSH a EDM a dva body od 7 miesta, kde je momentálne DAL :good:
K zápasu napíšem viac neskôr, ale dnes rozhodla herná disciplína, keď MIN doplácala najmä na vylúčenia, z presiloviek sme dali prvé tri góly (z toho 2x pri vylúčení Židlického). Celkovo sme boli v zápase strelecky aktívnejší (pomer striel 36:22 hovorí za všetko) a hrali sme s prehľadom, len škoda, že sme sa nechali dotiahnuť na 4:3 (keď po dvoch tretinách už bolo 4:1 :? ) a troška to zdramatizovali. Nakoniec všetko v poslednej minúte rozhodol, kto iný ako Boysie :clap:
Zostava bola predpokladám rovnaká, ako pri závere stretnutia s DET, znova veľa neodohrali Hinote s Winchesterom a prekvapujúco aj Crombeen. Polák dnes ice-time 23:16. Dobrý zápas odohrali McDonald, Boyes, Backes, Tkachuk či Perron a Oshie, samozrejem podržal Mason.
Krásny kolektívny výkon a cenné víťazstvo sa počíta a aj preto verím, že v najbližích zápasoch u súperov nebudeme fackovacím panákom a privezieme nejaké body :yes:

a ešte pridám aktuálnu tabuľku :
1. DET 101
2. SJS 100
3. CGY 86
4. CHI 83
5. VAN 79
6. CBJ 78
7. DAL 74
8. EDM 73 (o jeden zápas menej)
9. NSH 73
10. STL 72
11. MIN 72
12. ANA 70
13. LAK 68
14. COL 63
15. PHX 62
Ahojte :coucou:

Tak to som šťastný prešťastný :cool: , keď som pozeral tie highlighty, tak som bol priam nadšený, tie nové presilovky sú absolútne geniálne, dnes sme vyhrali najmä vďaka nim. Hlavne sa mi páči a to veľmi to postavenie hráčov pred bránkou a pri tyčke, presne ako vraví komentátor, ak puk netečuje Tkachuk, tak Backes a ten hral opäť dobre, škoda toho sejvu korčuľou ...
Som nadšený, tie highlighty sa mi strašne páčia a tá narvaná hala, ten hluk, všetko sa vracia k starým dobrým časom, aspoň v to dúfam :clap: A odteraz sa asi fakt ujme prezývka Boyesie :D že Ivan? :D
Davidsonov vzdych bol veľavravný, strašne sa teším a dúfam, že to dotiahneme tam kam chceme :smile03:
(Mám teraz trošku prúsery, tak moc neprispievam.)
Pridávam sa. Myslím, že ešte sme aj nejaké góly mohli pridať. Víťazstvo veľmi cenné. Treba makať ďalej teraz to bude veľmi veľmi ťažké. Ale verím, že to zvládneme. Bluesman pekne si to vystihol. Narvaná aréna. Nech je to tak stále :wink: .
tak to áno, ale pravdu povediac to nemám zo svojej hlavy, ale z nového Pro Hokeya, kde je o ňom článok a tam tá prezývka je spomenutá, tak som ju hneď použil (ak by to náhodou Boysie čítal :D ). V tom čísle je aj jeho plagát, pre prípadných záujemcov, si to číslo treba kúpiť.
A tie góly fakt paráda, kvitoval som aj našu hernú disciplínu, je vidieť, že robia všetko pre to, aby to PO hrali, aj preto zrejme tie korekcie útokov počas zápasov. Podľa mňa tá hra na tri útoky v závere má niečo do seba, je to také živšie.
No a diváci, no coment, bolo to suprové :cool:
ešte troška zhodnotím tento zápas na základe štatistík, ktoré sú v podstate takým zrkadlom aktivity a účinkovania hráča na ľade. Najlepšie z nich vychádzajú títo hráči : Backes a Boyes, McDonald a Oshie, čo je myslím pochopiteľné. Z obráncov si všetci z chuti zahrali a majú skvelý ice-time, akurát Strachan má iba 13.25. Polepšil si Colaiacovo o dva body za včerajšie dve asistencie a má aj +1 za včerajší zápas, z obráncov ako jediný.
Na včerajšok asi nebude dobre spomínať Backstrom, o ktorom si inak myslím, že je to skvelý brankár, ale chvála bohu mal včera troška horší deň a najmä tá druhá tretina ho dopálila. Harding už potom gól nepustil, no čelil iba 6 strelám. Celkovo sme akosi podvedome v závere ubrali. proti DET to bola naša najlepšia časť hry a včera sme to akosi dokorčuľovali. Najmenej sme strieľali a boli sme jednoducho zbytočne pasívnejší. Neviem či to bol účel, a mali takýto zámer, ale zdá sa mi to troška divné, takmer sme o ten náskok prišli.
Inak samozrejme spokojnosť a núka sa nám skvelý pohľad na tabuľku. Dúfam, že v podvedomí hráčov to nespôsobí uspokojenie, ale ešte ich to viac nabudí do ďalších súbojov. Vlastne už v každom zápase o niečo ide...
Presne. Ja si myslím, že ich to neuspokojí ale pri pohľade na tabuľku ich to namotivuje a zabojujú. Ja mám tiež nový pro hokej a Boyes už je u nás v triede rovno predo mnou na stene :wink: .
Súhlasím že aj slabší výkon Backstroma nás trošku nabudil, alo zasa sa musím zastať naších presilových hier. Boli skrátka zahrané so 100% úspešnosťou a všetky boli rozohraté tak, že tam brankár moc nárokov nemal. Veľmi sa mi páčia tie nové presilovky, bolo tam vidno aj pokusy o rozohratie starej so strieľajúcim Boyesom, ale tieto majú do seba niečo nové, takže problémy s nimi by mal aj Brodeur :smile03: Murrayovi tlieskam (dúfam, že nie predčasne) :cool: .
Súhlasím s Tebou čo sa týka goalieho ale tiež mal chalan dva-tri také zákroky, ktoré sa do highlightov môžu dostať :smile03:
Ivan, mne sa najviac páčila tá časť po Boyesovom rozhodujúcom góle, ten výbuch haly a reakcia Davidsona :D Po pikovke :D
A ProHockey (kupujem ho pravidelne) som si kúpil hneď 2x, lebo inak sa proste nedalo, Boyesie je Boyesie ... :super:
Strachanovi by sme možno mali dať Ivan ešte jednu šancu ... ? :)
ale čaká nás veľmi ťažký trip na ľade EDM (17.3.) potom VAN (19.3.) a CGY hneď nasledujúci deň (20.3.)
No a to bude riadne ťažké, takže najväčšie šance dávam našim v tom prvom zápase, tam by bodlo ak by vzali iba body, hoc aj v predlžení, na čo myslím aj reálne majú. No a v tých ostatných dvoch zápasoch môžu iba prekvapiť. Takže mňa osobne potešia 2 či 3 body. Viac by bola neskutočná paráda :yes:

No a ten Davidson fakt nemal chybu :cool:
pozrel som si aj preview pred týmto zápasom a vychádza mi to tam veľmi nádejne, či už ide o vzájomné súboje, alebo hodnotenie posledných 10 zápasov. Ten EDM poslednú dobu nehrá najlepšie a tak by sa to dalo využiť. Ja verím, že na to naozaj máme a myslím, že body z tohto zápasu sú úplne reálnou záležitosťou, vzhľadom na formu oboch tímov. Tak verím, že ma chalani nesklamú. Tu je to preview :

http://www.hokej.sk/nhl/index.php?previ ... STL&rl=154
Zasa musím len súhlasiť Ivan, bude to náramne ťažké, 3 body by boli super, ale ja osobne si myslím, že vyhráme nad jedným z dvojky VAN/CGY :smile03: To by bodlo.

Inak keď sme sa bavili o tých objednávkach cez internet, objednal som si triko s dlhým rukávom a logom BLUES (BTW, teraz je v ponuke aj v tej super farbe alternatívnych dresov aj s tým logom čo mám ako avatar) a mikinu CGY pre brata a teraz mi napísali, že mikina OK, ale že !triká BLUES sú momentálne dlhodobo vypredané(po vysokom náraste záujmu v poslednom mesiaci)skrátka niesú, nedajú sa objednať. Teraz neviem, či ma to má tešiť ako zvýšený záujem o našich Bluesmanov, alebo mám smútiť, že mi pošlú nejaké iné triko ... :sad2:
tak to je zaujímavá informácia pre mňa, ja som si teraz neobjednával nič, ale mal som v úmysle nejaké veci riešiť cez katalóg, čo máme na stránke Blues, tie veci tam vychádzajú o dosť lacnejšie a niektoré sú vo výpredaji, ale ak naozaj pôjdeme do PO, tak sa ich dočkám asi až v lete :sad2:
Bluesmani majú jednoducho fans na nezaplatenie a ja v takomto prípade s radosťou počkám :D
Neviem či to len ten internetový obchod je taký neschopný, alebo je fakt extra záujem. Ale ako vravíš, ak sa dostanú do PO, aj ja rád počkám na triká do budúcej sezóny :D
Tááák tieto vecičky by som bral, namiesto toho mi pošlú tričko s krátkym rukávom. Aj tak fajn no.

Přílohy

5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS