Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Aj ja dúfam, že sa k nám ešte niekto pridá a bude to tu fungovať vo veľkom. Debata je tu fakt vždy dobrá aj keď sme len traja :wink: . Inak už sa teším na Dallas. :twisted:
Pre St. Luis veľmi dôležité stretnutie, máte zápas k dobru a 4 body stratu na osmičku, Dallas pred vami...
Nie je čo riešiť...
Držím palec :povzbudzovanie: Dallas nemám rád.
Takže dnes Dallas :box:

Začína sa séria štyroch domácich zápasov a osobne si myslím, že práve tento prvý by z nich mohol byť :pleaseantry: "najľahší" v zmysle slova, že ak očakávam výhru, tak práve dnes. Bude to nesmierne ťažké, ale aj veľmi dôležité z hľadiska toho, že musíme vyhrávať aj nad priamymi účastníkmi boja a Play Off, a v nasledujúcich zápasoch aj nad tímami z prvých priečok.

S "hviezdami" máme túto sezónu štatistiky viac ako skvelé, doma sme vyhrali 6:1 :super: a nedávno u nich 3:1, takže by sme to teraz mohli potvrdiť, ale každý zápas je iný a Dallas takisto bojuje o PO takže sa dá očakávať maximálne nasadenie.
Oba tímy sa potýkajú so slabšou koncovkou, tak veľa gólov asi nepadne. :thumbsdown:

Štatistiky presiloviek sú zase raz "naše" a možno opäť očakávať, že to bude zápas o jednom góle. :yes: V tomto smere očakávam, že konečne dostaneme menej gólov ako posledné tri zápasy, zapracuje obrana, Jackmanovi s Polákom zasa stúpne ice-time, aj keď v tomto smere by sa tak mohlo stať skôr McKeemu a Colaiacovovi. Som zvedavý či Murray nejako hýbal so zostavami, predpokladám, že Janssen hrať bude a pobije sa s Ottom (tušák :smile03: ) Dnes bude kľúčom k výhre iba a jedine dať o gól viac ako súper, taktika podvolená zisku dvoch bodov.

"We've got to play with a sense of urgency, a sense of desperation at all times," Blues coach Andy Murray said. "We didn't have that at the start. The way we played in the second half of the game just magnified that problem. I realize it's back-to-back games, but that's the schedule the National Hockey League put together, so you've got to deal with it."

:groupwave: :fan: :wawe: :povzbudzovanie: !!! LET´S GO BLUES !!! :fan: :wawe: :povzbudzovanie: :groupwave:
tiež očakávam viac taktický a hlavne nervózny zápas, kde nepôjde o krásu, ale o účel a to v tom zmysle, že musíme doma bodovať naplno. Z toho titulu, nech už budeme hrať akokoľvek, podstatné pre nás bude vyhrať, hoc aj 1:0. Verím, že sme sa po minulej sezóne poučili a tak teraz budeme zbierať bod po bode, aby sme nezostali zo smutnými očami pre 5 smiešnych bodov pred bránami PO :sad2:
už dlhšiu dobu cítim, že naši to zvládnu, tak chcem veriť, že ma môj tušáčik nesklame... :povzbudzovanie: :fan: :povzbudzovanie:
Chalani všetko ste povedali aj za mňa :D . Karty su rozdané, boj otvorený. Do hry sa vrátil zrejme al Los Angeles. Treba bodovať. Dnes dúfam potvrdíme tohtosezónnu bilanciu s hviezdami.
begbeee píše:Pre St. Luis veľmi dôležité stretnutie, máte zápas k dobru a 4 body stratu na osmičku, Dallas pred vami...
Nie je čo riešiť...
Držím palec :povzbudzovanie: Dallas nemám rád.
podobne, podobne :yes: samozrejme, ze ockom sledujem aj Vase vysledky, ci tento docela zivy topic :D tak, ako v zavere fandim kralom, ci modrokabatnikom, tak aj Vam :yes: proste :pleaseantry: odpisovane :pleaseantry: celky "musia" ist hore :smile03:
St.Louis by sa malo snazit dostat Prongera. Nie je to az tak davno co hrali s Prongerom a MacInnisom v obrane o prezidentov pohar.
tak to nakoniec vyšlo, skvelá práca a nás to môže nesmierne tešiť :good: :yes: :clap:
Zdolať DAL 5:2 je pekný výsledok a aj pomer inkasovaných gólov je v pohode. V podstate DAL stále doťahoval pohodový náskok Bluesmanov, najprv na 3:1 (Neal) a potom na 4:2 (Ribeiro). Naši ale začali zápas skvele a zastihli nie najlepšieho Turca nepripraveného, keď už v prvej minúte ho prestrelil Backes (včera znova exceloval). Už v siedmej minútke ho napodobnil Perron, ktorému sa tiež včera darilo. No a keď sme v 12. min v presilovke dali po vôbec našej 8 strele na bránu Winchesterom náš tretí gól, pán Turko sa porúčal z brány a prišiel Stephan. Takýmto skóre skončila aj druhá tretina. V druhej, ktorá bola vyrovnaná najprv DAL znížil Nealom po prihrávke od Modana a potom upravil na 4:2 znova Perron po prihrávke od Oshieho. Potom ešte raz hostia znížili na 4.2, ale v závere sme hrali presilovku 5 proti 4 a toto už je naša parketa v ktorej sa nám zasa darí a tentokrát Boyes prihrával Tkachukovi, ktorý zavesil a upravil na 5:2. V poslednej tretine sa už stav nezmenil a tak sme mohli konštatovať naše cenné víťazstvo. Dotaihli sme sa na DAL na 2 body a to máme ešte zápas k dobru.
Zaujali ale ostatné výsledky :
DET - PHX 3:2 pp
CBJ - BOS 2:0
COL - ATL 0:3 (tam bude kríza ako hrom... )
MIN - SJ 4:5 pp (to nám vyhovuje, ale nemusel byť ani ten bodík :) )
NSH - WSH 1:2 pp (tu to platí rovnako, mohli sme predátorov staihnuť na 2 b. )
MTL - EDM 4:3 pp (tiež to mohlo byť v riadnom hracom čase)

čiže výsledky ostatných zápasov nám v podstate hrajú do karát, aj keď neskromne sme mohli chcieť troška viac. Dôležité bude, aby sme získavali body v našich zápasoch, zaváhania divíznych rivalom budú takým menším bonusom k dobru. :yes:
a keďže sa nám rozširuje záujem o náš topic a chceme spraviť latentným priaznivcom viac pohodlia, tak tu je článok z našej stránky k zápasu a druhom odkaze sú štatistiky, kde stojí za zmienku ice-time Jackmana a Poláka :yes:

http://blues.nhl.com/team/app?gameNumbe ... rvice=page

http://www.nhl.com/scores/htmlreports/2 ... 020998.HTM

a tu rozpis hráčov na ľade v memente gólu a taktiež vylúčenia. Bitka Janssena je už takým pravidlom, tentokrát si to rozdával s Barchom a v 8 min. sa nám pobil McKee so Sutherbym, ktorú ale vyprovokoval Sutherby.

http://www.nhl.com/scores/htmlreports/2 ... 020998.HTM

tak príjemné čítanie a pekný deň všetkým, (zavítam tu znova asi až podvečer) :coucou:
:yahoo: Presne tak, niet čo dodať, som spokojný.

Tak 5:2 to som nečakal, ale môžeme byť len radi, ako si Ivan spomínal, Turco nám dnes v podstate daroval zápas, lebo mu to nešlo, aj keď tie góly by asi boli aj tak ťažko chytateľné, keď tak pozerám highlighty, tak sa mi páčili úplne všetky, ale paradoxne najviac Nealov a Ribeirov, aj keď spolupráca našej mládeže bola tiež pekná. Veď 3 star selection o tom aj hovorí, Perron, Oshie, Backes :smile03:

Za dnešok si určite potlesk zaslúži Backes a ja osobne tlieskam takisto Jayovi McKeemu, to je starý dobrý Jay, +2 za dnešný zápas aj keď pri prvom góle Dallasu na ľade bol, tam to bolo jednoducho Nealove majstrovsto. Ten hit nemal najmenšiu chybu, tak sa mi to páči, to je McKee, len tak ďalej :cool: aj keď Parrisha je mi ľúto, lebo po tom hite do zápasu už nezasiahol, dúfam, že bude OK, aj keď hit to bol čistý a vážny adept na nr.1 v tomto týždni. 3 star selection o tom kto bol najlepší v dnešnom zápase jasne hovorí, Perron, Oshie, Backes :smile03: a ja môžem len spokojne súhlasiť.

No a nakoniec musím spomenúť, že je dobre, že sa nám podarilo dva krát (Winchester, Tkachuk) skórovať v presilovke. :yes: Ako spomínal Ivan ice-time Jackmana je úžasný, vyše minúty na každé striedanie :!: ten musí mať kondičku ako maratónec, no ale keď som videl Robidasov :-O A keď sme pri tom ice-time tak za spomenutie stojí aj Janssenových 27 sekúnd/1 striedanie a bitka. Tak D.J. vážne chýba, lebo on mal tých striedaní aj bodov o mnoho viac, Cam, aj keď je dobrý bitkár a zabávač publika, len "zbytočne" zaberá miesto niekomu produktívnejšiemu. :|

Videjko s hitom McKeeho aj Janssenovým fightom hodím do témy Hits & Fights :smile03: watch it out.
presne tak, bitka bola zaujímavá, ale ako si si iste všimol, tak si riadne rozflákal ruku (nezmyselné :( ) Inak z tých gólov sa mne najviac pozdával náš 4 :good: , jednoducho pekná akcia, niet čo dodať a aj ten 1 gól Dallasu je pekný, trafil to proste famózne a Chris veľa šancí nemal, už pri tom druhom góle snáď mohol troška viac priestoru vykryť, ale od monitora sa to hodnotí vždy ľahko :) Podľa tých záberov je vidieť že sme hrali s prehľadom a posledné góly padli s takou ľahkosťou, čo mi prišlo ako veľmi dobré, myslím, že vládne pohoda. Tak nech im to vydrží čo najdlhšie.
S tými gólmi nesúhlasím, podľa mňa práve pri prvom góle čo mu mladíček zavesil, mohol Chris pokryť viac miesta. Bol tak nejak čudne od tyčky, mal sa k nej pritisnúť a zdvihnúť rameno ... to mohol chytať, aj keď fakt tá strela bola :cool: No a na gólik mladíkov niet čo dodať, ako sa Oshie prefukol medzi obrancami, je rýchly, jeden dva zábery a bol za obranou :smile03: No a David už nemohol mať ani najmenší problém ...
Súhlasim. Dnes chválim úpne každého mam obrovskú radosť z výhry nakopne nás to do tých ťažkých zápasov, ktoré nás čakajú. McKeeho chválim dnes za všetko aj ja a ten hit nemal chybu :wink: . Perfektná je súhra Oshie-Berglund-Perron do budúcna sa máme na čo tešiť :) . Na a samozrejme môj momentálny favorit číslo 1 David Backes tu už fakt nemusím nič dodať. Výborne len tak ďalej :) .
to je v pohode, nemusíme navzájom zo všetkým súhlasiť, koľko ľudí, toľko chutí predsa, či nie..? Myslím, že to platí aj tu, pri posudzovaní rôznych situácii, sympatií k rôznym hráčom, či akciám a pod.
Čo je však podstatné, že sme sa dostali pred ANA na 11. priečku a v tabuľke to je o troška veselšie pre nás :

http://www.nhlpro.cz/tymy/poradi.php?typ=konference

Zápasy so SJ a DET takto naberajú troška zaujímavejší náboj a to je dobre :yes: :fan:
Chlapci jedna otázočka. Neviete nejakú internetovú stránku kde predávajú produkty St.Louis?..okrem amerických,nakupusa a shop-nhl.cz.Chcem nejakú mikinu a nikde v Bratislave a na nete okrem spomínaních stránok neviem nič nájsť. :(
To sa dosť aj oplatí, len to, že nemám v Čechách príbuzných.
Ja som si pred vyše mesiacom objednal veci z shop-nhl.cz a ešte doteraz mi svieti pri objednávke, že sa vybavuje, pritom doba DODANIA bola 5 týždňov ... :beee: Takže týmto im robím negatívnu reklamu a nič si odtiaľ už nekúpim. :bitka3:
No a to je práve to, prečo nechcem odtial. Nepáči sa mi, že to je drahé, nespoľahlivé a ani sortiment nie je príliš široký. Ach jo. Bol som v Bratislave v Hockey line tam mali len pár dresov a mikín a aj to len tímy z original six, tak som si tam kúpil aspoň čapicu a puk. Ešte mám od krstného z USA dres Stempniaka. Nuž podľa toho čo vidím, aký tu je s tým problém tak ho musím znova otravovať :D .
ak ti ide o veci zo STL, tak sa regni tu a budeš to mať do 5 týždňov, ak nevniknú nejaké iné problémy :

http://shop.nhl.com/shop/index.jsp?categoryId=3253877
:coucou: Ahojte kamaráti.
Dnes spravím svoj predzápasový report o čosi skôr kvôli vyťaženosti :smile03:

Takže dnešný zápas STL : SJS
Určite nás čaká veľmi ťažký zápas proti veľmi silnému súperovi, ktorého posledné výsledky (prehry s MTL, DAL, MIN, VAN a nepresvedčivá výhra nad MIN po predĺžení) však ukazujú, že SJS niesú práve v hernej pohode :twisted: , čo by mohlo byť využiteľné. Žraloci určite dúfajú, že po zastavení nepriaznivej sérii prehier, sa vrátia na víťaznú vlnu, no naši budú určite výrazne proti :box: . V marci máme zatiaľ prehru, výhru, prehru, výhru a tak by sme mohli pre zmenu systému dnes vyhrať. :yes:

Bude dôležité sledovať aj kto sa postaví do bránky Sharks, pretože nieje celkom jednoznačné, či to bude Nabokov, ktorého štatitiky proti STL sú skvelé 5-0-1 :eek2: , alebo doposiaľ trošku slabší Bucher. U nás v tomto ohľade nieje čo riešiť a pravdupovediac po uplynulých týždňoch, som si aj zvykol na to, že máme stálu brankársku jednotku, útoky, aj obranné dvojky a výnimky potvrdzujú pravdilo :) .

Náš výkon bude stáť na obrane a jej schopnosti nerobiť chyby, možno by v tomto ohľade bolo vhodné rozdeliť ice-time medzi viacerých hráčov, hlavne na odľahčenie tej našej super dvojky Jackman a Polák :) . Myslím, že McKee s Colaiacovom, by po posledných zápasoch mohli zvládnuť o dve-tri minútky na ľade viac, hlavne prvý spomínaný sa asi vracia do skvelej formy, rád by som tomu veril :cinka: . Zaujímavé bude tiež sledovať trojku Berglund, Oshie a Perron, či zasa odohrajú niečo spolu, je to určite veľmi zaujímavá trojka :cool: , len si niesom istý, či si na chlapcov nebudú protihráči moc dovoľovať, keďže tam nieje v tej dobe nik, kto by sa ich zastal. V poslednej dobe sa nám naozaj rozbehol David Backes :poklona2: , je skvelý, vždy sa mi jeho hra páčila, ale teraz nemôžem nájsť superlatívy, dúfam, že aj dnes niečo pekné vymyslí...

Žralokom sa proti Blues celkovo darí 14-1-2 sú jednoznačné čísla :sad2: , avšak posledný zápas (ešte si spomínam, ako som bol surprised keď som to ráno videl) sme vhrali 3:2 po nájazdoch. Aj tak dnes nejaké veľké oči nemám. Po dlhšej dobe čelíme súperovi, ktorý má výrazne lepšie štatistiky presilových hier, takže cieľom k úspechu bude pravdepodobne aj čistá hra. Každopádne zápas super zaujímavý a veľmi sa teším na výsledok, dúfam, že naši zabojujú a zvládnu to. Som si istý, že v hale to bde vrieť a hádam sa nechajú vyburcovať ku skvelému hokeju a možno aj nejakému tomu bodíku :smile03:
Škoda že to neuvidím ... :cry:

:groupwave: :povzbudzovanie: :fan: :wawe: !!! Let´s Go BLUES !!! :fan: :wawe: :povzbudzovanie: :groupwave:

Přílohy

hallo boys,tak je to tu, dnes v noci bitka ako remeň, už sa neviem dočkať. Pekne si to zhrnul bluesman :good:
Ani veľmi niet čo dodať. Ja osobne mám z tohto súpera väčší rešpekt, ako napr. s DET či BOS. Až mi je divné, že v hlasovaní tu na fóre, tam nemajú ani jedného fanúšika a tak to v podstate vyzerá aj v ich topiku. Je mi to dosť čudné, pretože hokej hrajú parádny a v zostave takých skvelých hráčov, ako Thornton, Setoguchi, Pavelski či obránca Dan Boyle, ktorého hra sa mne veľmi pozdáva, ale aj Rob Blake nie je zlý :smile03: .
V Trade Deadline získali z ANA Moena a Huskinsa, tak hlavne na Moena budem zvedavý. Z ich zostavy sa mne hrou ešte pozdáva na krídle Cheechoo.
Takže tak, dnes viac o súperovi, našich sme v poslednom období rozobrali dosť podrobne, dúfam, že víťaznú zostavu tréner meniť nebude, že sa nám nik nezraní a že dosiahneme ďalšie víťazstvo. :yes:
ivan23 píše:Z ich zostavy sa mne hrou ešte pozdáva na krídle Cheechoo.
Síce som pozeral túto sezónu iba jeden zápas SJ, ale IMO Cheecho dokazuje, že je neskutočný loozer. :dole:
Nechápem ako mohol vyhrať Richard trophy :doh:
begbeee píše:
Síce som pozeral túto sezónu iba jeden zápas SJ, ale IMO Cheecho dokazuje, že je neskutočný loozer. :dole:
Zase až tak zlý hráč to nie je. :) Ale vyhral, lebo :arrow: Joe Thorton.
begbeee píše:
čo k tomu dodať, sám napíšeš, že si videl iba jeden zápas a cez to všetko ho takto vyhodnotíš. Ty si "iný" odborník :respect:
ivan23 píše:bla bla bla
To, že som videl jeden zápas v ktorom ma nepresvedčil a pozriem sa na čísla ktoré produkuje mi stačí aby som si urobil mienku.
Okrem toho aj žijem, nepozerám každý deň po dva zápasy z NHL.
5278 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES