:coucou: Ahojte kamaráti.
Dnes spravím svoj predzápasový report o čosi skôr kvôli vyťaženosti :smile03:
Takže dnešný zápas
STL :
SJS
Určite nás čaká veľmi ťažký zápas proti veľmi silnému súperovi, ktorého posledné výsledky (prehry s MTL, DAL, MIN, VAN a nepresvedčivá výhra nad MIN po predĺžení) však ukazujú, že SJS niesú práve v hernej pohode

, čo by mohlo byť využiteľné. Žraloci určite dúfajú, že po zastavení nepriaznivej sérii prehier, sa vrátia na víťaznú vlnu, no naši budú určite výrazne proti

. V marci máme zatiaľ prehru, výhru, prehru, výhru a tak by sme mohli pre zmenu systému dnes vyhrať.
Bude dôležité sledovať aj kto sa postaví do bránky Sharks, pretože nieje celkom jednoznačné, či to bude Nabokov, ktorého štatitiky proti STL sú skvelé 5-0-1

, alebo doposiaľ trošku slabší Bucher. U nás v tomto ohľade nieje čo riešiť a pravdupovediac po uplynulých týždňoch, som si aj zvykol na to, že máme stálu brankársku jednotku, útoky, aj obranné dvojky a výnimky potvrdzujú pravdilo

.
Náš výkon bude stáť na obrane a jej schopnosti nerobiť chyby, možno by v tomto ohľade bolo vhodné rozdeliť ice-time medzi viacerých hráčov, hlavne na odľahčenie tej našej super dvojky Jackman a Polák

. Myslím, že McKee s Colaiacovom, by po posledných zápasoch mohli zvládnuť o dve-tri minútky na ľade viac, hlavne prvý spomínaný sa asi vracia do skvelej formy, rád by som tomu veril

. Zaujímavé bude tiež sledovať trojku Berglund, Oshie a Perron, či zasa odohrajú niečo spolu, je to určite veľmi zaujímavá trojka

, len si niesom istý, či si na chlapcov nebudú protihráči moc dovoľovať, keďže tam nieje v tej dobe nik, kto by sa ich zastal. V poslednej dobe sa nám naozaj rozbehol David Backes

, je skvelý, vždy sa mi jeho hra páčila, ale teraz nemôžem nájsť superlatívy, dúfam, že aj dnes niečo pekné vymyslí...
Žralokom sa proti Blues celkovo darí 14-1-2 sú jednoznačné čísla

, avšak posledný zápas (ešte si spomínam, ako som bol surprised keď som to ráno videl) sme vhrali 3:2 po nájazdoch. Aj tak dnes nejaké veľké oči nemám. Po dlhšej dobe čelíme súperovi, ktorý má výrazne lepšie štatistiky presilových hier, takže cieľom k úspechu bude pravdepodobne aj čistá hra. Každopádne zápas super zaujímavý a veľmi sa teším na výsledok, dúfam, že naši zabojujú a zvládnu to. Som si istý, že v hale to bde vrieť a hádam sa nechajú vyburcovať ku skvelému hokeju a možno aj nejakému tomu bodíku :smile03:
Škoda že to neuvidím ...
:wawe: !!! Let´s Go BLUES !!!
:wawe: