Jak to vidíte s budoucností Patrika Berglunda? Teď jsem koukal, v poslední době mu to tam začalo docela padat. Nicméně, poslední sezóny jsou ty výkony děsně nevyrovnané. Bylo tu hodně spekulací o výměně a nakonec z nich sešlo. Berglund měl/má velký potenciál. Jeho statistiky z juniorky, případně z prvních sezón určitě náhodné nejsou. Taktéž jeho vůdčí role (MS juniorů, kdysi dávno) nejsou taktéž zanedbatelné a když kouknu na jeho góly (hru Blues nesleduji), tak je vidět, že to má i v rukou. Když k tomu připočtu jeho size a possesion, tak mi z toho vyjde to, že ten hráč nenaplňuje ani trošku svůj potenciál. Však to není zas tak dlouho, kdy atakoval 50ti bodovou hranici. To co se stalo? Přijal "vedlejší" roli a věnuje se spíše defenzivním úkolům a pokud ano, je na to vhodný? Když jsme začal sledovat NHL, tak jsem si vyhlížel mladé nadějné švédské hráče a Berglund mi už od první sezóny u Blues (kde válčil s Oshiem a Perronem) přirostl k srdci. Je to sympaťák a určitě to bude dobrý chlap do kabiny. Na druhou stranu, není plýtvání jeho potenciálu pro Blues drahou a pro Berglunda špatnou volbou? CO myslíte, neprospěla by jemu i Vám výměna?
Napadlo mě to hlavně z důvodu našeho Nicka Bjugstada. Bjugstad je mladý centr, co má potenciál. Jenže talentu máme až až a na centru hlavně, a tak mě napadla (je to taky trošku zbožné přání) výměna s Vámi. Bjugstad for Berglund by mohlo prospět oběma stranám. Oba hráči by restartovali své kariéry, které se dle mého rázně přibrzdily. Je to jen můj názor, tak prosím, ne abych dopadl jak Rono.. Rád bych vedl normální diskuzi.
Jo a závěrem.. Paajarvi definitivně na NHL nemá? Ten kluk mě také strašně mrzí. Ještě dnes se mi vybavuje přípravné utkání s tampou před jeho první sezónou, kdy dal hat-trick a k tomu si připsal asistenci. V sezóně si pak solidně sedl s mladým Gagnerem a Omarkem. A jestli mě paměť neklame, ten samej rok vyhrál bodování SWE na MS. To snad nemohl spadnout tak hluboko ne?
Napadlo mě to hlavně z důvodu našeho Nicka Bjugstada. Bjugstad je mladý centr, co má potenciál. Jenže talentu máme až až a na centru hlavně, a tak mě napadla (je to taky trošku zbožné přání) výměna s Vámi. Bjugstad for Berglund by mohlo prospět oběma stranám. Oba hráči by restartovali své kariéry, které se dle mého rázně přibrzdily. Je to jen můj názor, tak prosím, ne abych dopadl jak Rono.. Rád bych vedl normální diskuzi.
Jo a závěrem.. Paajarvi definitivně na NHL nemá? Ten kluk mě také strašně mrzí. Ještě dnes se mi vybavuje přípravné utkání s tampou před jeho první sezónou, kdy dal hat-trick a k tomu si připsal asistenci. V sezóně si pak solidně sedl s mladým Gagnerem a Omarkem. A jestli mě paměť neklame, ten samej rok vyhrál bodování SWE na MS. To snad nemohl spadnout tak hluboko ne?