tak to áno, ale ak je to aj pravda, ako tragédiu by som to nebral. Máme tam kopec mladých hráčov na veľmi slušnej úrovni a až sa trocha vyhrajú budú posilami pre A tím o tom som presvedčený :
- Alex Pietrangelo 4. v prvom kole draftu, Jonas Junland, Lars Eller, Philip McRae, James Livingston, David Warsofsky, Kristofer Berglund, Anthony Nigro, Paul Karpowich, či John Lehtera.
Sám som zvedavý, ako sa podarí presadiť Bishopovi a ešte tam máme zraneného Erika Johnsona z draftu v roku 2006, o ktorom sa hovorilo, ako o novom Prongerovi, tak uvidíme časom do akej miery tieto slová naplní. Ja by som bol skôr opatrnejší v takýchto výrokoch.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ST. LOUIS BLUES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
tak ten Lemtyugov už hrá v Ruskom klube Cherepovets Severstal, kde už je aj v štatistikách :
http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdis ... ?pid=80670 :frajer2:
a našiel som aj toto, až ma zaseklo, že HF sú dve :
http://www.hockeysfuture.com/prospects/ ... _lemtyugov
http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdis ... ?pid=80670 :frajer2:
a našiel som aj toto, až ma zaseklo, že HF sú dve :

http://www.hockeysfuture.com/prospects/ ... _lemtyugov
ak si pozrieš pár príspevkov dozadu, tak sme tam s Bluesmanom rozoberali možnosti európskych hráčov presadiť sa v tomto tíme a vychádza nám to tak, že postoj nášho trénera, ktorý presadzuje jednoznačne iba amerických hráčov sa tak skoro nezmení a to že tam hrajú Polák s Berglundom je skôr tá výnimka, ktorá potvrdzuje pravidlo. Aj keď u Poláka zahralo do karát to, že tých schopných obráncov máme hrozne málo a on hrá naozaj dobre.Cez to všetko trčal na farme tiež dosť dlho, až ho musel svojou hrou na.rať Strachan a bolo. Teraz pre zmenu čaká na príležitosť Wagner.
A to je asi aj chyba. Ale zasa pred rokom v lete mi krstný z USA hovoril, že čítal ešte keď bol Višňa v LA tak najviac telefonátov mal od Murraya. Strýko čo tiež už dlho fandí Blues hovorí, že najhorší tréner aký kedy bol v Blues je podľa neho Keenan. Ten mal tiež alergiu na európanov. Pod ním horeli aj taký hráči ako Hašek a najnovšie počúvam, že s ním má problémy aj Kiprusoff. Ach, kde sú tie staré časy keď blueline demolovala zvyšok ligy

Poctivou a rozumnou prácou príde všetko. Pekný príklad je Chicago ako jeden z najslávnejších tímov NHL hral dlhú dobu druhé husle. A teraz maj obrovský potenciál a fanúšikovia su maximálne spokojní. Myslím, že ak takto budeme fungovať aj my bude všetko. Útok na SC, hviezdy v tíme...

na margo Chicaga, tam to bolo pred časom veľmi zlé. Začiatkom sezóny 2006/07 sa predalo vôbec najmenej permanentiek za celé obdobie klubu - 3 400
a priemerne tam chodilo na zápasy niečo cez 8 tis. divákov, čo je na také mesto šialené číslo. Postupne sa to začalo zlepšovať a dnes už je situácia o5 v pohode.
U nás sme čosi podobné zažili po odchode Prongera, pred sezónou 06/07, keď ešte bývali majitelia klubu ho predali do EDM, vtedy návštevnosť prudko poklesla. Ale potom prišlo k zmenám vo vedení aj vo vlastníctve klubu a už pod vedením GM Davidsona došlo k opätovnému nárastu divákov v STL. Dopomohlo k tomu aj angažovanie do štruktúr klubu Al McInnisa, či trénera Myrrayho. V priebehu jednej sezóny sa zvýšila návštevnosť o viac ako 3 tis. divákov na zápas, s priemerom cca 17.200.

U nás sme čosi podobné zažili po odchode Prongera, pred sezónou 06/07, keď ešte bývali majitelia klubu ho predali do EDM, vtedy návštevnosť prudko poklesla. Ale potom prišlo k zmenám vo vedení aj vo vlastníctve klubu a už pod vedením GM Davidsona došlo k opätovnému nárastu divákov v STL. Dopomohlo k tomu aj angažovanie do štruktúr klubu Al McInnisa, či trénera Myrrayho. V priebehu jednej sezóny sa zvýšila návštevnosť o viac ako 3 tis. divákov na zápas, s priemerom cca 17.200.

Hej o tom viem. Vtedy to bolo vôbec to najhoršie čo mohlo byť. Klub nahral 57 bodov, zbavil sa Prongera. Zavedenie platového stropu bolo pre nás až moc radikálne. Navyše bol klub aj na predaj sa mi zdá. Ako vravíš Davidson vrátil fanúšikom nádej a Murray stratený rešpekt pred ostatnými tímami.
tak aj preto si toho chlapíka nesmierne vážim, urobil pre náš klub veľa a znova ho posúva smerom hore, krôčik po krôčiku a vlieva všetkým fans Blues nádej, že budeme znova tam, kde kedysi. Ja osobne tomu veľmi verím, lebo (a už to tu spomínam niekoľký krát) každým mesiacom práce ľudí v Blues za posledné tri roky vidieť nejaké zlepšenie a z toho mám dobrý pocit. Viem nehrali sme PO, ale s čím aj..? Káder bol rozbitý a mali sme aj troška smoly. Aj preto dúfam, že túto sezónu budeme mať na oplátku troška šťastia na úkor niekoho iného (a je mi to jedno koho) a zahráme si konečne po troch hluchých sezónach PO. :modlenie:
Presne tak. Ja som momentálne veľmi spokojný. Aj keď nám to nejde úplne ideálne ale keď si teraz predstavím, že sa celú sezónu vyrovnávame so zraneniami kľúčových hráčov, máme mladý tím a dokážeme sa v hre o PO udržať tak nechcem vedieť aké to bude keď sa vyliečia zranení a dospejú trochu mladí. A Oshiemu a spol. by v raste veľmi pomohlo ak by si už v prvej sezóne zahrali PO

Ale ste sa chlapci rozkecali ako tak pozerám. Ani nemám čo doplniť, všetko bolo povedané. Ja len predpokladám, že nejaká podobná prestavba klubu, vedenia, tímu momentálne čaká Colorado, takže bude tiež veľmi zaujímavé sledovať, ako sa s tým vysporiadajú ... 
U nás je to fajn a ja stále naďalej tvrdím, že nepotrebujeme žiadne posily okrem pravého krídla ako sme Ivan spomínali, inak spokojnosť. A ďalej ... hviezdu
Máte v tíme Karyiu, Tkachuka, Brewera, akú hviezdu by ste chceli Ovečkina? 
Nie nie, ja som skôr zato, aby sa niektorý z našich súčastníkov natoľko vypracoval, žeby mohol byť považovaný za hviezdu, mohol by na to mať Boyes po návrate Karyiu, aj minulú sezónu bol jeden z naj. strelcov celej ligy, alebo Oshie by na to mohol mať aby sa stal porovnateľnou hviezdou ako napríklad takýýý Toews? Kane? také niečo :smile03:

U nás je to fajn a ja stále naďalej tvrdím, že nepotrebujeme žiadne posily okrem pravého krídla ako sme Ivan spomínali, inak spokojnosť. A ďalej ... hviezdu

Nie nie, ja som skôr zato, aby sa niektorý z našich súčastníkov natoľko vypracoval, žeby mohol byť považovaný za hviezdu, mohol by na to mať Boyes po návrate Karyiu, aj minulú sezónu bol jeden z naj. strelcov celej ligy, alebo Oshie by na to mohol mať aby sa stal porovnateľnou hviezdou ako napríklad takýýý Toews? Kane? také niečo :smile03:
Na azete som našiel celkom pekné videjká najtrápnejších gólov, celkom som sa pobavil na tom
Odporúčam.
link:
http://sport.aktuality.sk/magazin/siren ... goly-v-nhl

link:

tak Kariya mňa zatiaľ nepresvedčil (v minulej sezóne 16 G a túto z 11 zápasov čo odohral 2 G) to hovorí za všetko. Zatiaľ je to naša najhoršia investícia za posledné roky. Boyes by takou hviezdou mohol byť a všetko tomu nasvedčuje, ale skôr to očakávam od Berglunda, ak už to má byť niekto z našich mladíkov alebo ten T.J. Oshie. Zvedavý budem na výkony Erika Johnsona a Pietrangela, ktorí dúfam v budúcej sezóne budú hrávať. Už by sa tu mohol niekto usadiť na dlhšie, ako napr. Rick Nash v CBJ, okolo ktorého by sa ten tím doplňal.
Na teraz to vyzerá, že by to mohol byť Boyes (ak si ho udržíme alebo aj McDonald, ktorý tu je za Weighta a nedávno podpísal na 4 roky, čo je dobré znamenie. Z hráčov, ktorí budú v lete UFA by som (ako som tiež spomínal minule) podpísal ešte McClementa. Tkachuk je pán hráč, robí body a má kopec skúseností, ale pri všetkej úcte, už túto sezónu hráva na doraz, je cítiť jeho vek a tak by som ho už nepodpisoval. Svoje už mladým odovzdal, myslím že aj tomuto tímu výrazne pomohol, ale vôbec by som sa nečudoval, ak by po sezóne odišiel.
Na teraz to vyzerá, že by to mohol byť Boyes (ak si ho udržíme alebo aj McDonald, ktorý tu je za Weighta a nedávno podpísal na 4 roky, čo je dobré znamenie. Z hráčov, ktorí budú v lete UFA by som (ako som tiež spomínal minule) podpísal ešte McClementa. Tkachuk je pán hráč, robí body a má kopec skúseností, ale pri všetkej úcte, už túto sezónu hráva na doraz, je cítiť jeho vek a tak by som ho už nepodpisoval. Svoje už mladým odovzdal, myslím že aj tomuto tímu výrazne pomohol, ale vôbec by som sa nečudoval, ak by po sezóne odišiel.
Ja osobne moc neverím na hviezdy. Podľa mňa je to skôr o marketingu :smile03: Ani Detroit v podstate nemá nejakú extra-hviezdu, typu Ovečkin, Lecavalier ... všetci sú skôr skrytí za tímom a tak to má byť. :smile03:
Jedna z Blues notes: There is no such a thing like unassisted goal
Jedna z Blues notes: There is no such a thing like unassisted goal

nuž ale DET má v svojom tíme niekoľko hráčov z ktorých ktokoľvek by prišiel k nám, takou hviezdou by určite bol (Hossa, Datsyuk, Zetterberg, Kronwall, Franzen, Samuelsson a pod.)
Ale nebudeme sa tu zbytočne naťahovať o hlúpostiach, niekto mi tu jednoducho chýba, taký správny líder, vodca, okolo ktorého by to malo fungovať. Ak by sa do tejto funkcie časom prepracoval povedzme Boyes, bol by som asi spokojný. Kariya ním nebude ani náhodou... :smile03:
Veď si zober takú skutočnosť, že nemáme ani poriadne ustálený prvý útok, čo je podľa mňa základ nejakej koncepcie kvalitného tímu.
Ale nebudeme sa tu zbytočne naťahovať o hlúpostiach, niekto mi tu jednoducho chýba, taký správny líder, vodca, okolo ktorého by to malo fungovať. Ak by sa do tejto funkcie časom prepracoval povedzme Boyes, bol by som asi spokojný. Kariya ním nebude ani náhodou... :smile03:
Veď si zober takú skutočnosť, že nemáme ani poriadne ustálený prvý útok, čo je podľa mňa základ nejakej koncepcie kvalitného tímu.
No ja som bol tiež skalopevne presvedčený, že Kariya je zlá investícia ale mýlil som sa. Nejde o góly ide o to, že má cit pre hru a je mimoriadne inteligentný. netreba zabúdať, že hlavne vďaka nemu sa z Boyesa stal uznávaný strelec. Ich súhra bola dokonalá a na väčšinu Bradových gólov prihrával Kariya. Veľká škoda, že sa zranil mal našliapnuté k famóznej sezóne. ja som tiež ža to aby sa niekto z momentálneho kádra stal hviezdou a ako vravíte môže to byť Oshie,Berglund,Johnson,Pietrangelo,Boyes a možno aj všetci
. Čo sa týka lídra neviem či so mnou budete súhlasiť ale ja by som dal Cčko na dres Backesovi. Komplexný hráč boduje,bráni, útočí, rozdáva hity sem tam sa pobije skratka je veľmi dôležitý a je to vynikajúci hráč.

Ivan no ešte Hossa, Datsyuk a Zetterberg by u mňa ako hviezdy prešli, ale ostatní menovaní ani náhodou :beee:
A o prvom útoku sa nedá rozprávať ani najmenej, keď v ňom má byť Kariya a ten je celú sezónu mimo hru. Boyes zvykol ťažiť z jeho hry ako vraví Bluesfan, a tak sa musela koncepcia celej hry zmeniť a Kariyu nenahradíš len tak ľahko. U mňa je Kariya naša hviezda a akože je Brad Boyes môj najobľúbenejší Bluesman, tak som rád že ho tu máme a hádam sa v novej sezóne stanú opäť obávanou dvojkou
Chcem len povedať, že mne skrátka nesedí koncepcia založená na jednom mužovi ako hviezde tímu. Postavíš celé fungovanie tímu okolo jedného hráča a v prípade výpadku formy, alebo nebodaj zranenia sa Ti to celé poburdá. Koniec. Preto som radšej za to, aby bol tím poskladaný chemicky, alternatívne, ale pritom aby to malo hlavu a pätu. Vypadne mi hráč, mám náhradu, hrať štandard celý čas a keď si každý splní to čo má, tak sa môže tím umiestniť vysoko, aj bez hráča čo žerie 8 miliónov.
Samozrejme ak by ste chceli narážať na Kariyu a jeho plat, sklopím uši ...
A Bluesfan ohľadom Backesa s céčkom "C" na drese. Mne sa to celkom pozdáva. Nie zlá idea. Súhlasím
Ale dôležitý je tiež vplyv hráča na mužstvo, ako vie burcovať, ako vie vynadať mladému že nebránil, ako vie mladého potiahnúť a tak. Neviem ako to je v šatni Blues, či taký David je, ale nemyslím si to ... :frajer2:
Chcel by som také pikošky z šatne. Typu kto je vtipálek, kto je frajerík, kto najviac maká a podobne.
A o prvom útoku sa nedá rozprávať ani najmenej, keď v ňom má byť Kariya a ten je celú sezónu mimo hru. Boyes zvykol ťažiť z jeho hry ako vraví Bluesfan, a tak sa musela koncepcia celej hry zmeniť a Kariyu nenahradíš len tak ľahko. U mňa je Kariya naša hviezda a akože je Brad Boyes môj najobľúbenejší Bluesman, tak som rád že ho tu máme a hádam sa v novej sezóne stanú opäť obávanou dvojkou

Chcem len povedať, že mne skrátka nesedí koncepcia založená na jednom mužovi ako hviezde tímu. Postavíš celé fungovanie tímu okolo jedného hráča a v prípade výpadku formy, alebo nebodaj zranenia sa Ti to celé poburdá. Koniec. Preto som radšej za to, aby bol tím poskladaný chemicky, alternatívne, ale pritom aby to malo hlavu a pätu. Vypadne mi hráč, mám náhradu, hrať štandard celý čas a keď si každý splní to čo má, tak sa môže tím umiestniť vysoko, aj bez hráča čo žerie 8 miliónov.
Samozrejme ak by ste chceli narážať na Kariyu a jeho plat, sklopím uši ...

A Bluesfan ohľadom Backesa s céčkom "C" na drese. Mne sa to celkom pozdáva. Nie zlá idea. Súhlasím

Chcel by som také pikošky z šatne. Typu kto je vtipálek, kto je frajerík, kto najviac maká a podobne.

aby sme sa chápali, koncepciu máme podľa mňa v poriadku, ale povedz mi, čo si myslíš, kto je v tejto dobe naším ťahúňom, či tým správnym vodcom, ktorého slovo každý z hráčov rešpektuje. Teda píšem, ako by som tam bol, ale z tzv. pikošiek o klube, ktorých je inak na nete hrozne málo (chýba to aj mne teda...) mi akosi ušlo, že by bol niekto tou prirodzenou autoritou, ten kto vie v šatni zdvihnúť hlas a vyburcovať ostatných.
Dúfam, že mi rozumieš. Takýto hráč musí mať niečo za sebou, musí byť uznávaný a mať rešpekt. (niečo na štýl Petra Bondru na MS v Petrohrade, alb Šťastného v Lillehameri) Obávam sa, že v súčasnosti tu taký typ hráča nie je. (to ale neznamená, že sa nemôžem mýliť, že..?)
A vôbec to nemusí byť niekto s platom 8 mega.
Na margo toho kapitánskeho Céčka - nepoznám tých čo pomenujem povahovo, ale podľa zásluh a toho, že sú pri tomto klube najdlhšie, by som sa rozhodoval medzi Tkachukom a Jackmanom. Myslím, že by si ho najviac zaslúžili. Z toho by malo vyplývať, že Tkachuk by mal mať aj najväčšiu autoritu, ale či to tak naozaj je, fakt netuším

Dúfam, že mi rozumieš. Takýto hráč musí mať niečo za sebou, musí byť uznávaný a mať rešpekt. (niečo na štýl Petra Bondru na MS v Petrohrade, alb Šťastného v Lillehameri) Obávam sa, že v súčasnosti tu taký typ hráča nie je. (to ale neznamená, že sa nemôžem mýliť, že..?)
A vôbec to nemusí byť niekto s platom 8 mega.
Na margo toho kapitánskeho Céčka - nepoznám tých čo pomenujem povahovo, ale podľa zásluh a toho, že sú pri tomto klube najdlhšie, by som sa rozhodoval medzi Tkachukom a Jackmanom. Myslím, že by si ho najviac zaslúžili. Z toho by malo vyplývať, že Tkachuk by mal mať aj najväčšiu autoritu, ale či to tak naozaj je, fakt netuším

Ja osobne si myslím, že tým správnym lídrom v budúcnosti by mohol byť Erik Johnson. Ohľadne toho momentálneho ťahúňa. V tíme takého asi nemáme ale myslím si, že ako spomínate mužstvo vie vyburcovať Tkachuk, Backes, Kariya a Jackman. Minimálne oni určite. A kapitánom je Brewer tak určite má nejakú autoritu aj on. Aj keď na to podľa mňa nevyzerá.

Ale veď ja chápem čo myslíte. Len tvrdím, že ja by som do klubu žiadnu superstar nekupoval.
Ak nám chýba hlavný ťahúň, ktorý bude mať 80 bodov za sezónu, tak nech sa na neho dopracuje dobrou prácou celého súkolesia niekto zo súčastných hráčov.
Ak nám chýba hlavný ťahúň, ktorý bude mať rešpekt nielen u všetkých hráčov nášho tímu, ale aj u všetkých ostatných hráčov celej ligy, nech sa na neho časom dopracuje niekto z našich, napríklad Brewer o dve sezóny, Jackman o dve sezóny, Johnson o tri a tak ďalej.
Ja len vravím, že by som tu neťahal nikoho extra za ťažké prachy a tak :smile03: Dobre postavený káder zložený z mladíkov, talentov, hráčov strednej generácie, skúsených a nejakého veterána = moja predstava. Verím tomu, že náš tím sa zakladá na nejakej koncepcii, ktorú chceme budovať a kúpa star by si vyžadovala asi absolútnu zmenu a to by zasa trvalo roky, kým to bude mať svoj účinok ...
Takže naďalej podľa mňa, po návrate zranených po sezóne doplnenie týmu o pravé krídlo s dobrou produkciou, odchod Janssena a doplneniu obranných línií by som sa tiež nebránil. Ak odíde Keith, tak samozrejme hráča, ktorý by zastal kolónku leadership, možno taký Weight. Ale do tretej lajny nie ako star nr.1

Ja len vravím, že by som tu neťahal nikoho extra za ťažké prachy a tak :smile03: Dobre postavený káder zložený z mladíkov, talentov, hráčov strednej generácie, skúsených a nejakého veterána = moja predstava. Verím tomu, že náš tím sa zakladá na nejakej koncepcii, ktorú chceme budovať a kúpa star by si vyžadovala asi absolútnu zmenu a to by zasa trvalo roky, kým to bude mať svoj účinok ...

Takže naďalej podľa mňa, po návrate zranených po sezóne doplnenie týmu o pravé krídlo s dobrou produkciou, odchod Janssena a doplneniu obranných línií by som sa tiež nebránil. Ak odíde Keith, tak samozrejme hráča, ktorý by zastal kolónku leadership, možno taký Weight. Ale do tretej lajny nie ako star nr.1

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé