Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ST. LOUIS BLUES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
..Brad Boyes..v 2 utoku ma miesto centra 100%ne zarucene..1 centrom bude stary lisiak Doug Weight..
doteraz mi nejde do hlavy, aku protihodnotu sme od blues ziskali = Wideman ..v Bostone hral Brad zo zaciatku v 2 lajne po boku Bergerona a Sturma, takze absolutne nepochybujem o jeho umiesteni v 2 lajne..
na margo obrany by som to nevidel az tak targicky, dramaticky..prve 2 obranne lajny vyzeraju byt OK: Brewer - McKee; Backman - Jackman..
..ja povazujem bluesmanov za cierneho konika noveho rocnika..hehe, klapla rymovacka
doteraz mi nejde do hlavy, aku protihodnotu sme od blues ziskali = Wideman ..v Bostone hral Brad zo zaciatku v 2 lajne po boku Bergerona a Sturma, takze absolutne nepochybujem o jeho umiesteni v 2 lajne..
na margo obrany by som to nevidel az tak targicky, dramaticky..prve 2 obranne lajny vyzeraju byt OK: Brewer - McKee; Backman - Jackman..
..ja povazujem bluesmanov za cierneho konika noveho rocnika..hehe, klapla rymovacka
Mozne zlozenie utokov podla NHLpro pre nadchadzajucu sezonu NHL:
Paul Kariya – Doug Weight – Lee Stempniak
Keith Tkachuk – Petr Čajánek – Brad Boyes
Martin Ručinský – Jay McClement – David Backes
Dan Hinote – Ryan Johnson – Jamal Mayers
Christian Backman – Eric Brewer
Jay McKee – Barret Jackman
Bryce Salvador – Matt Walker (Erik Johnson, Jeff Woywitka)
Manny Legace
Hannu Toivonen (Jason Bacashihua)
Paul Kariya – Doug Weight – Lee Stempniak
Keith Tkachuk – Petr Čajánek – Brad Boyes
Martin Ručinský – Jay McClement – David Backes
Dan Hinote – Ryan Johnson – Jamal Mayers
Christian Backman – Eric Brewer
Jay McKee – Barret Jackman
Bryce Salvador – Matt Walker (Erik Johnson, Jeff Woywitka)
Manny Legace
Hannu Toivonen (Jason Bacashihua)
dnes namiesto Legaceho nastupil do branky Toivonen...neviem príčiny moc to nesledujem teraz no dufam že to nebolo žiadne zranenie alebo potiaže u Legaceho...no s5 k Toivimu...pekný ýkon podal 25/26 vyhra 3:1 ho može pekne nakopnuť...dlhšiu dobu mal nevyrovnane výkony aj on ešte v drese Bostonu...pekne by ho bolo vidieť na prednejších priečkach...do dnešneho zapasu mal priemer golov 2.26 a uspešnosť 91,8 a tieto čísla sa dnes zvýšia
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé