ja skôr očakávam, že rozhodovať budú klasicky skúsení borci (Boyes, Tkachuk ale mohol by aj Berglund či Crombeen) Podstatné je brať body. V tomto zápase, (oproti tým, ktoré nás ešte čakajú) by to malo ísť o máličko ľahšie, tak verím, že zabojujeme. Potom to už bude riadna šichta, však si to pozrite, nech sa nemusím pracne rozpisovať...
http://www.hokejportal.cz/tym/nhl/nhl/s ... es/zapasy/
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ST. LOUIS BLUES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Nie nezaregistroval som
Sakra tak ATDHE robilo parádne prenosy, myslím, že sledovanosť tých prenosov musela byť po celom svete obrovská, nechápem prečo im to NHL zatrhlo. Veď logika nie? Keď to ľudia pozerajú cez net, tak asi nemajú možnosť to pozerať v televízii. NHL z toho mohla v pohode profitovať, síce nie priamo, ale určite na návštevách stránok, na suveníroch a tak. Pochybujem o tom, že keď tie prenosy ATDHE zatrhli, tak si teraz milióny ľudí zaplatilo drahé net servre aby to mohli pozerať ... aaach jaj, tá politika ma niekedy ubíja. A oni sem-tam nejaké zápasy na tej stránke dávajú, ale to sa asi len dohodli s nejakou treťou spoločnosťou.
Takže smola, čia? Naša.
Sakra tak ATDHE robilo parádne prenosy, myslím, že sledovanosť tých prenosov musela byť po celom svete obrovská, nechápem prečo im to NHL zatrhlo. Veď logika nie? Keď to ľudia pozerajú cez net, tak asi nemajú možnosť to pozerať v televízii. NHL z toho mohla v pohode profitovať, síce nie priamo, ale určite na návštevách stránok, na suveníroch a tak. Pochybujem o tom, že keď tie prenosy ATDHE zatrhli, tak si teraz milióny ľudí zaplatilo drahé net servre aby to mohli pozerať ... aaach jaj, tá politika ma niekedy ubíja. A oni sem-tam nejaké zápasy na tej stránke dávajú, ale to sa asi len dohodli s nejakou treťou spoločnosťou.
Takže smola, čia? Naša.
V tejto dobe ide z takýchto hľadísk len o peniaze. Takže jasný dôvod, prečo im to zatrhli sú peniažky, ktoré teraz ľudia asi utrácaju za tie účty aby mohli sledovať NHL na nete.Bluesman píše:Nie nezaregistroval som
Takže smola, čia? Naša.
presne takýmto ťahom nerozumiem, ešte ak by to obmedzili na tú oblasť, kde sa hrá, aby sa zvýšila návštevnosť na zápase, ale nám Európanom takto zrušili možnosť pozerať tieto prenosy. Bola to dobrá propagácia celej NHL a zvyšovalo to záujem o túto súťaž všade na svete. Teraz sa komplikovane hľadajú ďalšie možnosti a dosť ma to znervózňuje, už som si zvykol na Atdhe. Malo by sa s tým niečo v dohľadnej dobe, teda do PO urobiť...
Aj ja súhlasím, mal som týžden, kde som pozeral aj 2 zápasy za noc a keď som jeden deň nevidel hokej, tak mi bolo blbo a teraz to mám ako vydržať, keď dáke yahoo prenosy mi idú 30 sekúnd a potom to dávam 10 minút do obehu. To sa takto nedá, atdhe bola vec, vďaka ktorej som sa vrátil k NHL-ke. Predtým som ju sledoval na Galaxie Sport (teraz Nova Sport), ale už ich nechytame, kvôli novému názvu. A od tej doby som NHL venoval menej času ako predtým a teraz keď som pred nedávnom započul o atdhe, tak som NHL-ku miloval, neviem čo budem robiť ďalej.ivan23 píše:presne takýmto ťahom nerozumiem, ešte ak by to obmedzili na tú oblasť, kde sa hrá, aby sa zvýšila návštevnosť na zápase, ale nám Európanom takto zrušili možnosť pozerať tieto prenosy. Bola to dobrá propagácia celej NHL a zvyšovalo to záujem o túto súťaž všade na svete. Teraz sa komplikovane hľadajú ďalšie možnosti a dosť ma to znervózňuje, už som si zvykol na Atdhe. Malo by sa s tým niečo v dohľadnej dobe, teda do PO urobiť...
tak Nova Sport mám, ale tam idú iba vybrané zápasy, no vďaka aj za ne.
Takto som vedel prebehnúť všetky na ATDhe, ktoré som mal chuť vidieť, často som po skončení zápasu v STL ešte dopozeral zápas so SJ, ktorý začínal neskôr, teraz maximálne live výsledky na hp, ale to už nemá šťavu.
Takto som vedel prebehnúť všetky na ATDhe, ktoré som mal chuť vidieť, často som po skončení zápasu v STL ešte dopozeral zápas so SJ, ktorý začínal neskôr, teraz maximálne live výsledky na hp, ale to už nemá šťavu.
Ale počul som nejaké drby o tom, žeby sa to čoskoro malo vrátiť do normálu a figurovali tam aj NHL prenosy na ATDHE.
Uvidíme, každopádne keby bolo keby a keby sme postúpili do Play Off, tak by ma dosť iritovala skutočnosť, že NHL mi nechce dovoliť pozerať zápasy. Veď som chudobný študent s obmedzeným internetom aj financiami
Prenosy chodia aj na sport1 a aj na stv3, minule som dokonca zistil, že stvčkári si ich ani nedávajú do programu. Teda na Magiu v programe neboli.
Zajtra ráno ďalší dvojfázový tréningový deň, takže dobrú noc.
:wawe: !!! LET´S GO BLUES !!! :wawe:
Uvidíme, každopádne keby bolo keby a keby sme postúpili do Play Off, tak by ma dosť iritovala skutočnosť, že NHL mi nechce dovoliť pozerať zápasy. Veď som chudobný študent s obmedzeným internetom aj financiami
Prenosy chodia aj na sport1 a aj na stv3, minule som dokonca zistil, že stvčkári si ich ani nedávajú do programu. Teda na Magiu v programe neboli.
Zajtra ráno ďalší dvojfázový tréningový deň, takže dobrú noc.
:wawe: !!! LET´S GO BLUES !!! :wawe:
tak to máme ráno, keď som videl niektoré výsledky, len som sa pousmial, že my sme dopadli nakoniec celkom dobre Ale teraz vážne, tá prehra sa dala čakať, ale v kútiku duše som veril, že zabojujeme a veľmi málo chýbalo, aby sme vyrovnali, žiaľ dve minútky pred koncom naše nádeje zrušil po prihrávke od Zeďa včera jednoznačne najdominantnejší hráč na ihrisku Booth (3+1). Škoda najmä prvej tretiny v ktorej nás FLO prestrieľala 15-8 a zaslúžene po nej viedla 2:0, tie ostatné už boli vyrovnané a skóre tak isto, celkový pomer striel za zápas 35 -29. Škoda toho nezvládnutého záveru, pretože podľa ostatných ukazovateľov to bolo dosť vyrovnané stretnutie, čo sa aj očakávalo. Prehra mrzí, ale ja verím, že to nami neotrasie a ideme ďalej. Hráme teraz veľa doma, tak by sme z toho mali vyťažiť čo najviac. Podľa toho čo som mal možnosť vidieť, tak z našich sa darilo Backesovi a nesklamal zasa Boyes. Góly som zatiaľ nevidel, nejde mi spustiť highlights, ale myslím, že Chris nás zasa podržal a hanbu, ako niektorí dnes v noci (Brodeur 6/26, Ramo 6/22, Osgood 7/23) si neurobil :smile03: . Čo sa týka Ice-timu, tak zaujímavý mal McDonald, niečo cez 19 a aj Colaiacovo 18.30. Najvyťaženejší Jackman a Polák, troška pomenej ako obvykle, ale zaujal ma ešte čas Woywitku 16.28.
A ešte hviezdy zápasu :
samozrejme 1. neudržateľný Booth
2. Backes
3. Dvořák
Teraz máme dva dni voľno a tak nás čaká doma Dallas, na ktorý zahrať vieme, tak bude zaujímavé sledovať, ako to nakoniec dopadne, kiež by sa to už dalo niekde pozrieť. :modlenie:
A ešte hviezdy zápasu :
samozrejme 1. neudržateľný Booth
2. Backes
3. Dvořák
Teraz máme dva dni voľno a tak nás čaká doma Dallas, na ktorý zahrať vieme, tak bude zaujímavé sledovať, ako to nakoniec dopadne, kiež by sa to už dalo niekde pozrieť. :modlenie:
Zdravím.
Mne atdhe nejde vôbec aj keby boli prenosy. Asi mám zavírovaný comp a posledný zápas čo som na atdhe videl bol Boston-STL. Takže som odkázaný na sport 1, a nova sport a keďže ani jedna nemá momentálne Blues v programe tak som odkázaný na highlights z ktorích neviem absolútne nič len vidím góly. K zápasu ( videl som len highlights ) poviem asi len to, že prehra zaslúžená, chyby v obrane ( klasika ), myslím, že by už niekto mal dostať šancu namiesto Masona. Nie preto, že by bol slabý ale preto, lebo už odchytal možno 20 zápasov v rade a musí byť vyšťavený. Treba ho trocha šetriť aj keď viem, že teraz su ťažké a rozhodujúce zápasy a potrebujeme ho. Teraz ma možno zadupete ale ja som sklamaný z Jackmana. V posledných zápasoch čo som si všimol vyrába školácke chyby a zbiera mínusové body. Určite tam sú aj pekné momenty od neho ale myslím si, že mu momentálne chýba športová forma.
Mne atdhe nejde vôbec aj keby boli prenosy. Asi mám zavírovaný comp a posledný zápas čo som na atdhe videl bol Boston-STL. Takže som odkázaný na sport 1, a nova sport a keďže ani jedna nemá momentálne Blues v programe tak som odkázaný na highlights z ktorích neviem absolútne nič len vidím góly. K zápasu ( videl som len highlights ) poviem asi len to, že prehra zaslúžená, chyby v obrane ( klasika ), myslím, že by už niekto mal dostať šancu namiesto Masona. Nie preto, že by bol slabý ale preto, lebo už odchytal možno 20 zápasov v rade a musí byť vyšťavený. Treba ho trocha šetriť aj keď viem, že teraz su ťažké a rozhodujúce zápasy a potrebujeme ho. Teraz ma možno zadupete ale ja som sklamaný z Jackmana. V posledných zápasoch čo som si všimol vyrába školácke chyby a zbiera mínusové body. Určite tam sú aj pekné momenty od neho ale myslím si, že mu momentálne chýba športová forma.
Jackman je v prvom rade veľmi vyšťavený, to čo odkorčuľoval v posledných zápasoch je neskutočné, tiež nerozumiem tomu, prečo tréner takto vyčerpáva jednu dvojicu na úkor ostatných a nepridá ešte jednu obrannú dvojicu, veď Wagner, či mladý Pietrangelo by podľa mňa svoje zahrali. Zrejme sa čaká na zraneného Brewera, potom to už bude lepšie. No uvidíme časom, ale pri takomto vyťažení jednej obrannej dvojice zákonite aj hrozí väčšie riziko zranenia a nám by ďalší zranený obránca dosť narušil koncepciu hry a hlavne ak by to bol napr. Jackman.
Ahojte. :coucou:
Škoda prehry veru hej, ale vravel som že dneska to na body nevidím, takže sklamaný niesom. Boothovi tlieskam, potvrdil skutočnosť, že ak Blues v poslednej dobe prehrajú, tak zo súperovho týmu podá jeden hráč (ak nie slovák tak iný) super výkon a potiahne celý tím. Backes, Boyes, super, som rád že sa presadili, rád by som si pozrel zápas zo záznamu, hlavne Tkachukovu formu, aby som vedel diskutovať na tému "nová zmluva pre K.T." a tiež Oshieho všadebolizmus.
Myslím, že prehra celkom zaslúžená, súper podľa štatistík lepší bol a ako spomínal Ivan, tak žiadna hanba
Chris dnes síce dostal o niečo viac ako sme zvyknutý, ale nateraz mu to odpustím, k tomu čo napísal Bluesfan, nesúhlasím celkom, ak by sme posadili Masona tak pochybujem že Bishop by bol lepším riešením, samozrejme, že chytať toľko zápasov v rade je určite vyčerpávajúce, ale je to profesionál, regenerácia na vysokej úrovni, takže nevidím dôvod, žeby mal byť natoľko unavený, aby nezvládal podať 100% výkon. :smile03:
Jackmanovi by som tiež toho moc nezazlieval, ono tie individuálne chyby prídu vždy, stane sa to každému a myslím, že to plynie zo skutočnosti, že nastupuje proti najlepším hráčom súpera a je na ľade dokopy strašne veľa času. Narozdiel od takého Strachana, ktorý nastupoval proti tretej, štvrtej lajne súpera, odohral tak polovicu z toho času čo Barret a aj tak dokázal "vyrobiť" jeden-dva góly každý zápas.
Teraz si naši oddýchnu a budú hrať doma takže pohodička, stále nieje dôvod sa nejako stresovať. :smile03: :frajer2:
Škoda prehry veru hej, ale vravel som že dneska to na body nevidím, takže sklamaný niesom. Boothovi tlieskam, potvrdil skutočnosť, že ak Blues v poslednej dobe prehrajú, tak zo súperovho týmu podá jeden hráč (ak nie slovák tak iný) super výkon a potiahne celý tím. Backes, Boyes, super, som rád že sa presadili, rád by som si pozrel zápas zo záznamu, hlavne Tkachukovu formu, aby som vedel diskutovať na tému "nová zmluva pre K.T." a tiež Oshieho všadebolizmus.
Myslím, že prehra celkom zaslúžená, súper podľa štatistík lepší bol a ako spomínal Ivan, tak žiadna hanba
Chris dnes síce dostal o niečo viac ako sme zvyknutý, ale nateraz mu to odpustím, k tomu čo napísal Bluesfan, nesúhlasím celkom, ak by sme posadili Masona tak pochybujem že Bishop by bol lepším riešením, samozrejme, že chytať toľko zápasov v rade je určite vyčerpávajúce, ale je to profesionál, regenerácia na vysokej úrovni, takže nevidím dôvod, žeby mal byť natoľko unavený, aby nezvládal podať 100% výkon. :smile03:
Jackmanovi by som tiež toho moc nezazlieval, ono tie individuálne chyby prídu vždy, stane sa to každému a myslím, že to plynie zo skutočnosti, že nastupuje proti najlepším hráčom súpera a je na ľade dokopy strašne veľa času. Narozdiel od takého Strachana, ktorý nastupoval proti tretej, štvrtej lajne súpera, odohral tak polovicu z toho času čo Barret a aj tak dokázal "vyrobiť" jeden-dva góly každý zápas.
Teraz si naši oddýchnu a budú hrať doma takže pohodička, stále nieje dôvod sa nejako stresovať. :smile03: :frajer2:
Myslím si, že Jackmanovi sa zranenia budú vyhýbať. On je tvrdy chlapík vydrži hocičo. Wagner sa aj mne pozdával. Ale myslím si, že celkovo naša obrana je slabá a dopláca na to najmä Mason, ktorý to potom všetko musí hasiť. Brewer je pomalší a keď sa vráti tak určite mu to hneď nepôjde ideálne. Ale je to jeden z našich top a dosť chýba, to sa musí nechať. Myslím si, že ž našich obráncov ktorí nechybujú a hrajú svoj štandard sú len Colaiacovo a Weaver. A možno ešte Polák. Ostatní sú takí neistý. Podľa mňa.
tvrdý chlapík je, to ale bol aj D.J. King a pozri ako to dopadlo, chýba nám od prvého zápasu.
V lete určite musíme obranu posilniť, to je myslím si najdôležitejšie a verím, že to vie aj naše vedenie. Pán John Davidson bol v minulosti analytikom a radil viacerým GM v rôznych tímoch, čiže je správnym mužom na správnom mieste a mne sa jeho práca aj rozhodnutia od kedy je na poste Prezidenta nášho klubu pozdávajú. Verím, že na rok budeme ešte o niečo silnejší :smile03:
V lete určite musíme obranu posilniť, to je myslím si najdôležitejšie a verím, že to vie aj naše vedenie. Pán John Davidson bol v minulosti analytikom a radil viacerým GM v rôznych tímoch, čiže je správnym mužom na správnom mieste a mne sa jeho práca aj rozhodnutia od kedy je na poste Prezidenta nášho klubu pozdávajú. Verím, že na rok budeme ešte o niečo silnejší :smile03:
Jasné Ivan, doma budú musieť makať, nevypustiť žiaden súboj, nepustiť žiaden puk zadarmo a nerobiť individuálne chyby. Musia skrátka nabehnúť pomaly ale isto na Play Off štýl hry, ktorý je síce veľmi vyčerpávajúci a často bolí a tiež s ním naši nemajú moc skúseností, ale ak chcú hrať PO, tak ich to kouč musí naučiť a naladiť ich na to, aby chceli
Vlastne áno, Carlo a Polák hrajú dobre a ak myslíš, že je to ich štandard, tak sa teším na to, keď budú hrať vynikajúco O Jackmanovi som sa vyjadril, kritiku nepríjmam a Weaver mi nepasuje (už dlhšie tvrdím, žeby som tam dával Wagnera ) Woywitka hraje asi to čo vie, nijako nehviezdi, ale ani nechybuje každý zápas, aj keď pár blbých chvíľ zvykne mať no a od McKeeho očakáva zlepšenie asi každý, ale ako sme sa bavili nie preto že by hral extra zle, ale preto, že je ako obranca až nejaký štvrtý a platiť také money štvorke ...
Vlastne áno, Carlo a Polák hrajú dobre a ak myslíš, že je to ich štandard, tak sa teším na to, keď budú hrať vynikajúco O Jackmanovi som sa vyjadril, kritiku nepríjmam a Weaver mi nepasuje (už dlhšie tvrdím, žeby som tam dával Wagnera ) Woywitka hraje asi to čo vie, nijako nehviezdi, ale ani nechybuje každý zápas, aj keď pár blbých chvíľ zvykne mať no a od McKeeho očakáva zlepšenie asi každý, ale ako sme sa bavili nie preto že by hral extra zle, ale preto, že je ako obranca až nejaký štvrtý a platiť také money štvorke ...
Asi máte pravdu, možno som len nahnevaný ale tie chyby vzadu si všímam už dlho. K Masonovi možno, že by mohli dať šancu opäť Mannymu vraj sa mu v AHL celkom darí. Podotýkam znovu nie preto, lebo Mason je slabý. Davidsonovi verím aj ja, vidím, že sa vždý všetko snaží riešiť čo najlepšie a najvýhodnejšie. Posilnenie obrany očakávam v lete aj ja. Iná vec je, že od začiatku sezóny máme veľa hráčov zo zostavy out. Vždy to musíme točiť s hráčmi, ktorími sa počítalo ako s náhradníkmi. A klobúk dolu, že sme aspoň tam kde sme a držíme sa reálne v hre o PO aj s oklieštenou zostavou. Na budúci rok budeme silnejší a dúfam, že sa nám budú vyhýbať zranenia.
Tak s Mannym Legacem je to ťažko, kiežby som aspoň tušil, že čo s ním "stará líška" zamýšľa. Už už som sa tešil pred pár dňami, keď som si prečítal správu o tom, že Holta poslali na farmu, že Manny sa vracia, ale nakoniec zobrali Bishopa, také podivné ťahy ktorým nerozumiem sú to. Teším sa na každú správu o Legacem, ale len ak bude dobrá.
A o Davidsonovi asi nepochybuje nikto. Zatiaľ som nepočul ani jedno krivé slovo na neho, ale ako to už býva, možno sa to časom otočí o 180° a nebudeme mu vedieť prísť na meno. Kiežby tomu tak nebolo ...
A o Davidsonovi asi nepochybuje nikto. Zatiaľ som nepočul ani jedno krivé slovo na neho, ale ako to už býva, možno sa to časom otočí o 180° a nebudeme mu vedieť prísť na meno. Kiežby tomu tak nebolo ...
zatiaľ by mal byť, nedočítal som sa nikde o jeho odchode a na stránke tiež figuruje :
http://blues.nhl.com/team/app?service=p ... e=prospect
http://blues.nhl.com/team/app?service=p ... e=prospect
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé