Nenazval bych ty dvě porážky nějakou krizí, jako spíš dobrou lekcí, jak to ostatně pojmenoval sám Hitch. V těch zápasech s Sharks a Kings se odkryly mezery v naší hře. Sharks dokonale eliminovali naše přednosti, vlítli na nás a v kombinaci s tím, že Elliott nás moc nepodržel z toho bylo 4:0. Pak jsme to dotáhli jen díky tomu, že nám to Sharks sami dovolili tím, že se nechali vylučovat a dostali nás na koně. Kdyby k tomu vedení přistoupili zodpovědněji, tak si neprdnem. Kings nás zase vyučovali v checkingu, měli vynikající pressure a nám se přes to těžko prosazovalo. Myslím a doufám, že ty dva zápasy byly cennou zkušeností do dalšího průběhu sezóny.
Dneska věřím ve výhru proti Isles. Nejsou v pohodě, Nilsson v bráně není žádné eso, takže věřím že bychom s nimi neměli mít problém a mohli jim tam naházet pár branek. Cole se vrací do sestavy, za což jsem rád. Snad mu to 'zmáčknutí reset buttonu' skrze toho že byl HS proti Kings pomůže zase k lepším výkonům.
Jinak mimo téma... jsem rád, že se mohu stát dalším členem místní komunity fanoušků Blues. Blues fandím od přelomu milénia, kdy St. Louis vedené obrannou dvojicí MacInnis - Pronger patřilo k nejlepším klubům NHL a já tomu týmu přišel na chuť. Doufám, že tady zapadnu a mé postřehy budou přínosem.
Dneska věřím ve výhru proti Isles. Nejsou v pohodě, Nilsson v bráně není žádné eso, takže věřím že bychom s nimi neměli mít problém a mohli jim tam naházet pár branek. Cole se vrací do sestavy, za což jsem rád. Snad mu to 'zmáčknutí reset buttonu' skrze toho že byl HS proti Kings pomůže zase k lepším výkonům.
Jinak mimo téma... jsem rád, že se mohu stát dalším členem místní komunity fanoušků Blues. Blues fandím od přelomu milénia, kdy St. Louis vedené obrannou dvojicí MacInnis - Pronger patřilo k nejlepším klubům NHL a já tomu týmu přišel na chuť. Doufám, že tady zapadnu a mé postřehy budou přínosem.