Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

MartinFC píše:Mason je pro Blues krok vedle. Nechápu, proč nesehnali jiného a mnohem levnějšího brankáře než je právě on, za takové prachy nemůže být dvojka
toto ma celkom pobavilo, som rád, že svojími výkonmi presvedčil všetkých o opaku :yes:
No vieš v dnešnej NHL je záujem o iné tímy. St.Louis nepatrí k najhorším ale ani k najlepším. Nemajú megahviezdy, kontroverzných hráčov skratka chýba niečo také, čo by ľudí trhlo. Ale to je len mô názor. Ale bolo by pekné ak by prispievalo viac ľudí, diskusia by bola každopádne veľmi zaujímavá. Snáď sa to v blízkej budúcnosti zmení. Aj ľudia z môjho okolia ktorí NHL aspoň trošicka sledujú hovoria, že Blues na nich pôsobia veľmi sympatickým dojmom.
:D. Presne. Mason potvrdil, že to bola veľmi výhodná kúpa. Som si istý, že ani jedna strana tento kauf neľutuje. Chytil sa u nás a patrí k najlepším. Niet čo dodať :) .
ivan23 píše:inak čítam si príspevky od 1 strany a zisťujem, že kedysi to tu navštevovalo viac ľudí, ktorí sem chodia aj teraz,ale už neprispievajú, ktovie prečo. Celkom fajn čítanie, ako rozoberali jednotlivé zápasy, prestupy a pod. Celkom to tu žilo, tak som prekvapený, že v tejto dobe nie. STL nepatrí k tým najhorším tímom NHL, tak veľmi nechápem čo je dôvod... :sad2:
Vy ste tu aspon 2-3,ale na Hawks forum nechodi okrem mna a Chorcheho nikto.. :cry: Si pripadam,ako keby som si pisal sam pre seba..
No a ku dnešnému zápasu. :)

Bude to naozaj veľmi náročný duel, momentálne sála z Floridy celkom slušný rešpekt, skoro ako nikdy predtým. Naposledy sme tam hrali na začiatku roku 2006 a prehrali sme 3:1, avšak posledný zápas sme hrali spolu koncom októbra 08 a to sme vyhrali 4:0 (2x Boyes :good: , Tkachuk, Karyia). Ja osobne by som si samozrejme veľmi želal dva body, ale (hambím sa to napísať) na Blues by som dnes nestavil. :oops:

Na obidvoch stranách budú stáť vynikajúci brankári a tak očakávam, že skóre narastie len do minimálnej výšky. Zasa raz nieje asi potrebné predpokladať nejaké zmeny v zostave Blues, myslím, že je to v rámci možností dobré tak, ako to je :yes:
Kouč Floridy sa pred zápasom vyjadruje smerom k našim Bluesmanom dosť s rešpektom, takže nejaké podceňovanie nieje na mieste ani z jednej strany. Myslím, že kľúčom k úspechu bude jednoznačne dobrá obrana, zachytenie úvodov tretín a vysoká percentuálna úspešnosti streľby z našej strany.

Presilovkovo-oslabovkové štatistiky hovoria nielen o pomalom prepade Blues z popredných štatistických priečok, ale aj o schopnosti Floridy odolávať presilovkám a naopak, nevyužívať ich. :roll: to by sme mali využiť ...

Takže málo gólov, dobré obrany na čele s brankármi a osobne som zvedavý na kondičku našich obrancov nr. 1 a 2, teda Jackmana a Poláka. :hmm: Ako si Ivan spomínal, naberajú brutálne ("šílený") ice-timey a hrať v takom tempe niekoľko zápasov v slede je namáhavé. Predpokladám, že dnes sa im ten čas strávený na ľade do takej výšky nevyšplhá a naopak, prilepší si McKee (mal a mohol by) a tiež Colaiacovo, aj keď on tiež nehrá zrovna málo.
nuž ja osobne chodím skoro na všetky a pokiaľ ide o príspevky aj sporadicky niečo napíšem, ak chcem na niečo zareagovať, alebo ma niečo zaujme. CHIC má veľmi sympatický tím, najmä mladíci Sharp, Kane a Toews sa mi pozdávajú a samozrejme Chabi. Ale veľmi sa mi ráta obránca Campbell, toho by som chcel do STL :good:
Bluesman píše:No a ku dnešnému zápasu. :)

Bude to naozaj veľmi náročný duel, momentálne sála z Floridy celkom slušný rešpekt, skoro ako nikdy predtým. Naposledy sme tam hrali na začiatku roku 2006 a prehrali sme 3:1, avšak posledný zápas sme hrali spolu koncom októbra 08 a to sme vyhrali 4:0 (2x Boyes :good: , Tkachuk, Karyia). Ja osobne by som si samozrejme veľmi želal dva body, ale (hambím sa to napísať) na Blues by som dnes nestavil. :oops:

Na obidvoch stranách budú stáť vynikajúci brankári a tak očakávam, že skóre narastie len do minimálnej výšky. Zasa raz nieje asi potrebné predpokladať nejaké zmeny v zostave Blues, myslím, že je to v rámci možností dobré tak, ako to je :yes:
Kouč Floridy sa pred zápasom vyjadruje smerom k našim Bluesmanom dosť s rešpektom, takže nejaké podceňovanie nieje na mieste ani z jednej strany. Myslím, že kľúčom k úspechu bude jednoznačne dobrá obrana, zachytenie úvodov tretín a vysoká percentuálna úspešnosti streľby z našej strany.

Presilovkovo-oslabovkové štatistiky hovoria nielen o pomalom prepade Blues z popredných štatistických priečok, ale aj o schopnosti Floridy odolávať presilovkám a naopak, nevyužívať ich. :roll: to by sme mali využiť ...

Takže málo gólov, dobré obrany na čele s brankármi a osobne som zvedavý na kondičku našich obrancov nr. 1 a 2, teda Jackmana a Poláka. :hmm: Ako si Ivan spomínal, naberajú brutálne ("šílený") ice-timey a hrať v takom tempe niekoľko zápasov v slede je namáhavé. Predpokladám, že dnes sa im ten čas strávený na ľade do takej výšky nevyšplhá a naopak, prilepší si McKee (mal a mohol by) a tiež Colaiacovo, aj keď on tiež nehrá zrovna málo.
každý zápas je iný a ja takéto štatistiky pred zápasom neberiem až tak vážne, očakávam, že to bude vyrovnané, ale samozrejme verím, že vyhráme dokonca v riadnom hracom čase, možno 2:3 :smile03:
Popradcan píše:Vy ste tu aspon 2-3,ale na Hawks forum nechodi okrem mna a Chorcheho nikto.. :cry: Si pripadam,ako keby som si pisal sam pre seba..
Popradcan, ja si napríklad Tvoje príspevky čítam stále, sú nadmieru kvalitné, majú niečo do seba a píšeš ich s medzerami, upravené a farebné, smajlikovské, čo sa mi páči. Síce neprispievam (často mám pocit že k Tebe nemám čo doplniť) ale čítam a rád :yes:
Campbell je na noze s nasim trenerom,nieco tam neklape,hraje malo do tela a boji sa subojov a potom straca puky v nasom pasme,co JQ privadza do sialenstva,aj Barker sedel koli tomu istemu dovodu...
ivan23 píše:každý zápas je iný a ja takéto štatistiky pred zápasom neberiem až tak vážne, očakávam, že to bude vyrovnané, ale samozrejme verím, že vyhráme dokonca v riadnom hracom čase, možno 2:3 :smile03:
Máš pravdu samozrejme, ale keď ich tu máme k dispozícii a také kvalitné, tak sa na ne sem-tam odvolám. A na tie presilovkové takmer vždy :D
Tvoj tip by som bral, len dávam do pozornosti ešte jednu dôležitú vec!!!

:!: Keď Blues nastupujú proti tímom, ktoré majú vo svojich radoch dobrého slováka, tak ten nám obyčajne "naloží" :evil: Viď Február a mená ako Hossa, Demitra (to obvzášť bolí) alebo teraz Kopecký ...
Mne sa z Chicaga najviac páčia Kane a Sharp :wink:
Popradcan píše:Campbell je na noze s nasim trenerom,nieco tam neklape,hraje malo do tela a boji sa subojov a potom straca puky v nasom pasme,co JQ privadza do sialenstva,aj Barker sedel koli tomu istemu dovodu...
no vidíš, mohli sa teraz s Davidsonom dohodnúť a trejdnuť ho k nám, napr. za Janssena, ten by sa aspoň bil a ešte by sme k nemu pribalili aj Strachana, aby sa vám nemálilo. Nejako by sme ich oželeli, že Bluesman :lol:
Bluesman píše:
Popradcan píše:Vy ste tu aspon 2-3,ale na Hawks forum nechodi okrem mna a Chorcheho nikto.. :cry: Si pripadam,ako keby som si pisal sam pre seba..
Popradcan, ja si napríklad Tvoje príspevky čítam stále, sú nadmieru kvalitné, majú niečo do seba a píšeš ich s medzerami, upravené a farebné, smajlikovské, čo sa mi páči. Síce neprispievam (často mám pocit že k Tebe nemám čo doplniť) ale čítam a rád :yes:
DAKUJEM....som rad,ze to aspon niekto cita... :wink: Ja si tiez precitam vsetky prispevky,ktore sa tykaju NHL timov.Bolo by lepsie,keby tu prispievalo viac milovnikov hokeja..
Bluesman ohľadne Slovákov proti STL. Je na čase to zmeniť a dopriať Rišovi nejaké mínusové body :D
ivan23 píše:no vidíš, mohli sa teraz s Davidsonom dohodnúť a trejdnuť ho k nám, napr. za Janssena, ten by sa aspoň bil a ešte by sme k nemu pribalili aj Strachana, aby sa vám nemálilo. Nejako by sme ich oželeli, že Bluesman :lol:
No jasné, po sezóne ten obchod beriem a veľmi rád, "zvieratko" Janssen môže šaškovať v CHI, ak o to stojíte, my máme obľúbeného strongmana vybratého Ivan nie? A Strachana by som vymenil ja osobne hocikam a aj bez náhrady :D Viem, že som na neho zlý, možno si to ani až tak nezaslúži, ale mňa si nezískal, narozdiel od takého Carla, alebo aj Wagnera ... :roll:
Ja som dnes navštívil fórum Toronta a tam úplne mŕtvo
no ja prejdem všetky príspevky vo všetkých topicoch k tímom NHL , aj kvôli prehľadu, čo sa deje v iných tímoch. Predsa len, nedá sa sledovať dianie vo všetkých, to je nereálne, tak aspoň troška nahliadnem do kuchyne iných tímov. Dobre to majú v MTL, BOS, CGY, TB či PHI, ale vlastne skoro vo všetkých, okrem NYI, ATL a ešte asi dvoch.
Ale samozrejme, že najlepší budeme mať my! :D
Ja si tiež popozerám a prečítam toho dosť, ale čo ma zaskočilo, že márne hľadám vo väčšine prípadoch nejaké info pred zápasom. Hráme zápas s niekym a na topiku dotyčného klubu sa nedozviem, kto bude chýbať, ako to fans vydia a podobne ... :( Ja by som stál o takú konfrontáciu, ale tak časom to hádam bude lepšejšie ... :yes:
Ozaj Bluesman nevieš či sem chodí aj Sloter z HP?
Je registrovaný, ale nechodí, už som mu písal, ale nejako sa nemá k aktivite, uvidíme, jeho príspevky by boli jednoznačne +
No a Rišovi by som dnes suchoty fakt doprial ako vravíš. Dúfam, že sa ráno naozaj nenahnevám !
tak to verím aj ja, dosť som prekvapený ako to funguje na topicu SJ :sad2: , tak skvelý klub a hrozná nuda tam je...
myslím, že časom sa to bude iba zlepšovať a zdvihne sa úroveň diskusie po tej odbornej stránke. Tliachať len tak o ničom je neproduktívne.
Škoda teda. Čo som si ho všímal na HP ma veľký prehľad je vidieť, že NHL ho mimoriadne baví. Ja som sa pozeral na topic Nashville,Islanders,Phoenix,Toronto a Kings. Zámerne som sa išiel pozrieť koľko fanúšikov majú tieto tímy prípadne by som si aj vymenil nejaké názory. Úplne mŕtvo tam je a najmä u Maple Leafs a Kings ma to celkom mrzí :( .
Dobre, myslím, že stačí hodnotenia ostatných topikov a tém. Nie všetky kluby tu majú zastúpenie a donedávna mohli ostatní podobne nadávať aj na túto tému, Ivan by o tom veel povedať svoje :lol2:
Keď tam neprispieva žiaden skalný daného klubu, tak smola, ale mne je viac ľúto, keď sa niekto snaží, ako Popradcan a jeho snaha nieje dostatočne ocenená reakciami na jeho skvelé príspevky...
Dnes by konečne mohol odkliať smolu Steen. Nenamietal by som ak by sme vyhrali 0:1, Steen dal gól a Mason vychytal nulu :D
No a tomu sa dosť čudujem, že je tam na to sám. Chicago je slávný tím je členom original six hrajú veľmi dobre a majú v tíme vychádzajúce hviezdy tak je to fakt divné. :|
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING