Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tiež si myslím, že PO by sme už mali daťBluesfan píše:Vydretá ale hra bola o poznanie lepšia a krajšia. Dnes bol ten zápas kedy sa môžme baviť o smole
. Aj keď slušné šanci mali aj hostia. Chvalabohu za výhru. Myslím si, že by nám to už nemalo ujsť.
pekne zhrnuté, výstižné...bernie píše:GAME 1.
Prva tretina absolutne v nasej rezii, hokej aky sme predviedli bol NESKUTOCNY, nedavali sme LA takmer ziadnu sancu, utok za utokom, fantazia. Vrcholom prvej tretiny bol Steenerov gol v presilovke, ked dorazil Shattyho strelu: 1-0 BLUES. Ludia v hladisku bli hlucni, mal som pocit ze po gole spadne hala. V druhej tretine sa LA vratili, zatlacili spat, hra sa vyrovnala. Napriek tomu ale fantasticky Ells a kvalitna obrana drzali nas naskok. Bouwmeester a Leopold boli skutocne najlepsie, co sa nam mohlo stat. Ale celkovo obrana palec hore, Jacks blokoval strely, Polak detto. Parada. V tretej tretine sme hrali opat super, aj ked to bolo jasne vyrovnanejsie ako v prvej dvadsatminutovke. Totalny sok ale prisiel 31 sekund pred koncom ked Williams vyrovnal na 1-1. Neviem kto z vas to pozeral ale ja som v tej chvili myslel ze sa normalne rozplacem. Cely stadion uz bol na nohach.
LA sa chytilo a na zaciatku predlzenia mali sance. Dalsia facka (alebo na prvy pocit totalna bomba na tvar) prisla ked Shattenkirk svojou hokejkou rozbil nos superovmu hracovi. Rozhodnutie bolo jasne - 4 min v oslabeni. Podvedome som sa zacal pripravovat na najhorsie. Ale nikdy nehovor nikdy, a v case ked sa Kings rozbiehali k mohutnemu tlaku v powerplay, Alex Steen dosledne forcekoval, Quick to nedomyslel s rozohravkou a Steener svojim druhym golom rozhodol! Vybuch najpozitivnejsich emocii. Panger nemal hlas ked komentoval replay.
Okrem perfektneho vykonu celeho teamu by som vyzdvihol 4. utok, ktory opat predviedol fantasticky vykon, Reaves aj Cracknell davali neskutocne hity a dodavali celej lavicke mnozstvo energie uz len tym, ako lietali po lade. Mame momentalne nebojim sa povedat jeden z najlepsich ak nie najlepsi 4. utok. Klobuk dole aj pred Jadenom Schwartzom, prvy zapas v Playoff a hral ako z velkej knihy. Jedine co bolo negativne je obrovske mnozstvo nevyuzitych sanci z nasej strany, ale treba povedat ak to ze Quick bol s vynimkou toho kiksu v predlzeni, naozaj vyborny. Neveim sa dockat zapasu c. 2, dufam ze budeme hrat rovnako dobre ako v tom prvom. GO BLUES!!!
STEENERO GOL:
Kód: Vybrat vše
Slovenský hokejový brankár Jaroslav Halák sa údajne dostal do konfliktu s trénerom St. Louis Blues Kenom Hitchcockom.
Pred štvrtým súbojom napokon neúspešnej šesťzápasovej série s Los Angeles Kings vraj bratislavský rodák koučovi nadával. Obaja muži mali hlasnú slovnú výmenu názorov.
Informovala o tom rozhlasová stanica KTRS zo St. Louis, na ktorú sa odvolávajú viaceré zámorské webové zdroje vrátane stránky 985fm.ca.
KTRS požiadala o vyjadrenie aj predstaviteľov klubu, pred piatkovým šiestym stretnutím série to však nikto nechcel urobiť.
O napätí medzi Hitchcockom a Halákom svedčí aj fakt, že pri ošetrovaní Briana Elliotta v jednom zo zápasov neposlal tréner náhradného slovenského brankára ani sa rozcvičiť. Pritom hrozilo, že by Elliott mohol z duelu odstúpiť.
Dvadsaťsedemročný Halák údajne dostal od Hitchcocka zápasový dištanc na celé play-off a duely sledoval len zo striedačky.
Po poslednom incidente už zámorské médiá špekulujú o tom, či Halák zotrvá v St. Louis. O jeho výmene sa hovorilo už v marci, vtedy ju však vedenie klubu odmietlo.
Odchovanec ružinovského hokeja má s Blues zmluvu ešte na jednu sezónu.