Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ST. LOUIS BLUES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Zápas som nemohol pozerať pretože som musel ísť niečo vyriešiť. A som aj celkom rád, že som si ušetril nervy. Po prehre Arsenalu je toto ďalšia nedeľná facka. Nečakal som žiadnu luxusnú výhru ale v aspoň bod som veril. To málo čo som videl z poslednej tretiny hodnotiť nebudem. Ale vyzeralo to tak, že nič iné sme si asi ani nezaslúžili....
Pravda. Neviem prečo si tento chlapec počas lockoutu nenašiel nejaký klub aby sa udržoval v zápasovom tempe. Opäť začínam mať tie sprosté pocity ako pred minulou sezónou kedy k nám prišiel. Je mi ho ale ľúto lebo pracuje naozaj poctivo a je to sympaťák. No momentálne to je ešte väčšia diera ako bol v Colorade. Najhoršie na tom je, že tam nevidím ani náznak zlepšenia. Neviem aká je jeho budúcnosť v Blues ale ak by tu zostal aj v ďalšej sezóne tak pevne verím, že sa opäť dostane do pohody. Neverím, že zopakuje výkony a čísla z minulej sezóny no má určite na viac. Stačí aby chytal spoľahlivo a kryl chrbát Jarovi.
To ale nič nemení na fakte, že včera by nám nepomohol k výhre ani Quick v playoff forme. S 1. streleným gólom sa len ťažko vyhrávajú zápasy NHL.
To ale nič nemení na fakte, že včera by nám nepomohol k výhre ani Quick v playoff forme. S 1. streleným gólom sa len ťažko vyhrávajú zápasy NHL.
ja som bol zrelaxovať s rodinkou v (ešte stále zasnežených) Tatrách a naozaj sme si to parádne užili, takže ma NHL absolútne netrápila, no výsledky som samozrejme sledoval. Momentálne s tou maródkou a pozliepanou zostavou sa zázraky očakávať nedajú. Počkajme si, verím že sa to spraví a zasa si spravíme na hokej chuť.
Si sa mohol ozvať, dali by sme nejaké pivo!Walt píše:ja som bol zrelaxovať s rodinkou v (ešte stále zasnežených) Tatrách a naozaj sme si to parádne užili, takže ma NHL absolútne netrápila, no výsledky som samozrejme sledoval. Momentálne s tou maródkou a pozliepanou zostavou sa zázraky očakávať nedajú. Počkajme si, verím že sa to spraví a zasa si spravíme na hokej chuť.
tak najbližšie sa ozvem, v PP som často pracovne...Jose350 píše:Si sa mohol ozvať, dali by sme nejaké pivo!Walt píše:ja som bol zrelaxovať s rodinkou v (ešte stále zasnežených) Tatrách a naozaj sme si to parádne užili, takže ma NHL absolútne netrápila, no výsledky som samozrejme sledoval. Momentálne s tou maródkou a pozliepanou zostavou sa zázraky očakávať nedajú. Počkajme si, verím že sa to spraví a zasa si spravíme na hokej chuť.
takto vyzerá naša dnešná zostava na zápas v LAK :
Jaden Schwartz - David Backes - TJ Oshie
David Perron - Patrik Berglund - Chris Stewart
Chris Porter - Vladimir Sobotka - Matt D'Agostini
Adam Cracknell - Scott Nichol - Ryan Reaves
Barret Jackman - Alex Pietrangelo
Ian Cole - Kevin Shattenkirk
Kris Russell - Roman Polak
G - Jaroslav Halák
- tak som zvedavý, veľké oči ale nemám...
Jaden Schwartz - David Backes - TJ Oshie
David Perron - Patrik Berglund - Chris Stewart
Chris Porter - Vladimir Sobotka - Matt D'Agostini
Adam Cracknell - Scott Nichol - Ryan Reaves
Barret Jackman - Alex Pietrangelo
Ian Cole - Kevin Shattenkirk
Kris Russell - Roman Polak
G - Jaroslav Halák
- tak som zvedavý, veľké oči ale nemám...
After the game, the Blues recalled rookie goalie Jake Allen. The Blues had an extra spot on their 23-man roster, so the club is not forced to assign any players to Peoria to make room for Allen. It's not yet known if he will get the start Thursday when the team travels to face Phoenix, but it is clear that the plan is to carry three goaltenders for the time-being.
- Jaro zranený nie je, tak celkom logicky človeka napadne otázka, či sa niečo nechystá...
- vo vedení spokojnosť nie je a tak sa určite v najbližšom období udejú nejaké zmeny.., aké to netuším, ale dúfam že to pomôže.
- Jaro zranený nie je, tak celkom logicky človeka napadne otázka, či sa niečo nechystá...
- vo vedení spokojnosť nie je a tak sa určite v najbližšom období udejú nejaké zmeny.., aké to netuším, ale dúfam že to pomôže.
ward caroline vypadol na 6-8 tyzdnov, ktovie ci im neposlete elliotta...Walt píše:After the game, the Blues recalled rookie goalie Jake Allen. The Blues had an extra spot on their 23-man roster, so the club is not forced to assign any players to Peoria to make room for Allen. It's not yet known if he will get the start Thursday when the team travels to face Phoenix, but it is clear that the plan is to carry three goaltenders for the time-being.
do pondelka sa má vedenie rozhodnúť, aké zmeny nastanú, tak si počkajme... ale podpis Arnotta vidím veľmi reálne, to či sa Elliott poberie preč je otázne, ale je to viac ako pravdepodobné. GM je z jeho tohtoročných výkonov veľmi rozčarovaný a naopak Allen sa predviedol vo veľmi dobrom svetle.
ešte sem pridám článok z našej fans stránky a návšteve našich chalanov počas lockoutu v St. Louis :
http://www.stlbluesfans.eu/index.php/sk ... m-stillman" onclick="window.open(this.href);return false;
a tu sú rozhovory s nimi :
http://fox2now.com/2012/11/23/blues-fan ... ockey-fix/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.cinewsnow.com/sports/profess ... 85811.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- pekný výlet, škoda že som nemohol ísť, ale osud to chce zrejme inak, až pôjdem aj ja, ide sa rovno na zápas do Scottrade
http://www.stlbluesfans.eu/index.php/sk ... m-stillman" onclick="window.open(this.href);return false;
a tu sú rozhovory s nimi :
http://fox2now.com/2012/11/23/blues-fan ... ockey-fix/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.cinewsnow.com/sports/profess ... 85811.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- pekný výlet, škoda že som nemohol ísť, ale osud to chce zrejme inak, až pôjdem aj ja, ide sa rovno na zápas do Scottrade
Idiotizmus. Inak sa neviem vyjadriť. To, čo naši predvádzajú je niečo neskutočné. Nezaujatí sa tešia zo zaujímavých zápasov, rivali si mydlia ruky a ja zúrim. Zápas som nevidel. Počas zápasu som už pracoval a keď som mal možnosť tak som si niečo pozrel len na mobile. Ani na highlights nie som zvedavý.
Ivan s tou obranou si mal nakoniec pravdu. Každý jeden hráč hrá hlboko pod svoje možnosti.
Ivan s tou obranou si mal nakoniec pravdu. Každý jeden hráč hrá hlboko pod svoje možnosti.
tento rok nás zasa trápia zranenia a je to citeľné, zo zostavy postupne vypadli kľúčoví hráči (McDonald, Steen, Tarasenko, ešte skôr Langs) , tréner tak bol nútený improvizovať so zostavou. Objavil sa Schwartz v prvej lajne a strieda lepšie okamihy s horšími, no snaží sa. Prišli z Peorie Porter, Cracknell a Murray no nie je to žiadna sláva. V treťom útoku hrá krídlo D Agostini, ktorý toho doteraz veľa neodohral.
Žiadna lajna tak nezostala pokope a je to cítiť, chémia nefunguje a hráme o poznanie horšie, naviac strácame aj jasné zápasy, kde si vypracujeme náskok a nezvládame záver. Tu je vidieť ako chýbajú niektorým hráčom skúsenosti z dôležitých zápasov, absolútne nezvládnuté niektoré herné situácie a k tomu nie najlepšia situácia s brankármi. Jaro je ako počasie a Elliott úplne mimo
Spomínali sme obráncov, my nemáme zlú obranu, no chýba mi tam ucelenosť dvojíc. Pietrovi chýba adekvátna dvojička - tú zatiaľ nenašiel. Redden to nezvládol, Cole na to zatiaľ nemá. Shatty s Jackmanom je tak asi momentálne naša najlepšia dvojka. Russel s Polákom sú tiež herne za očakávaním.
Čo s tým netuším, ale mali by sme čo najskôr niečo zmysluplné vymyslieť. V našej konferencii je to našliapané až neskutočne. Medzi 3. a 14. tímom je rozdiel 7 bodov ! Takže ak sa rýchlo nepozbierame, môžme sa ocitnúť celkom dole a na PO zabudnúť.
Žiadna lajna tak nezostala pokope a je to cítiť, chémia nefunguje a hráme o poznanie horšie, naviac strácame aj jasné zápasy, kde si vypracujeme náskok a nezvládame záver. Tu je vidieť ako chýbajú niektorým hráčom skúsenosti z dôležitých zápasov, absolútne nezvládnuté niektoré herné situácie a k tomu nie najlepšia situácia s brankármi. Jaro je ako počasie a Elliott úplne mimo
Spomínali sme obráncov, my nemáme zlú obranu, no chýba mi tam ucelenosť dvojíc. Pietrovi chýba adekvátna dvojička - tú zatiaľ nenašiel. Redden to nezvládol, Cole na to zatiaľ nemá. Shatty s Jackmanom je tak asi momentálne naša najlepšia dvojka. Russel s Polákom sú tiež herne za očakávaním.
Čo s tým netuším, ale mali by sme čo najskôr niečo zmysluplné vymyslieť. V našej konferencii je to našliapané až neskutočne. Medzi 3. a 14. tímom je rozdiel 7 bodov ! Takže ak sa rýchlo nepozbierame, môžme sa ocitnúť celkom dole a na PO zabudnúť.
Po zapase s LA som velmi sklamaný zapas som pozeral a ked uz nasi vyhravali 4:1 tak som si hovoril ze to uz mame v suchu, ale potom prisla 3 tretina a snou vymeneny team obrana uz absolutne nefugovala tak ako prve dve tretiny utok sa uz nato vy...l lebo si zrejme mysleli ze naskok je dostacujuci a brankari? ked prestal cely team fugovat ako team a prestali si vsetci plnit svoje povinnosti tak sa potom necudujme ze boli deraví jak sitko. dnes nas caka phoenix tak dufam ze sa chlapci poucili a zacnu hrat hokej ako sa patri a budu hrat cely zapas nie len 2 tretiny.
Je až neuveriteľné, akým spôsobom sme si to prehrali, team doslova vypol, obráncovia hrali ako vymenení, pri góle na 5:4 tam som mal pocit, že Jaro bol iba štatista. Strela to bola v pohode chytateľná, no on akoby čakal, že to zblokuje padajúci obránca - veľmi lacný gól a tam sa to zlomilo úplne.
Niečo sa musí udiať a predošetkým v šatni - v hlavách hráčov, je predsa nemysliteľné, že prestali vedieť hrať. Preč je tá iskra, ktorá v nich bola. Po predošlej sezóne som si hovoril, že ten základ je fajn a zmeny nie sú potrebné, ale je to sebaklam. Za posledné obdobie máme tretieho trénera a menil sa aj GM - nepomohlo. Na rade je zrejme zmena v kádri - možno aj bolestivá. No ak sme rozchodili odchod Erika Johnsona, či v minulosti iných hráčov, zvládneme aj ďalšie veci - ak budú v prospech tohto tímu.
Máme citeľnú slabinu na ľavej strane obrany, tam by som očakával posilnenie. Ponúknuť máme čo, len či sa na to vedenie odhodlá - to netuším. Jediným obráncom, ktorý to tam zvláda, je momentálne Jackman. Starý spoľahlivý harcovník, ktorý hrá naozaj srdcom a je to vidieť. V štatistike +/- je z našich absolútne najlepší (+5). Taký Redden z 12 zápasov (-6), Polák (-6), Pietro netradične (-5), Shatty (-2), Russel je na 0 a Cole z odohraných 14 zápasov nazbieral (-4).
Pravú stranu obrany máme myslím si nadštandard. Čo z toho, že Pietro je extra trieda, ak nemá k sebe dvojičku. Aj preto zbiera mínusky jedna radosť. Tu som očakával v lete, že niečo príde, no nestalo sa.
Naše čísla z posledných 15 zápasov sú hrozné : 5 - 8 - 2 ! Ak to pôjde takto ďalej, tak o týždeň sme predposledný v tabuľke našej konferencie. To by s týmto kádrom bola podľa mňa hanba.
Takže som v očakávaní, zmeny sú viac než nutné, žiadne extrémne - ale niečo prísť musí.
Niečo sa musí udiať a predošetkým v šatni - v hlavách hráčov, je predsa nemysliteľné, že prestali vedieť hrať. Preč je tá iskra, ktorá v nich bola. Po predošlej sezóne som si hovoril, že ten základ je fajn a zmeny nie sú potrebné, ale je to sebaklam. Za posledné obdobie máme tretieho trénera a menil sa aj GM - nepomohlo. Na rade je zrejme zmena v kádri - možno aj bolestivá. No ak sme rozchodili odchod Erika Johnsona, či v minulosti iných hráčov, zvládneme aj ďalšie veci - ak budú v prospech tohto tímu.
Máme citeľnú slabinu na ľavej strane obrany, tam by som očakával posilnenie. Ponúknuť máme čo, len či sa na to vedenie odhodlá - to netuším. Jediným obráncom, ktorý to tam zvláda, je momentálne Jackman. Starý spoľahlivý harcovník, ktorý hrá naozaj srdcom a je to vidieť. V štatistike +/- je z našich absolútne najlepší (+5). Taký Redden z 12 zápasov (-6), Polák (-6), Pietro netradične (-5), Shatty (-2), Russel je na 0 a Cole z odohraných 14 zápasov nazbieral (-4).
Pravú stranu obrany máme myslím si nadštandard. Čo z toho, že Pietro je extra trieda, ak nemá k sebe dvojičku. Aj preto zbiera mínusky jedna radosť. Tu som očakával v lete, že niečo príde, no nestalo sa.
Naše čísla z posledných 15 zápasov sú hrozné : 5 - 8 - 2 ! Ak to pôjde takto ďalej, tak o týždeň sme predposledný v tabuľke našej konferencie. To by s týmto kádrom bola podľa mňa hanba.
Takže som v očakávaní, zmeny sú viac než nutné, žiadne extrémne - ale niečo prísť musí.
Žiadne prudké zásahy by som do zostavy nerobil. Práve toto môže byť ten klam. Hrá sa bláznivá sezóna a treba sa pozerať aj dopredu a nie len na momentálny stav. Už sa tu niečo načrtlo a bola by škoda to rozbiť. Ja tomuto mužstvu verím. Snáď sa vyhneme nejakým uponáhľaným trejdom a keď už tak dúfam, že to bude mimo útoku. Tam sa nám to slušne rozsypalo a ak sa nám vrátia zranení hráči tak to bude fungovať. Sezóna začala bez prípravných kempov, niektorí hráči počas lockoutu niekde hrali, iní zasa nie. Nehrajú sa medzikonferenčné zápasy a trúfam si povedať, že nejaké body by sme s mužstvami z východu určite chytili. Je evidentné, že mužstvo má resty vo fyzičke. Jednoducho nevládzeme. Do zápasov sa snažíme vletieť, hrať mimoriadne aktívne ale potom odpadneme. Plus sem tam ešte náznaky mladíckej nerozvážnosti do toho. V tejto sezóne, kde je minimum času na oddych a regeneráciu a lieta sa hore dole je takýto štýl hokeja hotová samovražda. V podstate z toho ale môžeme vyťažiť. Vieme, kde máme slabiny a na čom treba ešte tvrdo pracovať. Pripadá mi to ako playoff. Súperi nám odkrývajú naše nedostatky a je len a len na trénerskom teame a mužstve aby to zakryli a popracovali na tom. Nemyslím si, že výsledky z minulej sezóny sú len náhoda. Toto mužstvo je naozaj dobré ale ako vidíme stále ešte len zrejeme a máme sa toho ešte veľa čo učiť.
Čo sa týka obrany. Ak by nenastala výmena. Možno by Hitch mohol skúsiť dvojice z minulej sezóny. Ak sa nemýlim tak takto : Pietrangelo-Shattenkirk, Jackman-Polák, Russel-Cole (Redden).
Čo sa týka obrany. Ak by nenastala výmena. Možno by Hitch mohol skúsiť dvojice z minulej sezóny. Ak sa nemýlim tak takto : Pietrangelo-Shattenkirk, Jackman-Polák, Russel-Cole (Redden).
bolestivá - neznamená prudká Team, ako píšeš je vyskladaný dobre, útoky sú pomerne slušné, ak sa vrátia Steen, McDonald a Tarasenko, vráti sa Arnott, tak to bude o dosť lepšie.Bluesfan píše:Žiadne prudké zásahy by som do zostavy nerobil. Práve toto môže byť ten klam. Hrá sa bláznivá sezóna a treba sa pozerať aj dopredu a nie len na momentálny stav. Už sa tu niečo načrtlo a bola by škoda to rozbiť. Ja tomuto mužstvu verím. Snáď sa vyhneme nejakým uponáhľaným trejdom a keď už tak dúfam, že to bude mimo útoku. Tam sa nám to slušne rozsypalo a ak sa nám vrátia zranení hráči tak to bude fungovať. Sezóna začala bez prípravných kempov, niektorí hráči počas lockoutu niekde hrali, iní zasa nie. Nehrajú sa medzikonferenčné zápasy a trúfam si povedať, že nejaké body by sme s mužstvami z východu určite chytili. Je evidentné, že mužstvo má resty vo fyzičke. Jednoducho nevládzeme. Do zápasov sa snažíme vletieť, hrať mimoriadne aktívne ale potom odpadneme. Plus sem tam ešte náznaky mladíckej nerozvážnosti do toho. V tejto sezóne, kde je minimum času na oddych a regeneráciu a lieta sa hore dole je takýto štýl hokeja hotová samovražda. V podstate z toho ale môžeme vyťažiť. Vieme, kde máme slabiny a na čom treba ešte tvrdo pracovať. Pripadá mi to ako playoff. Súperi nám odkrývajú naše nedostatky a je len a len na trénerskom teame a mužstve aby to zakryli a popracovali na tom. Nemyslím si, že výsledky z minulej sezóny sú len náhoda. Toto mužstvo je naozaj dobré ale ako vidíme stále ešte len zrejeme a máme sa toho ešte veľa čo učiť.
Narážal som na to, že asi pôjde Elliott na waiver a ak sa vedenie rozhodne získať niekoho na post LD, tak to nebude iba tak, dobrých hráčov veľa nie je a tak prichádza do úvahy iba výmena, tu ale musíš niečo adekvátne ponúknuť. Cracknell, či D Agostiini ako protihodnota nebude adekvátna pre nikoho. Takže niektorého z útočníkov by som pre veľmi dobrého LD obetoval - asi tak.
veľmi dobrý článok k situácii okolo brankárov :
http://bluenotezone.com/2013/03/06/look ... ake-allen/" onclick="window.open(this.href);return false;
a ešte jeden, k možnému príchodu Arnotta, zo stránky Andyho Stricklanda :
http://www.truehockey.com/articles/Arnott-Back-in-Blue" onclick="window.open(this.href);return false;
- jeho príchodom by vznikla zaujímavá situácia, zrazu by sme mali veľa centrov v základnej zostave (Backes, Steen, Berglund, Sobotka, Arnott, Nichol) Takže sa dá očakávať, že tréner znova presunie Steenera na post LW, zrejme do 3 lajny k Arnottovi - tak hrali v minulej sezóne a klapalo to. Berglund by sa tak presunul do 2 lajny s krídlami McDonald a Tarasenko. Sobotka sa tak vráti do 4 útoku na post LW k Nicholovi a Reavsovi, alebo sa niektorého centra zbavíme v rámci výmeny - uvidíme.
K Arnottovi už len toľko, že koleno, ktoré mal operované je už v poriadku aj pri záťaži, jeho problémom je rameno a bolesti v ňom. Takže teraz je týždeň u nás, trénuje a potom sa rozhodne čo s ním, ak bude všetko v poriadku a prejde prehliadkou, tak ho podpíšeme.
Langs podľa posledných informácii si už v tejto sezóne nezahrá. Útoky by tak vyzerali veľmi podobne tým z konca poslednej sezóny :
Perron - Backes - Oshie
McDonald - Berglund - Tarasenko
Steen - Arnott - Stewart
Sobotka - Nichol - Reaves (D Agostini)
- dispozícii z farmy by boli Murray (C), Porter (LW) a Cracknell (RW)
http://bluenotezone.com/2013/03/06/look ... ake-allen/" onclick="window.open(this.href);return false;
a ešte jeden, k možnému príchodu Arnotta, zo stránky Andyho Stricklanda :
http://www.truehockey.com/articles/Arnott-Back-in-Blue" onclick="window.open(this.href);return false;
- jeho príchodom by vznikla zaujímavá situácia, zrazu by sme mali veľa centrov v základnej zostave (Backes, Steen, Berglund, Sobotka, Arnott, Nichol) Takže sa dá očakávať, že tréner znova presunie Steenera na post LW, zrejme do 3 lajny k Arnottovi - tak hrali v minulej sezóne a klapalo to. Berglund by sa tak presunul do 2 lajny s krídlami McDonald a Tarasenko. Sobotka sa tak vráti do 4 útoku na post LW k Nicholovi a Reavsovi, alebo sa niektorého centra zbavíme v rámci výmeny - uvidíme.
K Arnottovi už len toľko, že koleno, ktoré mal operované je už v poriadku aj pri záťaži, jeho problémom je rameno a bolesti v ňom. Takže teraz je týždeň u nás, trénuje a potom sa rozhodne čo s ním, ak bude všetko v poriadku a prejde prehliadkou, tak ho podpíšeme.
Langs podľa posledných informácii si už v tejto sezóne nezahrá. Útoky by tak vyzerali veľmi podobne tým z konca poslednej sezóny :
Perron - Backes - Oshie
McDonald - Berglund - Tarasenko
Steen - Arnott - Stewart
Sobotka - Nichol - Reaves (D Agostini)
- dispozícii z farmy by boli Murray (C), Porter (LW) a Cracknell (RW)
Ivan a máš aj nejaké info o koho presne by sa malo z útoku jednať? Pochybujem, že vedenie vymení Perrona, Backesa, Oshieho alebo Tarasenka. Steener pokiaľ je zdravý, patrí k TOP hráčom. Žeby niekto z trojice McDonald, Berglund, Stewart?
Prípadný podpis Arnotta hodnotím aj ja pozitívne. Skúsenosti sú v týchto ťažkých časoch na nezaplatenie a plus tá maródka. Dúfam, že už schudol .
Zloženie útokov, ktoré si napísal vyzerajú skvele. Len tie zranenia .
Prípadný podpis Arnotta hodnotím aj ja pozitívne. Skúsenosti sú v týchto ťažkých časoch na nezaplatenie a plus tá maródka. Dúfam, že už schudol .
Zloženie útokov, ktoré si napísal vyzerajú skvele. Len tie zranenia .
Spokojnosť. Kiežby to bola zmena k lepšiemu :modlenie: . Ale nemôžem si pomôcť. Ten chaos v obrane v niektorých fázach hry strašne bije do očí.
Jake Allen. Pomaly na seba strháva väčšiu a väčšiu pozornosť. Mužstvo aj dnes viackrát podržal a luxusným spôsobom schováva našich víťazov Jenning´s trophy do vrecka. Pri lepšej obrane by už mal minimálne jeden shootout. Na jeho výkonoch je krásne vidieť ako je dôležité, že má zápasovú prax. Palec hore a chcem ho vidieť v bráne vo viacerých zápasoch.
Zajtra nás čaká SJ a bolo by dobré potvrdiť túto výhru. Ale prehnaným optimizmom nesrším. Nechám sa prekvapiť.
Jake Allen. Pomaly na seba strháva väčšiu a väčšiu pozornosť. Mužstvo aj dnes viackrát podržal a luxusným spôsobom schováva našich víťazov Jenning´s trophy do vrecka. Pri lepšej obrane by už mal minimálne jeden shootout. Na jeho výkonoch je krásne vidieť ako je dôležité, že má zápasovú prax. Palec hore a chcem ho vidieť v bráne vo viacerých zápasoch.
Zajtra nás čaká SJ a bolo by dobré potvrdiť túto výhru. Ale prehnaným optimizmom nesrším. Nechám sa prekvapiť.
Dnes v noci to bolo v pohode, aj s obranou, góly boli veľmi nevyspytateľné, Jake za nich určite nemohol. Čo sa mi na našich páčilo bola húževnatosť a viac konzistentný výkon, ako tomu bolo v posledných zápasoch. Lajna Perron - Berglund - Stewart bola dominantná a hrali super. Cez to všetko sa mne osobne najviac páčila akcia pri góle Sobyho na 5:2, jednoducho paráda
Inak Jackman hrá v týchto fázach asi v životnej forme, radosť sa na jeho hru pozerať, dávam ho do pozornosti v najbližšom zápase.
Inak Jackman hrá v týchto fázach asi v životnej forme, radosť sa na jeho hru pozerať, dávam ho do pozornosti v najbližšom zápase.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé