Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Bluesfan maj sa :coucou:

Ivan tým posledným príspevkom si ma rozosmial. :lol2: Asi máš ozaj pravdu. Ešte prednedávnom si asi mukáril, ale dobre že si to vydržal :yes: Teraz to tu rozbehneme a nie kvantitou, ale kvalitou! Let´s go lads. :D

Idem aj ja spať. Maj sa pekne ivan, dobrú :coucou: Zajtra Tampa, čo je zaujímavý súper, takže spravíme nejaké tie predzápasové debaty hádam sa pridajú aj chalani z ich topiku, témy ... :yes:
Bye.
maj sa aj ty, idem aj ja :sleep2: :sleep3:
ale na zajtra večer, to už sa teším na jednu oslavu... :yes: :oslava: :pivo3:
:coucou: Tak dnes tu máme zaujímavý duel s Tampou.

Zaujímavý aj z toho pohľadu, že je to jediný vzájomný zápas túto sezónu. Štatistiky vzájomných zápasov teda niesú takmer nijaké posledný duel sme spolu hrali pred vyše rokom a doma sme prehrali 5:4 a v krajine hurikánov, búrok, tornád a papundeklových domčekov sme hrali naposledy v roku 2005 a prehrali sme rovnakým rozdielom :(

Osobne som zvedavý na zostavu Bleskov, hlavne či sa objaví Lashoff (mohol by sa, sledoval som ho už dlhšie a je mi sympatický ;-)) Uvidíme, ako sa prejaví absencia Recchiho. Čo sa týka našej zostavy, tak tam neočakávam žiadne zmeny.

Tak uvidíme, či sa podobne ako po zápase s DET na úvode februára dostaneme do hernej pohody. Som zvedavý na výkon Masona, či na ňom šrapnely po prehre s DET nezanechali nejaké vážnejšie následky. Hádam nie :roll: Nemal by som nič proti tomu, keby padlo viacej gólov, hlavne treba vyhrať, mohol by sa gólovo presadiť konečne nejaký obranca, myslím náš obranca :D A tiež Brad Boyes :yes: Inak neočakávan nejaký zaujímavý duel, neviem, uvidíme. :yes:

Moje obľúbené presilovkovo-oslabovkové štatistiky hovoria opäť celkom jasne v náš prospech, takže ako sme ivan vraveli, ak kouč vymyslel (mal na to dosť času) a naši natrénovali niečo nové ako Boyesovu kopírku z uhla, tak by to mohol byť jeden z smerodajných faktorov dnes. :cinka: :yes: (Pozerať to nebudem, lebo zajtra ráno mám tréning a za druhé, ani neviem kde, ale ak to ivan pozerať budeš, tak čaakám na Tvoj super report :smile03: )

Takže: :povzbudzovanie: !!! LET´S GO BLUES !!! :povzbudzovanie:
Taky jsem zvědavý na sestavu Blesků. Myslím, že by jste si dneska mohli docela dobře zastřílet, protože vzadu to bude hodně nezkušené...v brance asi McKenna a obrana asi ve zložení Krajíček-Murphy-Melichar-Malík-Kočí-Lashoff. Kdyby to byl podobný zápas, jaký jsme odehráli nedávno s Calgary, tak bych se vůbec nezlobil...I když Masona v současné formě tak lehko neprostřílíme :)
Zdravím Vás. Tak čo páni, ideme pozbíjať Floridu? :D
Tak super, dva body v kapse ...

...aj keď už po niekoľký raz sme si nechali ujsť víťazstvo v riadnom hracom čase v posledných sekundách. Naposledy tak vyrovnal Arnott a NSH nás potom porazil. :-( Na tú poslednú minútu keď súper hrá Power Play by som tam postavil hlavne skúsených hráčov na bránenie, to znamená Tkachuka, McClementa, prípadne Hinote-a do obrany Jackmana s McKeem, ak niekto z Vás posterhol, alebo si všimne kto tam z našich vtedy bol, budem rád ak to tu napíšete :yes:

Čo sa gólov týka, ten náš prvý bol úplne perfektný :cool: a Boyesov gól v presilovke bol tiež pekne umiestnený. Som rád že konečne vyslyšal moje prosby. :yahoo: Vlastne dnes ako tak pozerám, boli všetky góly pekné, len som sa nahneval pri tom góle St. LouiSA do našej siete, ako tam mohol byť taký osamotený? :x Tam ho mal Jackman pokryť a dôrazne!

Mason kryl 20 striel a Rammo 32, takže prevaha na našej strane, ale obaja brankári tam mali zopár pekných zákrokov. Mimochodom, konečne sme sa zasa presadili v presilovke, zakončil to McDonald, ale najakú extra zmenu v nej som si nevšimol :lol2:

Pekne, za bodíky môžeme byť radi, je dobré, že sme sa po krutej prehre s DET rýchlo spametali, hádam nás to naladí na ďalšie podobné výsledky, lebo NSH musíme naháňať ... :frajer2:
Absolútny súhlas s reportom. Dráma fakt nemusela byť ale chvalabohu za 2 body. Dnes to potiahli najmä Backes,Boyes,McDonald. Znepokojuje ma len fakt, že Steenovi to stále vôbec nejde. Veľmi mu prajem aby sa konečne bodovo chytil lebo nehrá zle. Je tam vidieť veľkú snahu. Bluesman ja som pri tom góle TBL na 3:3 postrehol z našich McDonalda,Backes,Jackmana,Poláka :wink:
Tak o Steenovi a jeho gólovej, respektíve bodovej produktivite tu básnime už pekne dlho, ale zatiaľ sme sa zhodli asi všetci traja, že maká, snaží sa a robí veľa dobrej roboty, takže nateraz to stačí. :yes:

Ten gól sme ale nedostali v oslabení že? Teda ak nerátam skutočnosť, že na ľade bolo Bleskov až šesť, keďže hrali Power Play. Ktovie kto tam bol z našich piaty. Že tam boli títo hráči, beriem, Backes, Jackman sú silní, Polák je dobrý tiež, McDonald asi na rýchle vyvezenie puku a prípadný gól ... kto bol piatyy? :sad2:

Toto by sa nám nemalo stávať, lebo to v blízkej dobe môžme pekne ľutovať ... :bitka3: A hlavne je to pekne na nervy. Ten zápas s NSH som pozeral LIVE a keď 5sec do konca vyrovnali, stúpol mi tlak na milión, lebo v noci sa kričať nemá, tak som tú zlosť premenil na naduté žily a červenú farbu, také niečo: :shock: :x
Tentokrát som toho bol našťastie ušetrený keďže som to nepozeral. Ale bude treba na tom zamakať a podobným veciam zabrániť. (aj keď v Bostone mi to v opačnom garde vôbec nevadilo, ten zápas je stále môj nr.1 tejto sezóny)
Mimochodom, tento zápas bol pre nášho kouča Andyho Murraya jubilejný dvestý na lavičke St. Louis BLUES, tak som rád, že mu chlapci pripravili víťaznú príchuť tohto míľnika a gratulujem :pivo3:

Dúfam, že ho tak skoro nepustíme a kouč spolu s chlapcami nám pripravia šte pekné chvíle. :yes:
No práve. Asi ešte stále splácame dlh za ten Boston :D. Neviem či tie góly v posledných sekundách sú spôsobené nekoncentráciou, náhodou, komplexmi alebo je to len nový fenomén v NHL ? :D. Každopádne máš pravdu, to by sa nemalo stávať. Súhlasim, že pri tom góle to mohlo byť celkom dobre rozložené. Všetko viacmenej obranári a Mac tam bol okrem toho čo si spomenul možno aj na to aby vyhral buly. Ten piaty z našich mohol byť podľa mňa Winchester.
krásne, vďaka za tie dôležité dva body, ale ako písal Bluesman, škoda toho záveru. Ono celkovo tá tretia tretina nejako nevyšla, vedieme po dvoch dva nula, potom ešte 3:1 a potom sa necháme dotiahnuť po hlúpych chybách. Dojem zo zápasu by bol takto úplne iný, ak by sme to víťazstvo už udržali, prípadne ho ešte vylepšili a z čistým kontom Masona, by to bola úplná paráda. Mason chytal znova dobre a dá sa povedať, že za tie góly veľmi nemohol. Boyes nemal chybu, klobúk dole, nepripustil drámu a 27s po hodení buly v predlžení tam zavesil, presne na takéto momenty tam tento chlapík je. Dobre zahral McDonaldov útok sTkachukom a na druhej strane famózny Stamkos so St.L a Lecavalierom, ktorí nás načali a vlastne sa postarali aj o vyrovnanie 15s pre záverečnou sirénou :?
Inak šílený ice-time majú Jackman s Polákom, čo je dobre, hlavne Roman sa chytil a podáva pri Barretovi skvelé výkony.
Dnes nás čaká FLO so Zedníkom, ktorí to majú pekne našliapnuté, tak uvidíme...
no a patrí sa dodať, že dnešné víťazstvo by veľmi priblížilo vidinu PO a posunulo nás znova kúsok vyšie. Pohľad na tabuľku našej konferencie je neskutočný, strácame na MIN 1 bod (dnes by mohla v LA vyhorieť :D ) na ANA a EDM strácame body dva (ANA dnes nehrá ale EDM msuí v TOR prehrať, tak držme palce Stempniakovi, Mayersovi a spol. ), no a nakoniec na trojicu NSH, CBJ a DAL to máme štyri body stratu (takže DET-CBJ 1 a PHI-NSH 1 :yes: ) Už to nie je nijako tragické a z toho titulu to vlieva fanúšikom Blues veľa optimizmu do ďalších súbojov s vidinou vytúženej účasti v PO :fan:
A tu je tabuľka :

http://blues.nhl.com/team/app?page=Team ... e&type=DIV
Presne tak. Dnes to bude ťažké ale verím v 2 body. Mohli by nám ostatní nahrať trochu. A ako si spomínal nenamietal by som ak by Handzuš strelil ďalší hattrick a Stempniak dal nejaký ten gólik :).
Ten gól sme ale nedostali v oslabení že? Teda ak nerátam skutočnosť, že na ľade bolo Bleskov až šesť, keďže hrali Power Play. Ktovie kto tam bol z našich piaty. Že tam boli títo hráči, beriem, Backes, Jackman sú silní, Polák je dobrý tiež, McDonald asi na rýchle vyvezenie puku a prípadný gól ... kto bol piaty? :sad2:

pri týchto dilemách si pozriem v štatistikách jednu celkom slušne spracovanú z každého zápasu a je tam pekne vidieť pri každom góle, kto bol na ľade : :frajer2:

http://www.nhl.com/scores/htmlreports/2 ... 020967.HTM
To som si nevšimol :oops: . Takže bol tam Oshie :)
Tiež mi to bolo čudné, v lajne s McDonaldom a Backesom je Tkachuk, ale asi ešte dostriedaval, tak je možné že v tom okamihu práve padol gól a bol tam z predošlého útoku Oshie...
Možno tam Murray spravil nejaký mix lebo ta situácia bola po buly
možno, nikde som nezaregistroval, že by sa Tkachuk zranil, tak môže byť, že ho iba nechal vydýchať, predsa len je to už starší hráč... :D
už vo viacerých predošlých zápasoch som pár krát zaregistroval, že do stabilného útoku občas naskočí niekto iný, napr. Berglundovi a Boyesovi občas posielal Backesa a pod.
:) asi sa to snažia vždy nejako vyvážiť. Murray vie taktizovať. A v poslednej dobe veľa vecí vychádza.
áno je to možné, skôr si ale myslím, že s blížiacim sa PO, skúša rôzne varianty, vzhľadom k tomu, že tam to budú už troška iné zápasy a nám celkom reálne hrozí, že si to PO zahráme.
Práve som si pozeral rozpis najbližších zápasov, po dnešnom s FLO hráme 4 zápasy po sebe doma. Teda žiadna prechádzka pohodovými zápasmi, skôr naopak :
10.3. - DAL
12.3. - SJ
14.3. - DET
15.3. - MIN
potom ideme na trip : 17.3. do EDM , 19.3. do VAN a 20.3. do CGY
keď na to tak pozerám, budem rád ak z týchto zápasov pozbierame aspoň 8 bodov :hmm:
Aj ja som dnes pozeral rozpis. Väčšina sa hrá doma a je to dosť nabité ale keď chceme hrať PO musíme to zvládnuť. S Dallasom máme priaznivú bilanciu a Detroit a SJ sme okrem tej 5ky vedeli potrápiť. Myslím, že vidina PO bude náš mladý tím hnať dopredu aj proti ťažkým súperom. Veľmi ťažký bude ten trip. Aj ja to vidím na tých 7-9 bodov. Nuž uvidíme, verím, že sa to dá zvládnuť a keď nie, tak sa aspoň môžme vyhovoriť, že máme mladý neskúsený tím :wink: .
ja myslím, že to zvládneme, úplne reálne to vidím na PO, vzhľadom na formu tímov s ktorými o účasť bojujeme, bude dôležité bodovať práve v zápasoch s nimi, najmä s DAL, MIN a CBJ. Ako som už písal, isté to má iba prvých 5 tímov konferencie (DET, SJ, CGY, CHIC a VAN) a o zvyšné miesta sa pobije 7 klubov (DAL, CBJ, NSH, EDM, ANA, MIN a STL) Čiže štyria zostanú out, ktorí to budú, to je ešte skoro špekulovať, ale COL, PHX a LA beriem ako, že sú už mimo hru...
K tým štatistikám, Ivan pekné zistenie, vôbec ma to tam nenapadlo hľadať. Súhlasím skôr s verziou, že tam Oshie bol celý čas, lebo Tkachukovi to ku koncu zápasov očividne nešlape tak ako kedysi, veď ste si isto všimli, keď sa jeho útok dostane na pár sekúnd do obrany, tak pri útoku Keith len nahadzuje hneď za červenou a ide striedať, pričom zvyšok útoku ešte hrá ... :-P Ale fajn, má na to vek ... :yes:
inak čítam si príspevky od 1 strany a zisťujem, že kedysi to tu navštevovalo viac ľudí, ktorí sem chodia aj teraz,ale už neprispievajú, ktovie prečo. Celkom fajn čítanie, ako rozoberali jednotlivé zápasy, prestupy a pod. Celkom to tu žilo, tak som prekvapený, že v tejto dobe nie. STL nepatrí k tým najhorším tímom NHL, tak veľmi nechápem čo je dôvod... :sad2:
ja by som zrejme vylúčil z boja Colorado. O Phoenixe neviem čo si mám myslieť. Momentálne im to nejde a ešte aj na TD neviem či získali alebo stratili. Ale skôr vidím možnosť, že do boja už nezasiahnu. Kráľov by som ešte neodpisoval, tí vedia šokovať. St.Louis by o tom vedel niečo :) . A presne ako vravíš rozhodujúce budú zrejme zápasy s našimi tabuľkovými susedmi smerom hore. Dúfam, že to zvládneme.
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS