Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ja som dnes pesimista. Ani v zápase proti LA som nevidel žiadne výrazné náznaky zlepšenia. Ak sa nám podarí nejaký ten bod uhrať tak budem samozrejme rád ale nič extra neočakávam.
Nuž bratia, na moje prekvapenie máme s Red Wings na ich ľade nakoniec 2 body!!! :wink: Pán Allen to zvládol veľmi dobre (po trošku bojazlivom začiatku)! Prehrávali sme už 0:2 a potom Berglund vo vlastnom oslabení prekrásnou peckou znížil a chlapci sa pozviechali konečne! Začali hrať hokej na ktorý sa dalo pozerať. Allen mal pár naozaj skvelých zákrokov a ak sa oťuká a naberie trocha väčšie sebavedomie, tak možno z neho v dohľadnej dobe bude slušná dvojka (ak Ells neprestane robiť "hlúposti"!). Škoda toho smolného gólu na 3:3, ale inak spokojnosť. Dúfam, že to nebola jednorázová záležitosť a s Flames a Canucks pribudnú ďalšie bodíky a usadíme sa vyššie v postupovej osmičke! :)
pekne, pekne... ani v bod som nedúfal, ale prekvapili chlapci, pre Allena palec hore. :good:
nemohol som pozerat zapas ale Jose potvrdil to co som si aj myslel...Jake chytal fajn ale bolo citelne ze hra prvy zapas v NHL ako starter. Uplny suhlas s tym ze ak sa otuka mohol by byt dobry brankar. Uz v AHL chytal perfektne tak dufam ze v NHL s amu bude takisto darit. Inak pri pozerani zostrihu (nevedel som vysledok dopredu) ma az zamrazilo hned prve dve sance a prehravame 2-0. Ale nastastie sme sa vzchopili.

Celkom usmevna mi prisla situacia po zapase, chalani v satni cakali na Allena kym skonci interview pre NBC a ked prisiel do satne seci mu zahucali a zatlieskali, vypeckovali si hudbu a oslavovali vyhru. Po chvili vosiel Hitch, okamzite to stisili, Hitch povedal "Jake, congratulations." Vyzdvihol usilie chalanov v zapase, blokovanie striel, a hru Jadena s Tarasenkom. Po upozorneni ze ich caka zapas v Calgary svoj kratky pozapasovy prejav zakoncil vetou "Excellent job, boys. Now turn that music back on." :D
Ja by som Allena možno skúsil aj do ďalšieho zápasu :?: :wink:
zaujímavé je, že Hitch nechal sedieť Reddena a hral Russel, zdá sa že prichádza na moje slová o jeho "prínose" pre team...
Jose350 píše:
arek píše:jose :slintac: asi zacnem castejsie navstevovat tento topic
:D
Tak uz asi prestane...
Ale muze misto toho chodit k nam.. :petrik:
AndyF píše:
Jose350 píše:
arek píše:jose :slintac: asi zacnem castejsie navstevovat tento topic
:D
Tak uz asi prestane...
Ale muze misto toho chodit k nam.. :petrik:
Hmmm... :| :wink:

// sklamal si ma jose :-( arek.
Nie je nič krajšie ako bodovať po tých katastrofách práve proti Detroitu. Tomu by sa vyrovnal snáď len zápas s Chicagom :D .

Určite sa ukázalo v zápase veľa pozitívnych vecí. Tá absolútne prvá je jednoznačne to, že vieme hrať hokej :D . Ďalej sa mi páči, že útok nám znovu začal fungovať. To, čo porobil Oshie predtým ako naservíroval puk Berglundovi v oslabení bolo neskutočné. Takto chcem vidieť makať všetkých hráčov. Samozrejme ma taktiež teší víťazná premiéra Allena. 2 góly síce dostať nemusel ale čert to ber. Bol to jeho prvý zápas v lige, nastúpil doň v čase, kedy máme od pohody riadne ďaleko a rovno v Detroite. Neočaril ale ani nesklamal. Pri prehre by to samozrejme bolo inak :wink: . Uvidíme čo s ním ďalej.

Vytknem opäť hru v obrane. Nedostupujeme k hráčom. Súper má až príliš veľa času na to, aby niečo vymyslel. To sa musí okamžite zlepšiť. Krásne to bolo vidieť pri Tatarovom góle kedy si pred bránou začal robiť s pukom čo chcel a ďalej to bolo vidieť aj pri Datsyukovom góle. Allen sa mohol aj roztrhať ale obrana ho v tom nechala samého. Nakoniec z toho bol celkom lacný gól.

Je evidentné, že to musíme čo najskôr vyriešiť. Raz nehrá Russell, potom Cole, potom zasa Redden. O niečom tieto rošády svedčia. Dostali sme 43 gólov a v túto chvíľu vyznejú naše štatistiky z minulej sezóny ako vtip. Ja tej našej šestici stále verím. Ale chce to kľud, rozvahu a jednoduchosť. Vtedy to určite začne klapať znovu :wink: .

Späť k pozitívam. Stewart. Jednoznačne. Tohto hráča mám veľmi rád. Obdivoval som ho už v Colorade. Od začiatku sezóny je vidieť, že sa omnoho lepšie pripravil na NHL ako v predošlom ročníku. Opäť ho je plný ľad, strieľa, hituje a dúfam, že sa v ňom opäť prebral aj kus toho kanoniera. Som rád, že zostal a že sme ho neposlali preč. Nech mu to ide aspoň takto aj naďalej. :)
No tak špeciálne pre areka: ...a potom už naspäť k hokeju! :wink:

Přílohy

Tak dnes nás čakajú Flames. Pravdepodobne by mal nastúpiť Ells proti Irvingovi. Tak čo, budú 2 body??? :?:
Tvoj prvy normalny prispevok tie buchty.
mitch píše:Tvoj prvy normalny prispevok tie buchty.
Oooo ďakujem!!! :D
tak som celkom spokojny :) ze sme zaznamenali v poslednom zapase 2 body aj ked sme musli cakat az do predlzenia tak isto ma tesi ze allen vychytal vitazstvo hned pri svojom premierovom zapase :thumbsup: . dnes nas ale caka zapas z ineho sudka lebo hrame proti kanadskemu tymu a tie su vzdy velmi neprijemne. obavam sa ze ak dnes nastupi ells tak pri jeho sucasnej forme dnesny zapas prehrame ( kiez by som sa mylil ). zapas budem jednoznacne pozerat a velmi sa nan tesim :hop: dufam ze na konci nebudem sklamaný :-( .

Marty také dáva už vyše 20 rokov na počkanie, ale klobúk dole. :klobuk:

Najviac ma však potešil produkciou Schwartz. :good:
tak neviem ako vy pani ale u mna naprosta spokojnost :D nakoniec sa v branke druhy krat predstavil Allen ktory ma svojim dnesnym vykonom velmi potesil vychytal 30 z 32 striel a mal uspesnost 93,8% :cool: co je velmi slusne a myslim ze sa tiez velkou castou zapisal pod dnesny uspech. Perron 2 goly krasa len skoda ze to nebol hatrick. Presilove hry nam celkom idu dnes 2/4.obrana tiez celkom slusna hra. videl som dnes ten team ktory nastupoval na zaciatku sezony kiez by to islo takto dalej. :D
Tak Allen spravil to, čo sa čakalo od Jara. Prispel k tomu, že sa nám vrátil na hokejky väčší kľud a sebadôvera. Dúfajme, že to bude takto pokračovať aj ďalej!!! :wink:
pekný pohľad na výsledok, takmer som ho aj trafil, včera som Maťovi vravel že to dáme a tipoval som 4:2. My sme to s Maťom aj patrične oslávili :oslava: Až mi je z toho všelijako... :cry:
Ale víťazstvo teší samozrejme. :good:
Čo poviete chlapi???
http://www.youtube.com/watch?v=MD2cSPghNkE" onclick="window.open(this.href);return false; :cool:
Pre fandov Blues:

Cesta Slovakov za hokejom do St. Louis:

http://eurolanche.com/article.php?id=2543" onclick="window.open(this.href);return false;
Eurolanche píše:Pre fandov Blues:

Cesta Slovakov za hokejom do St. Louis:

http://eurolanche.com/article.php?id=2543" onclick="window.open(this.href);return false;
Pekné!!! :good:
Dnes Allen vs. Luongo.
Dnes by to mohol byť zápas ako sa patrí, hrá 3. s 5. , dva dobré tímy z optimálnou formou z posledných zápasov. My sa konečne (zdá sa) dostávame do hernej pohody, ktorú sme mali v úvode sezóny. Allen na prekvapenie chytá v pohode, máme famózne presilovky a tak to dnes bude určite zaujímavé. Aj preto očakávam veľmi vyrovnaný zápas, ktorý skončí remízou.
Dúfam, že ma chalani nesklamú a možno nás príjemne prekvapia...
Parádny zápas, highlighty o tom všetkých určite presvedčia. Síce vás Canucks po značnú časť zápasu riadne točili (a to ešte stále nemajú Bootha), no stále ste dokázali vyrovnať a v tretej tretine sa dokonca ujať vedenia. Reakcia hráčov Canucks na strelu Sobotku nepotrebuje komentár. :lol2:

Obrázek

Obrázek

Po tomto momente nastúpili :ref: a zápas pekne skomplikovali. Najprv bol za hlúpe Keslerovo otáčanie sa pri mantineli (človek niekedy rozmýšľa, či to niekto ako on či Scuderi myslia vážne, zo srandy, alebo úmyselne, lebo toto už nie je normálne :sisi:) vylúčený Polák, potom aj Pietrangelo a šli ste do troch. Allen dlho odolával so stoickým pokojom (toho ste kde vyhrabali? Po tom zákroku v Calgary ma začína môj rovesník presvedčovať, že by sa mohol v bránkovisku usadiť aj na dlhšie. Tak pokojného brankára som hádam nikdy nevidel), no Canucks aj tak vyrovnali zásluhou Raymonda. Na rad prišlo predĺženie.

Aj v OT sa činili :ref: keď nevylúčili (čo serie špeciálne mňa, lebo nás už v OT 2x tento rok pochovali) hráča Canucks ani pri hákovaní na Backesa, ani pri podrazení Jackmana. Namiesto toho ste sa ešte museli triasť o výsledok pri nájazde Burrowsa. Jediný, kto sa netriasol bol Allen, svet gombička. V nájazdoch ani brvou nemykol Oshie a McDonald vykynožil všetky pavúky v rohu Luongovej bránky :poklona:, kým Allen sa ako správny salámista len prizeral krúženiu Keslera a Burrowsa a prekonať sa nenechal.

Za výkon zaslúžená remíza pre Canucks, za obštrukcie zaslúžený extra bod pre vás. :thumbsup: Ak bude takto Allen pokračovať, tak Halák bude dvojka a Elliott sa v offseason môže tešiť na nové pôsobisko.
nádhera, prianie vyšlo do bodky a aj odhad na priebeh zápasu - takže maximálna spokojnosť.

Jake ALLEN = :cool:

(Getzo vďaka za report :good: )
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING