Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

martin83 píše:Tak tohle že je ten nejkomplexnější tým ligy? Favorit na finále na Západě? Ale jděte! Parta vyjukaných mladíků co se ještě musí hodně učit, pod vedením Hitche. Poslední tři zápasy na domácím ledě si Blues uřízli štavnatou ostudičku. Prohrát 1:6 s Nashvillem, pak 1:5 s Red Wings a dnes 5:6 na nájezdy s Ducks a to když vedli 3:1 to je megasilná káva. Kdepak tenhle tým se do Stanley cupu letos nepodívá.

O Stanley Cupe tu nikto nehovorí, favoritmi tiež nie sme. Ale o partii vyhúkaných mladíkov by som nesúhlasil. Niekedy sa môžeš aj posrať a nejde to. A predpovedať po 3. pokazených zápasoch, že sa nepozrieme do playoff je smiešne. Z prvých 7. zápasov sme vyhrali 6 z toho 2X na nulu. Aj vtedy si si hovoril, že nepostúpime do playoff? Áno je pravda, že momentálne to je bieda a za predpokladu, že sa nezlepšíme to bude nad slnko jasné, že nepostúpime ale hovoriť to teraz, keď sme stále v osmičke a chytili sme 1. zlú sériu je podľa mňa blbosť.
Na najbližší zápas proti Kings som veľmi zvedavý. Dnes som si ich pozrel s Detroitom. Ťažko hodnotiť pretože krídla mali v nohách Edmonton a bolo to vidieť. Od tých suverénov z posledného playoff majú ďaleko ale nehrajú vyslovene zle. Nevedia strielať góly, majú slabé presilovky a Quick už tiež nie je nepriestrelný. No ich obranná hra je neporovnateľne lepšia ako naša a to, že nevedia dať gól neznamená, že sa nevedia dostať do tutovky a nedokážu byť veľmi nebezpeční.

Naša katastrofálna obrana proti ich chabej ofenzíve. Bohvie ako to dopadne. V náš prospech hovorí aspoň presilovka.
Dnes podľa všetkého s Jarom v bráne. Dúfajme, že to bude ten potrebný psychologický impulz a chlapci začnú hrať tak jak sa nám to páči :wink: Ells bol jednoducho postrach ...akurát, že pre vlastných fandov, ktorí tŕpli čo zas predvedie :lol2: No, nemá dobré obdobie... ale to sa stáva. Snáď sa pozbiera!?!
2 body s Kings by určite vrátili kľud a sebadôveru na naše hokejky! Takže držím palce a dúfam, že zajtra ráno keď si mrknem výsledky, tak ma nebude zase triafať šľak! :D
Obrázek

Súboj 7. so 14. v rámci konferencie, naši s bilanciou : 6 - 4 - 1 a Kings : 3 - 5 - 2 , nám idú zatiaľ famózne presilovky, kde sme najlepší v NHL s percentom úspešnosti 36.6% čo je nevídané, súper je zasa o niečo lepší v oslabovkách.
- dnes Jaro Halák v bráne (čo je dobre, lebo Hitch v prípade, že by Jaro nebol pripravený chcel nasadiť Allena) V súperovej bráne by mal stáť Jonathan Bernier.
- znova Ian Cole v obrane, tiež dobré, posledne sa predviedol v dobrom svetle
- zloženie útokov zatiaľ neisté, Hitch to zasa poprehadzoval a konečné zloženie sa dozvieme asi až po úvodnom hvizde (nepáči sa mi to veľmi, ale čo už)
- v tíme nevládne optimálna pohoda, ale príchodom Jara by sa mohla dostaviť aspoň aká taká istota, ktorú pri Ellsovi v posledných zápasoch chalani nemali. Verím, že Jaro predvedie zodpovedný výkon a to chalanov upokojí, potrebujeme to veľmi. Herne sme na tom už lepšie, začalo sa zasa dariť strelcom, tak to dúfam potvrdia aj dnes.
Ja osobne očakávam dnes výhru našich, aj keď to nebude nejaký jednoznačný zápas. Môj tip 3:1 pre nás.

Lets Go Blues..!

Obrázek
tak dnes podľa všetkého nastúpime v zložení veľmi podobnom tomu z konca poslednej sezóny. Hitch už asi doexperimentoval a vsadí na osvedčené, tzn. McDonald pri Backesovi v prvej lajne, Perron v druhej s Berglundom a Steen zasa v tretej. To by podľa mňa mohlo fungovať. Len Tarasenka v tretej je podľa mňa škoda, ale aj to chce čas. Stewart sa podľa mňa v druhej dlho nezohreje. Ako by to dnes malo vyzerať..?

McDonald - Backes - Oshie
Perron - Berglund - Stewart

Sobotka - Steen - Tarasenko (viac by sa mi videl Tank v druhej a na jeho mieste Stewart)
Schwartz - Nichol - Reaves/D Agostini (bol by viac za D Agostiniho a Schwartza prehodil so Sobym)

Cole - Pietrangelo
Jackman - Shattenkirk
Redden - Polák

G - Halák
Ivan nevieš prečo nehráme v tom zložení s ktorým sme nastúpili do začiatku sezóny a vyhrávali zápasy?
Bluesfan píše:Ivan nevieš prečo nehráme v tom zložení s ktorým sme nastúpili do začiatku sezóny a vyhrávali zápasy?
ťažká otázka, ako som písal pred časom, Hitch sa snaží nájsť optimálnu zostavu a tak to zatiaľ mieša....
Berglund sa už minule nechal počuť, že ťažko sa hľadá v lajne chémia ak v 4 zápasoch, má zakaždým iné zloženie. Má pravdu, teraz je v druhej, kde bol predtým, posledné zápasy hrával v tretej lajne, hrával najskôr so Stewartom a Schwartzom, teraz s Tarasenkom a Sobym, to isté zažíva Steen. Hitch je nespochybniteľne dobrý tréner a iste vie, čo tým sleduje, ale toto vadí aj mne.
dnešok bude špecifický najmä pre Davisa Payna, dnes ako asistent trénera LAK a ešte nie tak dávno náš hlavný tréner... dúfam, že mu víťazný úškrn na konci nedoprajeme. Ale inak nech sa mu darí, je to veľký sympaťák a nesmierne cieľavedomý človek.
Walt píše:
Bluesfan píše:Ivan nevieš prečo nehráme v tom zložení s ktorým sme nastúpili do začiatku sezóny a vyhrávali zápasy?
ťažká otázka, ako som písal pred časom, Hitch sa snaží nájsť optimálnu zostavu a tak to zatiaľ mieša....
Berglund sa už minule nechal počuť, že ťažko sa hľadá v lajne chémia ak v 4 zápasoch, má zakaždým iné zloženie. Má pravdu, teraz je v druhej, kde bol predtým, posledné zápasy hrával v tretej lajne, hrával najskôr so Stewartom a Schwartzom, teraz s Tarasenkom a Sobym, to isté zažíva Steen. Hitch je nespochybniteľne dobrý tréner a iste vie, čo tým sleduje, ale toto vadí aj mne.
Ja tomu absolútne nechápem. Sedliacky rozum mi hovorí, že optimálna zostava je tá, ktorá víťazí. Nechápem prečo Hitch začal zrazu skúšať keď to išlo ako hodinky.
Myslím si, že Payne nebude problém. On nás zmapovaných nemá. Za jeho trénovania sme nehrali ani dobre ani zle. Odvtedy sme už stihli hrať výborne a dnes nastupujeme po sérií tragických výkonov a výsledkov. Hoci tu nedávno pôsobil, určite nemá ani šajnu čo od nás môže čakať :D .

Ale pravda Ivan. Aj mne bol celkom sympatický. Snažil sa presadzovať štýl, ktorý sa mi páčil :wink: .
Dúfam, že dnes zabojujeme a vyhráme. No po posledných výkonoch a výsledkoch som realista a na začiatok si prajem toto :wink: : http://www.youtube.com/watch?v=YBHPpkyrCFs" onclick="window.open(this.href);return false;
Prekvapivý ťah Hitcha. V bráne Elliott :!:
Bluesfan píše:Prekvapivý ťah Hitcha. V bráne Elliott :!:
- aj prekvapivé vedenie Kings... :?
toto je utrpenie pozerat...nerad to pisem ale neviem si pomoct...
bernie píše:toto je utrpenie pozerat...nerad to pisem ale neviem si pomoct...
3:0 a ja to vzdávam, vyspím sa troška... teba v piatok čakám, dáme si do nosa :oslava:
No, tak ten šľak sa ma predsa len snaží trafiť!!! :x
Ale kďeže. Ja sa nebudem vôbec rozčuľovať. Na Playstation som postúpil do finále SC a Slovanu chýbajú 2 body na playoff. Veď ja som šťastný človek :) .
Lou Korac ‏@lkorac10
David Backes: "We just don't have that desperation, that accountability, that responsibility to each other. We've got too many guys out there looking at the stat sheet wondering how many goals & assists, cookies they've got rather than taking a hit to make a play and getting run over so we can get a puck out so that your teammates can have a 3-on-2. It's time to put the boots on and go do it or else pack your bags and go home because it's slowly slipping."

:-O Backes :good: takto úprimne to povedať na plnú hubu, to chce guráž a rešpekt v kabíne, ktorý nepochybne má. Ak potrebujete zmenu v útoku, jedného nám kľudne pošlite. :jn:
Getzo5 píše:Lou Korac ‏@lkorac10
David Backes: "We just don't have that desperation, that accountability, that responsibility to each other. We've got too many guys out there looking at the stat sheet wondering how many goals & assists, cookies they've got rather than taking a hit to make a play and getting run over so we can get a puck out so that your teammates can have a 3-on-2. It's time to put the boots on and go do it or else pack your bags and go home because it's slowly slipping."

:-O Backes :good: takto úprimne to povedať na plnú hubu, to chce guráž a rešpekt v kabíne, ktorý nepochybne má. Ak potrebujete zmenu v útoku, jedného nám kľudne pošlite. :jn:
David :good: :klobuk:
- pre mňa jednoznačne pán hráč, nefňuká, hrá srdcom a ťahá team ako sa dá, rešpekt. Dáva do hry vždy všetko, je náš najčastejšie hitujúci hráč, nemá problém sa pobiť, ak je to potrebné, skvele nahráva a vie dávať góly, čo viac si priať. Ide len o to, aby team v ktorom hrá, ťahal za jeden povraz, aby to klapalo, bola chémie v útokoch a pod. Tu niekde bude zrada, niečo je zle a je na nich a trénerovi, aby si sadli, prediskutovali to a našli riešenie. Ja verím, že sa to onedlho "spraví" a prídu zasa výsledky. :yes: Team na to určite máme.
jose :slintac: asi zacnem castejsie navstevovat tento topic
arek píše:jose :slintac: asi zacnem castejsie navstevovat tento topic
:D
Ahojte, koho by zaujimal nas trip do US s ex ucastnikom fora Danom a.k.a. bluesman87 (taky mal nick, nie?) tak sme v najnovsom Pro Hockey, vzdau v rubrike dopisy, venovali nam celu dvojstranku :) Tak snad sme spravili Bluesmanom aspon male promo.

IVAN: v piatok dohodneme novu taktiku a volame panovi Stillmanovi :D
bernie píše:Ahojte, koho by zaujimal nas trip do US s ex ucastnikom fora Danom a.k.a. bluesman87 (taky mal nick, nie?) tak sme v najnovsom Pro Hockey, vzdau v rubrike dopisy, venovali nam celu dvojstranku :) Tak snad sme spravili Bluesmanom aspon male promo.

IVAN: v piatok dohodneme novu taktiku a volame panovi Stillmanovi :D
super chalani, pekné... :good:
DET - STL

- dnes podľa všetkého v bráne Jake ALLEN, tak tomu sa hovorí krst ohňom...
- vzhľadom na fakt, že hráme na :ho*no: a nechce sa mi vypisovať, tak si len počkám na výsledok, prognózy a čísla sú v tejto chvíli od veci.
bluesman87 si bol ty :D. Dano bol Bluesman
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES