Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

BLUES zdolali Minnesotu 5-4 v predĺžení. Pozitívne je že aj keď sme prehrávali už 3-1, chlapci to nevzdali a dotiahli to k výhre. Na druhej strane nám dnes vôbec nešli presilovky a ani oslabovky (dostali sme dva góly). Bolo z našej hry cítiť únavu, čo je pochopiteľné, na druhej strane sme mali aj kus šťastia. Za tú bojovnosť sme si ho zaslúžili, ale nesmieme sa nechávať takto zbytočne vylučovať.

Náš víťazný gól v OT dal Sobotka, zaslúžil si ho za svoj výkon a bojovnosť. Aj napriek tomu že nepatrí medzi "korby" rozdával hity, bojoval o každý puk, takze som rad ze svoju snahu korunoval golom. Mame 4 body zo 4 moznycm, tento dvojzapas nam vysiel super :taptap:
bernie píše:BLUES zdolali Minnesotu 5-4 v predĺžení. Pozitívne je že aj keď sme prehrávali už 3-1, chlapci to nevzdali a dotiahli to k výhre. Na druhej strane nám dnes vôbec nešli presilovky a ani oslabovky (dostali sme dva góly). Bolo z našej hry cítiť únavu, čo je pochopiteľné, na druhej strane sme mali aj kus šťastia. Za tú bojovnosť sme si ho zaslúžili, ale nesmieme sa nechávať takto zbytočne vylučovať.

Náš víťazný gól v OT dal Sobotka, zaslúžil si ho za svoj výkon a bojovnosť. Aj napriek tomu že nepatrí medzi "korby" rozdával hity, bojoval o každý puk, takze som rad ze svoju snahu korunoval golom. Mame 4 body zo 4 moznycm, tento dvojzapas nam vysiel super :taptap:
Vystihol si to presne! Hlavne druhá tretina bola strašidelná :shock: Ale ustáli sme to a máme cenné bodíky! Teraz tri dni na oddych a potom hajde do Columbusu po plný počet :wink:
Musím priznať ze som sa trochu obával o výsledok ale naši to nakoniec zásluhou celého tímu zvládli a mame cenne 2 bodíky a stále sa udržujeme vysoko v tabuľke. Dovolím si povedať ze ta 3 dňová prestávka nám prospeje lebo ako tu už bolo spomínané na našej hre už bol cítiť únavu. Redden 3 zápas 2 gól paráda Stewart stále mu to tam sype ostáva len dúfať ze sa nezasekne ako to ma vo zvyku no a co sa týka Sobyho vie kedy dat gól krása U mna spokojnosť :good:
unavený jak hovado, ale nakoniec spokojný... aj keď to vyzeralo, že t o vypnem, nakoniec som rád, že sme to dokázali otočiť. Vnútorná sila tímu je neskutočná a vôľa vyhrávať enormná, to je dobre, lebo len morálne silní môžu pomýšľať na úspech.
Tieto back-to-back zápasy sú neuveriteľne ťažké a s tak dobrým súperom je vyčerpávajúce udržať tempo, chalani to zvládli ale bolo vidieť že idú na doraz. :klobuk: :good:
Ivan ja by som ani nepovedal, že máte nejak úžasnú vnútornú silu. Tá sa zíde tímom, ktoré na to nemajú kvalitu a musia si to vydrieť. Vy máte proste našľapanú zostavu, to sa potom otáča ľahšie. Samozrejme, súper často obrat nedovolí, ale chápeme sa.

Ešte niekto má ťažké srdce na podpis Reddena? :jn:
Inak, ako na vás pôsobil Ells? V porovnaní s Backstromom aspoň na mňa pomerne "zaspato". Aj ten prvý gól dostal v nie práve najlepšom postavení. Je to len môj názor samozrejme, ale Jaro zatiaľ pôsobí omnoho istejšie!
Getzo5 píše:Ivan ja by som ani nepovedal, že máte nejak úžasnú vnútornú silu. Tá sa zíde tímom, ktoré na to nemajú kvalitu a musia si to vydrieť. Vy máte proste našľapanú zostavu, to sa potom otáča ľahšie. Samozrejme, súper často obrat nedovolí, ale chápeme sa.

Ešte niekto má ťažké srdce na podpis Reddena? :jn:
tak padá mu to tam, zatiaľ veľmi neoslnil, ale ani nesklamal, strieda dobré okamihy s tými slabšími, občas vyrobí hrúbku, ale svoje odohrá a o to ide. Ja musím priznať, že ani to čo predvádza som neočakával. Na druhej strane po tom čím si prešiel mu to úprimne prajem. To čo zažil v OTT už asi nezažije, ale aspoň je zasa v tíme, ktorý môže mať tie najvyššie ambície.
Jose350 píše:Inak, ako na vás pôsobil Ells? V porovnaní s Backstromom aspoň na mňa pomerne "zaspato". Aj ten prvý gól dostal v nie práve najlepšom postavení. Je to len môj názor samozrejme, ale Jaro zatiaľ pôsobí omnoho istejšie!
tiež som si všimol, že nebol vo svojej koži, najmä tie jeho kiksy za bránou a práca hokejkou, to som doslova trpol, najmä v prvej a druhej tretine.
podla mna tiez nechytal nic moc hlavne ten druhy pariseho gol by som pripisal jemu lebo ten puk sa mu dal podla mna vypichnut len to by musel trochu pracovat hokejkou istejsie :?
Pokoj páni. Ells toho odchytal podstatne menej ako Jaro a potrebuje sa do toho dostať :wink: .
Mne ani Jaro nepríde úplne najistejší, pri tých dvoch nulách sa bohvieako nezapotil.

Inak som spokojný s víťazstvom ďalším víťazstvom. Škoda, že som musel po prvej tretine vypnúť lebo v práci by som bol dnes vyplutý. Ten hokej musel byť perfektný. 1:0, 1:3, 4:3, 5:4 PP...To musela byť skutočná show :wink: .

Podľa highlights toho veľa neusúdim ale chválim Reddena za ďalší gól. Čo som ho zatiaľ videl hrať tak sa mi páči. Drobné nedostatky v jeho hre by som dal za vinu 2. ročnému výpadku z ligy. Čím skôr sa do toho dostane naspäť tým lepšie.
Jackman sa nám trafil :wave: .

Teraz treba vydýchnuť a načerpať síl do ďalších zápasov. Máme nábeh na ďalšiu skvelú sezónu :) .
Ďalší TV zápas nášho tímu bude 09.02.! O 02:00 St. Louis - Anaheim na ESPN America. Je to síce po anglicky... a nechcem nikoho uraziť, ale aspoň sa nemusím rozčuľovať nad komentovaním na Nova Sporte. Dnes teda perlili jedna radosť! Hlavne za stavu 4:4 podľa nich Blues viedli o jeden gól :D Ale naozaj to nemyslím v zlom, veď pomýliť sa môže každý. Len keď má človek nervy z toho čo sa deje na ľade, tak ho takýto popleta vytočí ešte viac. A stávajú sa im naozaj často prečudesné brepty, alebo melú úplne z cesty...
A štve ma ešte kurnik, že taký Pittsburgh bude v nám dostupných TV do 17.2. ak dobre počítam 7x!!! a my len raz! :evil: :wink:
Jose350 píše:Ďalší TV zápas nášho tímu bude 09.02.! O 02:00 St. Louis - Anaheim na ESPN America. Je to síce po anglicky... a nechcem nikoho uraziť, ale aspoň sa nemusím rozčuľovať nad komentovaním na Nova Sporte. Dnes teda perlili jedna radosť! Hlavne za stavu 4:4 podľa nich Blues viedli o jeden gól :D Ale naozaj to nemyslím v zlom, veď pomýliť sa môže každý. Len keď má človek nervy z toho čo sa deje na ľade, tak ho takýto popleta vytočí ešte viac. A stávajú sa im naozaj často prečudesné brepty, alebo melú úplne z cesty...
A štve ma ešte kurnik, že taký Pittsburgh bude v nám dostupných TV do 17.2. ak dobre počítam 7x!!! a my len raz! :evil: :wink:
Ja by som pridal aj výslovnosť:
Oušej (Oshie)
Stén (Steen)
a na záver perlička čo ma úplne položila: "mek-donalds" :D Som si najprv myslel ze sa pomýli, ale keď ho takto nazval asi piaty krat, pochopil som že ho páni komentátori považujú za spoluzakldateľa známeho fast foodu :D
Oni si vyberajú z ponuky zápasov, ktorú dostanú a tá je obmedzená. Aspoň myslím, že to tak je :hmm: . Ďalej sa určite berie ohľad aj na európsky čas. Preto zápasy vysielané v hodinách medzi 19:00-21:30. Ale to, že v repertoári Nova Sport sú nonstop Philadelphia, Rangers, Pittsburgh a pod. lezie aj mne na city. Nuž, nič sa nedá robiť, je to kvôli rôznym dôvodom.

Ja som s komentátormi na Nova Sport celkom spokojný. Majú prehľad, hokeju rozumejú a tie chybičky :?: Nie je sranda byť maximálne koncentrovaný niekedy o 02:00 :) . Je to síce ich práca ale tiež sú len ľudia.

To väčšina našich komentátorov, ktorí fungujú v priebehu dňa keďže komentujú len zápasy MS, KHL či Extraligy dávajú iné hlášky. Pre nich za tie kiksy, ktorých je určite viac ako na NS nemám také pochopenie. Občas mám pocit, že by mohli komentovať maximálne tak cigánov na potoku :-P .

No nič. Ak teda vravíš, že ten zápas s ANA budú vysielať na ESPN budem nútený ísť na noc k babke do vedľajšej dediny. Ja ESPN doma nemám. Len som zvedavý či si ten zápas nakoniec pozriem a ak aj hej tak v akom stave. Obyčajne keď tam prídem až veľmi ľahko sa nechám zlákať do krčmy :D .
Maťo : Bejks :D
Bluesfan píše:Oni si vyberajú z ponuky zápasov, ktorú dostanú a tá je obmedzená. Aspoň myslím, že to tak je :hmm: . Ďalej sa určite berie ohľad aj na európsky čas. Preto zápasy vysielané v hodinách medzi 19:00-21:30. Ale to, že v repertoári Nova Sport sú nonstop Philadelphia, Rangers, Pittsburgh a pod. lezie aj mne na city. Nuž, nič sa nedá robiť, je to kvôli rôznym dôvodom.

Ja som s komentátormi na Nova Sport celkom spokojný. Majú prehľad, hokeju rozumejú a tie chybičky :?: Nie je sranda byť maximálne koncentrovaný niekedy o 02:00 :) . Je to síce ich práca ale tiež sú len ľudia.

To väčšina našich komentátorov, ktorí fungujú v priebehu dňa keďže komentujú len zápasy MS, KHL či Extraligy dávajú iné hlášky. Pre nich za tie kiksy, ktorých je určite viac ako na NS nemám také pochopenie. Občas mám pocit, že by mohli komentovať maximálne tak cigánov na potoku :-P .

No nič. Ak teda vravíš, že ten zápas s ANA budú vysielať na ESPN budem nútený ísť na noc k babke do vedľajšej dediny. Ja ESPN doma nemám. Len som zvedavý či si ten zápas nakoniec pozriem a ak aj hej tak v akom stave. Obyčajne keď tam prídem až veľmi ľahko sa nechám zlákať do krčmy :D .
:lol2:
tak Arnott nakoniec neprešiel zdravotnou prehliadkou a jeho kontrakt z "Jazdcami" bol anulovaný....
bernie píše:
Jose350 píše:Ďalší TV zápas nášho tímu bude 09.02.! O 02:00 St. Louis - Anaheim na ESPN America. Je to síce po anglicky... a nechcem nikoho uraziť, ale aspoň sa nemusím rozčuľovať nad komentovaním na Nova Sporte. Dnes teda perlili jedna radosť! Hlavne za stavu 4:4 podľa nich Blues viedli o jeden gól :D Ale naozaj to nemyslím v zlom, veď pomýliť sa môže každý. Len keď má človek nervy z toho čo sa deje na ľade, tak ho takýto popleta vytočí ešte viac. A stávajú sa im naozaj často prečudesné brepty, alebo melú úplne z cesty...
Ja by som pridal aj výslovnosť:
Oušej (Oshie)
Stén (Steen)
a na záver perlička čo ma úplne položila: "mek-donalds" :D Som si najprv myslel ze sa pomýli, ale keď ho takto nazval asi piaty krat, pochopil som že ho páni komentátori považujú za spoluzakldateľa známeho fast foodu :D
Poslal som Ti pm (2x), ale nie som si istý, či došla?!
Zítra v JLA Detroitu :ahoj:
Dnes v noci podľa všetkého Elliott vs. Bobrovsky.

A možno aj v novej maske určenej na ľady súperov: http://ilovegoalies.blogspot.sk/2012/12 ... -mask.html" onclick="window.open(this.href);return false; :cool:
Jose350 píše:Dnes v noci podľa všetkého Elliott vs. Bobrovsky.
Bobr :fan:
Dnes v Columbuse, zajtra v Detroite. 3 body a som spokojný. Dnes očakávam našu výhru. 2:4 by bolo fajn :wink: .
nočný zápas v CBJ bude špecifický hneď z viacerých dôvodov :

- Hitch zavíta na ľad tímu, s ktorým strávil veľa času (aj keď je už dosť pomenený)
- to isté platí aj pre Russela
- na druhej strane sa v tíme súpera zjavil John Davidson, ktorý tam zastáva funkciu prezidenta hokejových operácii a dá sa povedať že náš team dôverne pozná
- v obrane súpera si proti svojim bývalým spoluhráčom zasa zahrá Nikitin

* aké zmeny nastali v našom kádri..?

- v prvej obrannej lajne sa objaví po čase Ian Cole, Redden dnes ani netrénoval (príznaky chrípky)
- Sobotka bol presunutý na post LW v 3. lajne, Schwartz dnes zdravým náhradníkom
- v 4. lajne sa objaví Langs na centri Nichol a na krídle Reaves
- v bráne dnes isto Elliott a s DET zasa Halák
- menšie zdravotné problémy mali Russell, Steen (v utorok ani netrénovali) a McDonald (absolvoval iba krátky tréning), všetci však budú hrať.
- ako teda bude vyzerať zostava :

Perron - Backes - Oshie
McDonald - Steen - Tarasenko
Sobotka - Berglund - Stewart
Langebrunner - Nichol - Reaves

Cole - Pietrangelo
Jackman - Shattenkirk
Russell - Polák

G - Elliott

- dnes očakávam ťažký zápas s húževnatým súperom, ktorý nepustí perie lacno, no mali by sme bodovať. My sme oddýchli po 3 dňoch voľna a domáci hrajú 3 zápas za 4 dni. :wink2: (môj tip 2:5)
Tak chlapci nesklamali a ďalšie dôležité body máme v kapse!!!
Backes, Berglund, Jackman,Tarasenko si rozdelili góly a Ells (v novej away maske :good: ) zaznamenal 24 úspešných zákrokov!
Takže veľká spokojnosť!!! Držme palce proti Red Wings :box:
ano bol to dalsi skvelý zapas nasich chlapcov hrali super konecne si strelil golik aj Backes a co sa tyka Jackmana tak sa nam nejako roztrielal nezda sa vám len aby mu to tam padalo aj nadalej skvelý výkon podal aj Ells :good: . Mám trosku obvu aby sa dnesny zapas neodrazil na chlapcoch proti oddýchnutému Detroitu ale ak predvedieme výkon ako v prvom zapase :D tak moje pochyby stracaju zmysel tento zapas si urcite nenechám ujst.
veľmi dobré je to to zatiaľ, výsledok podľa predpokladov, aj keď súper veľký odpor nekládol, s DET by som 2 body bral, no poteší aj jeden.
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES