Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

cepi píše::?: to mate tak po ppc obranu, alebo je chyba u supera? kridla + predatori vysleli na vas dokopy tolko striel, co niekedy prihodi super za 2 tretiny :roll:
No... obranu máme určite jednu z najlepších v lige! :wink:
cepi píše::?: to mate tak po ppc obranu, alebo je chyba u supera? kridla + predatori vysleli na vas dokopy tolko striel, co niekedy prihodi super za 2 tretiny :roll:
ak už Barry Trotz vyslovil takúto poklonu, tak asi na tom niečo bude :

"Hrať v St. Louis je rovnaké ako vletieť do včelieho hniezda. Vyroja sa na teba, sú všade. S hrou, akú sme dnes predviedli, nemáte na tomto ľade šancu na úspech,"
zdroj: http://sport.aktuality.sk/c/143936/vide ... ny-rekord/" onclick="window.open(this.href);return false;

s tou obranou to ukáže až čas, ale zatiaľ to nie je zlé :wink2:
Jose, tak teda este raz, vitaj :)

no k Tarasenkovi dodam len komentar Johna Kellyho ked dal gol: "Woow, TarasenSHOW" :clap: Fantazia, celkovo som zatial videl vsetky zapasy a okrem toho v chicagu je to nadhera, hrame super, uvital by som keby sme menej faulovaly ale s tym novym zvlastnym pristupom sa castokrat odpiska aj cisty zakrok ako faul, nanestastie nic s tym neurobime...treba sa tomu prisposobit.

Nas najblizsi oponent Dallas hral vyrovnanu partiu (vysledkovo, zapas som nevidel) so Chicagom, takze lahke to tam mat nebudeme, zvlast nie ak uz nastupi aj Benn, ale verim ze mozme uspiet a priniest nie len jeden ale aj dva bodiky. Potom nas doma cakaju Wild, kde ocakavam plny bodovy zisk. Atmosfera pocas zapasou je neskutocna, a teraz no offense Jozo, nenakladam tymto na Slovan, ale ak si tu myslia seci ze toto je neviem aka nenapodobitelna atmoisfera ked pride 10 tisic ludi, tak nech sa pozrie na Scottrade kde 20 tis ludi zije cely zapas...(to je vycitka KHL, nie slovanu :) ).

Paci sa mi hlavne to ze aj ked sme silni a je to vidiet, Hitch drzi kazdeho jedneho pri zemi a ide od zapasu k zapasu...nie ako napr Rangers :P Kde sa opat ukazuje ze peniaze nie su vsetko :P Inak perlicka, nasi kamosi z US sa chystaju na meet&greet pokecat s Halakom a povedat mu o nasej stranke, ale po tych vsetkych pokusoch ktore nam nevysli si uz od toho nic neslubujem, hlavne nie s jarovym pristupom :D
bernie píše:Jose, tak teda este raz, vitaj :)

no k Tarasenkovi dodam len komentar Johna Kellyho ked dal gol: "Woow, TarasenSHOW" :clap: Fantazia, celkovo som zatial videl vsetky zapasy a okrem toho v chicagu je to nadhera, hrame super, uvital by som keby sme menej faulovaly ale s tym novym zvlastnym pristupom sa castokrat odpiska aj cisty zakrok ako faul, nanestastie nic s tym neurobime...treba sa tomu prisposobit.

Nas najblizsi oponent Dallas hral vyrovnanu partiu (vysledkovo, zapas som nevidel) so Chicagom, takze lahke to tam mat nebudeme, zvlast nie ak uz nastupi aj Benn, ale verim ze mozme uspiet a priniest nie len jeden ale aj dva bodiky. Potom nas doma cakaju Wild, kde ocakavam plny bodovy zisk. Atmosfera pocas zapasou je neskutocna, a teraz no offense Jozo, nenakladam tymto na Slovan, ale ak si tu myslia seci ze toto je neviem aka nenapodobitelna atmoisfera ked pride 10 tisic ludi, tak nech sa pozrie na Scottrade kde 20 tis ludi zije cely zapas...(to je vycitka KHL, nie slovanu :) ).

Paci sa mi hlavne to ze aj ked sme silni a je to vidiet, Hitch drzi kazdeho jedneho pri zemi a ide od zapasu k zapasu...nie ako napr Rangers :P Kde sa opat ukazuje ze peniaze nie su vsetko :P Inak perlicka, nasi kamosi z US sa chystaju na meet&greet pokecat s Halakom a povedat mu o nasej stranke, ale po tych vsetkych pokusoch ktore nam nevysli si uz od toho nic neslubujem, hlavne nie s jarovym pristupom :D
- ako sme sa bavili posledne, nie je podstatné či o tom bude vedieť Jaro, ale to, že o tom vedia ľudia so STL.

- a k tej atmosfére, len toľko, že je to šialené a najmä počas presiloviek to ženie team neskutočne. :good:
Maťo neporovnávaj neporovnateľné len toľko k tomu :wink: .

Samozrejme atmosféra v Scottrade je výborná. Fanúšikovia hokeju rozumejú a mužstvo im ponúka kvalitné pozeranie. Proste v tejto organizácií začalo všetko konečne šliapať tak ako sme si to vždy priali a roky na to čakali.
bernie píše: Nas najblizsi oponent Dallas hral vyrovnanu partiu (vysledkovo, zapas som nevidel) so Chicagom, takze lahke to tam mat nebudeme, zvlast nie ak uz nastupi aj Benn, ale verim ze mozme uspiet a priniest nie len jeden ale aj dva bodiky.
No tak ja som zápas DAL - CHI pozeral a vyrovnané to bolo iba výsledkovo. Herne sme mali jasne navrch. Problém bol v Lehtinenovi. Nevedeli sme mu dať gólm chytal fakt dobre. Myslím si však, že s hrou, ktorú predvádzate od začiatku sezóny ich s prehľadom porazíte. Videl som váš zápas s CHI a hrali ste fakt dobre. :yes:
bernie píše:Jose, tak teda este raz, vitaj :)

Ďakujem! :wink:
Súhlasím s tým čo si napísal a myslím si, že čo sa týka Hitcha, tak je to jedna z najlepších "vecí" čo Blues "postihli" :D Jeho štýl tomuto manšaftu sedí "jak riť na šerbli" (sorry za výraz!) Vie ako na to a vytvoril tím, pred ktorým už majú rešpekt všetci!!! Chlapci sa ešte stále po lockoute viac-menej zohrávajú, takže verím že to bude stále lepšie a lepšie a na posledný zápas sezóny už budem mať v chladničke nachystané šampanské! :wink:
na ten víkendový dvoj-zápas sa teším, dá sa očakávať že jeden aj druhý budú veľmi živé a zaujímavé, v DAL to určite jednoduché nebude ale verím v našu zdravú dravosť a efektivitu, doma s MIN už pred našimi fans samozrejme musíme.
Zajtra pridám ďalšie novinky a predpokladanú zostavu.
Podľa toho čo som sa dočítal tak Benn hoci podpísal zmluvu tak proti nám by nemal nastúpiť a otázny je aj Jágr. Posledný zápas nedohral a nedočítal som sa ani nič konkrétne ohľadom jeho stavu. Nič to ale nemení na veci, že Dallas bude určite tvrdým orieškom. Minnesotu musíme poraziť už len z toho dôvodu, že to ide v telke :D .
tak potvrdene Jagr cez výkend vobec nenastúpi co je mensie pozitívum musím sa prizna t ze este je len 9:00 hod. a ja sa uz nesmierne tesim na vecer kedy konecne nasi vykorculuju na lad :D dufam ze zaknihujeme dalsie výtazstvo aj ked by stacil aspon bodicek :wink: lebo dallas je tazky super aj bez Benna a Jagra
Tiež sa už neviem dočkať! Dnes máme reálnu šancu na 2 body a pevne verím, že z Texasu sa nevrátime naprázdno!!!
Podľa NHL Starting Goalies dnes nastúpi Jaro proti Lehtonenovi, takže mu držím palce, nech si na ňom aj kovboji pekne vylámu chrup :D
Jose350 píše:Tiež sa už neviem dočkať! Dnes máme reálnu šancu na 2 body a pevne verím, že z Texasu sa nevrátime naprázdno!!!
Podľa NHL Starting Goalies dnes nastúpi Jaro proti Lehtonenovi, takže mu držím palce, nech si na ňom aj kovboji pekne vylámu chrup :D
:hmm: - čo som ja čítal, tak údajne v bráne DAL nastúpi Christopher Nilstorp, čo by mohlo byť menšou výhodou pre nás.

http://starsblog.dallasnews.com/2013/01 ... ense.html/" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrázek

dnes je to súboj tabuľkových susedov Západnej konferencie... dúfam, že máme o niečo lepšiu formu u strelcov, istejšie presilovky, ktoré aj využívame, skvelú obranu a v bráne Jara, ktorý dúfam potvrdí svoje kvality a stúpajúcu formu. To by v tomto súboji malo rozhodovať.
Viac ukáže samotný zápas.
Pokiaľ ide o našu zostavu, vyzerá to že sa nebude nič meniť oproti predošlému zápasu s NSH.

Obrázek Lets Go Blues!
Walt píše:
Jose350 píše:Tiež sa už neviem dočkať! Dnes máme reálnu šancu na 2 body a pevne verím, že z Texasu sa nevrátime naprázdno!!!
:hmm: - čo som ja čítal, tak údajne v bráne DAL nastúpi Christopher Nilstorp, čo by mohlo byť menšou výhodou pre nás.

http://starsblog.dallasnews.com/2013/01 ... ense.html/" onclick="window.open(this.href);return false;
...ja som to čítal tu ( http://www2.dailyfaceoff.com/starting-goalies/" onclick="window.open(this.href);return false; ), tak uvidíme koho nakoniec postavia. Ale Nilstorpa by som tiež bral radšej :wink:
Pekný a výstižný článok: http://www.extrahokej.cz/clanek/typ/1/v ... m_rekordem" onclick="window.open(this.href);return false; :good:
Dnes ma poteší aspoň bodík ale zajtra chcem na svojej 107. v HD kvalite vidieť na ľade len jedno mužstvo :!: :!: :!: :-P
Dovolujem si vam oznamit ze z jedneho bodika su dva co je pre nas predpokladam velmi pozitívna sprava este dneska zvladnut minesotu a je to proste nadhera :lol2: prebudil sa nam strelecky aj Perron a prvy golik v nasom drese si pripisal aj Redden paci sa mi aj to ze Stewart neostal zase mlkvi ale pokracuje v strielani golov :lol: prajem vam dobru noc
Super! 2 body sú 2 body :wink: Zápas vyzeral akoby sa už hralo play-off! Reddenová bomba na začiatku bola ukážková... no a Perron jednoznačne palec hore :good: Jaro mal tiež pár efektných zákrokov (ale aj šťastenu na svojej strane, "keď zvonili tyče"!). Podstatný je ale skalp Dallasu na našom opasku a už sa teším na Divochov dnes v noci!

V bránke podľa všetkého Backstrom vs. Elliott.
No mali ste to trochu ulahčené tým,že nenastúpil táta,ten vie tím okolo seba poblázniť,ale aj tak dobrý zápas ,trochu aj šťastie na vašom konte pri tých tyčkách,ale gratulujem k dalším bodíkom vo vašom vrecku. :)

Chalani chcel by som sa opýtať,Rangers podpísali včera Jasona Arnotta,ktorý odohral minulú sezonu za vás.Ako sa vám pozdával vo vašom drese a myslíte,že môže byť platný hráč ešte aj u nás,či už je za zenitom výkonosti?Dakujem :klobuk:
skvelé, zápas to bol určite zaujímavý, plný zvratov a pekných situácii, úvodný gól Reddena bol pekný, dostal dobrú prihrávku od Pietra, no v tejto situácii odviedol kus roboty za bránou Soby, bola to dá sa povedať jeho akcia, zakončenie to ale bolo naozaj parádne :good:
Potom prišla situácia pri vyrovnávajúcom góle, keď Polák sa nechal vytiahnuť útočiacim hráčom a Steen troška zaspal, nechali sme tak Vincoura strieľať na 2x a to Jaro už nemal šancu. Gól na 2:1 bol po peknej akcii, tam niet čo dodať. Naviac to tam nešťastne trafilo Pietra do nohy a asi to zabolelo, lebo na chvíľku zostal na mieste čo Ryder ihneď využil.
Prišli potom chvíle Perrona, gól na 2:2 je jeden z najkrajších čo sme doteraz dali, individuálna akcia so skvelým zakončením, robil si tam v obrannom pásme súpera čo chcel a nebolo možné ho od puku odstaviť - krása :cool: Myslím že bol naozaj najlepším hráčom na ľade a právom prvou hviezdou zápasu. :yes:
Pri góle na 3:2 zasa treba pochváliť Berglunda, ktorý geniálne našiel pred bránou presnou nahrávkou Stewarta, ale bola to dobrá práca celej lajny. Na 4:2 znova famózny Perron.
Škoda tej situácie pri góle súpera na 4:3, bola tam fatálny chyba Reddena, ktorý zle vyhadzoval puk, nahral to rovno na hokejku útočiaceho hráča súpera a bolo z toho zníženie stavu - škoda.
V závere bol závar pred našou aj súperovou bránou, viacero zaujímavých situácii, no ustáli sme to a máme cenné body.
Razom sme na 3 mieste NHL za CHIC a SJS, ktorých zápas s COL som si večer pozrel v priamom prenose a musím priznať že hrali naozaj dobre - tie ich presilovky sú neskutočné. Už sa teším na zápas s nimi.

Dnes nás ale čaká MIN, tak si dúfam zasa "zamaškrtíme". :fan: :povzbudzovanie: :fan:
Dean píše:No mali ste to trochu ulahčené tým,že nenastúpil táta,ten vie tím okolo seba poblázniť,ale aj tak dobrý zápas ,trochu aj šťastie na vašom konte pri tých tyčkách,ale gratulujem k dalším bodíkom vo vašom vrecku. :)

Chalani chcel by som sa opýtať,Rangers podpísali včera Jasona Arnotta,ktorý odohral minulú sezonu za vás.Ako sa vám pozdával vo vašom drese a myslíte,že môže byť platný hráč ešte aj u nás,či už je za zenitom výkonosti?Dakujem :klobuk:
Môžte byť v kľude, veľmi platný a spoľahlivý hráč, mne je aj celkom ľúto že u nás už nie je. Nehovoriac o jeho skúsenostiach. :good:
Maximálna spokojnosť. Je fajn vidieť, že aj keď mužstvo na ľade nedominuje, dokáže vyhrať. Šťastie, že Whitney trafil na konci tú žrď. Ale pokiaľ som dobre videl, zvonili sme aj my :D .

Mám 2 otázky.

Prečo Ells sedel na rohu ihriska a či my náhodou dnes nehráme až o 2. v noci :?:

Všade čítam, že zápas je dnes o druhej, dokonca to včera ukázala aj grafika na Nova Sport počas zápasu SJ-COL.

Dean ja mám rovnaký názor ako Ivan. Mne sa zdal omnoho platnejší ako Langenbrunner a ten u nás zostal...
Obrázek vs Obrázek

takže nás čaká očakávaný televízny zápas, kde dúfam potvrdíme rolu favorita a pripíšeme ďalšie body a čo viac uvidíme fajn zápas pred našimi skvelými fans.
Obrázek

- zápas by mal ísť zrejme o 02.00, ako Jožko písal bolo to aj včera v grafike počas večerného prenosu, ale to nevadí. Dúfam, že to aj napriek tomu bude stáť za to.

- v bráne dnes Ells na druhej strane Backstrom
Obrázek fandíme pochopiteľne všetci... :)
Na oficiálnej stránke Blues je napísané toto: WILD VS. BLUES TONIGHT AT 7 P.M. No a keď bude v St.Louis 19:00, tak tu bude 02:00 :wink:

http://www.timeanddate.com/worldclock/city.html?n=605" onclick="window.open(this.href);return false;
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS