Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

nuž tak je, ja osobne by som Tkachuka aj oželel, predsa len ten jeho vek...
podstatné bude z môjho pohľadu podpísať McClementa, ktorý bude v lete RFA a Hinota, ten bude UFA, to bude aj Legace, ale ten to už má zdá sa zrátané, takže mladý Bishop dostane šancu. McDonald je už podpísaný, no a Tkachuk uvidíme :?:
Mám taký ciťák, že to všetko bude dosť záležať aj od tejto sezóny a hlavne na aký plat bu v prípade zotrvania ešte na jednu sezónu pristúpil.
ja som chodil na hokej.sk a potom na hp. Bluesman mi poslal pozvánku tak som tu :D .Aj ja som z TD sklamaný.Veril som, že by sme sa mohli posilniť do obrany.Okolo Prongera sa toho veľa povedalo.Ja som chcel nejakého solidného obráncu.Nemusela to byť hviezda iba solidný hráč.Niečo ako Colaiacovo.Pokiaľ viem nejaké peniaze by boli pod stropom.Kariyovych 6 mega plus Johnson,Brewer...Možno by sa mi pozdával taký Streit alebo podobne.
Bolo by pekné keby sa Chris Mason vypracoval na stálu brankársku jednotku s pernamentne vyrovnanými slušnými výkonmi a či by mu kryl chrbát Holt, alebo Bishop ... mám ale pocit, že Bishop nemá na to aby bol niekde tam kde Mason (CBJ) alebo Rinne (NSH) ... aj keď je pravda že zatiaľ toho moc neodchytal, ale niečo predsa a nechytil sa šance. Uvidíme, každopádne Manny Legace nás dlho držal nad vodou a určite je to správny chlapík, bolo by mi ho ľúto :cry: ja by som mu šancu ešte dal, ale nie za 4 ani za 3 milióny. Skutočnosť, že ho poslali na farmu a jeho posledné výkony, plus to, že si ho nikto nestiahol z waiver listu ho bude musieť prijmúť k tomu, aby ak mu ponúkneme zmluvu, prijal aj o hodne menší plat. Možno to aj bola určitým spôsobom taktika vedenia, že ho poslali po osudnom zápase s DET, resp. o pár dní preč do Peorie. Teraz ak mu ponúknu 1,5 milióna na sezónu, dve, tak bude asi len a len rád. Neviem či budú iné týmy riskovať mu ponúknuť viac, keĎ túto sezónu bol stále zranený, nehral dobre a ani psychicky na tom asi nieje moc super.
Niečo iné to bude s Tkachukom, ten si svoje miesto zastane aj bodovo aj prínosom. Takže tam o nejakej veľkej zmene pri ponuke zmluvy čo sa týka platu smerom nadol asi nebude možná. Takže buď mu ponúknu zmluvu na minimálne 3-4 milióny ešte na jednu sezónu a presne o rok sa uvidí. Každopádne, keď sa na to pozriem "chemicky" jeho prínos pre tým je obrovský a podobného hráča by sme ťažko nahradili a kým aj? Weightom? Momentálne zranený, neviem, alebo Guerin? Asi potrebujeme "starú" krv a Tkachuk je náš už dlhé dlhé roky. Ja by som si ho nechal.
Niečo podobné čo sa týka prínosu pre tým je Hinote, podobný štýl, čo tak čítam, tak je v kabíne veľmi obľúbený (neviem či si pamätáš, ale jedného času na stránke klubu chodila jeho relácia, kde spovedal hráčov :D žral som to). Ale on ani až tak veľa "nežerie", takže jemu by zmluvu tiež mohli dať. S dvojcestnou by asi ťažko súhlasil, ale svoje miesto si zastane, tak načo aj?
A McClementa by sme mali podpísať čo najskôr, už sme sa o ňom bavili, vie zastúpiť našich strelcov, nosí Ačko, hraje dobre aj dozadu, v oslabovkách, je bojovník a myslím, že je u kouča obľúbený, takže tu by nemali byť pochybnosti, neviem no. :)
To s dvojcestnou zmluvou pre Hinote-a berte ako vtip :D
tak my túto sezónu riadne "prerábame" , dvaja najdrahší hráči, najmenej vyťažený (teda okrem D.J.) Predsa len Kariyových 6 mil. a Brewerových 4.3 je dosť na to, že toľko zápasov neodohrajú, ale to ťažko odhadneš. Odchod Stempniaka nakoniec až tak nebolel a platový strop, ani neviem ako sme na tom..? Na ďalšiu sezónu si zrejme viac zapýta aj Boyes, ale keďže McKee je predražený, mali by jemu ubrať a dať Bradovi :D

a ten príspevok Bluesman je fajn, v podstate súhlas. Ja mám Tkachuka rád, ale...
Ja rozumiem, nejaká tá zmen ... ? :)

Tak Boyes má platnú zmluvu, neviem aké tam má kolónky o ročnom zvýšení, ale zaslúžil by si, je lacný musím uznať :) Aj keď, tento krát sa asi cez 40 gólov nedostane :( (kiežby som sa mýlil) Teraz mal v bodovaní dlhšiu pauzu. McKee, tomu bude asi zmluva platiť, ťažko mu uberieme a vymieňať ho, to by som nerobil. Ale súhlasím, že jeho plat je moc.
nie vymeniť nie (McKee), iba upraviť plat, čo asi veľmi nepôjde, tie ich zmluvy sú čoraz komplikovanejšie...
ešte k tomu Hinotovi, mne sa jeho hra veľmi pozdávala, akurát spočiatku tréner veľmi nevedel kam s ním, raz naľavo, potom napravo. troška ma to miatlo, ale z toho čo som ho videl hrať posledne napravo vo formácii s Winchesterom a centrom Oshiem to bolo fajn (dnes hrá na jeho mieste Janssen a je tu vidieť aj cítiť zmenu :( ).
Ešte k tým zmenám v lete, nebolo by zlé získať niekoho kvalitného na ľavé krídlo, kde máme málo schopných hráčov.
Tak to áno, ktovie, kto by tak mohol prichádzať do úvahy. Nejaký šikovník by sa zišiel. Ako to bude s tým Janssenom, tak to fakt neviem. Ja ho v týme aj chcem aj nie. Keď sme pri tom, čo vravíš na Steena? Nehraje zle, ale NEBODUJE!!! :sad2: Keď sa na tú výmenu pozerám spätne, tak keby nám za Stempniaka (aj keď som ho mal veľmi rád) dali aj len Colaiacova, tak by som bol spokojný, keby som vedel, že bude tak hrať ako hrá. :D
áno so Steenom to je troška bieda, ale narobí kopec roboty, mne sa jeho hra celkom pozdáva. Ale ak budem úprimný, viem si na jeho mieste predstaviť lepšieho, to ale na viacerých postoch...
Posledne to zasa nejde ani Berglundovi, to ale nebude dúfam nejako extra dlho trvať.
Nebude, určite nie. Musí sa chytiť a ak dostáva od nášho trénera ako švéd toľko dôvery, tak v ňom niečo musí byť :D
A so Steenom máš pravdu, isto dosť maká a robí zrejme takú tú neviditeľnú prácu, ala bránenie a napádanie rozohrávky ... atď
napr. v NSH bol ich útok s McClementom a Crombeenom na nezastavenie to bol ten, čo sme vyhrali gólom Tkachuka v predlžení...
Práve v tomto zápase sa asi najviac trápil Perron s Berglundom, dosť veľa vecí im nevychádzalo a viazli im prihrávky.
Tí traja sú super útok, tam je to vlastne OK že neskóruje Steen, lebo Tí dvaja to vedia potiahnúť a zakončovať.
No Perron to je iný macher, vyzerá ešte mladšie ako ja, taký chlapček ale keď ukáže akou technikou oplýva, no paráda :cool: Veď aj reklamu s ním natčili a krútil puk medzi pukmi :-O paráda :D A keď sa naštval v zápase sss NSH to bolo? Čo nakorčuľoval od mantinelu a zavesil ... :clap:
Mna odchod Stempniaka bolel až moc :).Ale ked som videl ako hrá Cola tak ma to hneď prešlo :) .Od Steena čakám, že to rozbalí až budúcu sezónu. Predsa len si možno až tak ešte nezvykol aj keď je to už relatívne dlhá doba. Možno mu nesadol náš herný štýl, možno je u nás využívaný na iné veci ako v Toronte. Čo sa týka Boyesa tuším poberá cez 3 mega a posledný teda tretí rok by sa mu to malo zvýšiť. A ku obrane by som povedal asi len to, že opory chýbaju a mladí sa snažia. Ale keď vidím McKeeho ako hrá pri plate 4 mega a porovnám ho napríklad zo Strachanom čo berie pár tisíc tak sa mi rozum zastavuje lebo veľký výkonnostný rozdiel nevidím. Absolútnu pravdu máte s tým, že je to preplatený hráč. Myslím si, že bude veľký problém ho vymeniť a ak nepôjde výkonnostne hore aspoň o 80% tak potom by bol možno dobrý ťah vyplatiť ho zo zmluvy.
e ešte si spomínam na super obranný zákrok Steena, keď si ľahol a hokejkou v poslednom okamihu zasiahol puk na hokejke Jokinena, ktorý by už šiel sám na Masona (v zápase s PHX) Vtedy mal aj pekný okamih v oslabovke, keď krásne v nájazde vystrelil na Bryzgalova. Vtedy dal práve Perron ten zvláštny gól spoza modrej, čo sa tak čudne odrazil. Tak v tomto zápase bo Steen jednoducho skvelý, rovnako tak McClement, ktorý bol myslím aj hviezdou zápasu. Ja som z ich hry v posledných zápasoch nadšený, myslím, že oni to vlastne ťahali a herne pôsobili najlepšie. :yes: :good:
Tak s tým nie až tak celkom súhlasím. Určite Jay nehraje zodpovedne svojmu platu, ale so Strachanom by som v našom týme neporovnával nikoho :beee: Ten poberá svojmu výkonu primeraný plat. Jaya by som si nechal, predsa len, to že mu ponúkli taký plat, niečomu zodpovedá a ja by som mu šancu dal, síce nehraje nijako úžasne, ale svoje si spraví a celkom dobre. Nieje zlý a vyplatiť ho zo zmluvy, to by bol riadne prehnaný krok podľa mňa.
Neviem no. Nič by mi až tak nevadilo keby nebral tak veľa. :) Niekde som čítal, že ho podpísali kvôli tomu, že hrá dobre hlavne dozadu a perfektne blokuje strely.Ale žeby to bolo na 4 milióny. Možno keby trošku popracoval na podpore ofenzívy bol by som úplne spokojný. :)
Bluesfan píše:Mna odchod Stempniaka bolel až moc :).Ale ked som videl ako hrá Cola tak ma to hneď prešlo :) .Od Steena čakám, že to rozbalí až budúcu sezónu. Predsa len si možno až tak ešte nezvykol aj keď je to už relatívne dlhá doba. Možno mu nesadol náš herný štýl, možno je u nás využívaný na iné veci ako v Toronte. Čo sa týka Boyesa tuším poberá cez 3 mega a posledný teda tretí rok by sa mu to malo zvýšiť. A ku obrane by som povedal asi len to, že opory chýbaju a mladí sa snažia. Ale keď vidím McKeeho ako hrá pri plate 4 mega a porovnám ho napríklad zo Strachanom čo berie pár tisíc tak sa mi rozum zastavuje lebo veľký výkonnostný rozdiel nevidím. Absolútnu pravdu máte s tým, že je to preplatený hráč. Myslím si, že bude veľký problém ho vymeniť a ak nepôjde výkonnostne hore aspoň o 80% tak potom by bol možno dobrý ťah vyplatiť ho zo zmluvy.
obávam sa že dvojicu McKee a Starchan nie je moc dobré porovnávať. Ja toho strašiaka síce nemusím a myslím, že som na neho zaťažený,ale predsa len väčšie kvality sú na strane Mckeea. Takže tak, to že za tie peniaze musí ukázať viac, to áno, úplný súhlas, o ničom inom tu v tejto sezóne ani "nemelieme" , ale on dokáže viac a ja verím, že jeho skúsenosti rozbalí už v PO :smile03: .
Bluesman inak momentálne celkom pekné obdobie nie? :) . Keď nerátam ten výbuch s Detroitom tak Blues hrajú veľmi dobre a ešte k tomu včera vyradenie Bayernu z pohára :good: .
Pravdu máš v tom, že je prinajmešom zaujímavé porovnať, že ako hrajú Jay a Carlo a aké sú ich platy, to hej, ale tak Bohužiaľ, alebo Bohuvďaka tak to je. :smile03: Hej hej, on je defenzívny obranca, preto je dôležité, aby hral s nejakým obrancom, ktorý je schopný dobre rozohrať a podobne...podporiť ofenzívu.

Carlo odohral o 4 zápasy viac a má 22 bodov +/- má nula a o 4 PIM menej ako Jay ktorý má body len tri a na konte +/- tiež nulu, čo vzhľadom na to, že Carlo hraje vpred a Jay vzad nieje až také zlé ;-)
Tak v to verím aj ja :) . Keď tu teraz na McKeeho kydám tak si veľmi rád priznám chybu keď ukáže, že peniaze investované doňho sa ukážu v playoff :D .
toto je celkovo obdobie takých dosť divokých výsledkov (CGY-TB 6:8, WSH-FLO 2:6, ale NSH-DET 8:0 toto nepochopím) aj preto je našich 0:5 úplná pohodička... :lol2:
No hej treba nejako vyvážiť.Ja dúfam, že Jay ešte teda ukáže čo v ňom je. Idem už páni majte sa. Zajtra hodíme reč :D
Bluesfan píše:Bluesman inak momentálne celkom pekné obdobie nie? :) . Keď nerátam ten výbuch s Detroitom tak Blues hrajú veľmi dobre a ešte k tomu včera vyradenie Bayernu z pohára :good: .
A Ty ako vieš že ja som "farmaceut"?? BAYER 04 LEVERKUSEN

JJ hrajú svele, škoda toho posledného zápasu, ale prehrou s DET sme začali aj minulý mesiac a nakoniec bol takmer excelentný ... mohli by sme to zasa potvrdiť.
ivan23 píše:toto je celkovo obdobie takých dosť divokých výsledkov (CGY-TB 6:8, WSH-FLO 2:6, ale NSH-DET 8:0 toto nepochopím) aj preto je našich 0:5 úplná pohodička... :lol2:
Hej hej, keby sa to odohralo skôr, tak by sa tá naša prehra dosť rozoberala, teraz sa to pri tých ostatných výsledkoch aj stratilo :) Ale je to len dobré, že padá viac gólov.
Máš to v profile na hp :D . Ivan v podstate máš pravdu až tak som si to neuvedomil. Tých 8:0 je u mňa za všetky drobné :D
maj sa fajn, pozerám že takýmto štýlom za chvíľku trhneme topic CHIC :)
konečne to tu žije, skvelý pocit. :yes:
Vždy je lepšie si názory vymieňať, ako sám seba presviedčať, že tie moje sú zrejme v pohode ak nikto nereaguje, ako tomu bolo donedávna... :D
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS