Bolo by pekné keby sa Chris Mason vypracoval na stálu brankársku jednotku s pernamentne vyrovnanými slušnými výkonmi a či by mu kryl chrbát Holt, alebo Bishop ... mám ale pocit, že Bishop nemá na to aby bol niekde tam kde Mason (CBJ) alebo Rinne (NSH) ... aj keď je pravda že zatiaľ toho moc neodchytal, ale niečo predsa a nechytil sa šance. Uvidíme, každopádne Manny Legace nás dlho držal nad vodou a určite je to správny chlapík, bolo by mi ho ľúto

ja by som mu šancu ešte dal, ale nie za 4 ani za 3 milióny. Skutočnosť, že ho poslali na farmu a jeho posledné výkony, plus to, že si ho nikto nestiahol z waiver listu ho bude musieť prijmúť k tomu, aby ak mu ponúkneme zmluvu, prijal aj o hodne menší plat. Možno to aj bola určitým spôsobom taktika vedenia, že ho poslali po osudnom zápase s DET, resp. o pár dní preč do Peorie. Teraz ak mu ponúknu 1,5 milióna na sezónu, dve, tak bude asi len a len rád. Neviem či budú iné týmy riskovať mu ponúknuť viac, keĎ túto sezónu bol stále zranený, nehral dobre a ani psychicky na tom asi nieje moc super.
Niečo iné to bude s Tkachukom, ten si svoje miesto zastane aj bodovo aj prínosom. Takže tam o nejakej veľkej zmene pri ponuke zmluvy čo sa týka platu smerom nadol asi nebude možná. Takže buď mu ponúknu zmluvu na minimálne 3-4 milióny ešte na jednu sezónu a presne o rok sa uvidí. Každopádne, keď sa na to pozriem "chemicky" jeho prínos pre tým je obrovský a podobného hráča by sme ťažko nahradili a kým aj? Weightom? Momentálne zranený, neviem, alebo Guerin? Asi potrebujeme "starú" krv a Tkachuk je náš už dlhé dlhé roky. Ja by som si ho nechal.
Niečo podobné čo sa týka prínosu pre tým je Hinote, podobný štýl, čo tak čítam, tak je v kabíne veľmi obľúbený (neviem či si pamätáš, ale jedného času na stránke klubu chodila jeho relácia, kde spovedal hráčov

žral som to). Ale on ani až tak veľa "nežerie", takže jemu by zmluvu tiež mohli dať. S dvojcestnou by asi ťažko súhlasil, ale svoje miesto si zastane, tak načo aj?
A McClementa by sme mali podpísať čo najskôr, už sme sa o ňom bavili, vie zastúpiť našich strelcov, nosí Ačko, hraje dobre aj dozadu, v oslabovkách, je bojovník a myslím, že je u kouča obľúbený, takže tu by nemali byť pochybnosti, neviem no.