Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Zdravim Bluesmani ;) Ivan ty nie si na fb takže hlavne tebe, ale aj všetkým ostatným ktorí budú chcieť, dávam do pozornosti našu stránku o BLUES, nech sa páči posúvam dvojreport z víkendo´vych zápasov proti COL a SJS ;)

http://www.stlbluesfans.eu/index.php/co ... kend-blues

PS: názory a pripomienky prijímam samozrejme ;)
super, dík za snahu... ale to neznamená že sa tu už nebudeš ukazovať, že..? :?:
Na Sport-Expresse bude interview Kena Hitchcocka. Neviem ale presne kedy, bude ho robit Natalia Smeleva, korespondendtka Sport-Expressu z Columbusu, a jedna z najlepsich Hitchovych znamych. :)
slubujem ze sa polepsim a ukazem sa tu castejsie, len nemam kedy citat vasu konverzaciu co ste tu rozoberali predtym, takze ak dam nejaky nazor ktory tu uz odznel alebo sa opytam na nieco co ste uz rozoberali tak sa prosim vas nehnevajte, jop? ;)

Co sa stranky tyka chybaju tam detaily ale noro slubil ze to da do takeho stavu ako si predsstavujeme...
mt-svk píše:Na Sport-Expresse bude interview Kena Hitchcocka. Neviem ale presne kedy, bude ho robit Natalia Smeleva, korespondendtka Sport-Expressu z Columbusu, a jedna z najlepsich Hitchovych znamych. :)
fajn, až by sa ti podarilo získať link, tak sem s ním... :wink2: :good:
bernie píše:slubujem ze sa polepsim a ukazem sa tu castejsie, len nemam kedy citat vasu konverzaciu co ste tu rozoberali predtym, takze ak dam nejaky nazor ktory tu uz odznel alebo sa opytam na nieco co ste uz rozoberali tak sa prosim vas nehnevajte, jop? ;)

Co sa stranky tyka chybaju tam detaily ale noro slubil ze to da do takeho stavu ako si predsstavujeme...
ale pohlo sa to a to je podstatné, pozrel som si to a je to omnoho lepšie, aj súpiska aktuálna, takže predbežne spokojnosť, na to som zasa nemal čas ja teraz. Krstiny dopadli v pohode a aj v práci sa to už ukľudnilo, tak sa to lepší.
inak čo je s Danom..? :ja_neviem: už je to doba čo sa neukázal a nedáva o sebe nič vedieť... :?
Podla jeho poslednych vyjadreni nema cas sem chodit, ale pracuje a zije stale v Prahe, robi na letisku v CLC...rad pocujem ze to mas kludnejsie doma, pozdravuj rodinku potom...na jar pojdeme na Play Off pozriet jak KE rozmontuju slovan a vyhraju titul, dame potom nejaku mensiu oslavu =)))
Že rozmontujú Slovan :D :D :D . Chápem, že po tej dobe čo si sa tu neukázal chceš byť vtipný :D .

Dano chodieva aj do Nemecka na futbal. A mám taký pocit, že pomerne často.
pravda, musím ho poopraviť : rozoberú Slovan, ako dieťa lego stavebnicu... :D :jupi:
dnes cestujeme na ľad Columbusu...

- v tejto sezóne sme sa stretli zatiaľ 2x a to u nich sme vyhrali 1:2 a doma sme vyhrali pomerom 6:4
- ak by sme tam dnes v noci vyhrali vyrovnali by sme tohtosezónne maximum, ktoré sa nám podarilo už 3x a to 5 víťazstiev v rade
- inak máme pozitívnu bilanciu : 26 - 0 ak dáme v zápase 3 a viac gólov :good:
- na tento zápas s tímom odcestoval aj Arnott, ale nepadlo jasné rozhodnutie či naozaj nastúpi v zápase
- Steen je naďalej na IR, aj keď bol na domácom zápase so SJ, jeho zdravotný stav sa nateraz nezlepšil tak, aby mohol hrať
- Jaro Halák má domácu bilanciu : 14 - 2 - 2 čo je super a má nakročené v počte shutoutov k maximu, ktoré v histórii Blues drží zo sezóny 68/69 brankár Glenn Hall a to 8x shutout. Celkovo má spolu s vtedajšou dvojkou Jacquesom Planteom maximum dvojice za sezónu a to 13 shutout, ktoré Jaro s Ellsom majú šancu tiež prekonať. Držíme palce... :yes:
- Perron bo za svoje výkony vymenovaný medzi 3 hviezdami minulého týždňa, super :good:
- Jaro drží momentálne ešte jeden primát medzi brankármi, tých 6x shutout dosiahol z 31 odohraných zápasov, čo je najlepší výkon. Momentálne má priemer inkasovaných gólov 1.97 a percentom úspešnosti 92.2%, čo je slušné. :good: Škoda že to občas pokazí výkonom, ktorý s týmito číslami nemá nič spoločné. Na tom by mal popracovať, aby tie výkony boli viac konzistentné.

Zostavu prinesiem večer.
zbierať body s ťažkými súpermi a prehrať na ľade posledného Columbusu, tak to je veľká vec... :hroza:

ale to je len dôkaz toho, že strelci sú totálne z formy a Perron donekonečna bodovať tiež nebude, s jedným gólom sa hold vyhráva ťažko. :?
Tak stohto zapasu som bol dost sklamaný naši ho uplne odflákli a to mozem povedat lebo som ho pozeral vyzeralo to akoby nastupil uplne iny tym a pritom zostava bola totozna s tou zo zapasu zo San Jose. nuz co povedat asi len tolko ze sa neda stale vyhravat dufam ze nasi na to co najrychlejsie zabudnu a uz dneska dokazu ze tento rocnik nechcu v playoff chybat.
dnes duel : Blues vs Wild
35-15-7 vs 25-23-9

Naši majú z posledných 10 zápasov bilanciu : 6 - 3 - 1 a Wild : 3 - 5 - 2

Doma máme bilanciu : 25 - 3 - 4
Wild vonku zasa : 12 - 13 - 5

Vzájomné duely týchto súperov sú vždy veľmi vyrovnané, z posledných 5 vzájomných duelov bola 3x remíza a 1x sme vyhrali u súpera pomerom 6:3 a 1x prehrali vonku 2:1. Tie remízové zápasy skončili všetky pomerom 3:2, pričom 2x vyhral súper a 1x my.
Toľko čísla...

Naši naposledy napravili spackaný dojem zo zápasu v CBJ, ktorý prehrali mizernou hrou 1:2 a doma naposledy vyhrali nad NYI presvedčivo 5:1. Súper momentálne ťahá sériu 5 prehier v rade, takže by sme na tom psychicky mali byť o niečo lepšie. Naviac sme doma nesmierne silný, tak sa dá očakávať aj dnes naše víťaztvo. V bráne by sa mal znova objaviť Elliott, nakoľko Halák vykazuje príznaky chrípky. V bráne súpera predpokladám bude Harding. Ďalej sa v zostave už pred časom objavil McDonald a zapadol skvele, v poslednom zápase dal dokonca gól. V zápase s NYI už hral aj obránca Huskins, ktorý sa objavil v prvej dvojici s Pietrangelom na mieste Colaiacova, ktorý má pre zmenu zranené zápästie a bude s najväčšou pravdepodobnosťou chýbať v zostave aj dnes. V skvelej forme hrá Perron, 7 bodov zo 6 zápasov je super bilancia, tak by ju mohol vylepšiť. Chýbať dnes ešte budú aj dlhodobo zranený Steen a D Agostini.
Toľko základné info k zápasu. Ja verím, že si udržíme štandard a dnes doma zvíťazíme, tipnem si aj výsledok 3:1, gólovo by sa mohol presadiť Perron a konečne Oshie, možno aj Arnott. Tak uvidíme.

Lets Go Blues..! :fan:
Zdravím páni,

ak má niekto záujem, tak game reporty s videami a vyjadreniami hráćov (v Slovenčine) sú tu:
http://www.stlbluesfans.eu/index.php/co ... %C3%A1pasy

Nechcem to zakríknuť ako napsoledy so Stricklandom, ale rozhovor mi sľúbil Timothy Oshie, otec TJ-a. Ak máte otázky posielajte, ale čím skôr, dnes večer by som mu ich mal poslať.

LGB.
Blues - Wild = 4:0 :good:

čo potešilo je samozrejme výsledok, ale aj...
- ďalší v poradí 6 shutout v podaní Elliotta, gratulácia a poklona :klobuk_dole: :good:
- gól v podaní veľmi netradičného strelca Reavesa
- absolútna prevaha v pomere počtu striel = 34 - 13 (súper na nás vyslal v 2. a 3. tretine po tri strely :-O )
- skvelý zápas pre Jackmana, za čo bol aj ocenený a dostal sa medzi 3 hviezdy zápasu, tuším v tejto sezóne po prvý krát :good:
- Shattenkirkove +3 zo zápasu, naozaj hrá skvele tento chalan :good:
- ďalší gól v podaní McDonalda a z presilovky, jeho cit pre správny moment v tejto situácii chýbal, som rád že je s5 :wink2:
- ďalšie dôležité body po skvelom kolektívnom výkone celého tímu, ak nám táto forma vydrží, som optimista :yes:
Zápas som nevidel. Nebol som doma.

Priebeh zápasu a výsledok naznačuje našu totálnu dominanciu na domácom ľade.
Vyhrali sme luxusne, súper sa do ničoho nedostal a strelci naozaj prekvapili. Reaves, Sobotka, Jackman :D .

Tých pár posledných minút čo som videl tak som bol znechutený zo súperových hráčov. Backes dostal od 3. hráčov zároveň päsťou do hlavy, Clutterbuck zašiel do Elliotta. Naozaj som nechápal o čo hráčom Wild v tom momente ide. Nech sa radšej naučia hrať hokej :!:

Dnes hráme v Chicagu, ktoré sa ako tak prebralo a sám som zvedavý čo prinesie tento zápas. Optimista nie som ale zatracovať našich nebudem. V zápase so SJ sa mi to vypomstilo :roll: .
Kto by to povedal, že v tejto fázi sezóny budeme hrať o absolútnu špičku. No chce to ešte poriadne zabrať. A hlavne u súperov, kde sme prinajlepšom poloviční. Šancu na to máme už dnes.
takže spomínaný Jackman nedal gól od 7.1.2010, kedy dal góly hneď dva a to v zápase proti ANA. Odvtedy odohral 148 zápasov bez gólovej radosti.
Tak máme za sebou zápas proti Chicagu. Treba dodať, že to bola zaslúžená prehra. My sme zvládli len prvú tretinu a šancu na výhru by sme mali len vtedy, ak by prvá tretina skončila 3:0 pre nás. Pretože vo zvyšku zápasu bolo Chicago lepšie. Na našich bolo vidieť, že ešte majú v nohách zápas s Wild. Pôsobili sme unaveným dojmom a hra nám príliš nešla. Ako vravím. V prvej tretine to bolo o agresivite, korčuľovaní, napádaní a vytvorili sme si dostatok šancí z ktorých sa žiaľ ujala len McDonaldova dorážka. Potom sme odpadli. Minimum čistých šancí a napokon smolný vlastný gól, ktorý si dal Backes. Nebudem nadávať. Ani nie deň po zápase presun do Chicaga a zápas so silným súperom. Optimista som nebol ale v bod som aspoň dúfal. Bez ohľadu na okolnosti naše chabé výsledky u súperov teda pokračujú. Tak teda verme, že už v najbližšom domácom zápase si to vynahradíme.

Za dnešok dávam :thumbsup: len McDonaldovi. Ostatní hráči dnes nezaujali ničím.
STL - BOS

- dnes súper z kategórie atraktívnych, takže sa očakáva samozrejme zasa plný dom a skvelá atmosféra
- doma sme tohto súpera naposledy porazili v roku 2006
- inak posledný vzájomný zápas na ľade mackov sme zasa vyhrali 1:2 pp
- zaujímavosťou je pri týchto dvoch súperoch, že z posledných 10 vzájomných zápasov sa až 6x skončil zápas remízou
- BOS sa novku nejako oslnivo nedarí, urval víťazstvo v MTL a potom má dve prehry z ľadu WIN a MIN
- naši zasa doma zbierajú body, tak by bolo fajn v tomto trende vydržať

Uvidím ako to dnes bude s našou zostavou, ale verím, že dnes body ostanú u nás. :yes:
čo sa týka zmien tak zasa sa nám rozšírili rady zranených...

- v 3. tretine v zápase s CHIC sa nepríjemne zranil Langs, verdikt zlomená noha a 4 týždne pauza (to minimálne)
- v zostave sa tak objaví Porter a z farmy bol taktiež povolaný Hensick
- naďalej sú na IR Steen a D Agostini
- vyzerá to na zloženie prvých dvoch formácii v takomto zložení :

Sobotka - Backes - Oshie
McDonald - Berglund - Perron

- zloženie 3. a 4. lajny je ešte vo hviezdach, ale verím, že tréner to zladí dobre.
Ronnie Shuker @THNRonnieShuker
The St. Louis Blues are the first team ever to have two goalies with six shutouts each in the same season.

Obrázek

No čo už, všetci sme. :bee: :D
dnes druhá výhra v rade na nájazdy, naviac zo súperovho ľadu a zasa famózny výkon Jara... :klobuk_dole:

- myslím si že sa nám pred blížiacim PO lepší forma a Jaro tiež získava PO ťahy, to je dobré. Aj keď dnes sme aktivitou nepresvedčili, bol to taktický výkon a priniesol ovocie.
čo však nie je vôbec potešujúca informácia, máme tretieho na zozname zranených s príznakmi otrasu. :? Je to Russel, ktorý sa zranil v tretej tretine v zápase na ľade NSH. Na jeho mieste hral v noci Cole.
tak to čo sa pošuškávalo posledné dni sa dnes stalo skutočnosťou, Bishop zmenil dres a smeruje do OTT.

záujemcovia boli ešte z NJD a TBL, no nakoniec ide do OTT. Dúfam že sa mu tam bude dariť, myslím si že má na to.

- dosť sa inak diskutuje o našom záujme o Dereka Roya z BUF...
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES