V hre dozadu sa u nás zasa výrazne zlepšil Berglund. Ale stále to nie je ono. V Prohockey raz písali, že by mal vyrásť po vzore Sundina. Ale nech si každý spraví obraz sám. Možno na to nemá, možno nie je až tak talentovaný ale hráč je kvalitný. Ja verím, že z neho raz bude fantastický hráč ale mám pocit, že nie v Blues. Stále ma u neho škrie produktivita a moja chyba je, že v tomto prípade prehliadam jeho iný prínos pre hru teamu. Ale na čiernu robotu tu máme kopec ďalších a jeho chcem vidieť útočiť a zbierať body. A to sa mu nedarí. Z tohto pohľadu by mohla byť výmena Berglund-Carter zaujímavá. Myslím si, že Carter je na tom v CBJ podobne. Problém je v tom, že Carter má určite vyšší kredit.
To by ste museli prihodit, okrem toho, pochybujem,ze bysme mali zaujem o Berglunda. Ak tak o Pietrangela, ale to by sa vas GM musel bud zblaznit, alebo si nieco slahnut. (pre niektorych nemenovanych pouzivatelov, ani v taku protihodnotu nedufam)Bluesfan píše:V hre dozadu sa u nás zasa výrazne zlepšil Berglund. Ale stále to nie je ono. V Prohockey raz písali, že by mal vyrásť po vzore Sundina. Ale nech si každý spraví obraz sám. Možno na to nemá, možno nie je až tak talentovaný ale hráč je kvalitný. Ja verím, že z neho raz bude fantastický hráč ale mám pocit, že nie v Blues. Stále ma u neho škrie produktivita a moja chyba je, že v tomto prípade prehliadam jeho iný prínos pre hru teamu. Ale na čiernu robotu tu máme kopec ďalších a jeho chcem vidieť útočiť a zbierať body. A to sa mu nedarí. Z tohto pohľadu by mohla byť výmena Berglund-Carter zaujímavá. Myslím si, že Carter je na tom v CBJ podobne. Problém je v tom, že Carter má určite vyšší kredit.