Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

dnes v Scottrade Center hostíme Edmonton Oilers

- zaujímavou zmenou v našej zostave bude príchod Russela, ktorý včera už trénoval na plno a je pripravení hrať.
- na plno trénoval už aj Steen, no ten sa ešte necíti na 100% v pohode, tak nastúpi zrejme až v niektorom z ďalších zápasov...
(Steen sa potom iste vráti do prvej lajny k Backesovi a Stewartovi a Russel už dnes nahradí Cole-a, ktorý bude zrejme zdravým náhradníkom)
- bolo by dobre zapísať v poradí 20-tu tohtosezónnu domácu výhru a vylepšiť bilanciu doma, ktorá je zatiaľ skvelá : 19 - 3 - 3 :good:
- tá celková je : 27 - 12 - 6 :good:
- dnes si budeme musieť dávať pozor predovšetkým na disciplínu, lebo EDM má skvelé presilovky
- ale dúfam že ich povestná 3. tretina dnes zostane zachovaná a my zapíšeme povinné víťazstvo :)
- inak včera oslávil Pietrangelo 22. narodeniny, tak mu dnes chalani dajú dúfam pekný darček a Pietro niečo zavesí :wink2:

a ešte predpokladaná zostava na dnes :

David Perron - David Backes - Chris Stewart
Matt D'Agostini - Patrik Berglund - TJ Oshie
Vladimír Sobotka - Jason Arnott - Jamie Langenbrunner
BJ Crombeen - Scott Nichol - Ryan Reaves

Carlo Colaiacovo - Alex Pietrangelo
Barret Jackman - Kevin Shattenkirk
Kris Russell - Roman Polák

G - Jaroslav Halák
Tak strelca si vystihol a keď už mu ten darček nikto nechcel dať, tak si ho Pietro dal sám :) .
Teší ma výhra, spôsob hry je perfektný a nevyzerá to, že by mala prísť v dohľadnej dobe zmena. Na súpera sme už ako obyčajne vyvinuli enormný tlak, ktorý sa skôr či neskôr musel prejaviť aj zmenou skóre. Alarmujúci je síce počet strelených gólov. Ale ako hovorím, výhra je výhra :) . Niekomu nestačia na výhru v zápase 4 góly, my máme z 2. gólov 4 body :D . V 8. januárových zápasov sme vyhrali 7 z jedného máme bod, 4X shootout z toho 3X Jaro :cool: . Mužstvo robí radosť a v tejto sezóne mám naozaj ten správny pocit, že sme sa konečne vydali na správnu cestu :) .
Jsem zvědavý, ikdyž je na to poměrně brzy, jak daleko to Blues v play-off dotáhnou.
tak výhra potešila, menej už strelecká potencia, zatiaľ to drží Jaro.., ale až príde súper, ktorému sa bude strelecky dariť a my strelíme jediný gól, tak to asi ťažko uspejeme... :ja_neviem:
Pietra som tipol, lebo je v kurze, sype mu to a teraz keď mal tie narodeniny, to si vyslovene žiadalo gól, tak som rád, že mu to tam padlo :yes:
Pohľad na tabuľku je stále neskutočný, tak nech to tak zostane čo najdlhšie...
ale toto je nesmierne zaujímavé... tak len dúfam, že sa to všetko už konečne utrasie a budeme mať skupinu majiteľov, ktorý budú stáť za to. Skupina okolo Stillmana má pre to všetky predpoklady... :yes: :good:

http://www.stltoday.com/sports/hockey/p ... 0f31a.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Hulsizera už definitívne vylučuješ? Lebo ani my na tom nie sme práve ružovo a v minulosti sa na možnosti spytoval, tak je možné, že by to malo vplyv aj na nás...
Getzo5 píše:Hulsizera už definitívne vylučuješ? Lebo ani my na tom nie sme práve ružovo a v minulosti sa na možnosti spytoval, tak je možné, že by to malo vplyv aj na nás...
určite áno :yes: , času na dokončenie svojho zámeru mal dostatok, zrejme sa nedohodli (ako inak) na finančných podmienkach. Mal som z neho od začiatku divný pocit, asi chcel klub "za babku". No to nejde, každý klub má svoju určitú reálnu cenu, takže tak. Naviac mi na ňom vadilo to, že to nie je lokalpatriot, čo zasa Stillman je a chcel klub od začiatku, ako začali debaty o jeho predaji. Aj preto dúfam, že táto finančná skupina sa stane novým majiteľom. Sú v nej miestni podnikatelia s priamymi väzbami na ľudí okolo klubu, takže ak by to vyšlo, bolo by to pre Blues skvelé.
Tak včera ďalšia poctivo vybojovaná výhra. Zápas som začal pozerať zhruba 5 minút pred koncom 1. tretiny, ktorú sme prehrali 1:0. Hodnotiť nemôžem pretože som ju nevidel. V ostatnej časti zápasu to bol z našej strany opäť koncentrovaný výkon podporený TRADIČNE skvelým Jarom :) . Zápas inak nemal žiadne úžasné tempo, bolo to viacmenej pokojné. Rozhodujúcimi faktormi v noci boli to, že my sme v pohode, Buffalo nie a my sme mali Backesa. Ako správny kapitán zavelil k obratu a úctihodnými 2+2 sa najväčšou mierou podieľal na tom, že tak ako rada ďalších pred Sabres odišli ich hráči zo Scottrade Center bez bodu :D . Opäť musím pochváliť celú našu hru lebo to má niečo do seba a zdá sa, že Hitch našiel spôsob s ktorým dokázal z každého hráča vytiahnuť jeho potenciál na určitú hernú činnosť. Ak to takto pôjde ďalej a ja verím, že je to možné tak si konečne zahráme playoff a to z celkom dobrej pozície.
dnes super zápas : DET - STL

Detroit : 32 - 15 - 1 z toho doma = 19 - 2 - 1
Blues : 29 - 12 - 6 z toho vonku = 8 - 9 - 3

obaja súperi idú na víťaznej vlne a tak sa dá očakávať skvelý a veľmi vyrovnaný zápas. Detroit má z posledných 10 zápasov super bilanciu 8-2-0 , pričom v posledných 5 zápasoch 4x výsledkom 3:2pp. Skvele im chytá Howard, ktorého úspešnosť je momentálne 92.6% s 5x shutouts. Naši majú zatiaľ za sebou skvelý január, bilancia 8-0-1 je super, máme z 18 možných 17 bodov! Jaro Halák predvádza spoľahlivé výkony, z posledných 5 zápasov má 3x shutouts a celkovo úspešnosť 92%, z jeho posledných 14 zápasov je 11 víťazných. :good:
V zostavách oboch tímov bude chýbať niekoľko dôležitých hráčov, pričom citeľnejšie je to asi na strane DET, ale to je môj príliš subjektívny pohľad. Našim funguje skvele chémia v jednotlivých útokoch, hráme skvele v obrane a so spoľahlivým brankárom. Dnešným víťazstvom by sme získali veľmi dôležité body a dostali sa na čelo konferencie. Ja to vnímam ako reálnu záležitosť. Verím že dnes zabojujeme a bude to fajn zápas. Očakávam remízu v riadnom hracom čase a naše víťazstvo po nájazdoch, tipnem si 3:4 (?) :wink2:
Zostava by mala byť bez zmien, každopádne ju neskôr aktualizujem...
No na tuten zápas jsem teda hodně zvědavej, Blues jsou pro mě velké překvapení. Ale myslím, že Detroit bude brát dva body za výhru 3:1.
Walt píše: V zostavách oboch tímov bude chýbať niekoľko dôležitých hráčov, pričom citeľnejšie je to asi na strane DET, ale to je môj príliš subjektívny pohľad.
:?: Odkiaľ si to zobral ? V tíme Red Wings chýba jedine Patrick Eaves pre zlomenú čeľusť...Inak sú všetci zdraví a pripravení na zápas, Hank suspendáciu nedostal.
OndroNR píše:
Walt píše: V zostavách oboch tímov bude chýbať niekoľko dôležitých hráčov, pričom citeľnejšie je to asi na strane DET, ale to je môj príliš subjektívny pohľad.
:?: Odkiaľ si to zobral ? V tíme Red Wings chýba jedine Patrick Eaves pre zlomenú čeľusť...Inak sú všetci zdraví a pripravení na zápas, Hank suspendáciu nedostal.
- tak som si to pozrel, pravdu máš... :wink2: Ja ani neviem, dnes som niekde zazrel, že vám bude chýbať niekoľko hráčov, ale je celkom možné, že som niečo zle prečítal.
Tak či onak. Dnes mi najreálnejšia príde remíza po 60. minútach a v PP resp. nájazdoch to už je lotéria. Samozrejme verím v aspoň bod. Ak z toho budú 2 tak si škrtnem ďalšieho padnutého súpera budem mať dobrú náladu :) .
a ešte predpokladaná zostava : (tak to dnes zložil Hitch na rannom tréningu, no nie je to 100% že tak to bude aj v zápase :wink2: )

Perron - Backes - Oshie
Sobotka - Berglund - D Agostini
Langebrunner - Arnott - Stewart
Porter - Nichol - Crombeen

Coalaiacovo - Pietrangelo
Russel - Shattenkirk
Jackman - Polák

G - Halák
Belly píše:Ale myslím, že Detroit bude brát dva body za výhru 3:1.

člověče,tak to ses trefil parádně ... :klobuk_dole: :thumbsup:
Ale kdybych si šel vsadit tak je to úplně jinak :D
STL - PIT = 2:3 ts

škoda toho zápas, z toho čo som videl najmä v prvej tretine sme hrali skvele, chvíľami sme mali tlak a viac z hry, skončilo to však 0:0 aj preto, že tá koncovka je naozaj na zaplakanie, ale treba aj objektívne priznať že Fleury bol v noci neskutočný :good: .
V druhej tretine som toho videl najmenej, s drobcom na rukách to moc nešlo :D
Každopádne sme ju zvládli uspokojivo, po tom čo sme už prehrávali 0:2 sa zrodila akcia, po ktorej ušiel Stewart a pekne posunul puk skvele v tandeme korčuľujúcemu Berglundovi a bolo 1:2 :good: Potom sme mali chvíľami veľký tlak, ale akcie Perrona, či šanca Crombeena zostali bez efektu. Na druhej strane bol nebezpečný najmä Malkin. Elliott nás ale viackrát veľmi dobre podržal.
V tretej treine to bolo pomerne rýchle, zo strany na stranu, myslím že naozaj parádny hokej. Po jednej z akcii, ktorú som žiaľ nezastihol sme strieľali trestné a Berglund ho parádne premenil. V závere sme mali naozaj veľký tlak, nakoniec presilovku, ale to čo sme zahodili, keď napr. Backes nedal do takmer prázdnej brány, či aj troška smoly pri akcii Sobotku, keď Fleury vytiahol efektne betón, to bolo niečo :klobuk_dole:
Nakoniec gól už nepadol ani v predlžení a tak došli na rad tie nešťastné (pre nás) trestné strieľania. Z našich premenil iba Oshie, za hostí s istotou Malkin a Kunitz a bolo vymaľované.
Nevadí, zápas mal vysokú úroveň, súper bol z tých ťažkých a tak sa dá povedať, že sme odviedli poctivý a fajn výkon. Ja som bol teda spokojný. :yes:

Výkonmi vyčnievali Fleury, Malkin a mne sa páčil aj Neal. Z našich zasa Elliott, Oshie a Berglund. :good:
skvelá správa ide z KHL...

- Tarasenko potom čo prestúpil zo Sibiru do SKA si dnes pripísal svoj prvý hattrick, SKA porazili doma Novgorod 8:3 a Vlad zapísal 3 dôležité góly. K dnešnému dňu tak strelil v KHL 21 gólov (z toho 18 za Sibir Novosibirsk). Njalepší strelec Radulov ich dal 22. Za SKA doposiaľ odohral 5 zápasov s bilanciou 3 + 2 a to hráva v 4. útoku..! :shock:
Ale to sa zrejme po dnešku zmení...
Je viac ako pravdepodobné, že v letnej príprave ho máme v STL a v budúcej sezóne tak zrejme aj v zostave našich.
tak dúfam, že predaj klubu sa konečne podarí zrealizovať a dostane sa tak do správnych rúk... :yes:

http://www.stltoday.com/sports/hockey/p ... f6878.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak sa nám to blíži. Tento mesiac načrtne ako na tom teda sme a či naše postavenie v tabuľke nie je náhoda. Vo februári hráme 6 zápasov doma a 9 vonku. Na ihriskách súperov si nevedieme tak suverénne ako doma. Navyše tam máme naozaj nepríjemných súperov. Držme teda palce aby chlapci potvrdili januárové výsledky a výkony. Ja verím, že to zvládneme obstojne. V hre je 30 bodov a ja si myslím, že dosiahnutie takých 18-24 bodov nie je nereálne čo by nás stále držalo na vyšších pozíciach v tabuľke. :)
Bluesfan píše:Tak sa nám to blíži. Tento mesiac načrtne ako na tom teda sme a či naše postavenie v tabuľke nie je náhoda. Vo februári hráme 6 zápasov doma a 9 vonku. Na ihriskách súperov si nevedieme tak suverénne ako doma. Navyše tam máme naozaj nepríjemných súperov. Držme teda palce aby chlapci potvrdili januárové výsledky a výkony. Ja verím, že to zvládneme obstojne. V hre je 30 bodov a ja si myslím, že dosiahnutie takých 18-24 bodov nie je nereálne čo by nás stále držalo na vyšších pozíciach v tabuľke. :)
presne tak, tento mesiac bude pre nás azda najdôležitejší a ukážu ako sme na tom naozaj... :yes:

- už aj s McDonaldom a verím že aj so Steenerom :wink2:
McDonald bude hrať už zajtra? :)
Bluesfan píše:McDonald bude hrať už zajtra? :)
v zápase s LA a zrejme ani proti NSH ešte nenastúpi, no jeho príchod je na spadnutie, už dokonca trénoval v oranžovom bezkontaktnom drese, takže to vyzerá naozaj dobre. Naďalej je bez termínu návrat Steena a Huskins sa tiež ešte doliečuje.
V marci by ale všetci spomínaní mali byť v základnej zostave na 100%. :yes:
S nimi budeme ešte lepší. A hlavne Steener chýba ako soľ.

Verím, že zajtra budeme po oddychu, ktorý určite padol vhod boja schopný a kráľom ukážeme, kto je doma najlepší :) .
Zdravím najprv sa ospravedlnujem za moju dlhodobsiu nepritomnost ale nejako mi nevychádzal čas som rad že už dneska vnoci hrame lebo pre mna to bola riadne dlha prestavka bez zapasu no dnes vnoci budem konecne stavat a velmi sa tesim na dnesny zapasas v ktorom dufam nasi jednoznacne ukazu kralom kto je král na domacom lade. co sa týka McDonalda a Steena tak som naozaj rad ze McDonald uz zahodil bezkontaktný dres a trenuje aj s kontaktom dufam ze ho coskoro uvidime v zapase. no Steen som dufal ze ho uvidime v dohladnej dobe ale asi sa este nato neciti. Dufam ze dnesny zapas zvladneme a dovolujem si aj taky menší tip vyhrame 3:1
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA